December 23 2024 21:21:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 2
n0emis-, mha

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
3BAP_Plooskie
Da Big Shoota už jede ...
Upravil/a 3BAP_Plooskie dne 10-02-2011 14:26

Serza
Jo pockat Scharcku. Von to neni nekdo kdo ma pred jmenem 1CL jo? bodejt bys chapal, kdyz sem to napsal na zaklade toho co sem nepochopil spravne ja...

1stCLKowalsky
Tak jak sem dneska koukal na ruskej server,tak tam už klan. války jedou.Jen co se prokousám azbukou tak dam vědět jak to chodí.Zatím jen jeden poznatek,válčit se nemusí za každou cenu.Vypadá to že po výzvě k souboji se tato situace dá řešit i mírovou dohodou a spoluprací byť za cenu jistých ústupků.Je tam sestaven top 10 klanů které momentálně válčí nebo se dohodli na apolupráci.Více až to přelouskám.

j4ck41
hele jsem forem WoT nepolibenej a proto kdyz se tady pise o klanech a klanovejch valkach vim o tom naprosty kulovy ... nechce se nekomu sepsat ve strucnosti k cemu to je?

1stCL_Pison
j4ck41 napsal:
hele jsem forem WoT nepolibenej a proto kdyz se tady pise o klanech a klanovejch valkach vim o tom naprosty kulovy ... nechce se nekomu sepsat ve strucnosti k cemu to je?

Klanová válka se povede na mapě evropy. Každý klan se bude snažit dobít a udržet co největší oblast (počet provincijí) a čerpat výhody z toho plynoucí.....

Nejake nove informace o fungovani a terminech forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/2...an-wars-information/

Zkraceny vycuc:
Pravdepodobne s pristim patchem by mely byt zprovozneny klany, ktere aktualne bezi na ruske open bete (kdo mel acc na ru pred tusim pustenim eu/us open bety tam tam ma stejny acc jako na ru).

V prvni fazi bylo vybrano 50 z cca 150 prihlasenych klanu, kterym budou ruco vytvoreny registrace. Nepujde registrovat zadny dalsi klan. Kdokoli se ovsem muze stat clenem existujiciho klanu.
Registrace noveho klanu bude nasledne stat 2k5 zlataku (teda neco kolem $10).

Az budou klanove valky otestovany (coz se nejspis nekreje se spustenim ostreho provozu hry) bude smazan veskery postup na mapach.

Aktualne bude mapa evropy s cca 200 provinciema k dobyvani. Co se bitevnich map tyce, bude se vybirat zatim nahodne, casem budou mit nektery provincie fixni mapy. Casem by zaroven mela valka fungovat mezi ru/eu/us servery a mela by mit mapu celeho sveta.

Co se omezeni tyce, existuji zhruba nasledujici. KLlan musi mit alespon 15 clenu s alespo T5 tanky, v jednotlivy bitce muze byt na strane obrancu/utocniku min 5 tanku (tohle zalezi na veleni klanu, pokud blbe rozmisti tokeny, tak se klidne muze stat, ze branit bude 5 a utocit 15).

Klan zacina s N tokeny za N clenu (maximalne 100) a v jedny provincii muze byt maximalne 15 tokenu (= 15 pripadnych obrancu).

Nakladani s tokeny:
Pouzivat je muze clan leader pripadne jeho zastupci (pokud je offline), s kazdym jde pohnout 1x denne.
Tokeny lze presunovat pouze do sousedni provincie. Jednotlive tahy se deji v hodinovych intervalech, ale bitvy se planuji 1x denne (pokud mate k dizpozici tokeny s kterymi lze hybat, muzete reagovat na tah protivnika napr protiutokem, coz prinasi jiste vyhody).
Ostatni nevidi rozmisteni vasich tokenu, ale bude mozne poradat pruzkum ...
Dal bude mozny uzavirat aliance a obdobny dohody.
Uzemi ktery obsadite se taky bude bourit(pokud si pamatuju, da se resit bude silnou vojenskou pritomnosti, nebo jako vzdy nejakejma "uplatkama" ;D ).

Zoldaci:
Jednotlive klany si muzou (a spis musi) najimat zoldaky, ktere si mohou vybirat podle jejich zaznamu. Zodak bez zaznamu nebo se spatnym zaznamem asi moc prace nenajde, stejne jako klan ktery neplati nenajde zoldaky.

Zoldaci si musej kupovat licenci (predpokladam za zlatky) ktera plati tyden (jinde je psano, ze klan vydelava zlatky drzenim uzemi => predpokladam, ze muze a bude zoldaky platit taky ve zlate).

