Ano jako těžká stíhačka proti bombrům jako noční jako bitevní ano. Samozdřejmě vím!! Ale v manevrovacím boji s jednomotorovou stíhačkou ani omylem. Viz bitva o Britanii. Uvidím instaluju. Jsem věřící a proto věřím, že tady Rumcajza jenom chytla fantaz. Jinak Ruma by mohli Bosbobáci angažovat do reklamního oddělení.
Ajvne a co teda říct, v čem přesně je ten problém? A v čem mě chytla fantaz? Já předtím mluvil o Jaku 1 a Bf 109F4. O 110 jsem se zmínil jen velmi okrajově, že to teď lítaj všichni. Nerozumím, proč v souvislosti s Bf 110 mluvíš o mě, když jsem se k ní téměř nevyjádřil. Navíc jsem ani online neměl jedinou říležitost s tím letět, protože teď všichni lítaj němce.
Prosím, napiš co přesně nesedí. Jak jsi k tomu dospěl.
Jinak ne, 777 mi nic nedává a předpokládám, že o nějakém Rumovi z Řáholce ani nevědí. Já je chválím jen proto, že aktuálně na světě v našem oboru nemaj porovnatelnou konkurenci.
A jestli tě 110 opakovaně vymanévruje, zatímco ty sedíš v Jaku, možná je to chvíle na zamyšlenou, co děláš nevhodně. Ono to nemusí být úplně jednoduchý, protože určitě nechceš parkovat na šestce, jak už jsem psal.
No kyt to tam píšeš:" Bylo snadné uštvat Jaka na výkon a ve vertikále. Nemohl utéct do zatáčky, kterou bych nemohl následovat. La 5 mělo jen ten roll rate, jinak nemělo v zásadě nic, co by mohl udělat." Ja ktuhle situaci mám popsat jinak než ,že jsi je deklasoval. Kurva v BF 110! A to prý nebyli nováčci . Tohle mi nesedí! Buďto jsi superman a nebo je BF 110 v BoS superstroj.
Ja ještě nedělám nic v BoS špatně protože jsem ho již asi půl roku neměl nainstalovaný.
S tou reklamou to byl přece vtip nic ve zlým.
A vidíš jakou děláš reklamu? JÁÁ JSEM SE VRÁTIL!
Tomu se říká fauxpas. Takže: Sorry. A co teď? To abych BoS zase odinstaloval. Ale ne , mám nový ůžasný klacek, se kterým se mi ty všechny virtkřápy tak nějak moc nekymácejí takže jsem zvědav co to se mnou v BoS udělá.
Mno, neviem o tom, ze by bola 110 totalny prepadak. Ako tazka stihacka sa rozhodne osvedcil. V com sa neosvedcil, bola uloha bitevniku. To je trochu rozdiel, drahy Ajvne. Ani nikto nepisal, ze so 110kou vypraska Lavinu i Jaka.
Ono neosvědčila se jako bitevník je taky krajně zjednodušující. Německo nestačilo vyrábět tolik 110 kolik by se jim hodilo, protože potřebovali, aby měli něco do noci, něco na dálkovou eskortu nad středomoří, biskaj a norsko, nějaký pro průzkum. Mít další na východě jako bitevník bylo super, ale mohli to dělat i Henschely, Emily, Stuky a vlastně všechno co uneslo bombu. Měla sice spoustu munice, 2 motory a hodně dobrou nosnost, ale přecijenom víc bolí ty večerní nálety na města a na to nic lepšího po ruce nebylo. Nevím teď z hlavy kolik měli v době stalingradu 110 na celé východní frontě v roli bitevníků, ale jestli 3 gruppe tak to bude hodně a to nejspíš všechny právě tam. A u stalingradu lítaly i když už nelítalo nic jinýho, dokud ty jednotky totálně nevyždímali.
Např. od začátku Barbarossy do konce září 1941 uvádí 2 Gruppe ZG 26 (reálně kolem 50 letuschopných letadel) : 96 sestřelených letadel, 741 letadel zničených na zemi, 166 kusů dělostřelectva, 3280 vozidel, 49 vlaků, 1 obrněný vlak, 68 lokomotiv a 4 mosty.
Mno, neviem o tom, ze by bola 110 totalny prepadak. Ako tazka stihacka sa rozhodne osvedcil. V com sa neosvedcil, bola uloha bitevniku. To je trochu rozdiel, drahy Ajvne. Ani nikto nepisal, ze so 110kou vypraska Lavinu i Jaka.
