November 23 2024 22:29:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
Anonymní uživatel
Mmm, dik Mrknutí

Tak uz asi vieme odkial vietor fuka. A ano, je to hned prvy bug co je v bugreporte na ich stranke. I ked downloadoval som az po tom co znova postli linky a hovorili o "small patch". Tak asi bude treba ten "final patch".

606_Temp
606_Hayes napsal:
no ako sa tak pozeram tak to asi nebude take jednoduche, nejako vobe nemozem najist v teych ultrapack modoch zlozku zo zvuky a tak mam dojem ze to bude asi riesene cestou .sfs alebo im, no nevadi ...myslel som ze sa to bdue len dat nahradit. ako v starych modoch

A k čemu ti tam ty super zvuky budou, když nelítáš co je rok dlouhej? Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Adler
606_Hayes napsal:
no ako sa tak pozeram tak to asi nebude take jednoduche, nejako vobe nemozem najist v teych ultrapack modoch zlozku zo zvuky a tak mam dojem ze to bude asi riesene cestou .sfs alebo im, no nevadi ...myslel som ze sa to bdue len dat nahradit. ako v starych modoch

Ja som skusal svoj soundmod do UP1.8 cez JSGME a fachalo to OK, aj ked som netestoval lietadla, ktore nelietam, teda rozne handraplany a tak, ale merlin, db, griffon, alison, sabre a vsetky zbrane fachali ok.

Robo
V HSFX aj v UP 1.8 funguje normalne MODS folder a zvuky sa daju zmenit ako predtym tam alebo priamo vo files. Nazvy suborov by mohli byt rovnake ako v 1.7 alebo C6.

Na temu 'sikovnosti' Kwiateka a dalsich podobnych diletantov doporucujem do zporornosti tento thread:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=8815&page=61

a diskusiu potom, ako postol grafy. Nemusim vysvetlovat, ze jeho I-16 typ 5 ma v HSFX aj v UP 1.8 letovy model cca ako toto

[img]http://www.theflyingsaucer.net/blog1/wp-content/uploads/2009/09/ufo.jpg[/img] is not a valid Image.

Takto to vyzera, ked sa do toho babre niekto, kto si mysli, ze vie, ale pritom nevie...

606_hayes
606_Tempik napsal:
606_Hayes napsal:

A k čemu ti tam ty super zvuky budou, když nelítáš co je rok dlouhej? Šklebící se

tempik krivdis mi, posledne tri vikendy som minimalne denn ehodinu vo vzduchu,,,,

k tym modom to ja som asi riadny debil ale nejake sample motorov som nenasiel nikde. to ak existuje nejaky blbuvzdorny navod ako implementovat jafeamove zvuky do UP-1.8 to sem s tym

http://606.klikej.org/news.php
olda Olde maly
[b]Robo napsal:
Takto to vyzera, ked sa do toho babre niekto, kto si mysli, ze vie, ale pritom nevie...

Robo, snad Ti prosím Tě netečou nervy. Prď na to.

Pityy
Jirka napsal:
Adler napsal:
...
Ako som uz v prvom desatore napisal. Ked bude ofiko aspon tak dobre, ako je teraz UP, alebo nebodaj lepsie, tak RAD zase poletim na OFIKO sturmovi, len aby to uzavretie netrvalo prilis dlho.
...

Tak to já zase doufám, že to "ofiko" bude mít od hrůzy jménem UP velmi, ale opravdu velmi daleko. Mrknutí

hele ty nas necitere uz ji mas nainstalovanou stejne se nebude na nicem jinem letat Šklebící se