---
Jinde je taky informace, ze pro utok na neobsazeny uzemi (= nedrzi ho zadnej klan) si klan musi najmout zoldaky, ze ho nemuze obsadit sam.

K bitkam asi toliko (z jinyho threadu) ze se poradaji 1x denne v dohodnutou dobu - predpokladam, ze se prizpusobuje utocnik => utocnik da tokeny na cizi uzemi a obrance musi navrhnout cas (tusim max dvouhodinove okno), kdy se druhy den povede boj.

Netusim co se bude dit pokud jedna ze stran nebude mit dost lidi online, ale predpokladam, ze to je jeji problem => proste prohraje.

Rufu
V podstatě na mapě jako z hearts of iron má být souboj klanů o zabírání území.
Mělo by to být pro klany o max 100 členů.Trochu problém je že to má být dle různých info pro 15-30 klanů.Náhodná startovní pozice na pobřeží evropy.Souboje ve stylu domluvy 2 klanů a posléze nějaký report a posunutí hraanice zabraného území.

Na ruském servru údajně již nějaká testovací verze běží.

1stCL_Pison
Na ru serveru už clanwar jede ve zkušebním provozu... http://challenge....wars/maps/
Upravil/a 1stCL_Pison dne 11-02-2011 14:54

j4ck41
ok ... dik

311_Vont
A vy do toho vážně jdete? Všichni? To vám ten půl rok nestačil? A propo nemáte nějakou rotičku? Šklebící seCoolCool
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
606_Temp
Já se dohrabu na Pz38 a pak možná zkusím jet amíckou TD větev. Počítám, že po roce bych se moh dostat na Tier 8 Úsměv
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Paulus
Tanky mne vždy zajímaly. Tak bych chtěl World of Tanks vyzkoušet. Ale jsem úplně mimo jak mám World of Tanks stáhnout a instalovat, natož hrát!

Potřeboval bych podrobný popis odkud a jak vše stáhnout.

Předem děkuji za trpělivost.
Úsměv
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

311_Mart
Já jsem začal s closed betou, ale nejspíš to bude stejné - zaregistruješ se, pošlou potvrzovací mail a jedeš... http://game.world...istration/

Stáhni odtud http://game.world...com/update Full client v.0.6.2.7Mrknutí

BTW včera masakr s LT 35 - 8 tankůCool S těma malejma je stejně největší zábavaŠklebící se
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

MK_KaiN
von Pavel napsal:
Tanky mne vždy zajímaly. Tak bych chtěl World of Tanks vyzkoušet. Ale jsem úplně mimo jak mám World of Tanks stáhnout a instalovat, natož hrát!

Úsměv

Jak můžeš chtít hrát online gamesu, když neumíš používat internet, google, neumíš stahovat, instalovat, já to prostě nechápu. Úsměv

Serza
Nech ho, zradla pro muj kanon neni nikdy dost... hladova to mrska...

Rufu
Prostě se na stránkách hry zaregistruj ,vlevo klikni na download a stáhni instalační balík.Ten pak poklepej a nainstaluj.

1stCL_Pison
von Pavel napsal:

Úsměv

Zaskoč na web worldoftanks.eu, klikni na join beta a pak na červené tlačítko (vlevo nahoře) registrace. Potom postupuj ve třech krocích dle instrukcí. Registrace - potvrzení z emailu - stáhnutí hry a můžeš pařit.....

ZVP_Hekite
606_Tempik napsal:
Já se dohrabu na Pz38 a pak možná zkusím jet amíckou TD větev. Počítám, že po roce bych se moh dostat na Tier 8 Úsměv

Přesně tak Pff S malejma mrchama je ale největší zábava, k BT2 se vracím rád

http://zvp.wz.cz/
Serza
Jo jo, ja si pojedu svuj stary strom. Ale s BT2 podle me zas takova sranda nebyla. Jenom sem tam vjel a chcipnul :-D

ZVP_Hekite
Holt špatná taktika Šklebící se
není problém dát 6 kilů za mapu

http://zvp.wz.cz/
1stCL_Pison
311_Vont napsal:
A vy do toho vážně jdete? Všichni? To vám ten půl rok nestačil? A propo nemáte nějakou rotičku? Šklebící seCoolCool

Šklebící se rotičku Šklebící se ... to ty jsi ten "hecker" střílející zkrs skálu ? jak si ho mohl vidět a trefit ... Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a 1stCL_Pison dne 15-02-2011 15:26

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,128,176 návštěv