November 24 2024 03:42:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
Pajda
Jo PR-P a PR-J tam s vámi skutečně bylo a dolů jme šli jako první, jenže...

PR-P, které je zvyklé na těžší a pevnější stroje neletělo v mk.III asi dva roky a tak ihned zalomilo křídlo a jalo si tak chladit zadnici v té hrozné ledárně, kde si pod zmrzlé vousy brblalo, že tyhle emerický krámy taky nic nevydrží, zlatej Typhoon Úsměv

PR-J na tom bylo o poznání líp a vyprášil bez většího efektu asi dva modrásky, než ve snaze ochránit naše dvoumotory taky skončil s ustřeleným křídlem v chladící kapalině.

Obecně včera když jsem náhodou to éro nerozlámal. Úsměv Tak bylo smutné pozorovat jak moje 3-4sec dávka na zcela překvapené Fw i 109 působí akorát poškrábání navoskované kapoty na jeho zánovním BMW.

čili za mne takto: mk:III je vynikající stroj, ale díky neúčinnosti zbraní se s ním nedá pomoci kamarádovi v nouzi - vede to akorát k tomu, že sám se dostane do problémů. Použitelný mi přijde pouze na doprovod B17, kde zcela postačuje sklepávat dorážející modré směrem dolů, nebo na volný lov, kde díky létání na rychlosti si může diktovat a nakonec snad i něco definitivně uzobat.

přesto to byl opět skvělý polet a LW nám dala názorně vědět, jak má vypadat správný black friday letěný ve čtvrtek večer Mrknutí , díky všem za účast.

Panek
313_Nevo napsal:
Pani, pokial mate problem s UP3 a/alebo pripojenim na AOE server, poprosim vas, su tu na to prislusne vlakna. Skuste to poriesit tam, urcite vam niekto rad pomoze, ď Mrknutí

Ale mne jiné UP3 servery jdou. Jen AOE a Spity ne.
Vzhledem k tomu, že všichni deklarujete, jak chcete server naplnit, tak třeba zamnou časem může přijít mnoho pilotů, protože jsem odlétal několik sezon na virt. válkách a nadělal jsem si tam přátele/nepřátele (chtějí mne potkat/chtějí mne sestřelit)

Když už, tak by mi bodl odkaz na nějáké vlákno, které připojování do UP3 řeší. Jediné co jsem našel jsou instalace a problém se spuštěním hry nebo jejím padáním.

Serza
S chladici kapaliny si nic nedelej, PR-F do ni podstoupil vcera mokry pohreb... Ty alespon prezijes valku Mrknutí

310_Pepno
Panek napsal:
313_Nevo napsal:
Pani, pokial mate problem s UP3 a/alebo pripojenim na AOE server, poprosim vas, su tu na to prislusne vlakna. Skuste to poriesit tam, urcite vam niekto rad pomoze, ď Mrknutí

Ale mne jiné UP3 servery jdou. Jen AOE a Spity ne.
Vzhledem k tomu, že všichni deklarujete, jak chcete server naplnit, tak třeba zamnou časem může přijít mnoho pilotů, protože jsem odlétal několik sezon na virt. válkách a nadělal jsem si tam přátele/nepřátele (chtějí mne potkat/chtějí mne sestřelit)

Když už, tak by mi bodl odkaz na nějáké vlákno, které připojování do UP3 řeší. Jediné co jsem našel jsou instalace a problém se spuštěním hry nebo jejím padáním.

Myslim že sme to řešili s tebou, dokud budes mít v jedný instalaci HSFX a UP tak te to na zadnej server se zaplim CRT2 nepustí, kupodivu je crt2 zapnute jak na spitech tak i na AOE Vyděšený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

Panek
310_Pepno napsal:
Panek napsal:
[quote]313_Nevo napsal:

Myslim že sme to řešili s tebou, dokud budes mít v jedný instalaci HSFX a UP tak te to na zadnej server se zaplim CRT2 nepustí, kupodivu je crt2 zapnute jak na spitech tak i na AOE Vyděšený

Nainstaloval jsem ila opathchoval na 4.10 a nainstaloval UP3.0 + postupně na RC4 a nic.
HSFX nevím co je a nic takové jsem neinstaloval.

606_Temp
Příští Black friday snad nikdo z červených nebude tak hloupý a nebude sedlat dvoumotoráky. Je to jen 200 bodů dovezených až pod nos těm z LW. Sice jsme ztopili víc lodí, ale bodování šturma hraje do karet spíš stíhačům.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
TozziFan
Jo něco podobnýho jsem taky zažil Pánku. Mě pomohlo deaktivovat v GME (ikona žluté G) všechno (pravý sloupec prázdný). V kořenovém adresáři ILa byla ale stále hned na začátku složka s názvem "#UP". Tu jsem odstranil/vymazal a pak znovu v GME aktivoval mod UP. Pak vše fungovalo a funguje doposud. Mrknutí

repa
606_Tempik napsal:
Příští Black friday snad nikdo z červených nebude tak hloupý a nebude sedlat dvoumotoráky. Je to jen 200 bodů dovezených až pod nos těm z LW. Sice jsme ztopili víc lodí, ale bodování šturma hraje do karet spíš stíhačům.
Když je tam pustíte bez eskorty, tak se pak nediv, že to tak dopadloÚsměv Jinak lodě chcete ničit jak, když nebudete mít dvojmotoráky?

