November 23 2024 22:20:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
ZVP_Jindra
s UI sem zkoncil! tak ted kde mam sehnat UP???

Kocy24
tramp napsal:
Můj osobní názor je,že nebýt "hrůz" typu UI,UP a vůbec všeobecně modů ,byl by teď šturm už dávno v ... Cool
... propadlišti dějin. Proto děkuji bohu za ně Šklebící se

To je fakt zatím jsem snad nikdy na žádnou hru neviděl mód co je na 100% skvělí každý má chybu a můžeme děkovat tvůrcům ,že se aspoň snaží něco vymyslet

ivanivanovic
...Sturmovik pojde 'do dochodku' ako normalna hra a nie ako modovacia bazina.

Ta modovacia bazina, bola a je pre toho olegoveho deduska zachrana z klinickej smrti. Bez nich by sme mozno este doteraz, nemali 4.09 a bez nich by mozno nevznikol ani tlak nato aby vznikol DT.

A v neposlednom rade sprijemnili cakanie na olegovho BoBa.

Nic v zlom, ale nato aby sturm mal dostojny dochodok je uz trosku neskoro, ten stratil v momente ked sa nan Oleg vybodol a moderi mu ho rozpitvali zaziva. I ked sa to pokusi zaplatat nejakym DT, moderi uz nazreli do 13. konnaty a nemyslim si, ze si daju zabuchut dvere pred nosom.

Jirka
ivanivanovic napsal:
...Sturmovik pojde 'do dochodku' ako normalna hra a nie ako modovacia bazina.

Ta modovacia bazina, bola a je pre toho olegoveho deduska zachrana z klinickej smrti. Bez nich by sme mozno este doteraz, nemali 4.09 a bez nich by mozno nevznikol ani tlak nato aby vznikol DT.

Nic v zlom, ale nato aby sturm mal dostojny dochodok je uz trosku neskoro, ten stratil v momente ked sa nan Oleg vybodol a moderi mu ho rozpitvali zaziva. I ked sa to pokusi zaplatat nejakym DT, moderi uz nazreli do 13. konnaty a nemyslim si, ze si daju zabuchut dvere pred nosom.

Spekulace. Úsměv

Alan Grey
tramp napsal:
Můj osobní názor je,že nebýt "hrůz" typu UI,UP a vůbec všeobecně modů ,byl by teď šturm už dávno v ... Cool

Určitě by nebyl. Na trhu prozatím není žádný podobný simulátor takového rozsahu. Naprosto ve vše souhlasím s tím, co napsal Robo... pokud se TD povede aspoň část z toho na čem pracují, bude to velmi solidní tečka za IL2.. potom už nás bude čekat BoB:SoW a to bude úplně něco jiného.

http://www.alan-grey-page.cz/
Anonymní uživatel
BP_Rufu napsal:
Už teď mám hrůzu z toho co je tu napsáno.Stačí že i v normální verzi nám na BP servru nejmenovaní slovenští chlapi bombardují letadlovou loď tak ,aby byla poškozená na palubě ,ale nepotopila se.
Pak z ní samozřejmě nikdo nedokáže vzlétnout.

Ja ze to boli japonci alebo amici alebo taliani alebo nemci... ZamračenýŠklebící se

tramp napsal:

Ale ved cela diskusia sa toci okolo tohto. O modoch a ofiko hre. O tom ze mnohe mody su fajn, ale implementovat do hry znamena ich komplet prerobenie a kto ich ma prerobit??? Ved nikto mody neodsudil v tejto diskusii. Kritizovane boli metody akymi boli mody vyprodukovane (aj data, ked tak chvaleny Kwiatek pouzil nespravny material...) Ako bolo pisane boli osloveni moderi co mali nadejne mody, poskytla sa im technicka podpora a nedokazali to dotiahnut. Ini to zmakli a robia na tom. Ze toto a toto neskutocne dolezite chyba v hre? Ved engine hry je tu od r. 2001 a implementovanie nakeho neskutocne doleziteho "future" by znamenalo prekopat podstatne kod a kto to spravi... Ved bolo povedane ze pracou DT sa OFIKO saga sturma UZAVIERA.

Adler napsal:
Ked bude ofiko aspon tak dobre, ako je teraz UP, alebo nebodaj lepsie, tak RAD zase poletim na OFIKO sturmovi...

Adler napsal:
Samozrejme moj pocit reality nie je smerodajny, lebo je subjektivny.

Smer nastastie udavaju ini (na zaklade urcitych kriterii, ktore jednoducho nepustia) niektori z nich nam tu urobili osvetu. Za seba im DAKUJEM... Adlere Tebe vdaka za Tvoje "subjektivne" nazory ktore boli formulovane tak, ze ti co nam osvetu robili vdaka Tvojim reakciam ozrejmili urcite podstatne veci a my sme sa k tymto informaciam (co su v diskusii) mohli dostat.

