November 24 2024 04:54:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
1stCL_Fucida
Větší boule nad kanonem? Sezení ve Focke-Wulfu příliš nízko? Úsměv WTF? Úsměv To někdy nastalo? Úsměv

Hayesi, chybné palivoměry u všech Bf 109 a bug na kokpitu Bf 109 G-14 taky zatím ještě nebyly opraveny. Tohle byl jen takovej minipatch vypuštěnej snad hlavně kvůli samotnému autoupdateru, než kvůli patchi jako takovému.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Koty
Fuuuu... autoupdater? To jako že si to samo stáhne patche a já už je nemusím jak blbec hledat a pak hledat súrávnou složku? Muhé... to si dám líbit Cool
Rien n'est parfait; c'est la vie!

BIVOY
Co všechno updater umí opravit ?

606_hayes
Fuci boli boli o tom strasne diskusie, nie v tomto HSFX ale v nejakom ci uz UP alebo nieco predtym bolo, dobre si to pamatam ze sa riesila aj pri fockewulfoch aj pri befkach nejake zasadne veci.......
a vyriesilo sa to relativne hned......
ak to saldy myslel v pozitivnom zmysle teda ze sa to ma opravit tak sa ospravedlnujem ale hodit na web len linky z videi je potom take diskutabilne ze co tym autor vlastne myslel

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_Fucida
Hayesi (btw: nechceš se přejmenovat zpátky? Úsměv), týmy Daidalosu, Ultrapacku a HSFX jsou různé - sice je pár lidí, kteří figurují ve dvou z nich, ale "vedení" jsou zcela odlišná. Nelze tedy moc srovnávat situaci z UP a HSFX, nebo z DT.

Je spousta situací, kdy došlo k nápravě okamžitě a spousta takových, kdy trvaly dlouhé roky - a neméně požadavků, které nebyly vyslyšeny vůbec. Když bych měl zmínit "křivdy", které potkaly modré (abys viděl, že to není jen otázka červené strany), tak například k opravě kritické chyby týkající se MG 151/20 (tedy zbraně, která je nosná jak pro Bf 109, tak pro Fw 190) a kvůli které klesla účinnost kanonu asi na 20% (ne o 20, ale skutečně na 20), tak oprava této chyby trvala déle než rok. Celý rok létali modří na velké části svých strojů s totálně degradovanou výzbrojí a Olegovi to bylo takříkajíc šumafuk Úsměv. Snad již od roku 2001 byly ze strany modrých fans zasílány různé dokumenty, fotografie, propočty..atd., které žádaly o opravu výhledu z Fw 190, který kazila dnes již téměř neznámá a zapomenutá lišta. K oficiální opravě došlo někdy v roce 2010, nebo 2011, tedy téměř po deseti letech proseb. Od roku 2003 byly vznášeny žádosti například na zavedení podvěsné výzbroje na Fw 190 D. To nebylo vyslyšeno dosud. Červení mají svůj velmi diskutabilní (ne)výhled z Tempestu (kde nikdo neví, co s tím), poněkud problematické těžké kulomety (tady by bylo potřeba revidovat damage modely a především aktivovat dmg modely chladicích okruhů) a nově třeba ty nedobře udělané kabiny na Spitech.

Myslím, že nemá význam psát "ti to mají lepší", nebo "těm se straní", ale prostě a klidně reportovat. Samozřejmě je třeba reportovat na příslušná místa. Reportem sem na SVK sice můžete něčeho dosáhnout, ale už je potřeba, aby třeba Robo šel a předal informaci Daidalosákům, nebo aby Magot přepsal report do angličtiny a dal ho na HSFX.

A tímhle bych se vrátil ke 4.12 od DT. Na diskusi o HSFX a UP jsou zde jiná vlákna.

Danke.

Koty
Kua... ved todle je o HSFX tak jak jiná vlákna??Vyděšený

1stCL_Fucida
Jo, pravda, psal jsem do dvou příspěvků najednou Úsměv. Tady je možná psát o HSFX Úsměv

Lavo
Vyslo 6.0.12 , ale kde je readme ???

magot
BIVOY napsal:
Co všechno updater umí opravit ?

to je otázka do pranice Šklebící se

1stCL_Fucida
Lavo napsal:
Vyslo 6.0.12 , ale kde je readme ???

