Proboha, neblbnete a nevyvolavejte paniku ve vecech, kterymi se lide maji predevsim bavit. Sturmovik je predevsim HRA! Neni to ani napln zivota, ani jeho poslani. Teda pokud jste v poradku dusevne...
Rozvasnene debaty o FM a DM a AI mely byt vzdy jen zpestrujicim koloritem, dokazujicim zajem o tuto hru, a jakymsi obecnym spolecenskym dialogem potrefene komunity. Nebylo-li to tak vzdy, nekde se nekomu vloudila chybicka...
SoundMod je dukazem toho, ze Oleg nekde udelal chybu. Asi se malo ptal, JAK si chteji priznivci jeho hry hrat. Protoze kdyby to vedel, tak za nej nikdo nic nemusel hackovat. A mohli jsme mu jeho hru zaplatit treba popate...
Protoze ruku na srdce, pani obavajici se katastrofy, kdo z vas by si nedal specialku, ve ktere si udelate pruzkum v Kukuruzniku, velky bombardovaci nalet poradnych ctyrmotoraku, a nebo jakoukoliv jinou akci, na ktere jsou nova letadla jako usita. Ja teda ano. Chci si HRAT. A je mne celkem suma fuk, jestli to ma palubni desku z Trabanta a naprosto verny FM a DM. Stejne o realite vime prd.
RedBaron byl svym grafickym zpracovanim, a pravdepodobne i jinymi parametry daleko za Madoxovym dilem. A presto na nej ti, co ho kdy letali, stale vzpominaji. Protoze hratelnost mel mnohonasobne vyssi.
Proto chvalim SounMod. Protoze si vic POHRAJU...
Pokud ma vsak stale nekdo pochybnosti o vyznamu Sturmovika v zivote, doporucuji Turbovo okenko alternativni pilotaze...
Upravil/a WT_Pedropan dne 09-11-2007 12:18
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Ty voe já v tom viděl věcí.
Ale jinak právě sem si ozkoušel že Bf-109G6 late s podvěšenou přídavnou nádrží dokáže v nulové výšce při rychlosti 280km/h udělat zatáčku o 360° za 16 sekund!!! Bez sound modu to bylo přibližně k 25 sekundám! Takže ted utočí i La-5FN.
WT_Pedropan napsal:
Proboha, neblbnete a nevyvolavejte paniku ve vecech, kterymi se lide maji predevsim bavit. Sturmovik je predevsim HRA! Neni to ani napln zivota, ani jeho poslani. Teda pokud jste v poradku dusevne...
Rozvasnene debaty o FM a DM a AI mely byt vzdy jen zpestrujicim koloritem, dokazujicim zajem o tuto hru, a jakymsi obecnym spolecenskym dialogem potrefene komunity. Nebylo-li to tak vzdy, nekde se nekomu vloudila chybicka...
SoundMod je dukazem toho, ze Oleg nekde udelal chybu. Asi se malo ptal, JAK si chteji priznivci jeho hry hrat. Protoze kdyby to vedel, tak za nej nikdo nic nemusel hackovat. A mohli jsme mu jeho hru zaplatit treba popate...
Protoze ruku na srdce, pani obavajici se katastrofy, kdo z vas by si nedal specialku, ve ktere si udelate pruzkum v Kukuruzniku, velky bombardovaci nalet poradnych ctyrmotoraku, a nebo jakoukoliv jinou akci, na ktere jsou nova letadla jako usita. Ja teda ano. Chci si HRAT. A je mne celkem suma fuk, jestli to ma palubni desku z Trabanta a naprosto verny FM a DM. Stejne o realite vime prd.
RedBaron byl svym grafickym zpracovanim, a pravdepodobne i jinymi parametry daleko za Madoxovym dilem. A presto na nej ti, co ho kdy letali, stale vzpominaji. Protoze hratelnost mel mnohonasobne vyssi.
Proto chvalim SounMod. Protoze si vic POHRAJU...
Pokud ma vsak stale nekdo pochybnosti o vyznamu Sturmovika v zivote, doporucuji Turbovo okenko alternativni pilotaze...
Kdysi , kdesi jsem viděl video, jak někdo předváděl SFS extractor. Normálně procházel v SFS souborech uložené textové konfigurační soubory LM, DM, zbraně atd. Takže řeči, že to nejde změnit prostřednictvím soundmodu nemůžu uvěřit.
IL byl takový jaký byl. Pro všechny stejně dokonale nedokonalý. V dobách kdy jsem provozoval CW a pak i lítal jiné online války jsem měl dost příležitostí poznat, jak moc a pro kolik lidí je IL fakt jen zábava a nebo něco víc. A z těchto osobních zkušeností plynou mé silné obavy.
Už nikdy nebudu mít tu jistoru, že maník co mě dostal byl fakt lepší než já.
BTW. Už jenom ty předchozí posty o tom, jak co jinak lítá, i když to třeba není ppravda, ale jen pocit, svědčí o jakési nové nedůvěře, je-li ta hra pořád taková jak byla předtím.
A kokpit z Trabanta v Oktávce ? Tady se nebudu přít protože je to věc vkusu každého. Já mám rád letadla. Už jenom to, že jsem v letadle a jemu odpovídajícím kokpitu a koukám na odpovídající budíky je pro mě součástí potěšení ze hry. Byť to není dokobnalé. "Trabant v Oktávce" je prostě slabčácká arkáda.
Jirka napsal:
No jo, to je potom tragedie...
