S tím lámáním kříděl tu řešíte hlouposti doukud nezjistíte, že jde iniciovat munice na palubě a ta sekundární explozí křídlo zničí.
Ve skutečnosti to tak bylo a většina záběrů, kde se křídlo zrovinka ulomí v místě uložení kanónu to zřejmě vyvrací, že. Vůbec bych tohle nechal na nějakou jinou diskusi, protože letczovy highlighty jsou pořád jenom highlighty a ne reálný stav, který o něčem obecně vypovídá.
Uzin napsal:
Jeden team dělá na mapě Moskvy - až ke Smolensku. Navštivte disperalfield.ru. http://dispersalf.../index.php
kde tam ? a je nutné být registrovaný ? je tam toho celkem dost, prolejzat celý web nebo hledat složitě bukvama nebudu :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
(nejde o čtení, ale o psaní bukev do vyhledávání, proto jsem prosil o link)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
311_OTU_Mart napsal:
Na DVD byla i 4.07 a na Steamu byla minimálně 4.09.
ja som kupil DVD pred rokom a bola tam 4.8
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
311_OTU_Mart napsal:
Na DVD byla i 4.07 a na Steamu byla minimálně 4.09.
DVD 4.07 bych chtěl vidět, patch 4.07 byl jen v betě a nějak později prohlášen za ofiko. Pochybuju, že by od léta do zimy začali lisovat nový DVD, když v zimě vyšla 408.
Kumulativní patch není problém. Pokud se udělá od verze 4.07 včetně, tak pouze bude o chlup větší. Kompatibilita nebude problém. Vlastně to může udělat kdokoliv z nás, nic na tom není.
No tak už jsem myslel, že se nedočkám : )) Celou dobu toho zajímavýho filmiku, žádný rozpadlý křídlo, žáden bomber v plamenech padající ve vývrtce k matičce německé zemi, naščestí DB3 celou situaci zachránilo : ) Jo, jo povzdechnul si tiše strejda Flanker, taky bych se chtěl na desítky vteřin usadit za enemáckou prdel, aniž by mě vodstřelil, nějakej pitoma z MG : )
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.