November 22 2024 21:30:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Radim

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Shadowdeath
Ok, dík.
Tak já tomu dám šanci, přinejhorším si ty profily zas nastavím znovu, přeci jenom v této chvíli je to jenom CLoD a BOS, tak to nějak zvládnu ;-)

EDIT:
K té klávese F9, pravděpodobně se ti to pere s jiným softem. Nemáš třeba puštěný fraps nebo něco takového? Já se asi rok divil, že mě nejde v total commanderu zakládat nový adresář pomocí F7, ale mohl zato právě trackIR, který tu F7 zachytil jako první :-)

A pak mě ještě napadlo, jestli se ti tam při spuštení hry automaticky nenastaví nějaký jiný profil, kde máš nastavené třeba jiné tlačítko. To se mě také jednou dělo, když jsem si udělal nový, ale nepřemapoval jsem si tlačítka na z defaultu na joy :-)
Upravil/a Shadowdeath dne 26-12-2015 18:24
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Baron
Neviem, skusil som klavesu na stopnutie TrI premapovat napr. na "Pause" ale nic. Mozno budem musiet nakoniec to BoS asi preinstalovat. Uvidim.
Upravil/a Baron dne 27-12-2015 18:43
Hals - und Beinbruch!

magot
Nevíte jak se zoomuje na mapě ve hře?

Baron
Koleckom mysi
Hals - und Beinbruch!

magot
Ne to nejde, to jsem si taky myslel, kolečkem je zoom pohledu v kokpitu. A hlavně jsem to nenašel v ovládání ..
Kolečkem to jde na mapě ale než se vleze do letadla ... myslel jsem zoom mini mapy

310_cibule
Tam to nejde. Musíš používat brífinkovou mapu i za letu, defaultně tuším O.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_Nevo
Al CZ napsal:
Já chci Spitfiry, Mustanga, Thunderbolta a Mosquito, chci si prolézat palposty a střelecké věže v B-24 a B-17, navigovat se v temnotě nad Německem v Lancasteru´, vyzkoušet si jaké to bylo létat v Uhu, řítit se v Me-262 a modlit se ať ten zas.... motor nechcípne, prohánět se nad africkými pláněmi, lítat s našima pilotama proti "Klukům z Abeville", vzít si Typhoona a zátápět skopčákům v Normandii a Ardenách a pak si hrát na Clo Clo a akrobatit v Tempestu.... Ale vypadá to že se toho hned tak nedočkám, protože tvůrci nového Ila si myslí že lidi zajímá nějaká bitva o Moskvu...

tak to mas pacholku smolu! tie knizky co si cital ty, necitali zjavne chlapci z ruska. a oni chu proste cosi ine, oni chcu to co bolo pisane v 'ich' knizkach. takze sa zmieris s tym co chcu oni, alebo si pojdes hrat na ine pieskovisko s inymi babovickami Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

magot
310_cibule napsal:

Tam to nejde. Musíš používat brífinkovou mapu i za letu, defaultně tuším O.

Dík.

Ještě jsem zaznamenal dost debilní věc v online hře se mě stalo když pohybuju plynovkou (hog) tak se mezi 60 - 80% ply se náhle invertizuje a náhodně přepíná na opačnou hodnotu, tj. náhle je z 79% - 19% plynu atd.
Je to softwarově, protože jinak mě plynovka offiline chodí bez problému a v jiných simech taky. Dělo se mě to v šturmoj.

1stCL_Fucida
Rumcajs napsal:

1stCL_Fucida napsal:

Jedu taky na 3570K, ale na 4,5 GHz - a jde mi to pěkně. Z logiky věci ale samozřejmě trpím na microstuttering při každém dropu na 59 FPS :-/. Ale až si pořídím G-sync, bude tohle pryč a basta.
Fuči, zkus trik. Zkus si nastavit limit fps na 59. Monitor měj na 60. Tohle je taková drobná záhada, ale dost možná ti to pomůže od microstutteringu a lagů a tak podobně. Nechtěj po mě vysvětlení, proč to tak je. Stačí, že to tak je.