Nikde, jako vždy Smutný

jirik
Saburo napsal:
6.0.12 nové textury pro kokpit v P-51B...Mrknutí
sice furt chybí zrcádko, ale i tak je perfektní

plus asi kopa dalšího Úsměv

A vůbec, proč vlastně není do Poníka Bé zrcátko?

Zurek JB, Wisniewski P (2007) North American P-51 Mustang. AJ-Press; 78. ISBN 83-7237-066-4

Úsměv

Lavo
6.0.12 update

------------------------------

FM modifications (Aachen)

Expert:-

Modified Rudder area for 109 G6 Tall tail.
Slight reduction of DB605 engines (from 1295 to 1260 hp) and slight reduction of 0.01 of compressor multiplier for DB605 engines (reduction of approx. 10 kph maximum speed of Gustavs)

Revised Clipping for F4U clipped version.
Modified compressor parameters for the P&W2800-8W for the F4U

Revised overheat for Fiat G50.

All:-

RPM, Boost and compression altered for B17's, B24, B29 to more accurate values.
(Thanks to HVY-Jolly for feedback)

------------------------------

Cockpit re-texturing:- By Cromhunt

F84
P51's
F4U's & Corsairs

...

606_hayes
viem ze to nepatri zrovna do tohto vlakna ale chcem sa opytat:
komu presne nahalsovat chyby z HSFX, myslim tym domrsene FM modely, alebo domrsene uzinnosti zbrani....
......ja viem , my len furt vyplakavame, ale mozno konecne dosiahneme aj to ze s 0.50cal budeme moc aj viac ako zostrelovat barazove balony....nehovoriac o hispaneÚsměv

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_Fucida
606_hayes napsal:
viem ze to nepatri zrovna do tohto vlakna ale chcem sa opytat:
komu presne nahalsovat chyby z HSFX, myslim tym domrsene FM modely, alebo domrsene uzinnosti zbrani....

Z místních mně, Magotovi a Archiemu. Ale můžete reportovat přímo na webu 242. letky, tam je centrum HSFX.

Matylda
Dovolím si vrátit debatu na začátek ohledně instalačky s otázkou: ,,Co je špatně?"

Po dlouhé absenci jsem se dostal k instalačce teprve teď, a při instalaci mi to vyhazuje tyto hlášky.
[img]http://i736.photobucket.com/albums/xx6/blablafoto/hlaska_01.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i736.photobucket.com/albums/xx6/blablafoto/hlaska_02.jpg[/img] is not a valid Image.

Jde to pak spustit jen jako čistá verze 4.11, při jakémkoliv jiném nastavení HSFX se nic neděje, placka se ani nepohne, ikona neproblikne, zkrátka nic. Mám win7, HW dostačující.

Stahoval jsem z několika zdejších ,,zaručeně" funkčních odkazů, zkoušel všechny možné postupy a prd. Když to sloučím do jednoho souboru, je z toho jakýsi paskvil. Nebo je to špatně?

Teda, narodil jsem se v pátek 13, ale že to nedám ani na 10. pokus, to by mě nenapadlo. Dík za případné rady a omlouvám se za neaktuální vstup. Mrknutí

1stCL_Fucida
A když to vyzkoušíš po kliknutí na "tento program je nainstalovaný správně", tak to nefunguje?

310_Pepno
Me to hodilo taky, dal sem "tento program je nainstalovany zpravne" a fungoje OK
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

Koty
Mě todleto dělaj sedmičky winy. A při úplně každý instalaci. A taky když si jen tak hraju se setupem Šklebící se

Matylda
Jo jo, zkoušel jsem samo obě tlačidla, prd.

magot
Matylda napsal:
Jo jo, zkoušel jsem samo obě tlačidla, prd.

No sedmičky to je zlo!! Šklebící se (ale takhle to bude u každýho novýho systému)
Kdyby měl linux podporu pro potřebnej grafickej soft tak se na vidle už fakt vyseru ...

Osobně jsem s tím měl taky problém a tak jsem ji jednoduše zálohoval rozbalený HSFX 6 páč už to nechci nikdy opakovat. Leda ti to někde nasdílet rozbalený nebo kdyby jsi měl cestu přes Prahu tak na dvd ..

nebo jestli máš W7 Utimate nebo nějaký lepší sedmičky než "Home" tak je k tomu zdarma XP mod pod virtual PC, pod tím jedou XPčka spolehlivě nezávisle na W7. Tam by ti to pak mělo jít.
Upravil/a magot dne 25-08-2012 22:32

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,940 návštěv