October 22 2025 05:53:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Pepe
Poslední mise na SoW z pohledu nepřítele. Je tam taky můj zásah když útočil na Jaru. Zvláštní náhoda že si to také točil. To je ten co proletěl ty stromy Úsměv

YouTube Video

beermajkl
dobrý,je to i v původním zněníÚsměv

WT_Horrido
Strašné, totální antireklama na cokoli v čem jsou letadla...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Reklama? O tom nebyla řeč. Jen jsem chtěl ukázat jiný pohled pro lidi co tam lítali na SoW. Pro tebe to nemůže mít náboj, to dá rozum do hrsti. Pro mne je to zajímavé jak se tam pohybují ti skopčáci. Tak to mi je líto že tě to sklamalo, sorry.

Rumcajs
SOW stream je jen pro lidi, co SOW kampaň lítali. Protože jiní nerozumí, o co přesně jde a nemá to pro ně ten náboj. To je jako když povíš američanovi výborný vtip v čestině. Možná se bude křečovitě smát, ale pravděpodobně proto, že nerozumí ani slovu. Proto bych řekl, že nemá smysl postovat takovéhle video na stránkách obecně věnovaných poníkům, tankům, politice, anime, broušení osobního internetového stylu a na závěr letadlům a snad prý i simulaci.
Já jsem si to video docela užil, jen těm hochům moc nerozumím. Ale ta výslovnost Spitfire, kdy říkají "špitfajə:r", je podobně úžasná, jak když angličani vyslovují Messerschmitt jako "mešrsmit".

Pepe
Rumcajs napsal:

SOW stream je jen pro lidi, co SOW kampaň lítali. Protože jiní nerozumí, o co přesně jde a nemá to pro ně ten náboj. To je jako když povíš američanovi výborný vtip v čestině. Možná se bude křečovitě smát, ale pravděpodobně proto, že nerozumí ani slovu. Proto bych řekl, že nemá smysl postovat takovéhle video na stránkách obecně věnovaných poníkům, tankům, politice, anime, broušení osobního internetového stylu a na závěr letadlům a snad prý i simulaci.
Já jsem si to video docela užil, jen těm hochům moc nerozumím. Ale ta výslovnost Spitfire, kdy říkají "špitfajə:r", je podobně úžasná, jak když angličani vyslovují Messerschmitt jako "mešrsmit".

Jo dobře jsi to vysvětlil, aspoň si Horrido prosviští němčinu když nic jinýho hahaha.p
K té výslovnosti, oni tam s nimi lítali i borci ze Švýcarska a možná mají takovou němčinu. To musí posoudit nějakej odborník. s DUIm jsme si vyměnili pár zpráv a on mi to právě psal.
Upravil/a Pepe dne 05-10-2013 16:33

Rumcajs
Tak prošel jsem včerejší záznamy a našel jsem tam něco z jiného soudku. Je to malý návod na to, kam mířit, při sestřelování bomberů. Oba šly dolu jen s použitím kulometů a oba na první průlet. Navíc je to celé na blízko, není tam neštěstí s viditelností dotů. Video bohužel nepokračuje sundáním zbylých dvou, protože vzápětí padnul Dxtory a zasekl se i CoD.
YouTube Video

Bierglass
Pepe napsal:

Rumcajs napsal:

Letadla jsou vidět dobře. Na vojně jsem byl ve Kbelích na letišti. Sem tam nás piloti vzali na výlet a ... hele ono ze vzduchu je toho vidět docela hodně. Z 10 000 feetů vidíš třeba na silnici každé jednotlivé auto úplně zřetelně. Letadla na letišti vidíš jasně (pokud není mlha) na 10km. Hele počítačové rastrové zobrazení má svoje limity. Zatím je daleko od limitů lidského oka. Jistě, člověk není sup, nemá zvětšovací optiku, ale full HD na 50cm, co na to koukáme, je ještě moc hrubé.
Nehumánní náboje to jsou, však jste je taky zavedli. Ale já jsem tradičně nejúspěšnější s E1. Páčto ta E1 s pouhýma 4 kulometama sebou při střelbě nehází. U E3 a vyšší není možná salva dýl jak vteřinu, aby to všechno nešlo pánubohu do oken. Jinak samozřejmě povedenej zásah do kabiny je efektní. Jen to není nijak často.

Myslel jsem v boji když to kolem tebe sviští ne na výletě. Také bych byl rád kdyby se to o trochu zlepšilo v tom patchi, ale já ten dot také vidím a v určitém úhlu se mi stratí. Ty odlesky někdy pomáhají. To se povedlo.