I ked vela veci nebolo pochopenych (najma ja nechapem preco je UP 1.8 lepsi ako 4.09, lebo je zrejme ze vdaka nedokonalym metodam moderov *ktori to spravia ako vedia a aj tak je to dobre* je drviva vacsina modov neprijatelna do oficilanej verzie hry , tj. nezodpovedaju kriteriam na skutocne kompatibilny mod s kodom hry *toto robi 4.09 horsiu od UP 1.8?* a ti najlepsi na ofiko patchi uz robia...)...

...pochopil som ze Fulmar je pre mna ten pravy stroj a preto denne lietam aj UP... Šklebící se Uvidime aky bude final v ofiko patchi... Vyděšený Dufam ze pozorovatel bude mat aspon Tommy gun, pripadne budu nasimulave rolky toaletneho papiera co navigatori vyhadzovali aby to vypadalo ako "trasirky". Tiez by som poprosil aby bola namodelovana udajna vlastnost v dolnej faze premetu predstihnut stupajuce fiaty CR (sry neviem ci 32 alebo 42) a predsadit na nich. Okrem toho dufam aj vo verziu MkII, ktora lepsie stupala... Pises si Robo, ano? A chcem to ZADARMO, lebo aj ini robia zadarmo...

Nevdacny som a nevdacny ostanem, bo ta poondena SOW urcite bude najskor o pat rokov, tak ten kram z 2001ho roku konecneu updatnite na rok 2009/10. A nesmesjte sa zo mna! Ja to chapem! Mrknutí

PS: toto kolega nemyslis vazne, ze?...
ivanivanovic napsal:
I ked sa to pokusi zaplatat nejakym DT...

Upravil/a Anonymní uživatel dne 12-11-2009 15:10

Robo
ivanivanovic napsal:Ta modovacia bazina, bola a je pre toho olegoveho deduska zachrana z klinickej smrti. Bez nich by sme mozno este doteraz, nemali 4.09 a bez nich by mozno nevznikol ani tlak nato aby vznikol DT.

To si napisal velmi dobre, ja zcasti suhlasim (ved sam som napisal cosi podobne). Vsetci dobre vieme, ze hacknutie Sturmovika prinieslo dalsiu vlnu zaujmu o hru a ozivilo skomirajucu hracsku komunitu. Zaroven vsak mnoho ludi mody odradili a kvoli nim uz online nehravaju, to je v tomto kontexte dost dolezite podla mna. Tiez existuje vela hracov, ktorych momentalna situacia a nekompatibilita a moznost podvadzat frustruje a tie iste mody, ktore boli na zaciatku podla teba zachranou z klinickej smrti (podla inych predlzenim agonie) sa teraz stali tou bazinou, v ktorej sa hra topi. Preto si myslim, ze by bolo dobre nieco s tym spravit a tiez som uz narctol, co by to podla mna malo byt.

Otazne je tiez, co by sa skutocne stalo, keby hra ostala nehacknuta. Lietalo sa sice menej, ale stale sa lietalo a lietalo by sa mozno aj teraz, kto vie? Tvrdenie, ze MODy v podstate zachranili hru a uvahy, ze by za ne tvorcovia hry mali za ne byt v podstate vdacni su skutocne len a len spekulacie, navyse dost drze. (pochopil by si, keby niekto vzal nieco na com si dlho pracoval a robil by s tym veci, ktore sa ti moc nepacia a este by vravel, ze si tlk) To, ze by si napriklad TY nelietal neznamena, ze by SA nelietalo vobec.

ivanivanovic napsal:Nic v zlom, ale nato aby sturm mal dostojny dochodok je uz trosku neskoro, ten stratil v momente ked sa nan Oleg vybodol a moderi mu ho rozpitvali zaziva. I ked sa to pokusi zaplatat nejakym DT, moderi uz nazreli do 13. komnaty a nemyslim si, ze si daju zabuchut dvere pred nosom.

Ako som vysvetlil vyssie, DT nie je nastroj, ktorym sa 'Oleg pokusi zaplatat zaziva rozpitvanu hru'. Oleg sa vobec o nic nepokusa. DT nemaju vsetky oficialne nastroje a de facto zacinali sami ako rozpitvavaci. Tento status sa z ich iniciativy medzicasom zmenil, ale fakt ostava... Pises, ze 'nejaky DT' a vzapati pokracujes ze 'moderi nazreli do 13. komnaty', pricom ti ocividne unika, ze DT = moderi, a oni si tie dvere nedaju zavriet, oni ich zabuchnu sami a dobre zamknu (ak uz mame pokracovat v tvojich poetickych prirovnaniach). a chcel by som vidiet niekoho, kto s tym daco urobi, ak sa tak rozhodnu. Pff Takze az tak neskoro asi predsa len nebude.
Upravil/a Robo dne 12-11-2009 15:38

Uzin
Nevíte někdo z vás zasvěcených, proč se tvůrci 4.09 patche rozhodli nezařadit do QMB možnost přidávání map? To by snad onlinerům nevadilo?
Při těch kvantech nových map, co se objevují, je to škoda, ne?

