January 08 2025 07:05:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
LangMaster
Dost pochybuju že by hra slevila ze systémových nároků když vizuální efekty přibývají.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
Rumcajs
Podle mě jsou to dvě rozdílné věci.
1) Průměrné FPS.
2) Občasné škubání.
Na průměrné FPS má vliv celkové množství a úroveň grafických detailů. Ale tohle je snadno řešitelné nastavením kvality zobrazení odpovídajícímu výkonu daného počítacího pekáčku.
To občasné škubání má důvody asi jinde. V CloDu je to bezpochyby síťová komunikace, která je napsaná tak nešikovně, že způsobude ono zadrhávání. Jakmile je server plnější, či vázne síť, stanou se z toho pohyblivé obrázky. A pravděpodobně tam budou další věci takto zpatlaný. No a to byl ale TF mohl vylepšit.

falkon
Rumcajs napsal:

No a to byl ale TF mohl vylepšit.

Az bude mat TF zdrojaky, tak by o vylepseni mohli zacat aspon uvazovat. Do vtedy...

falkon
X Novotny napsal:
Dotaz. TF zamakalo na zmírnění nároků a lepším chodem hry pro malomocné sestavy PC? . . . . žádný humor, jen čistý dotaz!

Nejake optimalizacie efektov prebehli... na druhu stranu pribudli (volitelne zapinatelne) vylepsene graficke efekty, ktore su samozrejme narocnejsie (napr. vylepsene oblaky)

Takze ono je to vzdy o testu na tej-ktorej "malomocnej zostave"... budes tomu musiet Novi dat po patchi znovu sancu a otestovat sam Mrknutí

Shadowdeath
Já mám problém přesně s těma občasnýma záškubama (a to i offline), hra běží půl minuty hladce a pak se na 3 sekundy zastaví... a tak pořád dokola. Věnovat čas odstranění tohoto problému se mě nechce, abych se víkend hrabal někde v configách a nakonec zjistil, že je to opravdu zmetek, ten čas raději promrhám jinak Úsměv A tak pokaždé s novým patchem updatnu a zkusím jak to poběží Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

1stCL_Novotny
falkon napsal:

X Novotny napsal:
Dotaz. TF zamakalo na zmírnění nároků a lepším chodem hry pro malomocné sestavy PC? . . . . žádný humor, jen čistý dotaz!

Nejake optimalizacie efektov prebehli... na druhu stranu pribudli (volitelne zapinatelne) vylepsene graficke efekty, ktore su samozrejme narocnejsie (napr. vylepsene oblaky)

Takze ono je to vzdy o testu na tej-ktorej "malomocnej zostave"... budes tomu musiet Novi dat po patchi znovu sancu a otestovat sam Mrknutí

Ahoj Falky, nemusím tomu dávat šanci. Mrknutí Pokud to budu chtít hrát tak myslím že po posledním omlazení mého PC by neměl být problém.
TF u mne dostane šanci až udělá tu první nejzákladnější věc co je třeba. A to samočekující, aktualizační utilitku na odhalení nově dostupné verze s možností kliknutí na stažení a následné nasinstalování. Potom máte šanci zaujmout mou maličkost. Mrknutí Do té doby nehodlám plýtvat časem(kterého je opravdu nedostatek) nad dumáním, hledáním, opětovným stahování, přeinstalováním a podob. Úsměv Jak říkala jistá reklama kdysi v TV "Chci si jen hlavu umýt a jít", volně přeložím "Jen sednout zapnout/aktualizovat, zahrát a jít. Mrknutí

310_cibule
Shadowdeath napsal:
Věnovat čas odstranění tohoto problému se mě nechce, abych se víkend hrabal někde v configách a nakonec zjistil, že je to opravdu zmetek, ten čas raději promrhám jinak Úsměv A tak pokaždé s novým patchem updatnu a zkusím jak to poběží Úsměv

Tohle ti žádný patch nevyřeší. Pokud máš jen trochu slušnou sestavu (já mám třeba jen dvojjádro, pár giga RAM, ale vcelku slušnou GF), je problém u tebe. Mně to třeba v offline běhá úplně plynně, téměř vše na max. Takže problém asi ve hře nebude. Spíš se ti to asi s něčím pere.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Robo
X Novotny napsal:

falkon napsal:

X Novotny napsal:

