January 10 2025 03:56:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Schmouddle
Jo, nedávno jsem se takhle v 19:30 dival a byly na svete aktivni 3 servery, z toho jeden nas..Úsměv
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Horrido
Ten WT server je na hovno. Ještě jsem tam snad nelétal za Němce. 9 modrých na 4 červené a podobně. Jsou tam dva lidi u modrých, přijdou tam dva noví lidi a jdou... k modrým. Na CTF mapě.

Úsměv

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
Muzu tam zapnout balanc, co ty na to jako svazak?Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
BP_Tyrl
Zapni balanc. Já už taky jednou málem přišel. Ale pak jsem ztratil odvahu a šel trénovat kroužky kolem letiště. Šklebící se

WT_Horrido
Červení budou zřejme muset překonat psychologický blok ze Šturma.
Stoupněte si přes zdrcadlo a nahlas opakujte:

v ROF máme lepší letadla než modří
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
To je pravda, jako totalni uberlama jsem (snad poprve) s Camelem kroutil s jednim Albikem a jednim Dreideckerem a prezil to, sice mi umrel motor, ale to zas tak moc nevadilo, protoze Albikovi umrel driv..Úsměv Mrknutí

www.wtigers.org
1stCL_Novotny
WT_Horrido napsal:
Ten WT server je na hovno. Ještě jsem tam snad nelétal za Němce. 9 modrých na 4 červené a podobně. Jsou tam dva lidi u modrých, přijdou tam dva noví lidi a jdou... k modrým. Na CTF mapě.

Úsměv

Čoveče Horri tenhle efekt mne potkává snad všude. Pokud nenaskočí kolo s velebloudama u spojenců tak se věčina hrne na temnou stranu! Je to hnus. Mám pocit že červení snad nikdá ty koule neměli.Vyděšený

AH_Kraken
Jestli to nebude tím že za červené se v ROF létat nedáÚsměv Červení jsou vždy nepřáteléÚsměv

Tajpan
FK_TozziFan napsal:
Tajpan napsal:
Dojem:
1.ako simulácia je to skvelé.
3.Multiplayer , maximálne 30-40 hráčov na serveroch, úbohé.

Jsem jen laik, ale připadá mi to dostatečně. Ve skutečnosti se taky asi nepotkalo tolik letadel na jednom místě, nebo jo?

sorry, zle som to napísal.
gamesa primárne určená na onnline a priemerne každý den je na serveroch maximálne dokopy 30-40 hráčov z celého sveta.???!!!
to je úbohé.

LEON_CZ
Tajpan napsal:
....
4.systém onnline súbojov sa vylepšuje ale bez nemožnosti vypnút externé pohlady je to priemerné.
...
6.nákup nových lietadiel , velké mínus.
...

Ad.4) Externí pohledy už při založení serveru vypnout jdou, akorát že tady se té volbě říká SPECTATOR a najdeš ji jinde než mezi ostatními zjednodušeními obtížnosti.
Ad.6) O peníze jde vždycky až v první řadě a je to holt nová móda, jak vytřískat ze zákazníků peníze. Nevyhlo se to ani IL-2 Wings of Prey a pochybuju že se to vyhne i IL-2 SoW:BoB, zvykejte si Zamračený

http://www.virtualnipilot.cz/
Tajpan
LC_LEON_CZ napsal:
Tajpan napsal:
....
4.systém onnline súbojov sa vylepšuje ale bez nemožnosti vypnút externé pohlady je to priemerné.
...
6.nákup nových lietadiel , velké mínus.
...

Ad.4) Externí pohledy už při založení serveru vypnout jdou, akorát že tady se té volbě říká SPECTATOR a najdeš ji jinde než mezi ostatními zjednodušeními obtížnosti.
Ad.6) O peníze jde vždycky až v první řadě a je to holt nová móda, jak vytřískat ze zákazníků peníze. Nevyhlo se to ani IL-2 Wings of Prey a pochybuju že se to vyhne i IL-2 SoW:BoB, zvykejte si Zamračený

ad4: meno servera, kde sú vypnuté externaly.
ad6: to by bolo na dlhú diskusiu. len neviem či nákup jednotlivých hráčskych možností je správna cesta u hry ,ktorá vzhladom na malú komunitu nemá záruku velkého rozšírenia vo svete.
Skôr to vidím na cestu ala Il2, nákup nových datadiskov.
viz Iron Cross alebo vývojová cesta IL2.

