November 24 2024 02:57:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Aces_Wild
Něco dohledat k DM v BoX je celkem výzva. Nicméně, alespoň to málo, co se zatím podařilo dohledat. Pro srovnání:

Sturmovik (2007)
[img]http://download.softclub.ru/pub/il2pict/ScreenShots_001.jpg[/img] is not a valid Image.

Cliffs of Dover
[img]http://simhq.com/forum/files/usergals/2011/08/full-14230-16870-limbs.png[/img] is not a valid Image.

i.imgur.com/SaQ10.png

Battle of Stalingrad (duben 2014)
i.imgur.com/zNk8DGf.jpg

Zdroje:
Oleg Maddox's News
BoS FM and DM discussion here

magot
Aces_Wild napsal:
Battle of Stalingrad (duben 2014)

Tak toto je zhruba úroveň DM IL2 v 1.0 r.2000, ale takto to měli i některé DCS moduly ...
bohužel šturma46 v DM jen tak něco nepřeválcuje ..

1stCL_Werner
Starej šturm neuměl ani rozeznat mezi chladičem glykolu a oleje...
1st Czech Lions - Resistance is futile...

ukulele
Hlavně polovina sestřelů ve starým Šturmu dopadne rozstříštěním letounu na tisíc kousků. Ta nostalgie je už trapná

1stCL_Fucida
1stCL_Werner napsal:

...kdyby jen tohle Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CSW_Cassius Chaerea
Ale tím to taky hasne. Od simulátoru který je o 15 let mladší tady máme nějaké pěkné kouříčky a to je všechno, divnou účinnost zbraní a DM model při kterým by jeden brečel.

magot
Tak jsem Jasonovi poslal mail, bohužel ne na privátní adresu páč tu od té doby co jsme spolu komunikovali jsem koukal už zrušil.
Tak snad se ozve Šklebící se

Aces_Wild
I proto není BoX simulátor, ale hra s prvky simulace. Úsměv

magot
1stCL_Werner napsal:

a hlavně ho převálcoval CLOD Šklebící se Ten tyhle všechny srágory uměl ..
Starej šturm např. ještě neměl hit boxový list vrtule (jen kužel) tak vlastně nebylo možný řezat vrtulý jako cirkulárkou ..

1stCL_Fucida
Cassius Chaerea napsal:

Ale tím to taky hasne. Od simulátoru který je o 15 let mladší tady máme nějaké pěkné kouříčky a to je všechno, divnou účinnost zbraní a DM model při kterým by jeden brečel.

To jsou všechno věci ladění konkrétních damage modelů jednotlivých letadel a účinnosti zbraní. Sice tam najdu X věcí, které bych posoudil jinak, ale má to potenciál. Snad dojde v budoucnu k revizi podobně, jako se v současnosti pracuje na revizi části FM.

Ajvn
Rozdíl mezi starým Šturmem a BoX je takový, že by se dva hádali a třetí se za ten čas z toho posral!
Jo vlastně rozdíl tam je. DVACET LET. Vyděšený

magot
1stCL_Fucida napsal:

Napiš Jasonovi, ať ti dá nějaké další informace. Na stesky na SVK ti asi reagovat nebude.

Tak Jason napsal že nechce sdílet tyto detailní informace o tom jak funguje BOS engine. Tak a máme po ptákách Úsměv

Ajvn
Ma recht. Koho dneska zajímá engine z konce devatenáctého století?

Bierglass
Podařilo se někomu namapovat plný zoom na jedno kliknutí? Mně to nejde pořád tam mám jen ten postupný zoom ať dělám co dělám.

1stCL_Fucida
magot napsal:

1stCL_Fucida napsal:

Napiš Jasonovi, ať ti dá nějaké další informace. Na stesky na SVK ti asi reagovat nebude.

Tak Jason napsal že nechce sdílet tyto detailní informace o tom jak funguje BOS engine. Tak a máme po ptákách Úsměv

A já se mu nedivím Úsměv.

Rumcajs
Bierglass napsal:

Podařilo se někomu namapovat plný zoom na jedno kliknutí? Mně to nejde pořád tam mám jen ten postupný zoom ať dělám co dělám.
Musel bys to namapovat na osu, kterou umíš jedním tlačítkem posunout na zvolenou pozici. Já to řeším přes SW třetí strany, kde si třetí stranu dělám sám. Ale programovací softíky ke klacíkům to dokážou jistě taky. Co jsem zkoumal třeba SW pro CH klacíky, ty to uměj. Saiteky by to taky měly umět.
Non est specifica

CSW_Cassius Chaerea
1stCL_Fucida napsal:
A já se mu nedivím Úsměv.
Já taky ne. V Rusku tam je i velký prd tajný.

magot
Když se to vezme kolem a kolem jde o hovno, nějakej ten screen DM modelu, typy objektů, skórovací systém .. žádnej zdroják nikdo nechtěl.
Ale co ať si to nechá ... přežijem i tak

Powerty
Bierglass napsal:

Už jsem to tu jednou psal: V "pilot head control" si nastavit klávesy k "pilot head: zoom in" a "pilot head: zoom out" a v "cameras" nastavit "FOV change speed = 100" a "FOV change inertia = 0". Už si nepamatuji, jestli na to nemělo navíc vliv zapnutí "cinematics". Zoom pak funguje stejně jako ve starém ilovi. Nevýhoda - dá se tak přepínat pouze mezi dvěma polohami. Mě osobně to ale vyhovuje a používám to jak v BoS tak v RoFu, kde je to stejné.

PS: Samozřejmě je třeba si pohledy přednastavit přes F10.
Upravil/a Powerty dne 03-05-2017 13:23

Bierglass
Powerty napsal:

Bierglass napsal:

Už jsem to tu jednou psal: V "pilot head control" si nastavit klávesy k "pilot head: zoom in" a "pilot head: zoom out" a v "cameras" nastavit "FOV change speed = 100" a "FOV change inertia = 0". Už si nepamatuji, jestli na to nemělo navíc vliv zapnutí "cinematics". Zoom pak funguje stejně jako ve starém ilovi. Nevýhoda - dá se tak přepínat pouze mezi dvěma polohami. Mě osobně to ale vyhovuje a používám to jak v BoS tak v RoFu, kde je to stejné.

PS: Samozřejmě je třeba si pohledy přednastavit přes F10.

Dík,už jsem propadal zoufalstvíŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,204 návštěv