November 24 2024 08:03:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
a Mi-8 tam není ...

1stCL_Novotny
To je přec novinka mistře!

313_Nevo
..a len ako beta na pre-order

Jo, krasne ceny Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

1stCL_Novotny
Sakra najednou to mám celé v Ang.jazyce a ceny v ojrech, co to je!?

Edit: Tak SRY všem za milné info, opravdu je to v eurech. Jdu to přepsat.

falkon
Kluci, co ste uz kupili -- ako skombinovat moduly kupene cez Steam s tymi, ktore ma clovek na stand-alone instalacii?

kvitek
Ti s těma cenama teda kouzlí - včera huey za 6.99 EUR, nabídka platí 48 hodin, tak si říkám super, nabiju paypal a ráno jdu do toho.

A teď čumím jak puk: 9.99 EUR.

Kdybych si neudělal screenshot, tak myslím, že blázním. Kašlu na Steam a počám na vánoční slevy přímo ED.

BTW, nevíte, kolik si z ceny bere Steam? Raději podpořím přímo vývojáře, než prostředníky.

magot
Taky na steam dlabu, pokud to půjde na přímo tak budu nakupovat takto.

kvitek
... no a Huey už je během dalších dvou hodinek na 31.49 EUR - fakt vzrušující loterie!

BP_Madvlk
Zdarec-mám nainstalovanou verzi bez steamu.Teďka kvuli slevám jsem podlehl a koupil Su25K ( mám slabost pro ruské stroje ) . Kvůli tomu jsem ale musel stahovat a instalovat verzi ze steamu.Můžu tu původní samostatnou verzi odinstalit ? nerad bych něco podělal...díky.

313_Nevo
Btw toto pise Matt, takze by nemal byt problem prejst z klasikej na steam verziu (mne osobne steam vyhovuje)

Dear all,

Today [14.8.2013] we were informed that all DCS activation keys purchased through Eagle Dynamics, with the exception of the Black Shark 2 Upgrade, have been merged to Steam.

Matt

Takze predpokladam, ze potom co stiahnete steam verziu DCS World, mali by ist povodnymi klucmi od ED aktivovat moduly aj v tejto steam verzii zrejme. Treba to odskusat.

Akcia na steame na niektore moduly plati este dalsich 25h Mrknutí

PS: to prenasanie steam hier z jedneho PC na druhy sa robi cez menu [Steam] -> [Backup and Restore Games...]
Upravil/a 313_Nevo dne 10-09-2013 18:14

magot
BP_Madvlk napsal:

Zdarec-mám nainstalovanou verzi bez steamu.Teďka kvuli slevám jsem podlehl a koupil Su25K ( mám slabost pro ruské stroje ) . Kvůli tomu jsem ale musel stahovat a instalovat verzi ze steamu.Můžu tu původní samostatnou verzi odinstalit ? nerad bych něco podělal...díky.

Su-25K v DCS není Úsměv

313_Nevo
No sak vieme ktoru myslel Mrknutí

Hoper
No a funguje to i obráceně ? Nebo na steamu nedostaneš žádný klíč, který bys nacpal do ED instalace ?
Steam mi nevadí, ale teda nevím, jestli se mi chce to "přeinstalovávat" na steam verzi... (ač mne BS2 za 12e láká, konečně bych nemusel řešit ten jejich debilní postup s upgrd...)
Jo, a jedno minus pro steam verzi - nemá to FC3.
Takže vlastně nic...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Klíč jsem na kontu Steamu našel. Musí se někam potvrdit stiskem nějakého tlačítka! Ale bo nejsem doma nemám šajn co a jak. Netuším zda to nedetekuje již nainstalený DCS World??!!
A ani nevím zda se to dá vložit do konta na DCS. Jsem krapet na rozpacích. Úsměv

falkon
Pre zaujemcov - prave teraz mi Steam ukazuje UH-1H opat za rovnych 7 Eur...
Tak ten kto nestihol vcera, poponahlat sa... Úsměv

313_Nevo
Taakze, ide to robit aj obratene Úsměv

Postup nasledovny

Spusti STEAM chod do svojej LIBRARY a klikni na DCS World (ktory si si nainstalil cez steam).
V pravom menu-stlpci oznacenom LINKS klikni na CD Key
Najdes tam aktivacne kluce k svojim na steame kupenym DLC ktore potom mozes aktivovat vo svojej non-steam instalacii DCS.

Zlavy trvaju este 20h Úsměv

falkon
Rozmyslam, co bude do buducna lepsie - ci zostat pri stand-alone instalacii, alebo prejst na Steam... FC nemam, takze Hoperov dovod v mojom pripade nie je.
Co myslite ze bude lepsie?
Upravil/a falkon dne 10-09-2013 23:23

falkon
Saburo napsal:

A jaké jsou výhody steamu oproti stand-alone?
Ze steamu mám jen CloDa a toho sem nakonec jen párkrát zkusil, tak vim houby o této "možnosti".

Ja by som Steam-u pripisal vyhody:
- "bezstarostna instalacia" -- proste to mam v kniznici hier, a na kazdom pocitaci, kde mam Steam aktivovany mozem danu hru hrat
- ovela rychlejsi download aktualizacii (zrovna dnes som chcel zapnut DCS World ze sa preletim, a pytalo to aktualizovat a stiahnut 1900 MB rychlostou ISDN pripojenia... tak na to som sa rovno vys***). Zo Steamu teraz taham rychlostou 3MB/s

Nevyhoda:
- je to "system" navyse.. treba v nom byt prihlaseny pocas hrania (aj ked ide zapnut nejaky offline mod)

Sam sa v tom nevyznam, preto sa tiez pytam, co je rozumnejsie - zostat na stand-alone, alebo prejst na Steam?

EDIT: este jeden dotaz - nevie niekto, ako do Steam verzie "naimportovat" A-10C, ktoru mam uz kupenu zo stand-alone verzie?

Merten
Jen v Steamu zaktivuješ kod od té A10C vlevo nahoře hry a aktivovat produkt.

1stCL_Novotny
JEDEN DOTAZ.
Steam ti vytvoří svoje nové konto pro DCS a nebo se dá udat možnost evidování pod původním z DCS? Jde o to zda se to původní zruší a převede či je zachováno.
Raději bych zachoval to původní a na Steam se bodnul.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,074 návštěv