LEON_CZ
Stáhl jsem si UP 1.8, nainstaloval ho na čistý IL-2 4.09. Hra mi sice naběhne do hlavního menu, ale asi za 5 sekund sama od sebe spadne bez jakékoliv chybové hlášky do windowsu. Kamarádovi to dělá úplně stejně. Kde jsme udělali chybku?
Díky

http://www.virtualnipilot.cz/
Adler
Robo, ty naozaj veris tomu, ze I-16 a ine lietadla v originalnom Sturmovi zodpovedaju letovymi vlastnostami skutocnym strojom? Nebud smiesny, ved Sturma uz vysmialo dost skutocnych pilotov, staci trosku posnorit na youtube a najdes aj funy videa s pozdravom Olegovi, aby nedosral BOBika podobne Šklebící se Kwiatek odviedol skvelu pracu. Je stale lepsi ako Oleg Team, ktory netrafil toho ovela viac a musel to v mnohych patchoch v minulosti opravovat. Mrknutí
Upravil/a Adler dne 14-11-2009 03:29

606_Temp
A je nějaký simulátor kterému se "nevysmiali" skuteční piloti z období WWII? A myslíš, že UP by se "nevysmiali" ?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Lavo
Som dojaty z tohoto vlakne ,takze vsetkym co tak strasne chvalia UP ....viete aj o tom....-There is no fair online gameplay anymore. Judging from couple of bits that reached me (never tried to download two gigs of mods), hitpoints of planes were changed, their FMs altered. I don't understand how crt is supposed to work if it accepts these changes, I believe it simply does not protect against anything now.

prelozene....

(V IL-2) uz neexistuje ferova online hra. Sudiac na zaklade kuskov modov, ktore sa ku mne dostali (nikdy som sa nepokusal stiahnut si dva giga modov), na lietadlach boli zmenene hitpointy (miesta poskodenia), bol upraveny ich letovy model. Nerozumiem, ako CRT (IL-2 online ochrana) moze vobec fungovat, ak akceptuje taketo zmeny, myslim si, ze dnes uz (CRT) nevie ochranit online hru pred nicim.

zazil som to na vlastnej kozi ako mi G-55 prelietaval sprskou 20mm hispan cisty ako aniel.....zaujimave je,zenikto z moderov sa nepochvalil ze pomenil hitzone a hitboxy rovnako ako damagezone a damageboxy....

Jirka
Lavo napsal:
Som dojaty z tohoto vlakne ,takze vsetkym co tak strasne chvalia UP ....viete aj o tom....-There is no fair online gameplay anymore. Judging from couple of bits that reached me (never tried to download two gigs of mods), hitpoints of planes were changed, their FMs altered. I don't understand how crt is supposed to work if it accepts these changes, I believe it simply does not protect against anything now.

prelozene....

(V IL-2) uz neexistuje ferova online hra. Sudiac na zaklade kuskov modov, ktore sa ku mne dostali (nikdy som sa nepokusal stiahnut si dva giga modov), na lietadlach boli zmenene hitpointy (miesta poskodenia), bol upraveny ich letovy model. Nerozumiem, ako CRT (IL-2 online ochrana) moze vobec fungovat, ak akceptuje taketo zmeny, myslim si, ze dnes uz (CRT) nevie ochranit online hru pred nicim.

zazil som to na vlastnej kozi ako mi G-55 prelietaval sprskou 20mm hispan cisty ako aniel.....zaujimave je,zenikto z moderov sa nepochvalil ze pomenil hitzone a hitboxy rovnako ako damagezone a damageboxy....

Lavo, odkud je zdroj ?

Lavo
Jeden z hlavnych programatorov DT....

Jirka
Lavo napsal:
Jeden z hlavnych programatorov DT....

Z tebe to leze jak z chlupatý deky. Který ?

606_Temp
Jirko nevím co tě na tom překvapuje. když se dá hrabat ve Flight moelu a síle zbraní, proč by se nedalo hrabat v DM?

Robo
olda maly napsal:
[b]Robo napsal:

Robo, snad Ti prosím Tě netečou nervy. Prď na to.