Ask
Nainstaloval jsem UP 1.8, chvilku jí zkoušel a mám pár problémů:
1.) Avie stojící s motorem na volnoběch na letišti nevydává vůbec žádný zvuk. Absolutní ticho dokud nepřidám plyn. Mimochodem originální zvuk motoru Avie v 409 mi přijde mnohem lepší než to co je tady.
2.) Heinkel 219 - Když vytáhnu podvozek, zmizí panceřové sklo před pilotem. Zatáhnu podvozek a sklo je zpět. navíc se mi před pilotem částečně objevuje nějaký pohyblivý kulomet či co...
3.) V QMB mi nejde spustit mise se SWORDFISHEM.
Jinak v čisté 409 jsem si udělal misi kde AI SB2M-100A a I-16 Typ 5 s lyžema startujou společně z letiště a na plný plyn stoupají do 7000M. SB2M je v sedmi tisících o trochu dřív než Išák. Stejná mise s UP 1.8 a Išák valí nahoru jak raketa a v sedmi tisících je o mnoho dřív. Naštvaný Co to je??
Grafika je pěkná až na ty trasírky a většina zvuků taky. Ale nechápu na co toliká verzí Bf-109 a Spitfirů. Asi není tak složitý je udělat, tak proč je tam nemrsknout. Z celého slavného UP 1.8 jsem jaksi rozpačitý..

606_Temp
tramp napsal:

bullshit
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
L382_Conan
UP1.8 mi konečně chodí a běhá tak, jakmá. Ale pokud se budu chtít přihlásit na server, který jede na 4.08m, tak znovu instalovat UI 1.1 nebo 1.2? Pokud v JSGME vypnu Mods 4.09, tak správně potom jede čistá 4.09.
Před instalací UP 1.8 jsem "pochopitelně" všechno perfektně vyčistil.
Co včíl ?

Adler
L382 napsal:
UP1.8 mi konečně chodí a běhá tak, jakmá. Ale pokud se budu chtít přihlásit na server, který jede na 4.08m, tak znovu instalovat UI 1.1 nebo 1.2? Pokud v JSGME vypnu Mods 4.09, tak správně potom jede čistá 4.09.
Před instalací UP 1.8 jsem "pochopitelně" všechno perfektně vyčistil.
Co včíl ?

Nechod na serveri s 4.08m, zachvilku budu minulostou Vyděšený

Hoper
Alan Grey napsal:
tramp napsal:

Určitě by nebyl. Na trhu prozatím není žádný podobný simulátor takového rozsahu. Naprosto ve vše souhlasím s tím, co napsal Robo... pokud se TD povede aspoň část z toho na čem pracují, bude to velmi solidní tečka za IL2.. potom už nás bude čekat BoB:SoW a to bude úplně něco jiného.

oproti SoW bude Sturm ještě dlouho nabízet spoustu věcí, které BoBek i při své "novosti" mít nebude (a ani nebude moct mít)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

cyberolas
Ask napsal:
Nainstaloval jsem UP 1.8, chvilku jí zkoušel a mám pár problémů:
1.) Avie stojící s motorem na volnoběch na letišti nevydává vůbec žádný zvuk. Absolutní ticho dokud nepřidám plyn. Mimochodem originální zvuk motoru Avie v 409 mi přijde mnohem lepší než to co je tady.

To je přece vlastnost každého stroje s nízkými otáčkami. Pitch sráží sampl tak hluboko, že jej už není slyšet, Storch nebo Kukurznik dělá to samé. Mám ale pocit, že Tiger33 chystá mod pro úpravu těchto věcí. Moje Avie používá zvuk Hispano v nížších otáčkách a jsem s ním velmi spokojen. Nedochází k podobnosti zvuků s Jaky, kteří používají ten samý preset. Používám vzorky od Jaffy, nevím jak je na tom UP1.8...
Upravil/a cyberolas dne 12-11-2009 22:49

Ask
Nevím, ale asi to nebude ono, budu tam mít asi něco blbě. Kukuruznika i Storcha na volnoběch slyším. U Avie mi zvuk skokem nahlas naskočí až když přidám na 10%.

606_hayes
bolo by mozne nejako hodit zvuky of jafeama do ultrapacku? alebo inak kde by sa dali vobeczohnat jafeamove zvuky?

http://606.klikej.org/news.php
Alan Grey
606_Hayes napsal:
bolo by mozne nejako hodit zvuky of jafeama do ultrapacku? alebo inak kde by sa dali vobeczohnat jafeamove zvuky?

Něco najdeš zde:
http://352ndfg.co...pic=1894.0

http://www.alan-grey-page.cz/
606_hayes
no ako sa tak pozeram tak to asi nebude take jednoduche, nejako vobe nemozem najist v teych ultrapack modoch zlozku zo zvuky a tak mam dojem ze to bude asi riesene cestou .sfs alebo im, no nevadi ...myslel som ze sa to bdue len dat nahradit. ako v starych modoch

Anonymní uživatel
Skusali ste niekto Swordfisha v UP 1.8? Na LW10 som zistil ze mi nejnde a v QMB tiez nejde. Tak nefim ci to je bug abo som nieco dohnojil pri instalacii UP (ziadne mody navyse som nepridaval, mam "cisty" UP Zamračený ).
Upravil/a Anonymní uživatel dne 13-11-2009 15:12

606_hayes
ten nejde ani mne

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,405 návštěv