November 23 2024 16:12:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of flight
WT_Horrido
Pod jakým názvem to pořádáte? Zalovit si ve Spadu nebo Autobusu bezbranné Albatrosy by byla příjemná změna. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Safrik
3IAP_Sasa napsal:
Safrik napsal:
Já se hlásím dobrovolně Úsměv))) Vznešený nepříteli, vyzývám Vás na setkání nad Villers-Bretonneux dnes v 18:00 Cool Šklebící se

nj, ale já lítám v Albatrosu Úsměv

Respektive se vznáším. O kontrolovaným letu se u mě moc v ROF mluvit nedá.

Není problém, rád sedlám sekačky na trávu a autobusy, no a když to jinak nejde tak překousnu i Spada Úsměv

PS: Létat už vcelku zvládám, ale střelba, to kdybych tam ty kulomety neměl tak to vyjde nastejno. Naštvaný
Upravil/a Safrik dne 19-08-2009 14:26

Paulus
3IAP_Sasa napsal:
von Pavel napsal:
Konečně už mi hra neshazuje PC. Přišla mi pěkně draho. Musel jsem koupit novej chladič na procesor a severní můstek. Rozdíl teploty - původně 120C a pád, teď 46C trvale!!!Mrknutí

Konečně se začnu učit lítat na "chmelnici"Šklebící se

a to jsi jako mel 120C na procesoru? Úsměv Myslim ze by ho oddelalo i 120F Úsměv

Jo! "Remote" mi hlásil 120C před pádem. Nikdo mi nebyl schopen říct co to "Remote" je tak jsem dal nové chladiče na severní můstek a procesor – nejvíc topily… a vyřešeno!Mrknutí

Průzkum mezi bojovníky WWI
Jak jste kdo zvládli trénink? Trefit auta kulometem – jakštakš, bombou tank – nikdy! Sestřelit jedno letadlo – neřešitelný problém, natož dvě!!!Pff
Upravil/a Paulus dne 19-08-2009 15:02

j4ck41
pavle ja jsem se v treninku tak daleko nedostal ... nejak se me nepodarilo se kontrolovane dostat do vyvrtky Šklebící seŠklebící se tak jsem se na to po chvilce vykaslal a sel jsem rovno na frontu

ve Spadu nebo Albiku se strelbou na letadla problem neni, pozemaky jsem postreloval jenom v Ni 28 a tam sem teda jeste nikda netrefil nic

ale dotaz - necetl nahodou nekdo nekde kdy by meli neogb v kramu zprovoznit platby pres PayPal? ja jsem si ho de facto poridil jenom kvuli RoF a letadylka si na to jeste kupovat nemuzu coz me vcelku sejri
Upravil/a j4ck41 dne 19-08-2009 15:10

3IAP_Sasa
WT_Horrido napsal:
Pod jakým názvem to pořádáte? Zalovit si ve Spadu nebo Autobusu bezbranné Albatrosy by byla příjemná změna. Úsměv

to ještě nevíme, dojděte kdo chcete na náš TS - dá se přijít přes 3iap.org vlevo dole Úsměv a něco spácháme.

Paulus
[quote]VGR_j4ck41 napsal:
pavle ja jsem se v treninku tak daleko nedostal ... nejak se me nepodarilo se kontrolovane dostat do vyvrtky Šklebící seŠklebící se tak jsem se na to po chvilce vykaslal a sel jsem rovno na frontu

ve Spadu nebo Albiku se strelbou na letadla problem neni, pozemaky jsem postreloval jenom v Ni 28 a tam sem teda jeste nikda netrefil nic

Vývrtku jsem provedl, ale nevím jak. Auta už sem tam trefím na desátej přelet a huráá tank jsem zasáhl. Jen mne teď alb. stále sestřeluje v poslední misi.Vyděšený

Safrik
VGR_j4ck41 napsal:

ale dotaz - necetl nahodou nekdo nekde kdy by meli neogb v kramu zprovoznit platby pres PayPal? ja jsem si ho de facto poridil jenom kvuli RoF a letadylka si na to jeste kupovat nemuzu coz me vcelku sejri

Jestliže máš PayPal tak musíš mít i kartu se kterou jde platit pře NET, takže jaký je problém?

j4ck41
a myslis ze kdybych jim tam chtel vrazit udaje z karty tak bych si delal PayPal?

Safrik
VGR_j4ck41 napsal:
a myslis ze kdybych jim tam chtel vrazit udaje z karty tak bych si delal PayPal?