No věšet se kvůli tomu samozřejmě nebudu. Ale řekni, bavil by tě hrát s někým v hospodě maryáš, kdyby jsi neměl jistotu, že nemá cinknutý karty ? No mě teda ne.
ADD já: Mluvíš tady o hře, že jo ? Není součástí hry, stejná možnost výhry pro všechny zůčastněné ? Podle mě by měla být. Teda pokud zrovna nejde o automaty.
Upravil/a Jirka dne 09-11-2007 13:13
Hele Vogone, chceš si taky rozpakovat SFS fajly? Mám doma extractor, sám jsem si je rozbalil, tak ať se v nich můžeš taky hrabat..
Problém je v tom že SFS fajly umí všichni rozpakovat ale zapakovat zpátky je umějí tak asi čtyři lidi, kterří to nechtějí pustit dál. Takže dokud na způsob zapakování SFS fajlů nepřijde někdo kdo to aktivně pustí dál tak se FM a DM cheaty prostě nekonají.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
Jirka napsal:
No jo, to je potom tragedie...
Hehe, no to jo. :-)
BW Ale kdo chce mít tuto jistotu 100% potvrzenou, může se přihlásit k Bozzzďovi do cirkusu 1x1 nebo 2x2. Jinak nazdar, jen na stejných érech je to měřitelné...
Teda já na tom modu nejvíc oceňuju, že jsem se už párkrát stal nic netušící obětí nenadálého útoku... to se mi naposled stalo, když jsem si vytrhl sluchátka nebo šel zalejt kafe, náádhera ;-)
WT_Schmouddle napsal:
Hele Vogone, chceš si taky rozpakovat SFS fajly? Mám doma extractor, sám jsem si je rozbalil, tak ať se v nich můžeš taky hrabat..
Problém je v tom že SFS fajly umí všichni rozpakovat ale zapakovat zpátky je umějí tak asi čtyři lidi, kterří to nechtějí pustit dál. Takže dokud na způsob zapakování SFS fajlů nepřijde někdo kdo to aktivně pustí dál tak se FM a DM cheaty prostě nekonají.
WT_Schmouddle napsal:
Což je jen otázkou času..
Nicméně teď přemýšlím, jakým způsobem zapojit Pe-8 do Kurlandské speciálky. "Speciálkové" komunitě myslím lze maximálně důvěřovat, že si hru nebude ani zkoušet zkazit nějakým sebezvýhodněním apod. K široké veřejnosti ale zdaleka takovou důvěru nemám. Domnívám se, že když dva hrají stejnou hru, měli by mít stejná pravidla. Je mi jedno, jestli jeden hokejový tým má lepší hokejky než druhý, ale jakmile může hrát v sedmi lidech, tak pro mě hokej přestane být zajímavý.
já bych založil nějakou komisi... v té by měli být lidé jako bigjirka, cassius a pod. a na druhé straně někdo s nadhledem, třeba Pedro nebo Turbo(ale ten na vás akorát tak sere)...
a tato komise by se dycynky sešla na TS, a přehrála si ten track s nějakýho COOPu, kde by prohlídla všechny letadla a jejich akce a vyhodnotila jak moc je ten pilot cheater...
každopádně lidi jako Wingman, Kocour, Red, Kyza, a jiní úchylové jsou apriori cheateři... ty nemusí komise vůbec kontrolovat a rovnou by je měla banovat, protože kazí hru kvedlajícím paranoikům... a to se nesmí... to je jasný...
dále komise nebude apriori posuzovat mě, protože ví, že jsem prostě Opitz, provokatér a pan pilot, kterej umí kvedlat jako nikdo jinej, to může potvrdit Wingman(cheater), kterej z toho měl málem vorgáč, jak jsem mu zakvedlal před vočima...
a nad touto komisi pak bude Board of Directors, který schválí to, co rozhodla tato komise - v této komisi bude sedět jenom cibule a rook, kteří v rámci svého filozoficko-nábožensko-morálněpolitického životního postoje dovolují zásadně všechno všem, hlavně když jim koupíte pytlík lentilek...
a tím bych to tak nějak uzavřel...
P.S. Šmudla je cheater, disident a hnusný imperialista...
P.S.2 Pedro je mexikánec, ten umí stejně střílet jedině fazole nosem...
P.S.3 There is only one Opitz...
Upravil/a Opitze dne 09-11-2007 13:46
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
já bych založil nějakou komisi... v té by měli být lidé jako bigjirka, cassius a pod. a na druhé straně někdo s nadhledem, třeba Pedro nebo Turbo(ale ten na vás akorát tak sere)...
Ale jedině v případě že v čele bude stát někdo s podhledem minimálně opice.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 09-11-2007 13:52
Ale jedině v případě že v čele bude stát někdo s podhledem minimálně opice.
já jsem pro, ale budu ředitel a budu jenom rozhodovat a nic nechci dělat... budu ředitel té komise a navíc budu mít právo zabanovat kohokoliv... a jako prvního zabanuju tebe...
toto je můj volební program a slib - okamžitě po zvolení navždy zabanuju cassiuse a bigjirku...
Uděláme si tady takové malé refefrndum...
chcete aby byl opitz ředitel komise zkoumající potencionální cheatování s absolutistickým právem zabanovat kohokoliv?
kdo je pro mě?
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
WT_Schmouddle napsal:
Což je jen otázkou času..
Kdyz uz, tak ale pravdepodobne tak dlouhyho, ze uz kazdymu v tu dobu bude stejne burt ze na online litaj Ubooty s Darth Vaderem na vezi...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.