October 04 2025 06:58:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Palba 1938 - ČSL vs. Luftwaffe
Pajda
1stCL_Fucida napsal:
Ok. Pajdo, vzal by sis na starost červený skinpack?

Sice toho o výrobě skinů zas až tolik nevím, ale u červených je dost odborníků kteří s tím ochotně pomůžou. Takže se do toho můžeme pustit, ať už metodou kompletního přeskinování, nebo zkusit lehce upravit ten marking, uvidíme co bude snažší - případně bude vypadat lépe.

V podstatě můj dotaz směřoval jen na to, jestli to už na "centrální" úrovni nemáte dávno vyřešené.

1stCL_Fucida
Centrálně to vyřešené nemáme.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Stoupa
Každopádně u LW stačí změnit defaultní skin, páč marking maj vpořádku. Fuči poptej se tam u vás jestli někdo nemá skin, který nejlépe reprezentuje zbarvení BF-109 v té době, samozřejmě i u ostatních letadel pokud to maj zapotřebí, udělám vám defauty. Samozřejmě pokud je u vás ještě někdo neudělal.
Upravil/a Stoupa dne 29-09-2010 01:13

606_Dzori
Hlásím se k ČERVENÝM

Tajpan
Pajda napsal:
ad kamufláže

u červených máme problém s tím, že v UP je totálně dopráskaný "Czechoslovakia" markings, v podstatě jediné letadlo, které s tím může letět je Avia B534. A jelikož netuším, jak moc složité je upravit přímo to markings, tak byl vznesen nápad, že každé letadlo bude mít svůj vlastní skin a markings za CSL bude zcela vypnuto.

Dostal jsem informaci, že pokud budou skiny obsaženy přímo v balíku toho výsledného modu, tj. budou je mít všichni, tak to server prý zatěžovat nebude.

Tedy jediný čemu to může vadit, že kdokoliv, kdo si to stáhne bude znát počet a značení jednotlivých typů našich letadel a dál může remcat, že najednou je ze 100MB balíku už 0,5GB.

základné poučenie ohladom velkých špeciálok:

skiny off a o 80% problémů míň.
Mrknutí

GC3_Chroust
Tajpan napsal:
Pajda napsal:
ad kamufláže

u červených máme problém s tím, že v UP je totálně dopráskaný "Czechoslovakia" markings, v podstatě jediné letadlo, které s tím může letět je Avia B534. A jelikož netuším, jak moc složité je upravit přímo to markings, tak byl vznesen nápad, že každé letadlo bude mít svůj vlastní skin a markings za CSL bude zcela vypnuto.

Dostal jsem informaci, že pokud budou skiny obsaženy přímo v balíku toho výsledného modu, tj. budou je mít všichni, tak to server prý zatěžovat nebude.

Tedy jediný čemu to může vadit, že kdokoliv, kdo si to stáhne bude znát počet a značení jednotlivých typů našich letadel a dál může remcat, že najednou je ze 100MB balíku už 0,5GB.

Mrknutí

Taky bych se primlouval za tohle reseni ;-)

310_Crowley
310_Crowley napsal:
Šance na účast na této akci je pro mě cca 10%.
Žádám o zařazení jako naprosto nejistý náhradník a zpřístupnění skrytého vlákna. Za jakou stranu je myslím jasné.

Zřejmě přehlédnuto. Tak tedy ještě jednou. REDS.

310_cibule
Tajpan napsal:

Mrknutí

Věřte Tajpimu, ví, o čem mluví.
Upravil/a 310_cibule dne 29-09-2010 10:47
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Fucida
Tajpan sice ví, o čem mluví, ale distribuce v rámci samostatného módu je zcela bezpečná. V takovém případě je zcela nulový rozdíl mezi tím, jestli tam skiny dáme, nebo nedáme. Jestli se nepletu, tak dokonce můžeme stahování skinů vypnout a ty předvolené a obsažené, se stejně ostatním zobrazí.

