World of Tanks
|
Hanss |
Přidané 18-01-2011 15:02
|
Uživatel
Příspěvek: 624
Založený: 29.09.05
|
ne, končí 20.1.11 00.00h UTC. jako náhrada softwipu myslim dobrý, 16k exp za bitvu potěší
http://game.world...ce_battles |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 24-01-2011 19:34
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
World of Tanks open beta begins January 27
http://news.bigdo...anuary-27/
Nové tanky a mapy. Ale veterání začnou asi od začátku?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 24-01-2011 20:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
Tak to se už k Pantherovi asi nedohrabu ... búúú.
A to jsem snížil počet strojů v garáži z 11 na cca 5-6 aby byly "děngy" a abych s nimi nejezdil a soustředil se víc na cestu k Jagdpantheru (konečně mám) a k Pantheru.
Nj ale změnu už to chtělo, ty Emerický a Ruský obludy už vydržely moc zásahů i z Hummela .... T29, IS-7 ... bandy nesmrtelných, obratných a rychlých T-54-ek ... to už stojí za prd.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
kouty |
Přidané 24-01-2011 23:16
|
Uživatel
Příspěvek: 1050
Založený: 29.08.09
|
Co furt máte proti T-54?! UVĚDOMTE SI ŽE TO JE 9. TIER!!! tzn. měl by se vyrovnat ostaním 9kovým tierům. Tak si nestěžujte, že ho se svojima ISkama, King Tigerama a T29kama nejste schopni udolat
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 24-01-2011 23:21
|
Uživatel
Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
No to zas ne. T54 je trochu přehnaná. Stejně jako to bylo předtim s T44. Ta ted po úpravě, tak "načítovaná" neni. Stejnej osud čeká po patchi i T54. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 24-01-2011 23:27
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
606_Tempik napsal:
Ale veterání začnou asi od začátku?
stale to je brany jako beta a je naprosto normalni se pri ostrym startu se zacina odznovu ... takze jestli to resetnou ted a pak jeste jednou koncem brezna je tak nejak jedno, ne?
Upravil/a j4ck41 dne 24-01-2011 23:27
|
|
|
|
kouty |
Přidané 24-01-2011 23:33
|
Uživatel
|
Vilik napsal:
No to zas ne. T54 je trochu přehnaná. Stejně jako to bylo předtim s T44. Ta ted po úpravě, tak "načítovaná" neni. Stejnej osud čeká po patchi i T54.
Co ne? Že se devítkovej tier nemá vyrovnat devítkovýmu tieru není správně? Pak by byli střední tanky tak trochu na ho**, ne? To, že je tu konečně střední tank, kterej se vyrovná těžkým svojeho levelu je jen dobře.
Jinak T-54- Pershing i (někteří nebudou souhlasit) Panher II jsou na dost stejné úrovni, takže to nebude tím, že jsou nacheatované, ale pouze jste si moc zvykli na to, že hlaví slovo mají těžké tanky.
|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 24-01-2011 23:52
|
Uživatel
|
kouty napsal:
Co furt máte proti T-54?! UVĚDOMTE SI ŽE TO JE 9. TIER!!! tzn. měl by se vyrovnat ostaním 9kovým tierům. Tak si nestěžujte, že ho se svojima ISkama, King Tigerama a T29kama nejste schopni udolat
Nějak nechápo to "furt" .... mrknul jsem i o stránku zpět a mimo mne tu snad na ně nikdo jiný nedržkoval ....
Nějaký "tiery" jdou mimo mne, nejsem gambler z povolání ale točí mne, když 3 tyhle mrchy projedou přes 5 nepřátel, který komplet vymlátěj bez jedinný ztráty, vyhmátnou mne s Hummlem (i já si stihnu zblízka do 1 z nich pustit alespoň jednu včelu), mlasknou mne, obsadí base a svou výdrží, obratností a výzbrojí ještě odolají pokusům o znovudobytí tankům mé strany, které rozmetají taky.
Toto začíná být celkem časté a borců v T-54 začíná být čím dál víc.
Něco jako King Tiger, IS, nebo T29 mne docela nezajímá, protože to nemám a ani to nechci.
Rád zůstanu u strojů max. do r.1944-45 ale doufám, že alespoň zbytek týmu se bude chytat proti těm T-54, což dost dobře nejde, hlavně pokud jich máme méně, nebo vůbec žádnou.
Je to podělaný UFO, který nemá u němců ani US strojů, obdoby a čím je jich víc, tím to není lepší.
Kouty, práskni svůj nick z WoT a kouknem, jestli ji náhodou taky nemáš ...
Upravil/a czs_scharck dne 24-01-2011 23:55
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
kouty |
Přidané 25-01-2011 00:01
|
Uživatel
|
CZS_Scharck napsal:
kouty napsal:
Nějak nechápo to "furt" .... mrknul jsem i o stránku zpět a mimo mne tu snad na ně nikdo jiný nedržkoval ....