Tak výsledek nic moc. Chtěl bych v tom vidět nějaké zlepšení, ale moc se to nedostavilo. Jsem na ten micro stuttering holt hodně citlivý. Snad po Vánocích bude nějaký G-sync v akci Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

BP_Iceman
Ahoj ,ještě k updatu TiR5(možná už to není aktuální)

TiR jsem měl na jiném než systémovém disku (E) a při updatu mi to tuhle cestu odmítalo a instaloval se na systémový disk (C) znovu, jediný problém s původními profily byl,že po nakopírování do složky"Profiles" v základním adresáři
C/Program files/Natural..................atd. nefungovaly. Musí se nakppírovat do složky "Profiles" v adresáři : C/Users/??????/AppData/Roaming/Natural Point/TrackIR 5/ Profiles.
Poté vše OK. Problém v BoS se u mě neprojevil - F9 bez problémů.

PilsnerPilot
Ahoj pánové. Po nějaké době jsem si dnes k tomu zase sedl a zkoušel jsem pozemní útoky s těma ruskejma plečkama.Šklebící se Konkrétně s I-16 a IL-2 a všiml jsem si, že když odhodim bombu, nebo všechny najednou, tak nevybuchnou. Zkoušel jsem různý nastavení odhozu, ale nic nepomohlo. Bomby mi prostě nevybuchnou. Přitom asi dvě aktualizace zpátky to šlo. U jakýhokoliv německýho letadla s tím nemám problém. Nevíte někdo, jestli se něco změnilo ve hře, nebo jestli nedělám něco blbě já?Šklebící se
Díky za radu.
[img]https://s5.postimg.org/747ued6pj/4x_Gold.png[/img] is not a valid Image.

1stCL_pbarry
když ji hodíš moc nízko tak nevybouchne
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
PilsnerPilot
Díky. Mrknutí To bude asi ten problém. Je fakt, že jsem je házel těsně nad zemí.

magot
shazuju zhruba z 200m ze šturma a exploduje (250tka), jestli shazuješ ještě níž tak to jseš machr Šklebící se
ve starým šturmoj byla k dispozici low-level pojistka, marně jsem ji tady hledal ...

CSW_3IAP_Wolf
Magote...ten BoS neni az takova hruza,co?ale ma jeste mouchy...Šklebící se

PilsnerPilot
Asi je to zlozvyk z ROFu, nebo je to tim, že blbě vidim. Prostě ty bomby házim moc nízko.
Ale jsem rád, že se to vysvětlilo. Zítra to vyzkoušim.Mrknutí

magot
3IAP_Wolf napsal:

No některý mouchy jsou spíš sloni, nicméně pozitivně mě překvapily dvě věci, že to na mém obstarožním stroji běhá naprosto luxusně rychle a druhá věc že je to relativně zábavné. (s čímž jsem nepočítal)
Ale to všechno bych vyměnil za létatelný Zeppelin v ROF Šklebící se
Upravil/a magot dne 27-12-2015 22:26

PilsnerPilot
Za létatelný Zeppelin v ROFu bych dal celý svůj účet v Bosu a Bomu. Bez rozmýšlení.

Fishbed64
magot napsal:

3IAP_Wolf napsal:

No některý mouchy jsou spíš sloni, nicméně pozitivně mě překvapily dvě věci, že to na mém obstarožním stroji běhá naprosto luxusně rychle a druhé věc že je to relativně zábavné. (s čímž jsem nepočítal)
Ale to všechno bych vyměnil za létatelný Zeppelin v ROF Šklebící se
Sorry ale na starickym Phenomu ze beha BOS luxusne(((-;,to je vtip?...upozornuju ze BOS pada casto na 30fps i na pretaktonany haswell i5 4,4ghz(coz je asi 2x vykonejsi CPU nez Phenom na 4ghz)ve stejny situaci budes mit na Phenomu sotva 20fps,a tomu bych rozhodne luxusne nerikal,kazdej ma holt asi jiny naroky.Pokud FPS spadnou ze 70-80 az na 30-35 jakmile je na mape trochu vic jednotek,tak se rozhodne o dobry optimalizaci mluvit neda.

Rumcajs
BOS má známé a přiznané výkonnostní problémy.

1) Paralelizace FM a AI. To je starý problém, který má ale řešení a to řešení je v plánu udělat. Je to, doufám, otázka času, kdy to dorazí i mezi lid.
2) Načítání textur do paměti. Řešení je 64 bitů. Posledně, co jsem četl, říkali vývojáři, že se k tomu snad dostanou na začátku roku 2016.

Tohle jsou 2 koncepční záležitosti, který někdy na začátku netrefili, nebo na ně ještě nebyla doba. Zbytek je optimalizovanej velmi slušně až skvěle. Jestli ten přerod zvládnou, pak by to mohl být engina na dalších X let.
Non est specifica

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,863 návštěv