November 24 2024 00:31:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
Aces_Wild
RAZBAM Simulations AV-8B Night Attack

CCIP bombsight is now operational.
The dotted cross indicates that the bombsight is below the HUD FOV.

i.imgur.com/2r6Zek5.jpg

i.imgur.com/PbuwbAH.jpg

Aces_Wild
Green Thunder by Starway

Předělávka Kavkazu alá jihovýchodní Asie. První verze.

i.imgur.com/ZrpyTA0.jpg

* Noise/base textures in for all seasons in a south-east asian look
* Overall HD building textures for all buildings
* Completely new field and grass textures for all seasons based on satellite images
* New palms and trees
* Mountain textures based on satellite images for all seasons
* Distant terrain textures for all seasons
* New textures/noise for all cities, towns, and industrial areas for all seasons
* Border textures for all seasons
* New road textures for all seasons
* New high-res runway textures
* Adjusted terrain configuration files

Stahujte ze starwayblog.wordpress.com.

Aces_Wild
Deka Ironwork Simulations

EFM & FCS demo1: Spin Demonstration

YouTube Video

Aces_Wild
DCS 1.5.6.4818 Update 3

Support a new Mi-8MTV2 Oilfield Campaign.

DCS World

* Su-27. Fixed bug of starting brakes that causes plane slow down in the air.
* MP. Fixed server crash related to ground vehicles.
* UH-1H. Vertical CDI bar will do not inverts of ILS and FM homing

DCS MiG-21Bis by Leatherneck Simulations

* Decreased roll rate.
* Fixed SS Piper: will move with distance only.
* Fixed IR missile piper not following locked target.
* Fixed UPK pod piper position by -2 mrads.
* Fixed ARK far-near switch synchronization with clickable area.
* Adjusted afterburner sound synchronization with animation.
* Switched to ED’s custom cockpit solution: place your custom cockpit livery in “C:\Users\your_username\Saved Games\DCS.xxxx\Liveries\Mig-21_CP\my_livery” folder.
* Added more ‘21’ mark to weapons to differentiate between LNS’ and ED’s weapon.
* Added RU localization.

Users can create localization for their own language (copy "CoreMods\aircraft\MiG-21BIS\l10n\ru\LC_MESSAGES“, save in appropriate language folder and edit with PoEdit)

DCS Mi-8MTV2 Oilfield Campaign by Laivynas

Life in civil aviation is far removed from dangers of military conflict. Instead, it’s based on strict time tables and lunch breaks.

Meet a group of old friends: captain Jury Maksimovich Protasov and his Mi-8MTV2 crew. After the events of the "Spring Tension" conflict, they are again in business together. However, this time they are gainfully employed as cargo transportation contractors, serving the interests of the oil industry.

Rather than combat, this campaign will test your knowledge of the Mi-8MTV2 navigation suite in order to locate oil derricks scattered over the forests. Challenge yourself as a cargo pilot and never have to worry about being shot at again!

Crew moto: “Not a day without drama!” (с) crew chief Andrey

YouTube Video

magot
hmmm celkem zajímavá civilní kampaň, to je grátis?

Aces_Wild
magot napsal:

hmmm celkem zajímavá civilní kampaň, to je grátis?

Není.

Aces_Wild

AV-8B N/A gauge upgrades:

i.imgur.com/ShbwXIf.jpg

I wish I had better news, but I've spent the entire week struggling with the Armament Control Panel (ACP). This deceptively simple instrument is quite complex. It is the heart of the AV-8B N/A Air-to-Ground capabilities. It controls delivery modes, fuzing (for bombs), launch/release priority, jettison mode and of course it has a manual mode as well.

For starters: The AV-8B (D/A, N/A and Plus) have 5 different delivery modes:1 for AGMs, 2 Computed modes for AG weapons, including guns and rockets and 2 manual modes, one of which is a user controlled depressed sight the other is a standard iron sight. There are 24 fuzing options based on selected weapon. And then you have the basics: release quantity, multiplier and release interval (in feet, this is an American aircraft after all and everybody knows that America doesn't favor the metric system Úsměv ).

There are four jettison modes.

