November 24 2024 09:10:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
Hoper
Může někdo se steam verzí vyzkoušet multiplayer s někým s klasickou ED verzí ? (já můžu dnes po 20:00, jen na chvíli a mám non-steam)

A docela by mne zajímalo, jak tyhle dvě verze fungují spolu na LANce.
A jestli jde jít se steamem na singlplayer offline.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

313_Nevo
Prilis vela otazok, a prilis malo casu.. keby bolo najhorsie hosi, tak vela toho sa da najst na googli Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Merten
X Novotny napsal:

JEDEN DOTAZ.
Steam ti vytvoří svoje nové konto pro DCS a nebo se dá udat možnost evidování pod původním z DCS? Jde o to zda se to původní zruší a převede či je zachováno.
Raději bych zachoval to původní a na Steam se bodnul.
Zustane puvodní.

magot
Aby to nebylo málo tak plánuje 1C s DT parní verzi Ila 1946 do aktuální verze 4.13 ...

Hoper
parní ?

ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Já slyšel, že dieselovou.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Ba ne, byla to parní verze. V šestačtyřicátém byl takový nedostatek paliv v Evropě, že se přecházelo na alternativní způsoby pohonu. Už za války se jezdilo na dřevoplyn a po válce se lítalo na páru.

310_cibule
Verze na dřevoplyn by také nebyla marná.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Již před válkou...

YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Takže konečně doma u PC.
Odzkoušeno, prověřeno! Stačí stáhnout patřičnou nástavbu pro DCS World (v mém případě nástavba pro UH-1H) a nainstalit. Následně při zpuštění a požádání o vložení licenčního čísla stačí zadat klíč kteráý naleznete na Steamu v "KNIHOVNA(LIBRARY)-Všechny hry(all games)-DCS World". Tam najdete odstavec v pravo Odkazy(links) a po kliknutí na položku CD klíč(CD key) v tabulce naleznete klíč produktu. Mrknutí
Takže i druhá cesta fachá. Úsměv

magot
Hoper napsal:

parní ?

ano parní Úsměv

Hoper
X Novotny napsal:

Takže konečně doma u PC.
Odzkoušeno, prověřeno! Stačí stáhnout patřičnou nástavbu pro DCS World (v mém případě nástavba pro UH-1H) a nainstalit. Následně při zpuštění a požádání o vložení licenčního čísla stačí zadat klíč kteráý naleznete na Steamu v "KNIHOVNA(LIBRARY)-Všechny hry(all games)-DCS World". Tam najdete odstavec v pravo Odkazy(links) a po kliknutí na položku CD klíč(CD key) v tabulce naleznete klíč produktu. Mrknutí

A pod steamem sis DCS neinstalil ? Jen se tim tam sosnul ten klíč ?

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Hoper napsal:

X Novotny napsal:

Takže konečně doma u PC.

A pod steamem sis DCS neinstalil ? Jen se tim tam sosnul ten klíč ?

Ne mistře, pouze jsem si ten kíč opsal. ŽÁDNÝ STEAM! Mrknutí

BP_Madvlk
Já to prvně nainstalil a aktivoval pod steamem ( P51 a SU25 ) .Pak mi to nedalo a stáhnul a nainstalil do samoverze....v modulech jsem pouze kliknul na seriové číslo.No a pak v hlavní nabídce byla ta letadla odblokována.

Rumcajs
Jaký máte zkušenosti s P51D vs Dora v tý instatní akci? Já si vedle tý Dory připadám jak šnek. Sice se jí dostanu za ocas, ale trefit to je celkem potíž a když už to trefím, klidně to letí dál. Mám za sebou sbírku hezkejch tref, kdy Dora začala kouřit, bíle, černě, obojí a letí dál, jak kdyby o nic nešlo. A lítá a lítá, kouří a kouří a po deseti patnácti minutách mě trefí a je to hotový.

magot
Je to Dora z kouřové lhoty. Počkej až se tomu někdo živej dostane za knipl, to bude teprve frustrace.

Rumcajs
magot napsal:

Je to Dora z kouřové lhoty. Počkej až se tomu někdo živej dostane za knipl, to bude teprve frustrace.
Z toho nemám strach. Většina virtuálů jsou lopaty jak já.

Hoper
Polohovky při poškození rozsvěcujou všechna nepřátelská AI (alespoň co jsem zatím viděl)
Já Doru spíš ulítám na palivo než bych ji v singlu dojel a zničil. Ke střelbě se moc často nedostanu.

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
na tohle jsem narazil na KS pro DCS WWII, ale myslím, že to patří spíše sem:
YouTube Video

ovarek.cz/hamster.gif

magot
Zdali pak tam bude Napolijónův rodný dům ...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,446 návštěv