November 23 2024 18:54:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of flight
3BAP_Bugs
A jo, tak nič. Len som nestíhal prechádzať celé vlákno.

Už je v tom, prepitujem, bordel. Na druhej strane, poriadok je pre blbcov, inteligent zvládne aj chaos.

Potreboval som najskôr zistiť informácie technického charakteru:
Nastavenie grafiky
nastavenie ovládania
nastavenie TrackIR
a pod

V množstve iných informácii vylúskať tieto dá dosť zabrať.Smutný

http://3iap.org
j4ck41
Bugsi do grafiky jsem zatim nehrabnul, zato jsem se vcera pres hodinu sral s korektnim nastaveni Saitek pedalu ... bylo to opravdu vyzivne, nastavim smerovku kopnutim do levyho pedalu, jdu do hry ... aha je to presne obracene ... nevadi .. nastavim smerovku kopnutim do pravyho pedalu ... kua co se deje, dyt je to zase obracene ... kopnu do pedalu a prohodim osy ... no ale kua uz zase obracene ... hmmm tak ted to sice obracene neni ale smerovka se vychyluje tak o max 2 stupne ... ale kua uz smerovka v neutralni poloze znamena maximalni vychylku doleva nebo doprava ... zase obracene

pak me napadlo kompletne smaznout default nastaveni letadla, nastavit vsechny osy znovu a smerovku tak ze jsem kopnul do pravyho a hnedka dal prohodit osy a voila ... funguje tak jak ma

WT_Flan
A to jsi si smazl nastaveni v defaultnim input.map, nebo ve sve kopii ? Úsměv

Jinak...nez se s osou smerovky mazat primo v UI , staci toto:

-vlez do sveho input.map a men "N", za "P", ( nebo obracene ) v radku :
action("RPC_YAW_N",State,joy0_axis_T);

Tyrle, on ten muzeum-divadlo- hangar je hnus i bez Raty, s nesmyslnym usazenim Raty do nej pak jeste vetsi.Úsměv
( Aniz bychom se bavili o tom, ze Rata sama o sobe je taky hnus Šklebící se )

j4ck41
samo ze ve svy

3BAP_Bugs
To s tými pedálmi bolo fakt "povznášajúce". Dokonca som párkrát pritlačil na "brzdu", takže mi to hodilo nie os T ale X alebo Y a chvíľu mi trvalo, kým som zistil, kde je pes zakopaný.
Po 3 rokoch používania X52 som objavil čaro nastavovania citlivosti osi priamo v SST. nakoľko v RoF som túto možnosť neobjavil. + tvorba nového profilu. Našťastie, chmelnice nemajú toľko ovládacích prvkov ako lietadlá z WWII.Vyděšený

Nakoľko sa držím zásady, pokiaľ to šlape, tak si to neškrab, musel som aj updateovať ovládače na TrackIR, v starom som RoF nemal.

A vrchol bol, kým som zistil, že - pretože to RoF podporuje - mám ovládanie pedálov/smerovky nastavenú ako na pedále, tak aj na os na páke, ktorú som samozrejme zabudol vypnúť.Cool

A grafika zatiaľ šlape aj po nastaveniach priamo na karte (nVidia 8800 GTS 512MB ) - použil som Tyrlove Mrknutí

Ešte že ma Válec už nejaké tie skúsenosti za sebou, takže štartovacie procedúry som z jeho pomocou vcelku zládol, aspoň čo sa nahodenia motoru týka. Cool

Otázka na ostrieľaných borcov. Je možné nahodiť motor, ktorý za letu vyadne napr, pre nesprávne nastavenú zmes, alebo prehriatie motora?
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 12-08-2009 11:32

3BAP_Bugs
Má s tým niekto skúsenosti?

Quick Dogfight Generátor

WT_Horrido
Funguje. Ovšem zatím letá člověk pořád za dohodu i když vybere německá letadla, mise skončí vždy porážkou a AI spolubojovníci přistupují k boji nějak vlažne. Nastavil jsem si 10 Albatrosu proti 10 S.E.5a a přestože jsem gestikuloval a střílel světlice, bojoval jsem nakonec s Autobusama sám Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 12-08-2009 13:50
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
VGR_j4ck41 napsal:
Bugsi do grafiky jsem zatim nehrabnul, zato jsem se vcera pres hodinu sral s korektnim nastaveni Saitek pedalu ... bylo to opravdu vyzivne, nastavim smerovku kopnutim do levyho pedalu, jdu do hry ... aha je to presne obracene ... nevadi .. nastavim smerovku kopnutim do pravyho pedalu ... kua co se deje, dyt je to zase obracene ... kopnu do pedalu a prohodim osy ... no ale kua uz zase obracene ... hmmm tak ted to sice obracene neni ale smerovka se vychyluje tak o max 2 stupne ... ale kua uz smerovka v neutralni poloze znamena maximalni vychylku doleva nebo doprava ... zase obracene

pak me napadlo kompletne smaznout default nastaveni letadla, nastavit vsechny osy znovu a smerovku tak ze jsem kopnul do pravyho a hnedka dal prohodit osy a voila ... funguje tak jak ma

Chlapi čtěte pozorněŠklebící seŠklebící seŠklebící se Pedály nastavíte a jdou obráceně ,ale ve stejném okénku stačí zaškrtnout invertPffPffPff a běhaj jak maj.Kde je válející se smajlíkŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Valec
Kdo chce litat tak jsem na nasem TS 77.240.180.196:8767 heslo sokol3

BP_Tyrl
Nešel by ten Quick Dogfight Generátor někam postnout? Nechce se mi imrvére někde remgistrovat. Díky.

