Pic mistři. Mám dotázek k Bf 109K4.
Letim si (4x 109, 4x 190 - 8x 51) misi a dáváme si s Mustangama co proto. Jednou na horu, jednou dolu. Dva z nepřátel jdou dolu u mne všichni až na pár dírek v potahu OK.
Odpoutávám se z boje a AI poslušně opouští oblast boje po mém boku. Mustangy nás nechávají.
Po chvilce beru kurz na letiště a najednou tohle:
----
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/dcs/Screen_150306_190127.jpg[/img] is not a valid Image.
----
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/dcs/Screen_150306_190134.jpg[/img] is not a valid Image.
----
Otázka zní, co to je?? To je jedna z možností střetu s ptáky? Nebo jen nechtěný grafický efekt vyřazení motoru? Vše bylo v pohodě a najednou ticho a psí uši předemnou.
přestal jsem po používání maximálního režimu okamžité stáhnutí na 2700 ot ale chvilku "chladím na 3000 ot" a už se mi to nestalo
ale možná to tím není, kdo ví?
Aha. Tak mne se to stalo poprvé, ale je dost pravděpodobné že to bude tím. Sice nepoužívám max výkon v kuse, ale stále laboruji dle potřeby. Ptactvo mám na 10%. Ale taky se přikláním k Bugu.
Tím jsem chtěl Novi říct,že to prostě není možné a kdyby takto SIMULOVALI srážku s ptákem,tak by si spousta lidí mysleli svý....takže oklikou.....chyba hry
no v položce setting/gameplay je možnost přidat opeřence do hry (posuvník udávající jejich hustotu), ale spíše půjde o možnost "B"
ty listy budou grafický bug a chcíplí motor výsledek předchozího přetěžování, pravděpodobně
párkrát se mi stalo, s Dorou, to samé, po souboji jsem se vracel na letiště na cestovní režim a motor najednou ztichl...
přestal jsem po používání maximálního režimu okamžité stáhnutí na 2700 ot ale chvilku "chladím na 3000 ot" a už se mi to nestalo
ale možná to tím není, kdo ví?
podotýkám, že opeřence mám vyplé
Zadařilo se ti někdy nasát ptáka do turbíny/ vrtule? Mě ne ... a to jsem jich tam nastavil maximum když jsem to testoval
Tím jsem chtěl Novi říct,že to prostě není možné a kdyby takto SIMULOVALI srážku s ptákem,tak by si spousta lidí mysleli svý....takže oklikou.....chyba hry
Jasan,ale i tak je tu stále možnost že to je grafický Bug pro srážku s objektem (ptákem).
Jasan,ale i tak je tu stále možnost že to je grafický Bug pro srážku s objektem (ptákem).
No jasně, vy letci máte přeci ocelové ptáky. Se pak nediv, že se ti vrtule vohne, když to tam strkáš.
Leda tak....pak ale platí,že vývojáři modulu něco přehnali ..anebo nezjistlili....NA druhou stranu,já se ještě v DCS s fóglem nesrazil...ikdyž je tam mám nastavený na 150 %...
No ono srazil! Je to jen přidání dalšího náhodného selhání. Není to jako že ti rupne sklo či se ti udělá někde díra. Prostě ti někde něco odejde do věčných lovišť. Neuvidíš hejno a bum.
Hejno by jsi viděl ...ikdyž v DCS jsem neviděl.A kdyby jsi chtěl vidět,jak vypadá záběr ptáka míjející letadlo,tak tady z vlastní zahrádky v čase 1:04 https://www.youtu...LMflcyuycQ
No to chápu, ale příště to tam připiš! Už jsem pojal podezření že ti hráblo.
Taky mám zážitek s ptakoplavcema. Do dnes mám před očima jak s otevřeným zobákem ostře přepadlo Káně po levém křídle pod ACčko! po tom co setinu před ním jeho společník/společnice profrčela kousíček nad hlavou.
ohledně ptáků si stačí přečíst manuál - fyzicky tam nejsou, jen jsou "počítaným" zdrojem možných poškození
ed: a jeden pták ti nezvohne všechny tři listy vrtule
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.