Hm,no to teda nevímŠklebící se

Bierglass
Rumcajs napsal:

Tak prošel jsem včerejší záznamy a našel jsem tam něco z jiného soudku. Je to malý návod na to, kam mířit, při sestřelování bomberů. Oba šly dolu jen s použitím kulometů a oba na první průlet. Navíc je to celé na blízko, není tam neštěstí s viditelností dotů. Video bohužel nepokračuje sundáním zbylých dvou, protože vzápětí padnul Dxtory a zasekl se i CoD.
YouTube Video

Cesta tvůrců trním posetá jestMrknutí

Rumcajs
Ještě jsem našel jednoho Spita, který kladl mírný odpor. Ale moc tomu nedal. Takže se to nedá úplně brát jako odhalování nějakého umění. Zjevně neměl přehled, kde jsem, možná neměl TIR, nebo ho neuměl používat.
První útok jsem prokoučoval, byl jsem moc rychlej a nestihl slušně zamířit.
YouTube Video

Pepe
YouTube Video

Rumcajs
Hezká kompozice Pepe. To byla ta dnešní mise? Nejsem na tyhle bombardery dělanej. Neumím to lítat a neumím odhazovat bomby. Takže v týhle misi jen sundavám ty rafácký uličníky. Jenže voni se roděj noví a noví. Taková Sisyfofská práce. Bohužel tím pak nijak nepřispívám k blue victory. Možná dokonce naopak, páčto alespoň nemusíte přistávat a hned po smrti fasujete nový letadla a vyžehlenou košili a nabitý kulomety. Pff

Pepe
Hahaha, nové košile. Z dnešní mapy to nebylo to bych nezvládl. Pirát dnes nebyl. Mám dojem že kolem 29.9. Jinak Vy také můžete fasovat nová těla.Úsměv Například na SoW to nejde. Jinak jste měli zničit 3-4 letiště? To nejde uhlídát. Možná se Vám jen nehtělo.
Upravil/a Pepe dne 06-10-2013 00:15

Rumcajs
Zničit 4 letiště a přitom nepřijít o 40 letadel chce organizaci. Zatímco sundat 40 letadel, je zejména při CloDové metodice, že ti připíše cokoli, do čeho jsi umístil byť jednu kulku, sranda. Taky si všimni, že tuhle konkrétní misi vyhrávají červení celkem pravidelně. On je za modré vyhratelná snadno ... pokud je organizace. Jenže ATAG není SOW. Pokud za modré zrovna nelítá nějaká skupina, je to celkem předem rozhodnuté. Takoví moulové, jako jsem já, co lítají solo a loví nerozvážné červené jedince, nemají žádný vliv na výsledek. Možná mě to přinutí, abych si namapoval otevření pumovnice a odhození bomb někam na klacík Zamračený

606_JuLB
@ Pepe :
Pozerám že včera bolo nad Lympne živoÚsměv
@ Rumcajs:
Bol som bez TS, a skúšal som loviť modrých samotárov poľujúcich na červených samotárov, konkrétne nad Cantebury. Myslím že nejakú guličku som chytil aj od teba... ale spadol som až na vlastnú chybu pri akrobacií nízko nad vodou za G.50Šklebící se
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

Fiks
Zničit 4 letiště a přitom nepřijít o 40 letadel chce organizaci. Zatímco sundat 40 letadel, je zejména při CloDové metodice, že ti připíše cokoli, do čeho jsi umístil byť jednu kulku, sranda

Tak to bych zrovna netvrdil.Jednak to počítá body nějakým divným způsobem(Lang by mohl vyprávět),sundat He-111 taky žádná procházka růžovým sadem, a hlídat letíště- minimální šance na úspěch.Stačí trefit plochu letiště aby se začala počítat procenta poškození letiště.A to de v poho i z 5 km Úsměv.Odzkoušeno.

Rumcajs
Tak ta mise se vyhrává třeba vulchováním. Takový Alessandro včera nedělal nic jinýho, než že lítal v lesích kolem Calais a sundaval startující a přistávající stodevítky. Vlčák se na něj pak rozčiloval, tak mu s úsměvem odpověděl, že ho zabil a o to mu šlo a že je spokojenej. Odstartovat se Spitem, nastoupat nad kanál a drbnout do dvou třech němců, taky není taková potíž. Já chápu, že cílem tvůrců bylo, aby němci útočili a britové se bránili, ale body se efektivně získávají jinak. Ono je to asi dost složité udělat takovou misi, aby fungovala podle přání tvůrců. Lidi vždy najdou cestu nejmenšího odporu a ta může být významně jiná než záměr.

Pepe
Já tam také občas zalítnu do té Francie a přiznám se, že doteď neznám aktivní letiště. Ale, vždy jsem dostal od flaku do makovice a nebo do křídla a hned to nejede a nebo skáče jako koza. On je to docela risk nad tím letištěm.
Také mě mnohokrát sejmuli na letišti. Teď si otvírám kabinu a podle zvuku motoru už vyskakuji z letadla a nebo když je tam mela jdu se rodit jinam. Nestartujeme všichni z jednoho letiště a když tam někdo otravuje, požádáme kolegu z jiného letiště, aby přiletěl.
Upravil/a Pepe dne 06-10-2013 12:30

Pepe
Z jedné mise-mapy na ATAG.

YouTube Video

Opitze
Vtipné video! Docela pobavilo... Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,329,870 návštěv