September 22 2025 00:46:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 18

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Mira
Tak a recenze pana vševědoucího je venku..já ji teda ještě neviděl ale popíchnout můžu, ne Šklebící se :

https://www.youtube.com/watch?v=WqrEd2k0ppg

olda Olde maly
To si pusťte.

SepiaX
Nepouštějte ztráta času. I když má v lesčem pravdu je to smutná figuraNaštvaný
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

olda Olde maly
No to jo, ale tak kdyby se někdo nudil, že? Úsměv

CSW_Cassius Chaerea
Čekal jsem že bude plácat větší voloviny, no škoda udělal tomu reklamu co si to zaslouží. Teda z pohledu té WT komunity, která přijde ke hře a vidí na první pohled prázdnou nedodělanou hru.

Baron
Akoby povedal klasik: "ješte větší blbec než jsme doufali" Pff
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
No jo, EXPERTEN!!!!

Ajvn
Tím blbcem myslíš koho Barone? Jasona? S jeho idiotským vyděračským ekonomickým přístupem?

Rumcajs
Ajvne, možná se to k tobě nedoneslo, ale Jasoň již není ten, kdo by o čemkoli rozhodoval. Veškerá rozhodování již dělá 1C. Jasoň dokonce ani nemá přístup k Alfa verzím a zprávy z vývoje má zprostředkované. Tedy a už je to dost dlouho, co to tak je.

Pak taky, každý business se musí uživit. Všichni bychom chtěli, aby to vše bylo zdarma. Jenže zdarma je jen smrt. Za vše ostatní se platí - někde třeba skrytě, ale zas o to víc. Něco o tom vím, vlastně mě živí lidi, co věří na slevy, akce typu "něco zdarma" a zejména pak ti, kteří slyší na slova prodejce "Pane, Vy jste člověk JINÉ kategorie! Vy na to máte.". Mě přijde obchodní model BOS/M/x sice trochu divnej, ale jinak je veskrze férovej. Narovinu říká, kolik tě co bude stát. Važ si toho.
Non est specifica

magot
57_OTU ajvn napsal:

Tím blbcem myslíš koho Barone? Jasona? S jeho idiotským vyděračským ekonomickým přístupem?

Tak to bacha nemotat hrušky s jablkama, Jason a jeho 777 dodává kód, grafiku a know-how. Tím to končí, to zlo se jmenuje Loft a 1C! (Část kódu, mapu si dělá 1C team, zbytky z Iljova týmu a ti co přišli)
Upravil/a magot dne 01-12-2015 17:15

Ajvn
Rumcajs ja nic přece nechci zadarmo. Ale tohle zatím vypadá tak, že za 5 let podpory vývoje zaplatíš asi tak 20.000 Kč. Fajn, ale neříkal bych nic proti kdyby ten sim alespoň stál za to, neby kdyby aspoň makali rychleji. Kdyby v něm aspoň bylá špičková grafika. Kdyby... Ale nic proč se vlastně roštiluju. Zapomeňte.

Ajvn
"Tak to bacha nemotat hrušky s jablkama, Jason a jeho 777 dodává kód, grafiku a know-how. Tím to končí, to zlo se jmenuje Loft a 1C! "

Tohle jsem nevěděl no ale, co už "kolik třešní, tolik višní.Úsměv

Rumcajs
Ajvne ale BOSko má špičkovou grafiku. Jestli v něčem opravdu exceluje, pak je to grafika a FM. BOSko je bezkonkurenčně nejlepší sim, který je aktuálně k dispozici. Navíc jako jedinej sim na světě dělaj vývoj skutečně rychle a držej termíny. Jen připomenu, že za dva roky od vydání máme 15 lítatelných letadel. Mapu Stalingradu ve třech ročních obdobích. Mapu Velikie Luky, Lapino a Novosokolniky. Aktuálně je tempo vydávání dalších letadel skutečně neobvyklé. Každý měsíc dostaneme další letadlo z BOM. Hele rychlost není nic, co by se dalo zpochybňovat.

Možná povíš, že jsou nejlepší jen proto, že nemaj konkurenci. A pak budeš mít pravdu. Jenže to můžeš říct v podstatě o čemkoli špičkovém.

Já naprosto chápu, že třeba někdo čekal víc. Nebo že lidi štve ten unlock systém. Nebo jim to přijde drahé. Nojo, tak jim to holt úplně nesedí. Ale oni maj svoji představu a dělaj to, čemu oni věřej. Jejich víra a tvoje očekávání se nemusej potkávat. Já se zas třeba nepotkávám s představama tvůrců WT. S tvůrcema DCS se shodnu jen z části a třeba se ta část časem zvětší. A třeba Angry Birds jsem nikdy nehrál, se nepotkáváme vůbec a asi se to nikdy nezmění. Jim určitě nechybím.
Non est specifica

magot
olda maly napsal:

No to jo, ale tak kdyby se někdo nudil, že? Úsměv

To je tatar ... no ale nenudil jsem se Šklebící se

lochness
Nejlepsi vystup z toho videa je, ze si nechal vratit penize a nepotkame ho v lufte. Vytykat neco simulatoru a pak to letet na mysi, to mluvi proste za vse. Porad neverim, ze takto labilni clovek byl/je v armade.
Souhlasim s Baronem.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Deschain
lochness napsal:

Nejlepsi vystup z toho videa je, ze si nechal vratit penize a nepotkame ho v lufte. Vytykat neco simulatoru a pak to letet na mysi, to mluvi proste za vse. Porad neverim, ze takto labilni clovek byl/je v armade.
Souhlasim s Baronem.

