Může někdo se steam verzí vyzkoušet multiplayer s někým s klasickou ED verzí ? (já můžu dnes po 20:00, jen na chvíli a mám non-steam)
A docela by mne zajímalo, jak tyhle dvě verze fungují spolu na LANce.
A jestli jde jít se steamem na singlplayer offline.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
JEDEN DOTAZ.
Steam ti vytvoří svoje nové konto pro DCS a nebo se dá udat možnost evidování pod původním z DCS? Jde o to zda se to původní zruší a převede či je zachováno.
Raději bych zachoval to původní a na Steam se bodnul.
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ba ne, byla to parní verze. V šestačtyřicátém byl takový nedostatek paliv v Evropě, že se přecházelo na alternativní způsoby pohonu. Už za války se jezdilo na dřevoplyn a po válce se lítalo na páru.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Takže konečně doma u PC.
Odzkoušeno, prověřeno! Stačí stáhnout patřičnou nástavbu pro DCS World (v mém případě nástavba pro UH-1H) a nainstalit. Následně při zpuštění a požádání o vložení licenčního čísla stačí zadat klíč kteráý naleznete na Steamu v "KNIHOVNA(LIBRARY)-Všechny hry(all games)-DCS World". Tam najdete odstavec v pravo Odkazy(links) a po kliknutí na položku CD klíč(CD key) v tabulce naleznete klíč produktu.
Takže i druhá cesta fachá.
Takže konečně doma u PC.
Odzkoušeno, prověřeno! Stačí stáhnout patřičnou nástavbu pro DCS World (v mém případě nástavba pro UH-1H) a nainstalit. Následně při zpuštění a požádání o vložení licenčního čísla stačí zadat klíč kteráý naleznete na Steamu v "KNIHOVNA(LIBRARY)-Všechny hry(all games)-DCS World". Tam najdete odstavec v pravo Odkazy(links) a po kliknutí na položku CD klíč(CD key) v tabulce naleznete klíč produktu.
A pod steamem sis DCS neinstalil ? Jen se tim tam sosnul ten klíč ?
Takže konečně doma u PC.
A pod steamem sis DCS neinstalil ? Jen se tim tam sosnul ten klíč ?
Ne mistře, pouze jsem si ten kíč opsal. ŽÁDNÝ STEAM!
Já to prvně nainstalil a aktivoval pod steamem ( P51 a SU25 ) .Pak mi to nedalo a stáhnul a nainstalil do samoverze....v modulech jsem pouze kliknul na seriové číslo.No a pak v hlavní nabídce byla ta letadla odblokována.
Jaký máte zkušenosti s P51D vs Dora v tý instatní akci? Já si vedle tý Dory připadám jak šnek. Sice se jí dostanu za ocas, ale trefit to je celkem potíž a když už to trefím, klidně to letí dál. Mám za sebou sbírku hezkejch tref, kdy Dora začala kouřit, bíle, černě, obojí a letí dál, jak kdyby o nic nešlo. A lítá a lítá, kouří a kouří a po deseti patnácti minutách mě trefí a je to hotový.
Polohovky při poškození rozsvěcujou všechna nepřátelská AI (alespoň co jsem zatím viděl)
Já Doru spíš ulítám na palivo než bych ji v singlu dojel a zničil. Ke střelbě se moc často nedostanu.
na tohle jsem narazil na KS pro DCS WWII, ale myslím, že to patří spíše sem: YouTube Video
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.