December 24 2024 03:41:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
Hanss
ne, končí 20.1.11 00.00h UTC. jako náhrada softwipu myslim dobrý, 16k exp za bitvu potěší Úsměv

http://game.world...ce_battles

606_Temp
World of Tanks open beta begins January 27
http://news.bigdo...anuary-27/
Nové tanky a mapy. Ale veterání začnou asi od začátku?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
czs_scharck
Tak to se už k Pantherovi asi nedohrabu ... búúú.
A to jsem snížil počet strojů v garáži z 11 na cca 5-6 aby byly "děngy" a abych s nimi nejezdil a soustředil se víc na cestu k Jagdpantheru (konečně mám) a k Pantheru.
Nj ale změnu už to chtělo, ty Emerický a Ruský obludy už vydržely moc zásahů i z Hummela .... T29, IS-7 ... bandy nesmrtelných, obratných a rychlých T-54-ek ... to už stojí za prd. Zamračený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

kouty
Co furt máte proti T-54?! UVĚDOMTE SI ŽE TO JE 9. TIER!!! tzn. měl by se vyrovnat ostaním 9kovým tierům. Tak si nestěžujte, že ho se svojima ISkama, King Tigerama a T29kama nejste schopni udolatMrknutí

Vilik
No to zas ne. T54 je trochu přehnaná. Stejně jako to bylo předtim s T44. Ta ted po úpravě, tak "načítovaná" neni. Stejnej osud čeká po patchi i T54.

j4ck41
606_Tempik napsal:
Ale veterání začnou asi od začátku?

stale to je brany jako beta a je naprosto normalni se pri ostrym startu se zacina odznovu ... takze jestli to resetnou ted a pak jeste jednou koncem brezna je tak nejak jedno, ne? Šklebící se
Upravil/a j4ck41 dne 24-01-2011 23:27

kouty
Vilik napsal:
No to zas ne. T54 je trochu přehnaná. Stejně jako to bylo předtim s T44. Ta ted po úpravě, tak "načítovaná" neni. Stejnej osud čeká po patchi i T54.

Co ne? Že se devítkovej tier nemá vyrovnat devítkovýmu tieru není správně? Pak by byli střední tanky tak trochu na ho**, ne? To, že je tu konečně střední tank, kterej se vyrovná těžkým svojeho levelu je jen dobře.

Jinak T-54- Pershing i (někteří nebudou souhlasit) Panher II jsou na dost stejné úrovni, takže to nebude tím, že jsou nacheatované, ale pouze jste si moc zvykli na to, že hlaví slovo mají těžké tanky.Mrknutí

czs_scharck
kouty napsal:
Co furt máte proti T-54?! UVĚDOMTE SI ŽE TO JE 9. TIER!!! tzn. měl by se vyrovnat ostaním 9kovým tierům. Tak si nestěžujte, že ho se svojima ISkama, King Tigerama a T29kama nejste schopni udolatMrknutí

Nějak nechápo to "furt" .... mrknul jsem i o stránku zpět a mimo mne tu snad na ně nikdo jiný nedržkoval ....
Nějaký "tiery" jdou mimo mne, nejsem gambler z povolání ale točí mne, když 3 tyhle mrchy projedou přes 5 nepřátel, který komplet vymlátěj bez jedinný ztráty, vyhmátnou mne s Hummlem (i já si stihnu zblízka do 1 z nich pustit alespoň jednu včelu), mlasknou mne, obsadí base a svou výdrží, obratností a výzbrojí ještě odolají pokusům o znovudobytí tankům mé strany, které rozmetají taky.
Toto začíná být celkem časté a borců v T-54 začíná být čím dál víc.
Něco jako King Tiger, IS, nebo T29 mne docela nezajímá, protože to nemám a ani to nechci.
Rád zůstanu u strojů max. do r.1944-45 ale doufám, že alespoň zbytek týmu se bude chytat proti těm T-54, což dost dobře nejde, hlavně pokud jich máme méně, nebo vůbec žádnou.
Je to podělaný UFO, který nemá u němců ani US strojů, obdoby a čím je jich víc, tím to není lepší.

