Máš to moc hezký Pepe. Škoda že neumím točit taky takový videa. No že by ta vítězná spitfajrománie dostala hezký politicky nezatížený protiklad. Akorát tedy u mě by stačilo natočit jedno video a pak by se to dalo clonovat. Třeba se k tomu jednoho dne odhodlám.
Poslední mise na SW r.2013 z mého pohledu. Nemohlo tam být vše samozřejmě. Poděkováním všem (hlavně bombardérům) kteří vydrželi a také, že jsem mohl s nimi lítat: cibule, Fiks, JulB, Langmaster, Valec, Hoper, Paulus, Pirat, Permon, Jara a několik dalších, které jsem nezastihl.
P.S. mě se strašně líbí jak je u téměř každého CLOD videa taková tá éterická, téměř nábožná hudba, která celou tu sračku povznáší do skutečných výšin nebeských... Hned je každému jasné, že to není jen hra, ale je to mnohem víc a přináší přímo trancendetní zážitek a nepřenositelnou zkušenost poznání tajemství stvoření a smyslu života...
ilovské Requiem taky nemělo nějaký hardmetal a přesto to bylo jeden čas vybráno jako nejlepší video
to samé Come with me...
tys zase musel, viď ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Srovnávat výborně sestříhané Requiem s příběhem s těmito videi, kde se nějací narcisové akorát chlubí jak umí trefit bombardér, nebo jak umí proletět skrz strom, mi přijde trošku zcestné...
před tím jsi ale narážel na hudbu a sim jako takový (vzhled) ne obsah a střih videa
nebo se pletu ?
Hned je každému jasné, že to není jen hra, ale je to mnohem víc a přináší přímo trancendetní zážitek a nepřenositelnou zkušenost poznání tajemství stvoření a smyslu života...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
před tím jsi ale narážel na hudbu a sim jako takový (vzhled) ne obsah a střih videa
nebo se pletu ?
Hned je každému jasné, že to není jen hra, ale je to mnohem víc a přináší přímo trancendetní zážitek a nepřenositelnou zkušenost poznání tajemství stvoření a smyslu života...
To ví ale přeci každý. S tím ti Opitz nikdo nepomůže. Lidé jako ty budou vždy trpět, protože předbíhají dobu, rozumí mnoha věcem a jsou od nás obyčejných lidí daleko před náma. Potká to každého génia.
PS: nevíš co mám u simulátoru kde se střílí natáčet?
Upravil/a Pepe dne 03-10-2013 11:24
To ví ale přeci každý. S tím ti Opitz nikdo nepomůže. Lidé jako ty budou vždy trpět, protože předbíhají dobu, rozumí mnoha věcem a jsou od nás obyčejných lidí daleko před náma. Potká to každého génia.
PS: nevíš co mám u simulátoru kde se střílí natáčet?
Opitz má trauma z těch stromů. Představ si, kde by byl orangutan, kdyby jim na Borneu udělali nekolizní stromy.
Superní filmeček Pepe, díky! Myslím, že žádné oko nezůstane suché.
P.S.: To rozkouřené BRko jsem byl asi já. Ti hajz.. mi zapálili levý motor, ale kupodivu mašinka držela ještě dlouho, než jsem to musel posadit na břicho. Nějak jsem nemohl najít ovládání hasičáku (jestli tam vůbec je?) a ani mi nefungovala klávesa na výskok padákem .
Superní filmeček Pepe, díky! Myslím, že žádné oko nezůstane suché.
P.S.: To rozkouřené BRko jsem byl asi já. Ti hajz.. mi zapálili levý motor, ale kupodivu mašinka držela ještě dlouho, než jsem to musel posadit na břicho. Nějak jsem nemohl najít ovládání hasičáku (jestli tam vůbec je?) a ani mi nefungovala klávesa na výskok padákem .
Zdar spolubojovníku. Tak jsi přeci jenom přežil. Chtělo by to 15 stihačů. Byli jsme jen 3. Ozval se mi také ten ,,Němec,, (po shlédnutí videa) co na tebe útočil a psal že jsem ho dostal i jeho soukmenovce, ale co je to platný a tak jsem mu pogratuloval k vítězství. Liboval si, že viděl akci z jíného pohledu. Bral to sportovně
PS: Musíme zavést brannou povinnost nebo tak něco. Němců je vždy dost. Ti mají morálku řeknu ti.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.