Nějaký "tiery" jdou mimo mne, nejsem gambler z povolání ale točí mne, když 3 tyhle mrchy projedou přes 5 nepřátel, který komplet vymlátěj bez jedinný ztráty, vyhmátnou mne s Hummlem (i já si stihnu zblízka do 1 z nich pustit alespoň jednu včelu), mlasknou mne, obsadí base a svou výdrží, obratností a výzbrojí ještě odolají pokusům o znovudobytí tankům mé strany, které rozmetají taky.
Toto začíná být celkem časté a borců v T-54 začíná být čím dál víc.
Něco jako King Tiger, IS, nebo T29 mne docela nezajímá, protože to nemám a ani to nechci.
Rád zůstanu u strojů max. do r.1944-45 ale doufám, že alespoň zbytek týmu se bude chytat proti těm T-54, což dost dobře nejde, hlavně pokud jich máme méně, nebo vůbec žádnou.
Je to podělaný UFO, který nemá u němců ani US strojů, obdoby a čím je jich víc, tím to není lepší.
Kouty, práskni svůj nick z WoT a kouknem, jestli ji náhodou taky nemáš ...
Sorry Sharcku, to "furt" mi jen ulítlo (ale je pravda, že si lidi na T-54 stěžujou furt a všude).
Že 3 T-54 projedou přes 5 tvojich tanků...to záleží na inteligenci daných jedinců(a samoždřejmě na síle jejich kanónu, ikdyž inteligence je důležitější).
A že chceš zůstat v roce 44-45 je v tédle arkádě pouze tvoje mínus
Edit: to víš, že ji mám, resp. měl jsem. Je to cca 2 týdny co jsem ve WoT svou kariéru ukončil.
Upravil/a kouty dne 25-01-2011 00:03
|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 25-01-2011 00:09
|
Uživatel
|
Já to neberu jako mínus, nevadí mi, že se s Hummelem nebo Jagdpantherem nevyrovnám, jen mne točí, když T-54 určují předem výsledek mapy.
Mají výdrž, rychlost, obratnost a výzbroj o které se ostatním tankům může jen zdát, tudíž u nich tu "ynteligenci" tak nějak člověk nepotřebuje a v drtivé většině případů mapu vyhrává ta strana, která má alespoň jednu nebo jich má víc než ta druhá.
Takhle to dopadne tak, že ji budou chtít všichni, budou ji mít všichni a WoT se smrskne na boje T-54-ek mezi sebou, protože ostatní "konzervy" ve kterých se jen prohrává, nebude nikdo chtít.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
kouty |
Přidané 25-01-2011 00:19
|
Uživatel
|
Myslel jsem inteligenci(zkušenost) tvojich spoluhráčů.
Jakmile T-54ku v rychlosti připravíš o pásy tak se ti krásně setrvačností otočí bokem....a tam to bolí.
Navíc jak jsem psal se mi zdají všechny střední 9kový tanky dost vyrovnaný, jen to s nima prostě člověk musí umět.
A uklidňující info pro tebe. T-54 s nejlepším kaonem je kur*** drahá a jen málokdy máš výdělečnou bitvu. takže každého po čase omrzí.
|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 25-01-2011 00:28
|
Uživatel
|
Kterej jinej 9 tank, je podobně rychlej a obratnej ?
Za plný rychlosti je docela haluz ji trefit a artynou už vůbec.
T-54 když nezastaví tak je schopná prokličkovat na 2. stranu mapy za pár vteřin .... jsem zvědavej, kam až to chtějí táhnout ... až tam bude T-90, tak se pro ni k rusákům pohrabu taky.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 25-01-2011 00:43
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Schracku píšeš ... Z T-54 se stal ufo právě kvůli těm ostatním co proti ni neumějí hrát. Síla T-54řek je jen v jejich početnosti a správném časovém využití. Inteligenci k T-54 potřebuješ a o to větší, čím důležitější máš v bitvě postavení. Každej správnej idiot v T-54 jezdí nejraději sám do prostřed nejsilnější nepřátelské řady mimo dosah pomoci svého týmu a nebo ještě lépe kempí v týlu a hraje si na těžkej statickej tank. Ve svém lvl to není žádná ufo zbraň a nad Panthera II a zvláště Pershing až zase tolik nevyčnívá. Damage kanónu a hp má nejnižší, což má kompenzováno nejlepší mobilitou a pro nepřipravenou, nebo blbou obranu tak představuje "hrůzný stroj vyvolávající chaos", což má za následek odvolávání se na to jaké je to ufo a kdesi cosi. Ale spíš než "ufo" vlastnosti T-54 zde rozhoduje "ynteligence" obránců.