WT_Horrido
http://www.filefr..._Laser.zip
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
BP_Rufu napsal:
Chlapi čtěte pozorněŠklebící seŠklebící seŠklebící se ...

jj Rufu, pozorny cteni je taky evidentne tvoje silna stranka co? co myslis jakej asi bude rozdil mezi invert axis a prohodit osy?

Valec
Heslo do hry bude aaa

j4ck41
hele kluci vyslovene nahodou nepartal nekdo kde vypnout defaultni nastaveni myse? chci z kolecka vyhodit zoom a z pravyho tlacitka vstup do menu jenze nejak se me to nedari nikde najit

3BAP_Bugs
Neboj, Rufu, ja som to vlákno prešiel niekoľko krát, ale kým si to človek neomaká sám, tak je to vždy len suchá teória.Mrknutí
Myslím, že už sa to dostalo do lietateľnej podoby, ešte včera som sa vďaka šafříkovi pohral s nastavením TrackIRa a teraz už len lietať a lietaťč a lietať. A trpezlivo čakať na Breguet XIV a Gotha G.IV Cool

Hoper
VGR_j4ck41 napsal:
hele kluci vyslovene nahodou nepartal nekdo kde vypnout defaultni nastaveni myse? chci z kolecka vyhodit zoom a z pravyho tlacitka vstup do menu jenze nejak se me to nedari nikde najit

tak abych pokračoval ve svém dnešním trendu...

chvíli jsem přemýšlel, jestli jsi se upsal v i/y - nastavení mise
a ono to je nastavení myše - myši :)

jinak technická - ono je tam to ovládání nastaveno tak, že pro určité "pohyby" se musí sundat ruka z kniplu a hrábnout na myš ? nebo ty fce, co má Šakalíto na misi ;) jsou i datelné na joy/klávesnici ?

a ještě druhá technická - pokud tu hru budu chtít někde někomu předvést a nebude tam konektivita k inetu, mám(e) smolíka ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Patrikhuhu
Uf, tak mám za sebou prvních pár minut letu. Dokonce start a přistání... teda pravýmu dolnímu křídlu se asi nelíbilo. Ale jinak sranda, jak píše Bugs, než to člověk vyladí... Šklebící se

Safrik
Hoper napsal:
VGR_j4ck41 napsal:

tak abych pokračoval ve svém dnešním trendu...

chvíli jsem přemýšlel, jestli jsi se upsal v i/y - nastavení mise
a ono to je nastavení myše - myši Úsměv

jinak technická - ono je tam to ovládání nastaveno tak, že pro určité "pohyby" se musí sundat ruka z kniplu a hrábnout na myš ? nebo ty fce, co má Šakalíto na misi Mrknutí jsou i datelné na joy/klávesnici ?

Ty funkce jsou datlovatelné na joy/klávesnici.

a ještě druhá technická - pokud tu hru budu chtít někde někomu předvést a nebude tam konektivita k inetu, mám(e) smolíka ?

Má(te)š smolíka, bez netu.

j4ck41
tak tak Hopriku ... ono docela dost funkci je tam defaultne zdublovanejch ... napr. zoom hlavy je jak na klavesnici, tak i na joyi a na mysi ... a nektery ne, jako treba vykloneni do strany nebo zvyseni/snizeni posezu je jenom na klavesnici

a jelikoz nemam TrackIr tak chci rozhlizeni pres mys s tim, ze pres tlacitka se muzu vyklanet do stran a zaroven chci na kolecko ovladani plynu ... mno a na kolecku a pravym mysitku jsou defaultni funkce jakejch se nemuzu zbavit takze kdyz pridam plyn tak zaroven zoomuju a kdyz se vyklanim doprava tak po odkliku vyskoci menu

coz je teda pekne na houby

WT_Flan
Patrikhuhu napsal:
Uf, tak mám za sebou prvních pár minut letu. Dokonce start a přistání... teda pravýmu dolnímu křídlu se asi nelíbilo. Ale jinak sranda, jak píše Bugs, než to člověk vyladí... Šklebící se

Napr. Fokker je v tomhle demonickej. Na dojezdu se otoci jak vrtikaca a kridlo jde do kvetin. Je treba dosedat s rezervou, aby si clovek mohl dat jeste na zemi v pravy okamzik trochu plynu a smerovkou tomu vrteni zabranit. Nesnasim, kdyz me fotografove zvecnuji s polamanym kridlem ! Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,175 návštěv