Kouty, práskni svůj nick z WoT a kouknem, jestli ji náhodou taky nemáš ... Šklebící se
Upravil/a czs_scharck dne 24-01-2011 23:55
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

kouty
CZS_Scharck napsal:
kouty napsal:

Nějak nechápo to "furt" .... mrknul jsem i o stránku zpět a mimo mne tu snad na ně nikdo jiný nedržkoval ....
Nějaký "tiery" jdou mimo mne, nejsem gambler z povolání ale točí mne, když 3 tyhle mrchy projedou přes 5 nepřátel, který komplet vymlátěj bez jedinný ztráty, vyhmátnou mne s Hummlem (i já si stihnu zblízka do 1 z nich pustit alespoň jednu včelu), mlasknou mne, obsadí base a svou výdrží, obratností a výzbrojí ještě odolají pokusům o znovudobytí tankům mé strany, které rozmetají taky.
Toto začíná být celkem časté a borců v T-54 začíná být čím dál víc.
Něco jako King Tiger, IS, nebo T29 mne docela nezajímá, protože to nemám a ani to nechci.
Rád zůstanu u strojů max. do r.1944-45 ale doufám, že alespoň zbytek týmu se bude chytat proti těm T-54, což dost dobře nejde, hlavně pokud jich máme méně, nebo vůbec žádnou.
Je to podělaný UFO, který nemá u němců ani US strojů, obdoby a čím je jich víc, tím to není lepší.

Kouty, práskni svůj nick z WoT a kouknem, jestli ji náhodou taky nemáš ... Šklebící se

Sorry Sharcku, to "furt" mi jen ulítlo (ale je pravda, že si lidi na T-54 stěžujou furt a všude).
Že 3 T-54 projedou přes 5 tvojich tanků...to záleží na inteligenci daných jedinců(a samoždřejmě na síle jejich kanónu, ikdyž inteligence je důležitější).
A že chceš zůstat v roce 44-45 je v tédle arkádě pouze tvoje mínusZamračený

Edit: to víš, že ji mámÚsměv, resp. měl jsem. Je to cca 2 týdny co jsem ve WoT svou kariéru ukončil.
Upravil/a kouty dne 25-01-2011 00:03

czs_scharck
Já to neberu jako mínus, nevadí mi, že se s Hummelem nebo Jagdpantherem nevyrovnám, jen mne točí, když T-54 určují předem výsledek mapy.
Mají výdrž, rychlost, obratnost a výzbroj o které se ostatním tankům může jen zdát, tudíž u nich tu "ynteligenci" tak nějak člověk nepotřebuje Úsměv a v drtivé většině případů mapu vyhrává ta strana, která má alespoň jednu nebo jich má víc než ta druhá.
Takhle to dopadne tak, že ji budou chtít všichni, budou ji mít všichni a WoT se smrskne na boje T-54-ek mezi sebou, protože ostatní "konzervy" ve kterých se jen prohrává, nebude nikdo chtít.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

kouty
Myslel jsem inteligenci(zkušenost) tvojich spoluhráčů.
Jakmile T-54ku v rychlosti připravíš o pásy tak se ti krásně setrvačností otočí bokem....a tam to bolí.
Navíc jak jsem psal se mi zdají všechny střední 9kový tanky dost vyrovnaný, jen to s nima prostě člověk musí umět.
A uklidňující info pro tebe. T-54 s nejlepším kaonem je kur*** drahá a jen málokdy máš výdělečnou bitvu.Úsměv takže každého po čase omrzí.

czs_scharck
Kterej jinej 9 tank, je podobně rychlej a obratnej ?
Za plný rychlosti je docela haluz ji trefit a artynou už vůbec.
T-54 když nezastaví tak je schopná prokličkovat na 2. stranu mapy za pár vteřin .... jsem zvědavej, kam až to chtějí táhnout ... až tam bude T-90, tak se pro ni k rusákům pohrabu taky. Pff
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

3BAP_Cassius Chaerea
Schracku píšeš ... Z T-54 se stal ufo právě kvůli těm ostatním co proti ni neumějí hrát. Síla T-54řek je jen v jejich početnosti a správném časovém využití. Inteligenci k T-54 potřebuješ a o to větší, čím důležitější máš v bitvě postavení. Každej správnej idiot v T-54 jezdí nejraději sám do prostřed nejsilnější nepřátelské řady mimo dosah pomoci svého týmu a nebo ještě lépe kempí v týlu a hraje si na těžkej statickej tank. Ve svém lvl to není žádná ufo zbraň a nad Panthera II a zvláště Pershing až zase tolik nevyčnívá. Damage kanónu a hp má nejnižší, což má kompenzováno nejlepší mobilitou a pro nepřipravenou, nebo blbou obranu tak představuje "hrůzný stroj vyvolávající chaos", což má za následek odvolávání se na to jaké je to ufo a kdesi cosi. Ale spíš než "ufo" vlastnosti T-54 zde rozhoduje "ynteligence" obránců.