Jo tak, už mlčím. Šklebící se

WT_Horrido
Není nad paranoiu. Byt v databázi Paypalu nebo v databázi zprostředkovatele platby je ohromný bezpečnostní rozdíl. Šklebící se

Paypal je zprostředkovatel plateb pro ty kteří nedosáhnou na "komerční" platební systém, nikoliv bezpečnější řešení.
Upravil/a WT_Horrido dne 20-08-2009 10:10
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

311_Tank
Nevim co horrido mysli tim "komercni" platebni system nicmene bych si dovolil nesouhlasit.

Mit udaje u X spostedkovatelu plateb nebo mit u jednoho ?
Menit heslo od paypalu muzu kazdy den, menit cislo kreditni karty ?
V neposledni rade je to uzivatelsky prijemnejsi a sluzby navic jako prehled plateb, atd ..zvlast kdyz je to pro kupujiciho "zadarmo"

Rufu
Když už jsme u I.světový.jak se jmenoval tan seriál v 80 letech o francouzskejch stíhačích co byl hlavní hrdinou Etiene Leroux nebo tak nějak?

WT_Horrido
Paypal je služba zřízená pro zprostředování elektronických plateb mezi osobama. Tedy když chtěl Pepa z Benešova koupit od Božky z New Yorku holínky za 80 dolarů a bankovní převod byl drahý, šek nepodporovaný, dobírka nerealizovatelná a Božka si pro uskutečnění platby 80 dolarů nechtěla otevřít účet u certifikovaného zprostředkovatele plateb za 5000 dolarů měsíčně, tak Paypal jejich problém vyřešil. To je primární účel služby a představy o nějaké větší bezpečnosti jsou placebo.

Není rozdíl mezi útokem na paypal a některého z X dalších poskytovatelů. Je to otázka "štěstí." A cílem pirátů se spíše stane gigantická databáze paypalu než maličký zprostředkovatel co kasíruje 7.65 pro divného výrobce simulátorů a v databázi má pár karet simmagorů.
Měnit heslo můžeš i u účtu banky, to nemá s kartou nic společného, neutočí se na účty klientů, ale na databáze platebních karet.
Přehled plateb atd. poskytuje každé internetové bankovnictví. A taky "zadarmo" protože poplatky za kartu platíš ať máš účet u paypal nebo ne.

Ale pokud má někdo obavy a myslí si, že paypal je bezpečnější řešení tak prosím, proč ne.
Upravil/a WT_Horrido dne 23-08-2009 20:46
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
BP_Rufu napsal:
Když už jsme u I.světový.jak se jmenoval tan seriál v 80 letech o francouzskejch stíhačích co byl hlavní hrdinou Etiene Leroux nebo tak nějak?

Aha tak už jsem to našel Mrknutí Muži na křídlech http://www.fdb.cz...f7e#399221

WT_Horrido
Asi vůbec nejlepší věc na tohle téma: http://www.imdb.c...tt0060177/
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Bugs
BP_Rufu napsal:

Na ČSTV to išlo ako "Odvážni muži na krídach"

Potom bol ešte jeden dobrý film, u nás pod názvom "Stíhači, na štart!"
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 24-08-2009 08:12

http://3iap.org
3IAP_Sasa
já včera viděl toho Rudýho barona a není to zas taková úplná sračka. Navíc se mi líbila Lena Headey, takže alespoň 3 z 5 bych tomu dal. O letadlech to sice moc není a je to takový hraný na romantickou strunu, ale na druhou stranu tam taky otvírá chladič v Albíku tou kouzelnou páčkou na křídle, natahuje kulomety a lítají tam vačky u Mercedesu.... prostě jsem dostal chuť na ROF Úsměv

Rozhodně taková ta emerickofrancouzská věc jak tam honí Jean Reno toho masovýho vraha s krycím jménem Jestřáb...tak to je pak toto úplnej Forest Gump.

Panek
3BAP_Bugs napsal:

Stíhači, na start! / Aces High (1976)

Jp-
Panek napsal:
3BAP_Bugs napsal:

Stíhači, na start! / Aces High (1976)

jj bylo v blesku, nebo někde tak nedávno

Rufu
A neměl by jste někdo nějaký zdroj(jakýkoli) na ten seriál Muži na křídlech(Odvážni muži na krídach)?Protože ostatní mám ,ale tohle je srdcovka z let kdy byl v pátek od 20.00 přírodopisnej film a od 20.45 třeba právě tohle.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,278 návštěv