To není o mastění si trika. Mám s bestiema jinou skušenost a to, neotáčet se i když pouští páru zády ihned. Pokud samozřejmě nehlídáš bombry a je tam několik Bf.
Byl výše ten Spit, tak se mohl pokusit to stočit za tebou a vystřelit a pokusit se tě aspoň poškodit. Byl stejně tak či tak vyřízen. Potom mohl vyskočit. Ale vy jste to vyhodnotili takto a já jen spekuluji. Třeba tě neviděl a nebo si myslel že po něm půjdeš po vystoupání jak se to obvykle děje u Bf 109.
Víš co, on byl sice vejš, ale po třech zatáčkách podstatě pomalejší a ještě tu poslední zatáčku musel dotočit. Já držel směr a mírným dajvem zrychloval, než zamířil, byl jsem mimo dostřel. Mám doma to video v původní dlouhé vezi a je tam vidět, jak se mě pokusil sledovat, ale vzdal to, protože jsem se mu vzdaloval příliš rychle. Podle času videa to vzdal 14s po tom zásahu. A to už byl za mnou cca kilometr. Ve chvíli zásahu jsem letěl 450 km/h a on letěl kolmo na můj směr a byl pomalejší. To se dá velmi těžko dohonit.
Vždyť jsme psal že spekuluji. To ti nedá když vidíš video. Nemyslel jsem pronásledovat, ale otočit čumák a vystřelit a vím že Bf lítají dost ryhle do doby než zavaří motor. To byla moje šedá teorie na to video. Když točil doleva a nahoru, mohl to dát na záda a by by tvým směrem hahaha, to by mi šlo radit.
Nevím zda to udělal dobře, ale řekněme, že měl výhodu, anžto se přiřítil zezadu a jistě je to umění se trefit. To jen já byl nespokojen že jako ten fricek vyvázl jen tak
Jinak nevím zda je to loupežník jak píšeš a zda to není jen zástěrka s tím obrázkem, ale když si etimologicky to jméno rozložíš na dvě slova RUM (chlast) a CAJS (po brňensku pražák), tak je to asi: pražák pijící rum-slušně řečeno
Koukám, že jsem těma videama rozproudil skoro až vášně. No to je dobře. Nejhorší je, když není o čem klábosit.
Jinak máš Pepe pravdu. Celý je to o tom, být ten vzadu a vejš a rychlejší. Můžu natočit i videa, kdy tomu bylo naopak. Kdy ten Cajs nevyváz.
Žádný klid.Jen ať se to tady hezky vyříká.Náplavy na Prahu furt nadávají a pak je jich tu,že není ani kde zaparkovat.Co sem lezou,když mají plná ústa toho jak je Praha hrozná.Nejhorší je ,že pak tu sedí na Magistrátu lidé co je přivezli s Vánočníma stromkama kdo ví odkud ,dělají ze sebe rodilé Pražáky a nám Pražákům určují jak se co má v Praze dělat.
Dálnice D1 se nemá modernizovat ale na 50tém kilometru přeorat.
Pepe: však pohodě.
Svatá pravda, co to vlastní Heineken a nařídil technologii výroby europiva, tak se nedá pít. S tím souhlasím.
Jojo D1 by se přeorat měla
No vida.Ohledně D1 se dá hovořit o společném zájmu.Teď už jen sepsat petici,vyhlásit referendum a je to.Konečně něco pro lidi aby byli spokojení.Ale vymyslet to museli zase Pražáci
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.