Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
|
Valec |
Přidané 02-04-2016 12:14
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Baron napsal:
Ked si zapauznes hru - zasah je vidiet viac vzadu ako ked je to v pohybe. To uz by si mohol vediet. Celkovo mi to pripada, ze hladas chybu za kazdu cenu. Skoda. Nehledam proste me jen sere ze to tak je.Nahraval jsem to přes experience takze zadne pauznuti hry tam není.Je to jen PrtScn.Takze by to mělo sedet. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 02-04-2016 12:20
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Především nikdy nevidíš všechny zásahy. Trasírky jsou jen menšina střel, většinu nevidíš. Animace zásahů mohou být taky limitované. BOSko dost možná používá nějaký statistický model zásahů. Nikde jsem nenašel popis použité metody, ale dost možná vizualizace modelu poškození a počítaný model poškození nejsou ty samé věci.
Klidně to může být tak, že k tomu kluci z 777 přistupují pragmaticky a nepočítají každou jednotlivou střelu. To video sebepoškození napovídá, že tomu tak je. Střílíš do ocasu a poškodí se i motory. Veškeré simulace používají pragmatické přístupy. Nelze spočítat přesně všechno. Tak se zvolí zjednodušená metoda, která poskytne přijatelné výsledky pro předpokládaný způsob použití. Jdeš mimo předpokládané použití a dělá to kraviny. Může to být i ten případ.
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-04-2016 12:43
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Chtěl bych mít Vaše starosti.
Nemůžu odemknout modifikace. Ve svém profilu nevidím příslušný "button". Jen první tři - Accounts, Licences a Purchase Keys. A pak už nic. Ano, mám Premium version BoM a všechna letadla z něj mohu létat.
A teď se ukažte!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 02-04-2016 12:57
|
Stařešina
|
Jen tři čudlíci? Já vidím po pravé straně 8 čudlíků.
Account
Purchases
License keys
Campaign Statistics
Download
Activate unlocks BOS
Activate unlocks BOM
Get BOS on Steam
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-04-2016 13:02
|
Fusioner
|
No, a já právě ne. A nevím proč.
A Campaign Statistics mne nezná.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 02-04-2016 13:20
|
Stařešina
|
Být tebou, asi bych napsal na support. Tohle dost možná nejde "opravit" z venku.
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-04-2016 13:21
|
Fusioner
|
Už se stalo. Zatím bez odpovědi.
|
|
|
|
Valec |
Přidané 02-04-2016 13:26
|
Uživatel
|
Jsi vůbec prihlaseny |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-04-2016 13:31
|
Fusioner
|
Neser
|
|
|
|
lochness |
Přidané 02-04-2016 13:55
|
Uživatel
Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
Valec napsal:[/url]
...a při tom mi poskodil motor.A uz je to venku.Vyhravam ja
viz
lochness napsal:[/url]
letadlo? urcite motor, kdyz se tak ptas...
ocekavam zlateho bludistaka nebo co bylo ve hre
Cibule, bylo tam napriklad hodne problemu s "viditelnosti" a pristupem k BoM kampani, takze nejake account problemy urcite byly. Tedy support je asi opravdu jedina pomoc. Doufam, ze se ti brzo budou venovat.
|
|
|
|
magot |
Přidané 02-04-2016 14:20
|
Fusioner
Příspěvek: 17611
Založený: 19.06.08
|
To je zralý na reinstall Cibule .. |
|
|
|
Valec |
Přidané 02-04-2016 17:08
|
Uživatel
|
lochness napsal:
Valec napsal:[/url]
...a při tom mi poskodil motor.A uz je to venku.Vyhravam ja
viz
lochness napsal:[/url]
letadlo? urcite motor, kdyz se tak ptas...
ocekavam zlateho bludistaka nebo co bylo ve hre
Cibule, bylo tam napriklad hodne problemu s "viditelnosti" a pristupem k BoM kampani, takze nejake account problemy urcite byly. Tedy support je asi opravdu jedina pomoc. Doufam, ze se ti brzo budou venovat. Promin tebe jsem si nevsiml.Stokorunacka byla ve hre.Zeptam se Barona jestli nekde nemá nejakou starou pod gaučem |
|
|
|
Baron |
Přidané 02-04-2016 17:31
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Niečo by sa našlo
[img]http://www.antikkam.sk/2011-04%20(IV)/scan0474.jpg[/img] is not a valid Image.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 02-04-2016 19:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Tak ten papírek má zřejmě větší hodnotu, než dnešních sto korun. |
|
|
|
ukulele |
Přidané 02-04-2016 19:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1769
Založený: 21.03.15
|
Zdejší diskuse začíná být opravdu o ničem. Možná jsem měl raději napsat o hovně |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 02-04-2016 19:32
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
A to ti to trvalo 202 příspěvků... |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-04-2016 20:35
|
Fusioner
|
No, ještě s tím počkám, jestli se neozvou. Spíš bych řekl, že je problém s mým účtem než s hrou.
|
|
|
|
lochness |
Přidané 02-04-2016 23:20
|
Uživatel
Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
310_cibule napsal:
No, ještě s tím počkám, jestli se neozvou. Spíš bych řekl, že je problém s mým účtem než s hrou.
jeste me napadlo, jestli nema problem treba browser? ja to mel v chrome dobre, i ted tam mam volby na unlock viz obrazek. Zkus kdyztak jiny prohlizec
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 03-04-2016 01:13
|
Fusioner
|
Ahoj Nessie. Prohlížečem to není. Vidím to samé v chromu, firefoxu i IE.
|
|
|
|
n0emis- |
Přidané 03-04-2016 04:53
|
Nováček
Příspěvek: 54
Založený: 13.02.13
|
petsild napsal:
Paulus napsal:
Přestal mi fungovat FreeTrack. V [KEY = input] mám zapnuté: old_trackir = 1. Co s tím?
Stejný problém řešil i Joska na OT, po změně hodnoty na old_trackir = 0 vše funguje jak má.
Musí se toho udělat trochu víc. Mě pomohl tento návod:
1. set old_trackir = 1 in [KEY = input] section of game config (data\startup.cfg)
2. rename or make backup copy of original NPClient.dll in FreeTrack installation folder
3. download OpenTrack package opentrack-2.3-rc21p11.zip . Don't install it.
4. unzip file NPClient64.dll from downloaded archive and rename it to NPClient.dll
5. copy this dll to FreeTrack installation folder
6. start FreeTrack; check FreeTrack Interface Output; and inverse Pitch in your BoS FT-profile
7 start the BoS
If you need play another game with FreeTrack (RoF for example) just copy original NPClient.dll from backup.
http://forum.il2s...works-now/ |
|
|