A že budou chtít mít všichni T-54, no budiž, ať si protrpí T-43 a nechají si standardně ničit jediným výstřelem svůj tank na 8lvl, aby zjistili že to jejich "ufo" je bez základní spolupráce a inteligence na ho*no.
BTW: Scharcku, pro ostatní 9 tanky, není stále T-54 větší hrozbou, než 6-7lvl artyna.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 25-01-2011 00:49
|
|
|
|
1stCL_Mak |
Přidané 25-01-2011 00:54
|
Nováček
Příspěvek: 94
Založený: 16.10.05
|
No ty pásy jim padaj o tom žádná.I tím bokem se postaví.Problém je,že než můj nabíječ stihne nacpat další náboj do kanonu tak ti maníci v T-54 stihnou vylízt z tanku,vyměnit poškozenej článek pásu,nastoupit a odjet za horizont.
Mám pocit, že to stihnou opravit i na obou pásech.
PS:kdo jste někdy měnil článek pásu nebo to aspoň viděl tak musíte tiše závidět :-)
Upravil/a 1stCL_Mak dne 25-01-2011 00:56
|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 25-01-2011 00:59
|
Uživatel
|
.. bo Chuck Norris je původem Rus a byl v mládí velice plodný ....
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 25-01-2011 09:38
|
Diskutující
|
CZS_Scharck napsal:
...
T-54 když nezastaví tak je schopná prokličkovat na 2. stranu mapy za pár vteřin ...
tohohle je schopna i A-20, Leopard a jiny bystrochodky ... a to i na mape kde jsou Panthery a Tigry II jakym staci se na tyhle masinky jen blbe podivat a rozpadaj se na kusy ... ale holt kdyz jsou tankani blbci nebo sikulove co se neumej ani trefit, tak se pak dejou veci kdy se svoji Grillou nestacim valit oci |
|
|
|
Serza |
Přidané 25-01-2011 12:27
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Hosi, ja T54 mam a aktivne ji pouzivam. Neni to tak dobre. Sice ji prezdivam Apokalypsa (A moji T44ce Terminator), ale aby Apokalypsou pro nepratelsky tym byla, musi to s ni clovek umet, a nesmi to hrat jak Call of Hlupy. T54 bych prirovnal k ranym Zerum, ktere byly na svou dobu rychle, mely perfektni vyzbroj, ale nemely az tak dobry pancir - a to je pravda! T54 neni az tak tezke znicit.
Takze panove, zapojime mozek a pokud proti sobe nemate me, muzete doufat, ze se nestane Apokalypsa. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 25-01-2011 14:40
|
Diskutující
|
mno ale to furt nemeni nic na tom ze 54 je UFO ... stejne tak jako jsou UFA vsechny spojenecky tanky od nejakyho 6-7 Tieru vejs |
|
|
|
Hanss |
Přidané 25-01-2011 14:50
|
Uživatel
Příspěvek: 624
Založený: 29.09.05
|
nebude žádný wipe pro open betu |
|
|
|
Merten |
Přidané 25-01-2011 16:40
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
CZS_Scharck napsal:
Tak to se už k Pantherovi asi nedohrabu ... búúú.
A to jsem snížil počet strojů v garáži z 11 na cca 5-6 aby byly "děngy" a abych s nimi nejezdil a soustředil se víc na cestu k Jagdpantheru (konečně mám) a k Pantheru.
Nj ale změnu už to chtělo, ty Emerický a Ruský obludy už vydržely moc zásahů i z Hummela .... T29, IS-7 ... bandy nesmrtelných, obratných a rychlých T-54-ek ... to už stojí za prd. Řeknu ti to takhle.Je to ruská hra = ruský tank prostě musí být best a tak jako ze začátku každej letěl na Tigra a Koniga aby potom zjistil že mu natrhne prdel kdejaký IS/IS3 bo jsou to kua ruský tanky tak v nich každej sprominutím noob (von to totiž ani nemusí být idiot jen se přece nebude snažit hrát s něčím co není tak echt ) v nich začal jezdit no a po vzoru seriálu Jak jde čas nám bývalý soudruh připravil překvapení a ano řeč je o "zázraku" T54 a situace se jaksi opakuje = zase si každej takovej sehnal T54.Abych to shrnul tak za mě o ní nejvíc vypověděl sám velký spojenec Pampalíny a to tím že řekl že už ji nechce protože to není ježdění s tankem jen dáš na začátku RRR a pak už jen doleva/doprava (podle potřeby) a střílíme a střílíme a střílíme .
Cassi tvoje slova ti ještě připomenu až pojedeme Rotu a dostaneme přesdržku protože čtyři T54 znásilní dvě IS7 a posléze artyny a tím zásadně změní průběh bitvy |
|
|