January 08 2025 23:03:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
LangMaster
A je to tady já vám to říkal Šklebící se to už je i na mě moc.Zasvěcení vědí.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
606_JuLB
SepiaX napsal:

Hm ty flaky mne těší jen jsem zvědav čím budeme ničit cíle chráněné flaky:-))))

Namiesto flakových políčok, kde kde je na kope 9+ AAA, ich bude stačiť možno polovica, možno tretina, možno jeden. Pred "luxovaním" pozemákov bude nevyhnutnosť najprv umlčať flaky.

Súhlasím, že tým sa možnosť bombardovať low-levelom pre jednotlivca stane skoro nemožnosťou. Veď preto nemci postavili Stuku, rusi Šturmovika a nelietali sólo. Útok jedného lietadla na bránený cieľ predsa nemôže mať nádej na úspech v "realite", ani tej virtuálnej.

Súčinnosť hráčov pri plnení cieľov mapy bude nevyhnutnosťou. Otázka je, ako si týmto (stanovením cieľov a flakmi) poradia tvorcovia misií pre DF servre (...ok, ta teda ATAG).

Paulus
Jestli jsem to pochopil správně, nejdřív bude Patch 4.2b, pak se uvažuje o 4.3, kde budou nové zvuky a ostřejší flaky + něco dalšího (jestli se nic nezmění a nepřijde verze 5,6,7,8,9,10,…)
Mimochodem v Anglii mají asi velmi tvrdou zem, při kolmém nárazu Bf109 se motor nezaboří, ale odskočí na povrchu a nezůstane žádný kráter. (drobný detail)
Úsměv
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

606_JuLB
Baron napsal:

Nuž neviem či to bolo spôsobené iba preťažením. Keď sme testovali s kolegom strelca v Bf110, nedalo sa strieľať po zásahu do "nášho" lietadla. Bolo jedno v akom režime, koľko zásahov sme dostali a kam - stačilo napr. "cvrnkutie" do krídla, a guľomet niekoľko sekúnd nestrieľal (5G sme určite nemali, leteli sme rovno - bolo to tesne pred "žabkovaním lode" ). To isté bolo aj v He111 a Ju88. Blenheim neviem, ten sme neskúšali, ale od kamarátov z 310 som počul, že je tam tiež (asi ten istý) problém.

...hlavne nech to už konečne vydajú Úsměv

Coolander potvrdil, že bude opravená chyba, keď pri zmene výšky viac ako 5m/s (900 ft/min) strelci nestrieľajú (takže žiadne násobky tiaže).

Oh, and about the bomber gunners. The fix was the removal of the 5m/s limit.

http://theairtact...post101225

A Buzzsaw včera k debate o flakoch v4.3 napísal:
-There are no changes to weaken the 109's.

-Everyone should understand there are eight 40mm Bofors firing in this video... normally a British airfield in 1940 would have a single battery of four Bofors.

-It's up to mission builders to specify how much flak they want... in the pre-4.3 missions, builders would place as many as 16 or 32 Bofors protecting a field... now they only need to place 4, and they will have a more dangerous defense... better for frame rates, better realism.

-Realistically, aircraft could not simply loiter over enemy fields the way players were able to do in Vanilla, TF 3.0/3.01/4.0. Now there are more historical and demanding factors players need to consider.

-Bombing, even dive bombing, or glide bombing, typically happened at much higher heights than what we have seen in the game up to this point. Real Pilots would drop their bombs from 750 meters, 2000 ft. A Stuka would begin its dive at 3000 meters, release the bomb at 1000 meters, and pull out by 750 meters.

-It's up to mission builders to set the victory conditions and targets such that they can be hit by bombers... less pinpoint taking out of individual vehicles, and more area targets.

Vo veľmi podobnom a rozumnom duchu sa vyjadroval aj DUI:
The fighter pilot in me does not want to get shot down every time I am diving on a bomber with full speed and performing immediate evasive manouvers. On the other side, as a bomber pilot I hope the days are gone when a single enemy fighter was able to make himself comfortable in my six without having to fear getting shot down by my gunners (or the other gunners in the formation).

With flak it is also quite tricky: while flying on high-altitude I would not like to fear getting shot down by flak all the time. But I would like to get my heart beat up while strafing a well-protected airfield.