Vilik
Nezná někdo podrobnosti o ICE edici? Prej bude nějaký 14ti denní demo i s možnosti multiplayeru.
To bych si to moh konečně pořádně vyzkoušet a nemusel bych se bát kupovat zajíce v pytli.

1stCL_Novotny
Tajpan napsal:

ad4: meno servera, kde sú vypnuté externaly.
ad6: to by bolo na dlhú diskusiu. len neviem či nákup jednotlivých hráčskych možností je správna cesta u hry ,ktorá vzhladom na malú komunitu nemá záruku velkého rozšírenia vo svete.
Skôr to vidím na cestu ala Il2, nákup nových datadiskov.
viz Iron Cross alebo vývojová cesta IL2.

Hm Tajpane a na kolika jsi už byl? Na CoCoS nejde koukat z venčí a na spoustě také ne.
Tajpi nechci tě nějak dráždit,ale o tom RoF ICE si pořádně přečti, není to žádnej datadisk. Nepřináší nic nového. jen veškeré věci co jsou dnes k mání slučuje do jednoho. A to že je tam o 4. letadla víc je pouze obchodní tah! . . . Nikdo tě nenutí Mrknutí

A právě to že to nemá záruku velkého rozšíření po světě je možná to že si kupuješ co chceš. Pokud by o to nebyl zájem určitě by nad tím nikdo neztrácel jedinou minutu času. Ale krom tebe a pár dalších to lidi chtěj! A tak to dělaj. Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 06-06-2010 13:06

LEON_CZ
TO TAIPAN:
Servery bez externích pohledů jsou všechny ty, které nemají ve výpisu serverů v menu MULTIPLAYAER tu žlutou hvězdičku (SPECTATOR režim), alespoň u mě to tak funguje, že server bez Spectator režimu automaticky nemá možnost externích pohledů. Pokud chceš opravdu jména, tak v tuto chvíli tam vidím:
CoCoS, ToW, 1 Jasta 99, 1PL Dedicated, Escuadron69, Feldfliegerabteilung 62, Jasta 2 Dedicated, SYNDICATE. Velice mě potěšil CoCoS, že Full Real zapnul, předpokládal jsem že takový masomlejn se dá spíš na dětské obtížnosti jako servery Skies of Fire v IL-2 apod. Mrknutí
Chápu Tvoje roztrpčení nad možností nakupování letadel v RoF, pokud to porovnáváš k počtu hráčů na on-line. Ale co bys pak měl říkat na IL-2 Wings of Prey, když tam jsou nakupovatelná letadla, přestože jako off-line hra to je tristní a na On-line jsou tři servery, celkem 8 lidí a to ještě na serveru s nekonečněm munice ? Šklebící se

1stCL_Novotny
VAF_Vilik napsal:
Nezná někdo podrobnosti o ICE edici? Prej bude nějaký 14ti denní demo i s možnosti multiplayeru.
To bych si to moh konečně pořádně vyzkoušet a nemusel bych se bát kupovat zajíce v pytli.

Ano, od vydání verze 1.013 má být k mání nová demo verze s platností na 14.dní(bohužel ne těch OlegovoMrknutí ). Co si tak vybavuji tak tam bude Spad XIII a Albík D.V. Jinak snad vše do té doby vydané jako AI plus tuším přístup na On-line.

Tajpan
Leon, Novotny: dík za info.
Už je vidieť pár vylepšení ale asi to je stále málo na onnline Sim game roku 2009. ked to od roku vydania lieta cca 30-40 pilotov z celého sveta.
Kde soudruzi z "NDR" udelali chybu? Mrknutí

WT_Horrido
Soudruzi chtěli mít v první řadě peníze a nepochopili, že jedině masivní pirátství je cesta k popularitě. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
Šklebící se

LEON_CZ
To Tajpan: Je sice pravda, že 30-40 lidí on-line z celého světa je nesrovnatelné se situací v IL-2, ale přesto to vůbec neznamená, že by sis nemohl hru zahrát, protože bys neměl s kým lítat. Já sice létám kvůli práci pouze večer, ale už si nepamatuju, že bych si někdy nemohl zalítat na nějakém serveru jen proto, že by nebyli lidi (narozdíl od IL-2 Wings of Prey, který dodnes často zeje prázdnotou). Každý večer je na serverech dost lidí, abych se mohl někam připojit a zařádit si.
Upravil/a LEON_CZ dne 07-06-2010 21:32

1stCL_Novotny
Dneska to byl vážně MAZEC!!Vyděšený Losíku dík!Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,171,242 návštěv