Končím. V souč, chvíli nemůžu na starý TS, náhradní TS, a do mise. Velice si vážím práce kterou jste s tím měli, ale... myšlenka že prací a jen prací se hodnota něčeho automaticky zvyšuje byla pokud vím napsána jen v jediné knize - Das Kapital. A víme jak to dopadlo.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
a teda taky nevím, jestli TS jede na tom samým serveru, ale a ním byly taky problémy, bylo nás devět na jednom kanále, a pět se bavilo mezi sebou, a zbývající čtyři slyšeli všechny, ale vysílali jen pro ty čtyři ...
na to TS mi prijde do uvahy len jedno jedine reseni znizit kvalitu ve vsech kanalech na 32Khz / 3,44 KiB/s cca +/- pripadne este ten codec sa da snizit na 16Khz a to uz je dost citit znizenie kvality ale stale je pomerne dobre rozumiet.
Ja som to skusal na nasom vlast. TSku a je nas rozumiet celkom fajn.
Takze organizatori skuste si to aspon v jednom kanale nastavit a posudte sami.
Hlavní TS už by mělo fungovat v pořádku, ale jestli náprava pomohla uvidíme zítra, až se tam bude necházet víc lidí...
Upravil/a 310_Podrs dne 03-12-2011 22:02
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jakkoliv chápu, že se stavíte ne příliš nadšeně k postojům BigJoe a Alfíka, rád bych z Alfíkova příspěvku vypíchl, vytrhl a velmi zdůraznil jednu část, kterou by měli všichni zúčastnění a zejména organizátoři velmi seriózně zvážit, a zkušenosti z Palby a Invaze to dost prokazují. Já s tím rozhodně zásadně souhlasím.
"... udělejte specku na takový počet lidí který je možný, s cíli které PC, síť a použité programy zvládnou. I kdyby to mělo být na Vanile!"
Chápu ambice tvůrců, chápu touhy účastníků, ale lepší bezproblémová realistická akce než problematické megalomanství.
I tak jsem si nicméně akci relativně užil (zejména v neděli) a děkuji organizátorům i zúčastněným pilotům.
SWT aka Hamster
PS: Snažte se pls o diskuzi k věci a bez zbytečných emocí
Opravdu rád bych poděkoval všem, kteří za akcí stojí! Od sobotního restartu server běžel bezchybně.
Rád bych poděkoval celé letce 8./JG1, se kterou se na Befkách létalo úžasně!
Díky všem organizátorům, pilotům, radarovým operátorům/kám a vůbec všem, co se na akci podíleli. Po překonání počátečních obtíží to bylo super. Trpělivost stála za to a Invaze splnila moje očekávání - bolí mě prdel, bolí mě oči, bolí mě hlava, jsem utahaný a SPOKOJENÝ.
Děkuji Permonovi A samozřejmě všem spoluautorům nápadu a organizátorům. Šel jsem do toho s nějakou představou, a i přes pár chyb je z mé strany celkem spokojenost. Rovněž díky za to, že jsme to přežili doufám bez psychické újmy a nepomlátili se navzájem Takže díky Upravil/a Topper-Czech dne 04-12-2011 18:40
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.