October 22 2025 08:08:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Pepe
Opitz napsal:

Vtipné video! Docela pobavilo... Úsměv

Děkuji...Úsměv

SepiaX
Brávo Pepe excelentní amosféraMrknutí

606_JuLB
Veľmi pekné PepeMrknutí
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

SepiaX
Video z předvčerejšího letu v Blembácích, kdy jsme byli s Fiksem napadeni 109 která přehlídla že jsme dva:-) Museli jsme se udržet do té doby, než nám na pomoc přispěchal Permon a modrookého chlapce uzemnil či vlastně uvodnil. Video už nijak neupravuji páč to nemá v mém podání valného smyslu:-) Navíc jej uveřejňuji jen pro zábavu.

YouTube Video

Upravil/a SepiaX dne 10-10-2013 17:46

beermajkl
pěkný videoMrknutí

Rumcajs
Nojo, s Blenhákama je to docela legrace. Třeba s Bf 110 bych si asi na Blenháka netroufnul, protože alespoň jak je to namodelovaný, Blenhák je lepší stihačka než Bf 110 a to po všech stranách. S Bf 109 se dá uklohnit stejně jako cokoli jinýho, ale ani 109 nemůže s Blenhákem točit a to ani s naloženým. Tedy pokud je schopný pilot Blenháku, může se velmi účinně bránit zatáčkama s malým poloměrem. V porovnání s tím je pak Spit vs Bf 110 souboj pro malé děti. Bf 110 neumí vůbec nic, s čím by Spitu mohla konkurovat. Alespoň taková je reinkarnace v CloDu. Souboj dvou Blenháků s 109 může být pro pilota 109 docela záhul, pokud rychle netrefí. Naproti tomu s Spitem se dá skočit na dvě 110 aniž by to pilota mělo nějak znervozňovat.
No jinak jste hezky sehraní.

Pepe
Sepi Mrknutí

Jara4
Pěkné Dane. Až se mi sbíhaly sliny. Škoda, že jsem nemohl ochutnat Mrknutí.

citik
Moc pěkné video. Ale Permnovu hlášku nic nepřekoná.

"Se mi ztratil kur...a, ty vole on je za mnu".

Palec nahoru a šetřím na mašinu co utáhne CloDa.
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se začne chodit pro pivo!!!

Pepe
Trochu přepracované poslední video.

YouTube Video

Rumcajs
Máš to opravdu moc hezký Pepe. Tak jako umělecky pojmutý. Nádech romantického až idilického začátku. Napětí se zhoršující se situací, krvavou bitvu, vítězný konec byť s ještě jedním náznakem nebezpečí ve formě příliš rychlé 109. No a závěr uklidňující maminky, že mohou v klidu s kočárkama na hřiště, bo nad jejich štěstím bdí tvůj Spifire.
K dokonalosti tomu schází už jen několik aspektů.
1) Musíš tam nějak dostat ženskou.
2) Ta ona o tebe musí mít strach. Bez strachu je to poloviční.
3) Musíš se jí vrátit a tvůj návrat z nebezpečí ji definitivně přesvědčí.
4) Volitelně můžeš zabrousit do místní sekce s těma holčinama, aby tam bylo i něco pro pány. Případně tam na začátek šoupni nějaké ty nevinné děti na pískovišti.

Pepe
Rumcajsi, jestli ty nebudeš do pěti let ministrem, tak jsem se sakra zmýlil Úsměv
PS: Dobré rady. ale už to ale předělávat nebudu.Úsměv Stejně jsme tam zapoměl upravit tři situace kurva drát Smutný

Bierglass
Loupežník má pravdu.Nic nevzbudí takovou nenávist vůči "křížům" než pohled na děti stojící před vybombardovanou mateřskou školkou.Mrknutí A na letišti by na tebe měl čekat pes aby to bylo také pro milovníky zvířat.Rovněž by to chtělo do toho nějak zapracovat nějakého černocha,indiána a roma aby tě neobvinili z rasismu.Byla to přeci válka všech ne jen bělochů.A na úplný závěr by to chtělo poděkování od W.CH. to jak říká za jak málo vděčí tolika nebo jak to bylo.Cool

Pepe
Srandičky ze všeho srandičky na to Vás užije. Nic Vám není svaté, čechyše soldatesko.

WT_Horrido
Václav je nám svatý. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

alfik
My za to nemůžem, poslušně hlásím, Pepe. My jsme byli všichni superarbitrováni pro blbost. S náma kvůli tomu šel od pluku nějakej hejtman Von Kaunitz...
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

Pepe
WT_Horrido napsal:

Václav je nám svatý. Úsměv

Joo? A jakej? Já uznávám jen Václava Hudečka.
Ano Alfiku, čechyše simulante bandeÚsměv
Upravil/a Pepe dne 12-10-2013 19:55

Rumcajs
Další video ze serie "Jak udělat chybu". Pilot Spitu se pravděpodobně lekl, že dostal zásah při úhybném manévru a tak dospěl k závěru, že to bude lepší na druhou stranu. Tak to je ve většině případů se Spitem omyl.
YouTube Video

Trochu mimo mísu: je třeba říct, že jsem teď párkrát lítal Spita a že jsem vypozoroval, že základní taktika úspěšných pilotů 109 je lomcování s pákou. Problém Spitu je ve velmi limitované zásobě nábojů. Takže snaha přimět kolegu rudocha, aby to vyplácal pánubohu do oken, je překvapivě účinná. Druhá taktika je pak okoukaná od Robina Hooda. V lesích kolem Hawkinge se vyskytuje celá tlupa takových modrých zálesáků.

Pepe
Myslím že spíš než že se lekl uvažoval manévr doprava a doleva, aby tě zmátl. Musel by jít hodně pod tebe, když točil doleva aby se to povedlo, ale, jak to dopadlo? Vidím že se dostal nad tebe a za tebe.

Rumcajs
Pepe napsal:

Myslím že spíš než že se lekl uvažoval manévr doprava a doleva, aby tě zmátl. Musel by jít hodně pod tebe, když točil doleva aby se to povedlo, ale, jak to dopadlo? Vidím že se dostal nad tebe a za tebe.

No to byl konec. Pouštěl páru a olej. Já takovýhle považuju za sestřel a nechávám je být. Nemusím si mastit triko, abych je zabíjel. Byl sice za mnou, ale byl bez energie a po chvíli i bez motoru a myslím, že musel mít i zraněnýho pilota. Ani ho nenapadlo dál pokračovat, klouzal někam ke Calais, aby s tím plácnul o zem.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,330,763 návštěv