Tak to neznas asi moc vojaku...naopak mou predstavu o nich splnuje (on a par mych znamych co jsou "profici"Mrknutí

saldy
To byl vysoce odborný letsplay, člověka herní komunitou nadmíru uznávaného pro jeho všeobecný rozhled, technickou erudici, leteckou zdatnost a střelecké umění, pohotovou schopnost hlubokého vnoření do mnoha vrstev komplikované problematiky letecých simů a širokou pojmovou základnou. To vše pohotově proloženo několika trefnými historickými glosami.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Ajvn
Rumcajs celkem beru až na tu grafiku. Nemůžu si pomoct , na mě to působí srandovně: Omalovánková pohadka.

Baron
57_OTU ajvn napsal:

Nie Ajvne, nemyslel som Jasona a jeho tym. Za mna uz odpovedali Rumcajs s Magotom za co im tymto dakujem.

57_OTU ajvn napsal:

Rumcajs ja nic přece nechci zadarmo. Ale tohle zatím vypadá tak, že za 5 let podpory vývoje zaplatíš asi tak 20.000 Kč. Fajn, ale neříkal bych nic proti kdyby ten sim alespoň stál za to, neby kdyby aspoň makali rychleji. Kdyby v něm aspoň bylá špičková grafika. Kdyby... Ale nic proč se vlastně roštiluju. Zapomeňte.

Docela by ma zaujimalo, ako si prisiel na tych 20 000 Kc. Pri vsetkej ucte, ale to co som doposial vrazil do BoS/BoM, je vlastne nejakych 150 € plus minus. Ked to porovnam s DCS, do ktoreho som vrazil neporovnatelne viac penazi (a oblazili komunitu buducim zdrazovanim modulov, pritom niektore z nich su stale vo faze Beta), alebo hoci aj War Thunder, kde ked chces zmysluplne postupovat do vyssich tierov, tak si priplatis a doslo to tak daleko, ze napriklad za jeden premiovy tank pytaju cca 40 € (nie za vsetky, vychadza to len u niektorych poslednych), tak si hovorim, ze 777 ma vlastne velmi ustretovy platobny model. Jeden z poslednych, ktore od teba nepytaju za kazdu volovinu peniaze. Chces si kupit hru? Prosim, aktualne stoji premiova verzia 39,99 USD, co je 37.73 € - za to mas 10 lietadiel vratane vsetkych modulov, staci ti vliezt do masiny a lietat. S tym, ze od teba nikto nebude dalej nic pytat, patche su zdarma a mapy tiez (pre porovnanie znovu DCS - nova mapa za 60 USD). Ak aj vezmem do uvahy plne ceny BoS/BoM, stale mi to vychadza sakramentsky menej ako tych tvojich 20 000. Ak bude preorder na dalsi diel tejto serie IL2, velmi rad ich znovu podporim - v sucastnosti su totiz jedini, ktori nieco ako simulator z WW2 vobec robia. Ze to ma dojebany singleplayer? Ma, nastastie PWCG je na spadnutie a ak sa nic nestane, mali by sme ho mat spolu s Migom 3 k Vianociam. Ze to nema peknu grafiku? Lietam to na maximalnych moznych detailoch a je to jednoducho krasa napriek tomu, ze je tam stale co zlepsovat a ze je to DX9. Letovy model? V sucasnosti bezkonkurency, aj ked sa stale vedu debaty o tom, co by mohlo byt lepsie , ci sa tie masiny spravaju tak ako by sa mali atd atd atd, v konecnom dosledku polemiky sa vedu aj tu na tomto fore (a nedosahuju zdaleka intenzitu debat na oficialnom fora, zvlast v ruskojazycnej casti fora).
Chces aby makali rychlejsie - no ja ti teda neviem, ale jedno plne funkcne lietadlo mesacne sa mi zda teda sakra rychla makacka. Ze ich nemaju ti, co si nekupili aj BoM? Nuz, nemozu mat vsetko.
A nakoniec - pises, ze by si bol rad, keby ten sim za nieco stal. Neda sa vyhoviet vsetkym, a pokial si v nom nenasiel nic pozitivne, stale tu mas moznost lietat DCS, WT alebo stareho Sturmovika. Alebo potom cakat, az bude za nieco stat.

EDIT: Kym som to stihol napisat, objavili sa tu dalsie styri prispevky.
Upravil/a Baron dne 01-12-2015 18:27
Hals - und Beinbruch!

Shadowdeath
Farky napsal:
V-1710-39 byl na požadavek USAAC konstruován od prvopočátku tak, aby vydržel nejméně 60"MAP a 4000 rpm. Dalo se z toho za extrémních okolností vymáčknout i ultimátních 70-72 palců MAP a motor to vydržel, i když to je totálně mimo veškeré limity.

Chápu to dobře, že motor v reálu neshoří do dvou minut, když poletím 3000rpm a 50MP? :-)
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,075,938 návštěv