Tak dnešní pokus jaksi nevyšel. Ale prý dělají, co mohou, aby nový patch vydali tento měsíc. Mají na to ještě celé dva dny http://forum.il2s...ate/page-5
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak to je bomba. 64 bitů, Ju 88, mapa Moskvy... ne, to je moc štěstí najednou :-)
Celkem 1,7 giga.
11. You can turn the bomb sight left and right in View mode; Paráda
A němčourům změnili FM toho jejich pošahanýho fokáče. To zas bude řevu :-)
Skvělé, úžasné, dokonalé! Zatím mi hra spadla jen dvakrát. Během deseti minut testování!
Upravil/a 310_cibule dne 31-03-2016 20:26
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Podařilo se mi v osmaosmdesátce spodním střelcem ustřelit ostruhové kolečko (válelo se vedle trupu). To se bude Valcovi líbit.
Skutečnému esu je jedno, jaké má letadlo FM. Prostě ty druhé sestřeluje, třeba ve čmelákovi. Tedy aspoň jsem to někde slyšel :-)
Hele, může mít člověk vypnutý ty hovadský informace vlevo a zároveň vidět mapu (M)? To furt nejde, co?
Zdravím. Už někoho postihlo to, že mu to nefunguje? Přesněji - při pokusu o vzlet hra spadne, off i on-line. Mám Win7, zánovní, nezasviněné. Hra "plná verze", koupená přímo. Díky.
Ze začátku mi to spadlo několikrát. Pak si to na mě zvyklo a už to nedělá.
Zdravím. Už někoho postihlo to, že mu to nefunguje? Přesněji - při pokusu o vzlet hra spadne, off i on-line. Mám Win7, zánovní, nezasviněné. Hra "plná verze", koupená přímo. Díky.
Ja som musel dat vynimku do Antiviraku (mam Avast), zhadzoval mi ten bastard hru. Odkedy som dal vynimku, hra bezi stabilne, nepada.
Tak dosavadní zkušenost s patchem je skvělá. Je to plynulé. Takové to občasné poškubávání při rozhlížení jsem vůbec nezaznamenal. FPS se zdá poněkud lepší. Kluci vod 777 říkají 10 - 20% lepší výkon a ono to může snad i sedět. Neměřil jsem to ale. Dojem plynulosti tu ale je celkem jasnej. Dál mám za to, že poněkud zvedli dohled. Mám za to, že rozpoznatelnost lesů a řek je zvednutá na cca 40 - 50 km. Zas jsem to neměřil, ale pohledem na svojí pozici a schopnost rozpoznat tvary lesů a řek je to asi dost jasné. Poslední zásadní zkušenost byla, že všicí lítaj Němce a tak jsem byl u Rusů skoro sám.
U mna jednoznacne pozitivum. Hra nepada, nemrzne, FPS slo rapidne hore aj pri hromade objektov atd. Junkers Ju-88 - nadhera. Na rozdiel od Rumcajsa som lietal na Fighting legends a tam bola hromada pilotov na oboch stranach. Pre mna jeden z najlepsich patchov, ktore 1C/777 vydali.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.