November 24 2024 12:40:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS WWII
1stCL_Novotny
Pic mistři. Mám dotázek k Bf 109K4.
Letim si (4x 109, 4x 190 - 8x 51) misi a dáváme si s Mustangama co proto. Jednou na horu, jednou dolu. Dva z nepřátel jdou dolu u mne všichni až na pár dírek v potahu OK.
Odpoutávám se z boje a AI poslušně opouští oblast boje po mém boku. Mustangy nás nechávají.
Po chvilce beru kurz na letiště a najednou tohle:
----
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/dcs/Screen_150306_190127.jpg[/img] is not a valid Image.
----
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/dcs/Screen_150306_190134.jpg[/img] is not a valid Image.
----
Otázka zní, co to je?? To je jedna z možností střetu s ptáky? Nebo jen nechtěný grafický efekt vyřazení motoru? Vše bylo v pohodě a najednou ticho a psí uši předemnou. Smutný

BP_Madvlk
Novi....ptáček tohle ve skutečnosti neudělá....díru do křídla,kde je slabý plech,to jo...ale vrtuli neohne Úsměv Tohle vypadá jak po nouzáku,ale ve vzduchu Šklebící se

1stCL_Novotny
Já nechci debatit o tom co v reálu Vlčáku, to už znám a fotek je víc než dost v literatuře. Ale jde mi o to co to je tu v DCS. Mrknutí

1stCL_Fucida
Únava materiálu Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Novotny
Saburo napsal:

přestal jsem po používání maximálního režimu okamžité stáhnutí na 2700 ot ale chvilku "chladím na 3000 ot" a už se mi to nestalo
ale možná to tím není, kdo ví?
Úsměv

Aha. Tak mne se to stalo poprvé, ale je dost pravděpodobné že to bude tím. Sice nepoužívám max výkon v kuse, ale stále laboruji dle potřeby. Ptactvo mám na 10%. Ale taky se přikláním k Bugu.

Dík za možné řešení. Úsměv

BP_Madvlk
Tím jsem chtěl Novi říct,že to prostě není možné a kdyby takto SIMULOVALI srážku s ptákem,tak by si spousta lidí mysleli svý....takže oklikou.....chyba hry Úsměv

magot
Saburo napsal:

no v položce setting/gameplay je možnost přidat opeřence do hry (posuvník udávající jejich hustotu), ale spíše půjde o možnost "B"
ty listy budou grafický bug a chcíplí motor výsledek předchozího přetěžování, pravděpodobně

párkrát se mi stalo, s Dorou, to samé, po souboji jsem se vracel na letiště na cestovní režim a motor najednou ztichl...
přestal jsem po používání maximálního režimu okamžité stáhnutí na 2700 ot ale chvilku "chladím na 3000 ot" a už se mi to nestalo
ale možná to tím není, kdo ví? Úsměv
podotýkám, že opeřence mám vyplé

Zadařilo se ti někdy nasát ptáka do turbíny/ vrtule? Mě ne ... a to jsem jich tam nastavil maximum když jsem to testoval Šklebící se

1stCL_Novotny
BP_Madvlk napsal:

Tím jsem chtěl Novi říct,že to prostě není možné a kdyby takto SIMULOVALI srážku s ptákem,tak by si spousta lidí mysleli svý....takže oklikou.....chyba hry Úsměv

Jasan,ale i tak je tu stále možnost že to je grafický Bug pro srážku s objektem (ptákem). Mrknutí

Rumcajs
X Novotny napsal:

BP_Madvlk napsal:

Jasan,ale i tak je tu stále možnost že to je grafický Bug pro srážku s objektem (ptákem). Mrknutí
No jasně, vy letci máte přeci ocelové ptáky. Se pak nediv, že se ti vrtule vohne, když to tam strkáš.
Non est specifica

BP_Madvlk
X Novotny napsal:

BP_Madvlk napsal:

Leda tak....pak ale platí,že vývojáři modulu něco přehnali Úsměv ..anebo nezjistlili....NA druhou stranu,já se ještě v DCS s fóglem nesrazil...ikdyž je tam mám nastavený na 150 %...

1stCL_Novotny
No ono srazil! Je to jen přidání dalšího náhodného selhání. Není to jako že ti rupne sklo či se ti udělá někde díra. Prostě ti někde něco odejde do věčných lovišť. Neuvidíš hejno a bum. Mrknutí

BP_Madvlk
Hejno by jsi viděl Úsměv...ikdyž v DCS jsem neviděl.A kdyby jsi chtěl vidět,jak vypadá záběr ptáka míjející letadlo,tak tady z vlastní zahrádky v čase 1:04
https://www.youtu...LMflcyuycQ

1stCL_Novotny
Kua Vlčáku! Šklebící se Jde celou tu debatu jen a jen o DCS!!!!!!! Nic z toho co jsem napsal se netýká reálu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šklebící se Tak už dooooooost.

Video moc dobré.

BP_Madvlk
To já vím....já jen že jsem v DCS takhle ptáka nikdy neviděl Úsměv ...tak proto...no a musel jsem se pochlubit Šklebící se

1stCL_Novotny
No to chápu, ale příště to tam připiš! Už jsem pojal podezření že ti hráblo. Šklebící se Mrknutí
Taky mám zážitek s ptakoplavcema. Do dnes mám před očima jak s otevřeným zobákem ostře přepadlo Káně po levém křídle pod ACčko! po tom co setinu před ním jeho společník/společnice profrčela kousíček nad hlavou.

Hoper
ohledně ptáků si stačí přečíst manuál - fyzicky tam nejsou, jen jsou "počítaným" zdrojem možných poškození

ed: a jeden pták ti nezvohne všechny tři listy vrtule
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Toto vím a popisuji to v předchozích breptech. Teď už jen jak to je. Úsměv

1stCL_Novotny
Paráda, dík. Mrknutí

1stCL_Novotny
Něco pro oko!!
----
YouTube Video

----

Zdroj: https://www.faceb...ng?fref=nf

Baron
Pekné...Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,687 návštěv