1stCL_Fucida
Vlastním tělem Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Temp
Eskorta byla, jen ty foky rozeberou Mosquito asi tak 50x rychlej, než mustang fokáče Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Ajvn
Ano Tozzi tohle jsme řešili a úspěšně vyřešili.
Normálně jsem se přihlašoval a z ničehoš nic ne.
(Na modové spity se bez problému přihlašuji. Jenom na ACE ne. Ani na jednu IP adresu.)

Ale pozor- právě teď jsem se přihlásil: Přes Xfire.Cool

Lupen_cz
57_OTU ajvn napsal:

Ale pozor- právě teď jsem se přihlásil: Přes Xfire.Cool

V tomto pripade bych to tipoval na chybu v nicku, ktery pouzivas v profilu il2 (napr. zapomenuta mezera, ta dokaze udelat peknej bordel). Nedano se to resilo na Holubech. Nekterym serverum se proste urcite znaky nelibi (jako treba ta mezera v nicku) a kopou po prihalseni dotycneho ze serveru.

http://rudelhunde.xf.cz/
kouty
606_Tempik napsal:
Eskorta byla, jen ty foky rozeberou Mosquito asi tak 50x rychlej, než mustang fokáče Šklebící se

A teď si představ, že místo 6 půlpalců máš 2 a letí ti to 3xpomaleji. Co vznikne? Úžasná MC. 200 CoolŠklebící se

606_Temp
Jop, proti úžasným Fulmarům. To je opravdu tragédie.

Ajvn
Na nick jsem se díval a dobrý.
Právě jsem se přihlásil i s ajpiny. Asi kdy už se to jednou provalí tak...Šklebící se

jirik
kouty napsal:
606_Tempik napsal:

A teď si představ, že místo 6 půlpalců máš 2 a letí ti to 3xpomaleji. Co vznikne? Úžasná MC. 200 CoolŠklebící se

1. Půlpalce jsou v trojkovým poníkovy jen 4.
2. MC. 200 je Il superbino aeroplano. Cool Úsměv

Panek
TozziFan napsal:
Jo něco podobnýho jsem taky zažil Pánku. Mě pomohlo deaktivovat v GME (ikona žluté G) všechno (pravý sloupec prázdný). V kořenovém adresáři ILa byla ale stále hned na začátku složka s názvem "#UP". Tu jsem odstranil/vymazal a pak znovu v GME aktivoval mod UP. Pak vše fungovalo a funguje doposud. Mrknutí

Česky prosím!
Nejsem hacker ani cheater tak, mi asi musíš natípa obrázkový manuál.

Všechny války jsem létal na ofiko verzi, mimo ADW, která měla vlastní patch, všude jsem byl, ale tady ne.
Jsem letově online každý druhý týden a dělat pokusy s připojením fakt nezvládám.
Momentálně trávím drahocený čas zpochybňováním IX šhitu jako celku. A to tu šunku nemám rád.

erichos
Ahojte, musim povedat že vcera sa mi to pacilo, ale v tych dvojmotorakoch sme boli proti fokacom ako kačeny, skusil som potom spita a šlo to, befko po par davkach plavalo a foky v zapale boja nevybral sudak a skoncil predo mnou vo vode, no ked som po navrate presedlal do mustanga tak to bolo k nicomu. Je to sice pekne éro, americke éro ale musi nas byt taka presila ako bolo amikov aby sme dosiahli nejaky efekt, inac sme v haji a len odhananim nepriatela vela bodov neziskame, co sa tyka vyzbroje sme absolutne nemohli konkurovat mašinam LW, len priletiet, postrasit a zmiznut... no bohuzial tymto stylom nizko letiacim bombrom nepomozeme Smutný
Uvidime o tyzden, musime viac zamakat červeny, letu zdar Mrknutí

http://www.letkaorel.eu
1stCL_Wolke
Prosím vás přestaňte tady už brečet jak je mustang na houby, tohle už se vážně nedá číst. Je to výborné éro a dá se v něm němcům hezky zatopit. Úsměv. Nikdo vás do mustangů nenutí, jestli máte komplexy ze svých malých ráží, dejte se k Němcům... A nebo si kupte kompletní edici leteckých stíhačů v boji, tam vám to frajeři vysvětlí!
Upravil/a 1stCL_Wolke dne 24-02-2012 18:55

Panek
1stCL_Wolke napsal:
Prosím vás přestaňte tady už brečet jak je mustang na houby, tohle už se vážně nedá číst. Je to výborné éro a dá se v něm němcům hezky zatopit. Úsměv. Nikdo vás do mustangů nenutí, jestli máte komplexy ze svých malých ráží, dejte se k Němcům... A nebo si kupte kompletní edici leteckých stíhačů v boji, tam vám to frajeři vysvětlí!

Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,515 návštěv