Ahoj Falky, nemusím tomu dávat šanci. Mrknutí Pokud to budu chtít hrát tak myslím že po posledním omlazení mého PC by neměl být problém.
TF u mne dostane šanci až udělá tu první nejzákladnější věc co je třeba. A to samočekující, aktualizační utilitku na odhalení nově dostupné verze s možností kliknutí na stažení a následné nasinstalování. Potom máte šanci zaujmout mou maličkost. Mrknutí Do té doby nehodlám plýtvat časem(kterého je opravdu nedostatek) nad dumáním, hledáním, opětovným stahování, přeinstalováním a podob. Úsměv Jak říkala jistá reklama kdysi v TV "Chci si jen hlavu umýt a jít", volně přeložím "Jen sednout zapnout/aktualizovat, zahrát a jít. Mrknutí

Hlavne ze mas cas pytat sa na fore na kktiny ohladom hry, co sa ti vlastne ani nechce instalovat Šklebící se Šklebící se Šklebící se

1stCL_Novotny
Robo nemel pokud nevíš! Koupeno mám a instalováno též! Že máte za těch pár let paranoiu z "buzen" který do vás jen nesmyslně rejou je váš osobní problém! Pokud se ještě divíte že vás spousta bojkotuje je čas se nad sebou zamyslet!
Hau, zas mám náladu to odinstalovat a to jsem si dovolil říct jen svůj osobní názor. Ale tady to holt je jen pro lepší kusy.
Z bohem.

Baron
Nehnevaj sa Robo, ale to bolo z tvojej strany docela sproste...
Hals - und Beinbruch!

Robo
Baron napsal:

Nehnevaj sa Robo, ale to bolo z tvojej strany docela sproste...

Ja sa nehnevam, len ma to tak spontanne napadlo Šklebící se Spytas sa ako to vlastne pobezi, ci to je optimalizovane a potom povies ze e-e, nema to samoinstalator.

Osobne to tu citam len preto, ze som uz dlho vobec nic nelietal (cas) a chcel som vediet aka je momentalne vlastne verzia TF, pretoze si to chcem v dohladnej dobe nainstalovat. Ale aby som si to tu cital a pytal sa daco, pretoze si to NECHCEM v dohladnej dobe nainstalovat, tak to by som musel by iny pacient. . Cool

1stCL_Novotny
Robo,u mne nikdy nejde jen sebestřetně o mne! Ale pokud to mám tvím výrokem prezentovat dál tak v pořádku. Tvá-vaše reklama. A instalovat to budu až na to celé bude časově v pohodě. Lidově až bude čas.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 15-03-2014 13:06

Rumcajs
Tak a je to tu. Kdo čekal patch zítra, má po piči. http://theairtact...post102478
Ale klid, zpoždění je jen den. Tedy 18/3/2014 by to tu mělo být.

A důvod? Důvod je super. Našli to. Objevili to. Opravili největší zvěrstvo v CloDu. Mraky ponovu nebudou sloužit jako radar. Našli tu chybu, která způsobovala, že se vzdálenější objekty ukazovaly před mrakem. Tedy ti z nás, kteří si zvykli používat mraky k snazšímu nalezení cíle, budou muset tento návyk změnit, neb od úterý takhle už nic nenajdou. Tedy konečně! Konečně budou mraky použitelné takticky ke schování a ne podrazácky k nalezení.

beermajkl
Tak to je dobrá zpráva.
Upravil/a beermajkl dne 17-03-2014 09:10

310_cibule
Dokonce skvělá.

A s odhadem, kdy vyjde patch, jsem se sekl jen o čtyři dny. To jde Úsměv
Upravil/a 310_cibule dne 17-03-2014 09:09
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

beermajkl
Šklebící se To je v pohodě,počasí se taky sem tam do předpovědi nevejde.

LangMaster
No nezklamali jako vždy.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
Paulus
Furt to říkám patch nikdy nevyjde, ani zítra a pokud vyjde CLOD už nebude hratelný… a nebude to verze 4,2 či 4,3 ale 5,8...Vyděšený
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

falkon
Kluci, pockajte si s komentarmi do zajtra, ok?! Úsměv
Kto je nespokojny, moze sa naplno vyjadrit v tomto vlakne >>> Mrknutí

Letka 13 Papa
piloti sa rozdeluju na:
1/ frflosi resp. mrzouni...tzv vsetko je na cikulku,vsetku sw vychadzaju neskoro,alles is bad
potom je ten lepsi typ 2/ veseli piloti,ktori maju zo vsetkeho radost,tesia sa,popijaju,pokuruju a secko je ok.aj ked neskor alebo skoro nikdy : =)

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,167,954 návštěv