It also has 4 different sensors to select in order to get the ballistic computations required for hitting the target with dumb iron bombs.

Like the A-10C it has a built-in laser spot detector that will lock the system to the selected target, enabling you to deliver plain old dumb bombs to service it.

And I am not even touching the LITENING Pod yet.

Quite a difference from the M-2000C, which is an interceptor with secondary AG capabilities and the AV-8B N/A, which is an attack aircraft with secondary AA capabilities.

So I'm working a week in this thing and yet I'm not getting to the point where I release bombs. Sigh! Well, I'll keep toiling to get there. I'll make a video as soon as bomb release is operational.

i.imgur.com/xdRMZ04.png

Heatblur Simulations

Detailing and modeling continues on our Forrestal class carriers! Our forrestal will be available freely, and will be an integral part of the F-14 and our future navy jet line-up experience!

i.imgur.com/9uZlLlW.jpg

i.imgur.com/CG90X9s.jpg

i.imgur.com/U9SSlhi.jpg

i.imgur.com/VeL4xv9.jpg

i.imgur.com/OM3BX2I.jpg

i.imgur.com/omMj8KE.jpg

i.imgur.com/ZKiAIqM.jpg

i.imgur.com/L85EiPz.jpg

i.imgur.com/3sTbGiI.jpg

i.imgur.com/SnqX6Fs.jpg

i.imgur.com/axMghU6.jpg

i.imgur.com/O5dd3JU.jpg

SepiaX
Těch poligonů ale krásaMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Aces_Wild
Polychop Simulations se po vzoru Leathernecku rozpadají. Oliver Michel si bere Bo-105 a Stuku a založil Poly-Dynamics.

Dear Simmer,

The silence is broken now .
I decided to leave Polychop and carry over the BO-105 / STUKA to the new company: POLY-DYNAMICS.
The new Company's name is to symbolize our history and the close loyalty to ED.

Thanks all for your patience

Pár obrázků ROK Bo-105:
i.imgur.com/NSvNnSp.jpg

i.imgur.com/hgjbkpk.jpg

i.imgur.com/JPej39F.jpg

i.imgur.com/oHSD2wv.jpg

i.imgur.com/475A8om.jpg

i.imgur.com/RyElntQ.jpg

i.imgur.com/sOmG9tV.jpg

i.imgur.com/JA9CCa5.jpg

Aces_Wild
Deka Ironwork Simulations

Happy Weekend (Textures still much WIP)

i.imgur.com/7bNe7no.jpg

i.imgur.com/sQXUwxc.jpg

Fox Two!

i.imgur.com/mo2YbQS.jpg

i.imgur.com/t3N0oDy.jpg

i.imgur.com/MG6LLT7.jpg

And...Fox Three🤣 Happy Weekend Again!

FB video

Aces_Wild
Oficiální oznámení co bude s Polychop Simulations od The_Fraggera

Dear Simmers,
I requested everyone, to stay calm and relaxed, until the internal issues are sorted.
Now it comes to my attention, that of all people, one of my former partners does not follow that guideline.
So I have decided, to make the long awaited official statement today:

Within the next 14 days I will hand over the CEO position of polychop to Borchi_2B. We needed to complete the fiscal year 2016 first, before we were able, to start this process.
I will leave Polychop, once the transfer is complete.
The Bo 105 and the Stuka have already been transfered and will be handeled through the new company.
Pat will join me with the future projects. Additionally Pat will also remain in Polychop.
The new company will be named POLY-DYNAMICS, to symbolize our history and the close loyalty to ED. Polychop will continue with the Gazelle and is also looking for new projects.
As far as I am informed, Polychop will be constantly improving the Gazelle.
So from today on, Borchi_2B/Polychop will be the PoC for the Gazelle,
I/Poly Dynamics will be your PoC for the Bo105 and the Stuka. Our timeline will be, to release the 105 within 2017, and the Stuka somewhere after, but these items should be discussed at another place.

One private word:
I totally disagree with Borchis previous statement content wise, and the way it was published. There shouldn't be any announcement released, before the actual work is done.
There is no need to talk about improvements, etc. before they have even been considered. This includes the current status of the FM.
I can assure you, that it has been tested through pilots, but as we all know, there is still room for improvement.