A že budou chtít mít všichni T-54, no budiž, ať si protrpí T-43 a nechají si standardně ničit jediným výstřelem svůj tank na 8lvl, aby zjistili že to jejich "ufo" je bez základní spolupráce a inteligence na ho*no.

BTW: Scharcku, pro ostatní 9 tanky, není stále T-54 větší hrozbou, než 6-7lvl artyna.Úsměv
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 25-01-2011 00:49

1stCL_Mak
No ty pásy jim padaj o tom žádná.I tím bokem se postaví.Problém je,že než můj nabíječ stihne nacpat další náboj do kanonu tak ti maníci v T-54 stihnou vylízt z tanku,vyměnit poškozenej článek pásu,nastoupit a odjet za horizont.
Mám pocit, že to stihnou opravit i na obou pásech.Úsměv

PS:kdo jste někdy měnil článek pásu nebo to aspoň viděl tak musíte tiše závidět :-)
Upravil/a 1stCL_Mak dne 25-01-2011 00:56

czs_scharck
.. bo Chuck Norris je původem Rus a byl v mládí velice plodný .... Šklebící se
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

j4ck41
CZS_Scharck napsal:
...
T-54 když nezastaví tak je schopná prokličkovat na 2. stranu mapy za pár vteřin ...

tohohle je schopna i A-20, Leopard a jiny bystrochodky ... a to i na mape kde jsou Panthery a Tigry II jakym staci se na tyhle masinky jen blbe podivat a rozpadaj se na kusy ... ale holt kdyz jsou tankani blbci nebo sikulove co se neumej ani trefit, tak se pak dejou veci kdy se svoji Grillou nestacim valit oci

Serza
Hosi, ja T54 mam a aktivne ji pouzivam. Neni to tak dobre. Sice ji prezdivam Apokalypsa (A moji T44ce Terminator), ale aby Apokalypsou pro nepratelsky tym byla, musi to s ni clovek umet, a nesmi to hrat jak Call of Hlupy. T54 bych prirovnal k ranym Zerum, ktere byly na svou dobu rychle, mely perfektni vyzbroj, ale nemely az tak dobry pancir - a to je pravda! T54 neni az tak tezke znicit.

Takze panove, zapojime mozek a pokud proti sobe nemate me, muzete doufat, ze se nestane Apokalypsa.

j4ck41
mno ale to furt nemeni nic na tom ze 54 je UFO ... stejne tak jako jsou UFA vsechny spojenecky tanky od nejakyho 6-7 Tieru vejs Mrknutí

Hanss
nebude žádný wipe pro open betu

Merten
CZS_Scharck napsal:
Tak to se už k Pantherovi asi nedohrabu ... búúú.
A to jsem snížil počet strojů v garáži z 11 na cca 5-6 aby byly "děngy" a abych s nimi nejezdil a soustředil se víc na cestu k Jagdpantheru (konečně mám) a k Pantheru.
Nj ale změnu už to chtělo, ty Emerický a Ruský obludy už vydržely moc zásahů i z Hummela .... T29, IS-7 ... bandy nesmrtelných, obratných a rychlých T-54-ek ... to už stojí za prd. Zamračený
Řeknu ti to takhle.Je to ruská hra = ruský tank prostě musí být best Vyděšený a tak jako ze začátku každej letěl na Tigra a Koniga aby potom zjistil že mu natrhne prdel kdejaký IS/IS3 bo jsou to kua ruský tanky Vyděšený tak v nich každej sprominutím noob (von to totiž ani nemusí být idiot jen se přece nebude snažit hrát s něčím co není tak echt Vyděšený ) v nich začal jezdit no a po vzoru seriálu Jak jde čas nám bývalý soudruh připravil překvapení a ano řeč je o "zázraku" T54 Vyděšený a situace se jaksi opakuje = zase si každej takovej sehnal T54.Abych to shrnul tak za mě o ní nejvíc vypověděl sám velký spojenec Pampalíny Úsměv a to tím že řekl že už ji nechce protože to není ježdění s tankem jen dáš na začátku RRR a pak už jen doleva/doprava (podle potřeby) a střílíme a střílíme a střílíme Mrknutí.

Cassi tvoje slova ti ještě připomenu až pojedeme Rotu a dostaneme přesdržku protože čtyři T54 znásilní dvě IS7 a posléze artyny a tím zásadně změní průběh bitvy Šklebící seCool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,128,990 návštěv