November 24 2024 10:49:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
BP_Madvlk
Pokud někdo máte v oblibě Chucka Yeagra
[img]http://i1354.photobucket.com/albums/q692/Madvlk78/DCS%20World/GGIII_zpsc9ff8a8a.jpg[/img] is not a valid Image.
,tak tady je jeho skin ke stažení :
http://www.digita.../en/files/
Upravil/a BP_Madvlk dne 21-09-2013 19:27

313_Nevo
na Steame bezia subezne zlavy 50% do 26.9.
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

BP_Madvlk
No a MI8 je tam za 41 ojro Smutný. Těch 20 žolíků je lepší kauf Úsměv Jinak je fakt super.Už se mi ji podařilo nastartovat,odlepit od země,jen to přistání ještě musim vypilovat Úsměv

magot
Tak autobus zakoupen, budu rozvážet děti do školy ...
[img]http://i37.photobucket.com/albums/e68/GTwiner/mi8bus_zps1404872b.jpg[/img] is not a valid Image.

Serza
Mi-71, v kodovem jazyku US Army "NVA bus"...

magot
ale že docela vydrží ... člověk to může opřít o panelák a ještě přistane. To je stroj! To bude tou betou ..

magot
To mě připomnělo starý dobrý quake, ten model "rotačáku" je snad identickej Šklebící se
[img]http://img560.imageshack.us/img560/6183/0nfs.jpg[/img] is not a valid Image.

BP_Madvlk
Pánové mixéristi,co lítáte Mi8,máte nějakou radu,kde při přistání z visu držet otáčky rotoru tak,aby se to v poslední fázi sestupu nezřítilo? Docela často se mi stane,že když sestupuju z visu,tak na posledníh cca 20-30 m výšky se to začne klepat jak drahej ratlík a pak se propadne. Sestupuju vždy kolem 2-3 m/s a otáčky držím kole 4-5 na ukazateli.Nějaká rada? ( typu přistávej jako s letadlem neberu,ne vždy to podmínky dovolí ) .Dky

magot
Před dosednutím vždy mírně zvyšuju otáčky a úhel listu rotoru, tak nějak citem.
Přijde mě to u Mi-8 mnohem snažší než u UH-1 tam je to fakt porod ...
Dokonce se mě podařilo sednout bez poškození podvozku i bez ocasu kterej jsem urazil o panelák, samozřejmě v šílené rotaci.
Je s tím spousta srandy Šklebící se

BP_Madvlk
To teda,někdy je to tanec a jindy uplně v klidu.Hlavně když urazíš konec jednoho ( i více ) listů a pak jsi opravdu v "mixéru" Šklebící se

1stCL_Fucida
Je u toho Mi-8 nějaká kampaň (jaká?), nebo je to jen na polétání typu Free Flight z flightsimu?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

BP_Madvlk
Zatím jsem našel 4 mise ( volný let,cold and dark start,trénink zbraní a útok nakolonu) - rychlé mise.
Mise - doručení dokumentů a pak nějaké další dvě,co jsem zatím nezkoušel.

Osobně mi zatím stačí to nastartovat a dát si kolečko kolem letiště,případný přelet na jiné letiště.Zbraně jsem taky zkoušel,ale pokud to neumím dosat v celku na zem,tak nějaké střílení je zatím pasé.Ale za těch 20 žolíků se to fakt vyplatolo Úsměv

BP_Madvlk
Kdyby se někdo nemohl rozhodnout Šklebící se
[img]http://i1354.photobucket.com/albums/q692/Madvlk78/DCS%20World/Screen_130920_215228_zpse157e33f.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i1354.photobucket.com/albums/q692/Madvlk78/DCS%20World/Screen_130920_214112_zps21ff5b03.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i1354.photobucket.com/albums/q692/Madvlk78/DCS%20World/Screen_130920_214428_zpsfd47b347.jpg[/img] is not a valid Image.

Koty
BP_Madvlk napsal:

Pánové mixéristi,co lítáte Mi8,máte nějakou radu,kde při přistání z visu držet otáčky rotoru tak,aby se to v poslední fázi sestupu nezřítilo? Docela často se mi stane,že když sestupuju z visu,tak na posledníh cca 20-30 m výšky se to začne klepat jak drahej ratlík a pak se propadne. Sestupuju vždy kolem 2-3 m/s a otáčky držím kole 4-5 na ukazateli.Nějaká rada? ( typu přistávej jako s letadlem neberu,ne vždy to podmínky dovolí ) .Dky

2-3 m/s se mi zdá poněkud moc Zamračený zkusil bych tak 1 a míň na posledních 50 m
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Hoper
Trošku z jiného soudku, teda modulu - zkuste si Su-27 vs P-51 nebo Su-27 vs Predator
Pony se nezdá a docela slušně se snaží :)
Teda samozřejmě za situace, kdy s jeho sestřelem "pospícháte" a ne že máte hafo času.
A teda najít Predatora je docela umění. I s AWACsem. Takže když tehdá Rusové sejmuli nad Gruzií gruzínský UAV, tak to mohl být slušný výkon...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

LesniHU
BP_Madvlk napsal:

To zni jako typicky pripad viroveho prstence - kdyz sestupujes kolmo dolu prilis rychle, rotor vrtulniku se obali vzduchem, ktery klesa spolu s vrtulnikem a tedy se o nej vrtulnik nemuze poradne oprit. Reseni je bud klesat v doprednem letu, kdy se vzduch okolo rotoru obmenuje diky doprednemu posunu, nebo klesat kolmo, ale pomalu, aby se prstenec nevytvoril.

Rumcajs
A když klesáš kolmo a pomalu, není pak nebezpečí, že si nad sebou "vysaješ" vzduch a pak se to propadne taky? Nejsem mixerista, ale tohle jsem někde slyšel.

Koty
Rumcajs napsal:

A když klesáš kolmo a pomalu, není pak nebezpečí, že si nad sebou "vysaješ" vzduch a pak se to propadne taky? Nejsem mixerista, ale tohle jsem někde slyšel.

Podle mě je todle problém naopak rychlého klesání - pokud by se to stávalo při pomalém klesání, vrtulníky by nemohly viset a už vůbec stoupat a to už zní logicky, což? Navrhuji klesat pomalu ale z co nejnižší výšky - doletět si tak ve výšce 20-30 metrů a pak to pomalu položit.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Vilik
YouTube Video

1stCL_Fucida
Rumcajs napsal:

Šklebící se imho je nad tebou vzduchu celkem dost, ne? Mrknutí Jestli listy u vrtulníku mají stejný "silový" poměr, jako běžné křídlo, pak se většina vztlaku tvoří stejně na sací straně, ne na tlakové. A čím je rozdíl tlaků vyšší, tím to nese "lépe".
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,023 návštěv