Takže BO-105 PAH1A1/VBH / HKP-9A / ROK BO-105 tento rok a Stuka následuje!

magot
Aces_Wild napsal:Detailing and modeling continues on our Forrestal class carriers! Our forrestal will be available freely, and will be an integral part of the F-14 and our future navy jet line-up experience!

elektrikáře na hodinu vyhodit!
[img]https://s25.postimg.org/wkbia8xjj/wires.jpg[/img] is not a valid Image.

Aces_Wild
Eagle Dynamics/Belsimtek F/A-18C

Chizh potvrzuje "early access" F/A-18C tento rok.

В этом году f-18 стоит ждать?

Да. Ранний доступ в этом году.

magot
takže na 31.12.2017 bude k dispozici nestabilní alfa verze F-18 v nestabilní openbeta instalaci ... a pokud nebude pršet

Aces_Wild

As promised, this is a video of the first test flight of a bombing run. It details how the ACP controls bomb release, bombsight and gunsights.

There are notes in the video.

YouTube Video

Aces_Wild
i.imgur.com/LQmNQld.png

magot
hinda maj WIP už asi deset let ..

Aces_Wild
Rozhovor s Oliverem Michelem, který opustil Polychop Simulations a založil vlastní společnost. Co nás čeká? Pojďme to zjistit!

[img]https://www.helisimmer.com/wp-content-protected/uploads/2017/05/poly-dynamics-oliver-michel-01-750x422.jpg[/img] is not a valid Image.

Otázka: Ahoj Olivere. Velmi děkuji za tvůj čas. Můžeš nám o sobě něco říci?

Ahoj Sergio. Díky za pozvání k rozhovoru.

Už když jsem byl dítě, měl jsem pro BO-105 velkou slabost. To bylo díky tomu, že můj otec pracoval na vojenském řízení letového provozu a bral nás na téměř každou leteckou show. Na jedné z těch show jsem poprvé spatřil 105 a byla to láska na první pohled. Od toho momentu jsem věděl, že to ovlivní můj život.

V roce 2012 mně jeden přítel řekl: "Víš, že existuje realistický simulátor A-10C s klikatelným kokpitem?". Zeptal jsem se ho: "Od které společnosti?". V tom okamžiku jsem se dostal do kontaktu s DCS a najednou jsem měl BO-105 plnou hlavu a bylo zjevné, že 105 musí v DCS spatřit světlo. Když jsem s projektem v roce 2012 začínal, má hlava byla plná nápadů. Vše jsem odsunul do pozadí, rodinu a přítelkyni...
Také jsem pochopil, že budu potřebovat velmi dobrého vývojáře.

Jednoho dne mě oslovil Coretex a požádali mě, zda bych jim nepomohl s F-18. Tam jsem potkal Pata z La Reunion. Oba jsme měli stejný cíl: perfekcionismus! Také mě zdvořile požádal, zda bych já nemohl pomoci jemu na Gazelle. Textury a 3D a já odpověděl: "Jasně! Pokud mi pomůžeš s BO". Od té chvíle jsem pracoval na texturování a 3D pro Gazelle a BO-105. Během 4,5 roku 15-20 hodin denně věnuji své vášni a nápadům pro oba projekty, hlavně 105. Pat je skutečně dobrou osobou a opravdu dobrým vývojářem.
Polychop Simulations jsme založili společně roku 2015 ještě s jedním partnerem. Bohužel, tým nepracoval příliš dlouho a já se rozhodl Polychop opustit a založil jsem Poly-Dynamics. V tom čase jsme potkali dobré přátele, Bryana a Roie (Chlapi jste skvělý! Díky za vše, co jste udělali!).

Začněme zjevnou otázkou, kterou pokládá každý: co se stalo s Polychopem a proč jsi společnost opustil?

Vzhledem k nesrovnalostem uvnitř Polychopu se třetím partnerem. Rozhodl jsem se odejít s projektem BO-105, Pat se do nové společnosti připojil. A protože Gazelle je jeho dítě, zůstane zatím i v Polychopu.

