October 04 2025 08:52:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Palba 1938 - ČSL vs. Luftwaffe
Panek
VGR_MaP napsal:
Hurá!!
He-51 už nemizí mezi 700 m až 1 km.
Stačilo v msh souborech upravit LOD z 500 na 1200.
Přesně takovouhle chybu jsem očekával - jen jsem nevěděl, kde co změnit.

FK_Rychtyg
Bude ten He nebo Hs?

1stCL_pbarry
v to pripade jim snad nic nebrani v ceste na frontu Vyděšený
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
TozziFan
Spíš než co za typ letadel, by mě zajímala konečná konfigurace modů, které budou použity při speciálce. Hlavně tedy ty povinné (s 01_ před názvem modu). Aspoň si každý bude moct otestovat v QMB, zda mu to jeho PC utáhne, když dá plný planeset. Mrknutí

Ajvn
Čau hoši asi 14 dnu jsem neseděl u bedny a ted koukám že se mi nezobrazuje červené vlákno.
Mohl by mi stím prosím někdo pomoct?

FK_Esau
blue

1stCL_Fucida
FK_TozziFan napsal:
Spíš než co za typ letadel, by mě zajímala konečná konfigurace modů, které budou použity při speciálce. Hlavně tedy ty povinné (s 01_ před názvem modu). Aspoň si každý bude moct otestovat v QMB, zda mu to jeho PC utáhne, když dá plný planeset. Mrknutí

Hakenkreuz Enabler, 6 DOF, Zuti 1.13 + Spec. mod (v přípravě).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

czs_scharck
Tak jsem nějak nainstaloval onen CSvsGermany MOD a nevím, jestli to mám dobře.
Ve quick mission builderu jsem se jen podíval na Befka a u verzí B a C jsem nemohl najít německý/Luftwaffe marking a u Letova jsem neviděl žádný ČS marking.
Německý marking byl až u BeFka verze D.

Mám to rozbitý nebo je to "normálka" ?
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

TozziFan
Řekl bych, že rozbitý

czs_scharck
..... no do psí pr*ele Zamračený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

doktorkop
Teď koukám,že jsem zapsaný v rozpisu,ale to je chyba.Já v ten termín budu mimo net i comp

1stCL_Jiricek
doktorkop napsal:
Teď koukám,že jsem zapsaný v rozpisu,ale to je chyba.Já v ten termín budu mimo net i comp

Prostě jsi byl odveden, no, čemu nerozumíš :)

Tam, kam nevidíš, ale kde je to důležité, zapsaný nejsi .)
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 30-09-2010 23:42

Tageblatt
30.9.1938 - svět s napětím očekává reakci Československa na základě nóty vzniklé po mnichovské konferenci. Země v srdci Evropy se bouří. Studenti vyrazili do ulic a odmítají jakékoliv podřizování. Vládní i vojenské špičky se setkaly v Praze. Mezi nimi řada osobností z bojů v první světové válce a samozřejmě i prezident Edvard Beneš. Právě okolo Dr. Beneše, jakožto vrchního velitele vojsk, se točí nejvíce otázek. Avšak oficiálně Praha stále mlčí.

Bobo
1stCL_Fucida napsal:

mne to so Zuti 1.13 + CS mod padne pri 60%, ked dam WarBirdsofPrey + CS mod tak mi to nacita hru a aj na trening som sa dostal, netusim ale ci bola CRT kontrola zapnuta

606_Temp
Warbirsofprey ten Zuti obsahuje, takže už pak není potřeba ten zuti aktivovat dodatečně.
Ale pozor - to co máme na tréninku není finální verze a nem s ní moc společného. je to jen pro naše dočasné potřeby než bude final balík.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_Pip
k tomu jen dodam, ze je by bylo dobre mit ten finalni balik aspon 14 dni dopredu, aby se vychytaly vsechny mouchy a zajistil bezchybny chod...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Tajpan
Bobo napsal:
1stCL_Fucida napsal:

mne to so Zuti 1.13 + CS mod padne pri 60%, ked dam WarBirdsofPrey + CS mod tak mi to nacita hru a aj na trening som sa dostal, netusim ale ci bola CRT kontrola zapnuta

Zuti 1.13 + CSmod , funkčný a zatial bez problémov.

olda Olde maly
Tajpan napsal:
Bobo napsal:
1stCL_Fucida napsal:

Zuti 1.13 + CSmod , funkčný a zatial bez problémov.

Prdlajs. Mě to dělá přesně jako Bobovi. Ono kolik už těch CSvsGermany variant modu už je, že? Takže zatím jedu s Wardbirdofprey modem, a počkám až na opravdu finální verzi modu.
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

j4ck41
panove, problem ale neni v CsvsGermany MODu ... protoze s tim, ze se samotny Zuti muselo nahrazovat Zutim ve Warbirdsofprey MODu, ci naopak, aby byla verze kompatibilni se serverem jsme se vnitroletkove setkali jiz pred hromadou mesicu

1stCL_Jiricek
Pánové piloti, členové štábů,

dostali jsme se k bodu, kde se "naše historie" odchýlila od té skutečné. Po dohodě organizátorů a zástupců obou štábů jsme se rozhodli načrtnout další "historické události" na delší dobu dopředu najednou, nikoli postupně událost po události. To jednak proto, aby bylo možno dějovou linii vnímat v souvislostech a celistvě, jednak proto, aby nevznikaly dohady a diskuse "zda to tak mohlo být a kam to vede", a konečně proto, abyste se mohli lépe ponořit do předkládaného děje. Denní tiskoviny budou i nadále vycházet a budou čerpat z tohoho předkládaného děje.

Literární zpracování textu samotného je dílem člena štábu ČSL Mopse (Johana). Za ojedinělý literární zážitek títmo za všechny organizátory děkuji.

Faktografie a "fiktografie" děje jsou pak výsledkem dohody organizátorů a obou štábů. Děj je předkládán jako daný "historický" rámec akce a není určen k dalším rozborům. Akreditovaným novinářům a historikům již byl předložen. Pro diskusi a další zdroje informací odkazujeme na server Palba.cz.

Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 01-10-2010 12:16

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,195,062 návštěv