I think it is all about finding the right balance (speed, height, manouvering, etc. of the aircraft mixed with a reasonable coincidence-factor). I am quite sure that TF 4.3 will be far away from perfectly realistic conditions. But I have high confidence that it is a big improvement compared to the situation so far. We will see soon...

Dobre si pamätáme, ako pohodlne nás na BOF rozoberali 109-ky parkujúce na 6-ke.

S obidvoma musím súhlasiť, určite v4.3 nebude hneď správne nastavená a vyvážená (flaky, strelci, misie a pod.) na prvý pokus.
A pridávam sa k Baronovi, ...hlavne nech to už konečne vydajú Úsměv

310_cibule
Zítra vyjde patch. Vsaďte se!

http://vimeo.com/...
Upravil/a 310_cibule dne 13-03-2014 16:21
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
To by bolo super.
Hals - und Beinbruch!

SepiaX
Každý pátek v to doufám a vyhlížím tak snad včíl.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

WT_Horrido
Baron napsal:

Nuž neviem či to bolo spôsobené iba preťažením. Keď sme testovali s kolegom strelca v Bf110, nedalo sa strieľať po zásahu do "nášho" lietadla. Bolo jedno v akom režime, koľko zásahov sme dostali a kam - stačilo napr. "cvrnkutie" do krídla, a guľomet niekoľko sekúnd nestrieľal (5G sme určite nemali, leteli sme rovno - bolo to tesne pred "žabkovaním lode" ). To isté bolo aj v He111 a Ju88. Blenheim neviem, ten sme neskúšali, ale od kamarátov z 310 som počul, že je tam tiež (asi ten istý) problém.

...hlavne nech to už konečne vydajú Úsměv

Víš jak se střelec lekne když dostane jeho letadlo zásah? Začne panikařit, navigátor mu musí dát facku aby se vzpamatoval... skvělá simulace. ;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Tak, tímhle příspěvkem bych toho leknuvšího se střelce ukončil. Myslím, že není potřeba ten příspěvek ani mazat, ani přesouvat, ani nijak upravovat a rozhodně ho ani znovu kopírovat.

Díky všem zúčastněným za pochopení.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Baron
310_cibule napsal:

Zítra vyjde patch. Vsaďte se!

http://vimeo.com/...

Patch zajtra nebude. Mal by byt vydany 17. marca.

http://theairtact...post101595
Upravil/a Baron dne 13-03-2014 22:43
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
No jo, píšou tam, že to klidně mohli vydat už tenhle pátek. Ale ještě to o týden odložili, abych tu sázku nevyhrál. A tak je to se vším...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Paulus
Takže klasika, patch bude za čtrnáct dní, ale neřekli v kterém roce…
Už jsem to mockrát říkal, žádný patch už nebude…
Vyděšený

LangMaster
Já vim proč nebude. Někdo zjistil že cisterna s palivem ma historicky nekorektní zástěrky.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
310_cibule
Jo, moje nebožka tchyně to taky říkavala: Celkej tenhle mizernej svět stojí za prd.

Shadowdeath
Tak to je škoda, že už žádný patch nevyjde Smutný Já si zrovna říkal, že s tímhle patchem by se mě to už mohlo přestat sekat, mno nic no, budu muset počkat na BOS.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

beermajkl
Paulus-nech toho,děsíš tu vzduchoplavce Úsměv

Paulus
To je šibeniční humorCool

SepiaX
Ó vy mi malověrníMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

1stCL_Novotny
Shadowdeath napsal:

Tak to je škoda, že už žádný patch nevyjde Smutný Já si zrovna říkal, že s tímhle patchem by se mě to už mohlo přestat sekat, mno nic no, budu muset počkat na BOS.

Dotaz. TF zamakalo na zmírnění nároků a lepším chodem hry pro malomocné sestavy PC? . . . . žádný humor, jen čistý dotaz!

Shadowdeath
X Novotny napsal:

Shadowdeath napsal:

Dotaz. TF zamakalo na zmírnění nároků a lepším chodem hry pro malomocné sestavy PC? . . . . žádný humor, jen čistý dotaz!

Mno nevím jestli zrovna v tom patchy co měl dnes vyjít. Tak nějak beru TF za team, který se hru snaží vylepšovat, a to aby byla hratelná i na průměrném železe beru jako podstatné vylepšení, tak doufám, že třeba nějaká další optimalizace proběhla, i když třeba není zmíněná v readmeÚsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,168,957 návštěv