Co teď Polychop? Hodlají nadále poskytovat podporu pro jejich produkty?

Hádám, že ano. Neboť jsem Polychop opustil, opravdu nevím.

A co nová společnost? Kdo je právě s kým? Vzal si s sebou z Polychopu nějaké lidi?

Jak jsem již zmínil, Poly-Dynamics budu já a Pat.

[img]https://www.helisimmer.com/wp-content-protected/uploads/2017/05/poly-dynamics-bo-105-750x422.jpg[/img] is not a valid Image.

2 tvé produkty byly veřejně vyvíjeny pod Polychopem: Stuka a BO-105. Můžeš nám prozradit v jakém stavu je BO-105? Kde jste ve smyslu vývoje? Kdy očekávate vydání?

BO-105 se vyvíjí velmi dobře. První vydání bude obsahovat protitankovou variantu (BO-105 PAH1A1) a průzkumnou variantu (VBH). Vydání máme v plánu někdy tento rok.
Další varianty (HKP-9A HELITOW a varianta armády R.O.K.) budou následovat. Jak už asi víte, vývoj chvíli trvá. Všechny varianty jsou namodelované a otexturované. Zbývá už jen kód.

Co bylo zatím největší výzvou, která tě na projektu potkala?

No, řekl bych, najít odpovídající obrázky a fonty. Obzvláště fonty jsem dlouho nemohl dohledat, ale díky pomoci lidem z ED komunity se zadařilo. Tímto chci využít příležitosti a řící DĚKUJI VÁM všem.

A ta momentálně největší?

Uspořádat si nápady a nadšení. Někdy si přeji, abych měl 4 ruce!

Jaké jsou ohledně BO-105 tvá očekávání? Co tě naplňuje dojmem, že se komunita bude těšit?

BO-105 je práce s vášní. Tudíž doufám, že komunita bude BO-105 také milovat. Mnoho lidí bude překvapeno chováním za letu, speciálně "collective". Máme piloty z německé armády, kteří 105 testují.

Na Gazelle se snesla trocha kritiky. Letový model byl ze začátku velmi dobrý, ale s aktualizacemi začal degradovat. Lidé se obávají, že to samé se stane i s BO-105. Pochopil si, co se s Gazelle stalo? Můžeš tomu na BO-105 předejít?

Již nejsem ta správná osoba, abych mohl odpovědět. Raději bych tě odkázal na zbývající lidi v Polychopu.
Ale - vše, co mohu říci je, že 105 je testována skutečnými bojovými piloty. Také chápu, že si někteří lidé stěžují, ale je důležité si uvědomit, že ne každá helikoptéra vykazuje stejné letové chování. To, že umíte létat s vaší oblíbenou helikoptérou neznamená, že umíte létat s každou.

BO-105 bude nakódováno zcela odlišně. Budete překvapeni.

[img]https://www.helisimmer.com/wp-content-protected/uploads/2017/05/poly-dynamics-texture-750x422.jpg[/img] is not a valid Image.

Co můžeme celkově od Poly-Dynamics očekávat? Jaký druh společnosti chceš aby byla a jak blízko komunitě budeš?

Poly-Dynamics bude dělat to nejlepší, aby jsme byli komunitě co nejblíže a bude to odraz skutečné vášně.

Co dalšího? Co je aktuálně na tvém seznamu věcí, které se musí aktuálně dokončit?

Rozhodně manuál, již jsem začal. Je to časově velmi náročné.

Olivere, ještě jednou díky za tvůj čas a zodpovězení otázek. Poslední slova?

Bez problému, a i já ti děkuji za rozhovor.

Poslední slova:
“The journey is the destination, it’s all about passion and love”

Přeloženo z Helisimmer

Hoper
Teda že se ty lidi nikdy neshodnou... Ve dvou dělat stroje do DCS ? Japa jim to asi dlouho vydrží...

Jo a díky za překlad! :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Aces_Wild

AUTO (CCRP) Mode is now functional.

i.imgur.com/a9ZQLdy.jpg

Just a pic..texture test..shark teeth!!

i.imgur.com/hk3Dvhe.jpg

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,189 návštěv