Nie nie, vobec mi netecu nervy, prave naopak, dost si tu oddychnem Šklebící se. Chcel som skratka poukazat na vyborny priklad toho, o com sa tu rozpravalo v predoslej diskusii. Vec sa ma tak, ze skoro kazdy mumak si mysli, ze vie robit veci lepsie ako Oleg, a ked sa bavime konkretne o novych FM, tak mnoho ludi zije v presvedceni, ze napriklad Kwiatekove letove modely z UP su 'konecne' urobene poriadne a na zaklade zapadnych a nie ruskych udajov a testov a konecne teda mozme lietat realisticke a historicke Spity a Fokace a ja neviem do coho vsetkeho sa este vrtali.

Kwiatek sam o sebe je dobry chalan s dobrym umyslom, ale bohuzial nema potrebne znalosti o sirsich suvislostich zasahov do letovych modelov a jeho vytvory maju dopady, o ktorych ani netusi. Pouziva nepodporovane funkcie v zdrojaku hry, nevie o ich limitoch ani o tom, na co tam vlastne su a lezu mu z toho uplne zle data pre Il-2 Compare. Samotne grafy aj Il-2 compare z UP mozu ukazovat pekne veci, ale jeho testy a cesty su skratka diletantske.

Oldo, Tebe to vysvetlim na nasledovnom priklade: Viem, ze stavias super plastikove modely (videl som kdesi fotky, klubuk dole) a predstav si osobu, ktora tvoj postaveny model 1/72 vezme do praciek a zacne nan patlat velkou maliarskou stetkou zltu farbu na drevo zakupenu v IKEA vianocnom vypredaji. Ty sice vidis, ze to, co robi aj ako to robi je uplna hovadina a z hladiska Teba ako plastikoveho modelara ciste diletantstvo, ale on ti bude vysvetlovat, ze takto sa to robi a ty si to cely cas robil zle a si asi retardovany debil, ale to nevadi, on to vsetko napravi. No nezasmial by si sa? Pff

Tak nejak sa da pozerat na Kwiateka a na jeho FM, ak vies aspon trosku o tom, ako hra funguje...(na tieto veci som pochopitelne neprisiel ja sam) Je pravda, ze pri I-16 pouzili skratka uplne nespravny motor .emd subor, bude to opravene v patchi, takze ziadny problem, to vsak nemeni nic na fakte, ze ich FM testy su uplne odveci a nespravne a vysledky do Il-2 compare nemaju nic spolocne s tym, co robi lietadlo v hre.

Tym nemyslim, ze UP je zly a iba DT je dobry. UP moze byt pre niekoho super alternativa a v letke momentalne pouzivame upraveny HSFX... Ja len chcem vysvetlit par veci a chcel by som dosiahnut, aby ste podaktori boli trosku objektivnejsi a nevideli veci ciernobielo a najma aby ste nebrali kazdu volovinu, ktoru niekde na kolene zbastli nejaky patlal za smerodajnu a originalnu hru za nejaky paskvil.
Upravil/a Robo dne 14-11-2009 10:23

Jirka
606_Tempik napsal:
Jirko nevím co tě na tom překvapuje. když se dá hrabat ve Flight moelu a síle zbraní, proč by se nedalo hrabat v DM?

Nerozumíme si. Já vím, že to jde. Jen mě zajímá kdo došel ke stejnému závěru jako já.

606_hayes
jirka asi polovica Il komunity len to az tak nahlas nepovedali ale je jasne ze aj tieto veci sa zmenili

http://606.klikej.org/news.php
CSL_Stuka
Robo napsal:
Tym nemyslim, ze UP je zly a iba DT je dobry. UP moze byt pre niekoho super alternativa a v letke momentalne pouzivame upraveny HSFX...

To sa dá upravovať?Zamračený

Jirka
606_Hayes napsal:
jirka asi polovica Il komunity len to az tak nahlas nepovedali ale je jasne ze aj tieto veci sa zmenili

No já jsem tu už napsal, že nejsem proti vylepšování. Ale po cca třech měsících lítání s AAA jsem došel k naprosto stejnému závěru jako Robo a Lavo. Tak jsem to zahodil a říkám si než si hrát s takhle pokaženou gamesou, to radši s žádnou.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,461 návštěv