DZORI a Crowley jsou připsáni.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 29-09-2010 12:03
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

olda Olde maly
Já jsem pro hodit skiny v rámci modu. Ať to není v tomhle směru nějaký paskvil. Kluci od modrých budou také určitě chtít pestřejší provedení, než jen default Úsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:
Tajpan sice ví, o čem mluví, ale distribuce v rámci samostatného módu je zcela bezpečná. V takovém případě je zcela nulový rozdíl mezi tím, jestli tam skiny dáme, nebo nedáme. Jestli se nepletu, tak dokonce můžeme stahování skinů vypnout a ty předvolené a obsažené, se stejně ostatním zobrazí.

Beru zpět: Tajpi neví, o čem mluví (i mně se to stává každou chvíli).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Sebo
Ahoj,rád bych se přidal k modrým.díky

1stCL_Bein
Stoupa napsal:
Každopádně u LW stačí změnit defaultní skin, páč marking maj vpořádku. Fuči poptej se tam u vás jestli někdo nemá skin, který nejlépe reprezentuje zbarvení BF-109 v té době, samozřejmě i u ostatních letadel pokud to maj zapotřebí, udělám vám defauty. Samozřejmě pokud je u vás ještě někdo neudělal.

skinpack z M4TD ...odzkoušené,sedí....samozřejmě záleží na vyjádření veleníÚsměv

http://mission4today.com/index.php?name ... ils&id=728
Upravil/a 1stCL_Bein dne 29-09-2010 15:32

Topper-Czech
1stCL_Fucida napsal:
Jestli se nepletu, tak dokonce můžeme stahování skinů vypnout a ty předvolené a obsažené, se stejně ostatním zobrazí.

Pokud se skin download vypne, skiny, byť by byly obsažené v tom modpacku, se nezobrazí (varianta přes bitmapy ve složkách skins). Zobrazí se ale jen přemodelované defaultní skiny (tga), které, pokud chceme mít všechny letky viditelně značené přes skiny, jsou kvůli jistým omezením nepoužitelné. Pokud se ustoupí z toho mít letky odlišené, defaultní skiny se můžou předělat a problém to při skin off nebude.

Nakonec stroje určitých letek se na CSvsG snad ani nepotkají Mrknutí

http://www.e-airport.wz.cz
ZVP_ALEX
Topper-Czech napsal:
.....................
Nakonec stroje určitých letek se na CSvsG snad ani nepotkají Mrknutí

Tak tomu nevěř,neznám pilota, který alespoň jednou v životě nezakufroval a pokud někdo tvrdí, že on nikdy, tak kecá a nebo neví kde lítá a jen si myslí, že je tam, kde má být. Známe to, přání otcem myšlenky.

Osobně si myslím, že jednotlivé letky a letadla v ní by měla být snadno rozpoznatelná, bylo to tak v reálu a nevídím důvod, proč by to tak nemělo být i zde, pokud to jen trošku půjde.

Samozřejmě je to jen můj osobní názor a přizpůsobím se většině, když to bude nutnéNaštvanýŠklebící se

310_Snakes
Prosím připsat SssnakessS k ČERVENÝM
- nejlépe Avie ... pokud je už plno, pak Šmolíka (jestli chcete udělat pár děr do silnice - nebo spíš kousek vedle Zamračený )

Tageblatt
29.9.1938 - Dnes proběhla v bavorském Mnichově konference evropských velmocí - Itálie, Německa, Francie a Velké Británie. Výsledek naplnil očekávání a věříme i touhy většiny Evropanů. Praze bylo doporučeno odevzdání pohraničních území s většinovým německým obyvatelstvem Hitlerovské Říši. Rozhodnutí to není překvapivé. Ač původní smlouvy především mezi Československem a Francií podobné dohodě zabraňovaly, za stávající situace se pro evropský mír jeví právě toto jako nejlepší řešení. Československu je oplátkou nabídnuto zachování menšího území s majoritním podílem českého obyvatelstva, zároveň si ponechá prakticky veškerá průmyslová centra. Nyní nezbývá než počkat na reakci Prahy, doufejme, že bude kladná a zajistí tak Evropě mír alespoň na další desítky let...

310_Max
Jednu Avii prosím. Díky

1stCL_shade
Za modré prosím

caba
Za modrý pls.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,194,320 návštěv