January 09 2025 20:06:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
1stCL_Novotny
Tak Skiny to nesmazalo. Jen sem si nevšiml že to není zaplé v Mods. Což je to co to provedlo. Šklebící se

WT_Horrido
Nátěry pro jednotlivé Jasty, pěkné, pěkné.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Salak
1stCL Novotny napsal:
Tak Skiny to nesmazalo. Jen sem si nevšiml že to není zaplé v Mods. Což je to co to provedlo. Šklebící se

Ahojte...tak jsem si troch odskocil....a je tu novej patch.....vsecko mi to prekopalo.....a skiny zmizely...... Novotnaku...v jakejch "mods" to zapinas?

Dik za odpoved.

WT_Horrido
Na jedné kartě v settings máš zatržítko mods on.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Salak napsal:
1stCL Novotny napsal:

Ahojte...tak jsem si troch odskocil....a je tu novej patch.....vsecko mi to prekopalo.....a skiny zmizely...... Novotnaku...v jakejch "mods" to zapinas?

Dik za odpoved.

Jo přesně jak píše Horrido! Jen ten MODS ON v jedné ze záložek nastavení před spuštěním hry. Ale,myslím že tobě zmizely ty co jsou (původně) ve hře. A to je tím že si musíš stáhnout nově upravené(pouze některé) a hlavně nově přidané OFIKO skiny z odkazu co jsem tu kousek předtím postoval. Úsměv Pak už je to OK. Mrknutí

Salak
1stCL Novotny napsal:
Salak napsal:
1stCL Novotny napsal:

Dik za odpoved.

Jo přesně jak píše Horrido! Jen ten MODS ON v jedné ze záložek nastavení před spuštěním hry. Ale,myslím že tobě zmizely ty co jsou (původně) ve hře. A to je tím že si musíš stáhnout nově upravené(pouze některé) a hlavně nově přidané OFIKO skiny z odkazu co jsem tu kousek předtím postoval. Úsměv Pak už je to OK. Mrknutí

jo jo-jde o vsechny skinySmutný
stahl jsem-ale hlasi mi to nejakou chybu, mam to nejak specialne rozbalovat?
mam visty,,, a ted pisu funkci "klavesnice na obrazovce",,, nejak se mi nehlasi keybord- to asi bude ale baterka Cool

Salak
1stCL Novotny napsal:
Už to jede. A nevypadá to špatně!

Ofiko Balík skinů najdete o řádek níž, vyhrabal sem to z jejich fora. Jinak všechny skiny to smaže (nebo mně smazalo) tak zálohovat pokud máte své do Mods režimu.

Odkaz:
The link for downloading of the Official Skins Pack:
http://777studios...nspack.exe

tak klavesy ok........ale co se tyce skunu........po stazeni tech asi 200MB, to pise, ze to bude potrebovat 1,6GB.dam ok, ale pak, kdyz to dam spusit to pise, ze nemuze vytvorit "temp file ROFsk"..... a krivky a veskery nastaveni mi ten novej patch smazal!!!!!........ten se jim teda povedl Naštvaný

Salak
Tak..pokrok........uz jsem nainstaloval.....alespon to tak vypada.....podle toho, ze mi vylezl seznam ofiko skinu.......ale co ty, co sem delal ja
? :-(

WT_Horrido
Vlastni skiny zustaly tam kde byly.
Default profil se opravdu přemázne, ale každý si přece uloží svoje ovládání a nastavení do vlastního souboru že? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

olda Olde maly
Já ani nevím kde je v ILu (controls) natož v ROFu. Včera jsem to hledal jak pako. Jedině co s přehledem v ILu najdu je conf.ini Cool

WT_Horrido
Nastaveni je uloženo v souboru input.map v adresáři ..\Rise of Flight\data\input. Když se ten soubor zkopíruje a přejmenuje tak pak jde vybrat jako alternativní v roletce přímo ve hře.

A samozřejmě jde uložit vlastní profil přímo v nastavení ve hře.

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
WT_Horrido napsal:
Default profil se opravdu přemázne, ale každý si přece uloží svoje ovládání a nastavení do vlastního souboru že? Úsměv

Tak tak, dělané skiny zůstali a co se profilu týče ten též! Jo pokud ho někdo používá na Deault tak to má hodně špatný.Mrknutí

LEON_CZ
Jak tady funguje to CTF? Je to jako v IL-2 WoP, že se musí přistát na nepřátelském letišti, aby pilot stíhačky ,,obsadil" letiště ? Včera bylo na jednom z CoCoS serverů na CTF asi 40 lidí, v takovém množství by to mohla být docela sranda...

http://www.virtualnipilot.cz/
WT_Horrido
Ne, jen musíš vybojovat v danném segmentu (nad stožárem s vlajkou) vzdušnou nadvládu. Segment se pak obarví a může se startovat z místního letiště.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
olda maly napsal:
Já ani nevím kde je v ILu (controls) natož v ROFu. Včera jsem to hledal jak pako. Jedině co s přehledem v ILu najdu je conf.ini Cool

Je to snadné! Cesta: Rise Of Flight/data/input. Tam stačí okopčit soubor "default.map" v případě že nemáš vytvořen svůj vlastní. A nebo soubor "Novi.map"(jen můj případ) pokud je vytvořen vlastní. Takže to bychom měli.Mrknutí

MK_KaiN
Dnes vecer cca od 19 hod. budu na WT servru.
Zakroutíme, zastřílíme, uhoříme Úsměv samé kůl věci. Tak někdo přijďte. Úsměv

WT_Horrido
Momentka ze středečního poletu Mrknutí

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2010_5_20__18_37_27.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Salak
WT_Horrido napsal:

diky vsem, co mi pomohly najit cestu zpet :-)[img][/img]
Upravil/a Salak dne 21-05-2010 13:19

Salak
a...jeste dotazek...jak se sem davaj obrazky?

czs_scharck
Vloz odkaz na obrazek nahrany nekde na netu, "zatmav" ho mysi a klikni na "img".

Obrázky nahraj treba sem:

http://www.rajce....
nebo
http://imageshack...
nebo
http://www.websho...
Upravil/a czs_scharck dne 21-05-2010 13:35
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,170,544 návštěv