October 05 2025 10:39:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
repa
už se poprali? už se poprali?Šklebící se

606_hayes
kazdy mozny pokus o flejm na temat modri to nevedia bojovat a cerveni zase lietat musi neikto stopnut nejakym logickym argumentom..mohla byt sranda......Úsměv
uz to neni co byvaloÚsměv

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_Fucida
606_Tempik napsal:
Kluci z 606. ode mě jako velitele dostali doporučení sedat jen ty nejhorší stroje, létat pomalu, nízko a ideálně moc nekličkovat. Snad to pak bude lepší.

Vydám u nás podobné instrukce a my dva bychom mohli zajít na Jägera, což? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Nevo
Nevysvetlujte superovi ako ma lietat. Znalost taktiky super dava obrovsku ofenzivnu vyhodu.
Lietaj tak, aby si to vyuzil proti nemu, alebo lietaj tak, aby si ho donutil lietat podla tvojich pravidiel.

If they wanted a piece of me they would have to play by my rules and if they played by my rules, I would win. ... Let them know you are the better pilot in the better plane.
Then kill them.

Mrknutí
Upravil/a 313_Nevo dne 19-02-2012 12:35
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

606_vencour
Omlouvám se, jestli se mi občas nějaký útok na letiště modrých špatně vyvede. S lajťasem se mi už často čarovat daří, s Hurikem apod. zatim spíš zahučim do země ...

313_Nevo
Takze opat dnes vecer Úsměv

20:00 - 22:00
ACES OVER EUROPE server

Dnes uz myslim to pojde bez vacsich problemov. Chlapci prislubili, ze uz pred osmou pustia jednu dvojhodinovu mapu a pojde sa bez prestavky a prerusenia.
Tak vecer Mrknutí
Upravil/a 313_Nevo dne 23-02-2012 15:47

Serza
Pocitejte s jednim absolutne nehorazne vynervovanym pilotem za RAF... (Proc nemuzou dnesni tvurci her pouzivat MOZEK?)

Lekk
A jakou mapu - Nevo?
Upravil/a Lekk dne 23-02-2012 16:58

Matylda
Kurňa, a já zase můžu až příští čtvrtek.Smutný
Tak držím palce Churchilovi. Mrknutí

313_Nevo
Aka mapa presne pobezi vazne neviem Úsměv

Panek
Já se nepřipojím. Nepřipojil jsem se ani minule, tak jsem na SCH kopletně přeinstaloval Ila a stejně nic.

Zkujvený Ultra hyper a ostatní packy
Upravil/a Panek dne 23-02-2012 20:19

Ajvn
Taky se nemužu připojit ani na jednu z obou adres.
Nebude v tomto onen problém?

radko1111
vole jako sa na to pripajate ved mne to nejde stale to caka a pon 2 sa to vypne
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

606_vencour
Pokud se nepletu, SCh jede na portu 21001, cca poslední 14 dní.

313_Nevo
Pani, pokial mate problem s UP3 a/alebo pripojenim na AOE server, poprosim vas, su tu na to prislusne vlakna. Skuste to poriesit tam, urcite vam niekto rad pomoze, ď Mrknutí

313_Nevo
Po deviatom bodovanom kole z 23.02.12 nasledovne

sch.virtualfighters.cz/sch
(nezabudnite F5-refresh)

Body (sucet):

BLUE vs RED
1653 : 1544

Odohrali sa dve mapy. Black Friday 45 dvakrat. Úsměv
Obe mapy vystrielali nakoniec BLUE. Takze do vedenia sa dostava BLUE Mrknutí

PS: nebolo to nakoniec take zle. Sedlat PonyhoIII bolo super.
V prvej mape sme (313) vdaka problemom pri starte leteli nad lode ako cover v mensom pocte 3ks. To co sa tam potom rozputalo, bolo velke! Zleteli sme dole pokryt bombre. Po dvoch preletoch nad lodami a nejakom opraseni enemakov, sme prisli o jeden stroj a zvysne dva sa museli odputat koli poskodeniu. Bolo to moc rychle Šklebící se

PS2: chcem sa kratko vyjadrit k mape. Musime brat v uvahu, ze chalani sa snazia pripravit server tak, aby sme si polet na serveri uzili. Nie je to najlahsie, a server je mlady ale myslim, ze ma nasliapnute..

Nakoniec bezala 1h mapa miesto avizovanej 2h. To je moja chyba, nemal som avizovat nieco co nie je v mojej moci Úsměv Proste pred 20:00 chalani prehodili na dalsiu mapu v mapsete. Vyslo to takto.

To ze sa mapa opakovala, ja osobne by som nebral ako tragediu. Aspon viem, co ma na danej mape uz caka a mozem prisposobit svoju taktiku. A predsa nejde o mapy. Ide o spolocny squadovy polet. Mapa je len prostriedkom k tomu.

Zatial nie je tolko map na serveri, aby sa kazdy stvrtok lietala ina mapa. Vytvorit a odladit novu mapu chce cas. Musime byt chapavi a nie len ocakavat, ze nam niekto naserviruje polet, presne podla nasich predstav Mrknutí
Toto nie je offline naskriptovana kampan. A my nie sme AIcka. 'Mame' server, na serveri mapy, na mapach letiska, stroje a ciele. To ako to vsetko vyuzijeme v prospech nasej 'farby' je na nas! Úsměv
Upravil/a 313_Nevo dne 24-02-2012 07:51

Matylda
HalelujaMrknutí

606_Alllite
Jn Nevo bylo to rychlé, postříleli nás tam jak kačeny Úsměv
Jsem koukal, že náš cover byl jen 3 mustangy, jsem si v duchu říkal " teď tu všichni zahynéém"
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

606_Druindin
takovou hromadu lvů pohromadě jsem už dlouho neviděl Mrknutí

Serza
606_Alllite napsal:
Jn Nevo bylo to rychlé, postříleli nás tam jak kačeny Úsměv
Jsem koukal, že náš cover byl jen 3 mustangy, jsem si v duchu říkal " teď tu všichni zahynéém"

Ja myslel ze sme na vysi meli jeste PR-J a PR-P?

Jinak me zase sestrelil Wolke. A zase sem ty jeho dvacky neprezil. Asi prestanu litat kdyz lita on, jinak to nema cenu Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,204,195 návštěv