Ono neosvědčila se jako bitevník je taky krajně zjednodušující. Německo nestačilo vyrábět tolik 110 kolik by se jim hodilo, protože potřebovali, aby měli něco do noci, něco na dálkovou eskortu nad středomoří, biskaj a norsko, nějaký pro průzkum. Mít další na východě jako bitevník bylo super, ale mohli to dělat i Henschely, Emily, Stuky a vlastně všechno co uneslo bombu. Měla sice spoustu munice, 2 motory a hodně dobrou nosnost, ale přecijenom víc bolí ty večerní nálety na města a na to nic lepšího po ruce nebylo. Nevím teď z hlavy kolik měli v době stalingradu 110 na celé východní frontě v roli bitevníků, ale jestli 3 gruppe tak to bude hodně a to nejspíš všechny právě tam. A u stalingradu lítaly i když už nelítalo nic jinýho, dokud ty jednotky totálně nevyždímali.
Např. od začátku Barbarossy do konce září 1941 uvádí 2 Gruppe ZG 26 (reálně kolem 50 letuschopných letadel) : 96 sestřelených letadel, 741 letadel zničených na zemi, 166 kusů dělostřelectva, 3280 vozidel, 49 vlaků, 1 obrněný vlak, 68 lokomotiv a 4 mosty.
Mám tady záznam jaks mi zachránil krk, sestřelils 2 seafiry ve stodesítce, Obr.01-08, kdo umí ten umí já a Kouty jsme tak mohli napadnout bitevku.
Mám tady záznam jaks mi zachránil krk, sestřelils 2 seafiry ve stodesítce, Obr.01-08, kdo umí ten umí já a Kouty jsme tak mohli napadnout bitevku.
Tak pánové, Mr.T z komediálního kanálu TARC prý natočil na Váš milovaný simulator recenzi a jeho první dojmy ..
" Tož... natočil jsem video na Il-2 Battle of Stalingrad.
Je to vůbec první hra, na kterou jsem na STEAMu zažádal o REFUND!
Ten byznis model, nulový obsah, absence historie, UNLOCK SYSTEM a další voloviny... včetně mizerné optimalizace a FPS dropů.
Fuck. Right. Off.
A ano. I rage in the video. Very." konec citátu..
Už se těším až to vyjde na svět, teda pokud najde odvahu to vydat, konečně objektivní a nezaujatá kritika ( myšleno ironicky )
To je od toho magora co si neuměl přepnout směs? Ale kupodivu v tomhle bych s ním asi furt souhlasil: "Ten byznis model, nulový obsah, absence historie, UNLOCK SYSTEM a další voloviny... včetně mizerné optimalizace a FPS dropů."
Na Steamu mu k tomu měli dát nějaké vysvětlení, že to není hra pro každého. Že to je hra v zásadě pro blázny, kteří jsou nadšení z nějakých takových kravin, o kterých většina lidí vůbec neví, že existujou, natož aby se tím dojímala. Jo, skutečně nespadáme do většinového chápání normálního člověka. Jsme takoví internetoví exoti a že internet je i bez nás plnej různejch úchylů.
Tomu joudovi T by ale ani to nepomohlo. Při jeho bezbřehém sebevědomí by asi netušil, že to varování je tam kvůli němu.
Nicméně unlock je opravdu špatná volba. Úplně to vybočuje ze všeho, o čem ta hra (ten sim) vlastně je a naprosto to nezapadá do představ cílové skupiny zákazníků.
Video jsem si nepouštěl, jsem si říkal, že dloubání v nose bude bohulibější činnost... tak jestli to tam rozvádí nějak víc, nevím...
* Ten byznis model - co tím myslí? To, že si může hru koupit před vydáním? To je teď běžná praxe u menších studií, by to jinak ani nevzniklo
* nulový obsah - pravda, každopádně základ hry mají velice dobrý, takže obsah je jen otázka času (aby se to dostalo na úroveň klasik šturma to samozřejmě budou roky :-))
* absence historie - tomu nerozumím, je to hra o lítání, ne dějepis ne?
* UNLOCK SYSTEM - no problemo, kliknu na tlačítko na stránkách a jsem happy
* včetně mizerné optimalizace a FPS dropů - souhlas, tady by to chtělo zapracovat
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Hoď sem odkaz na to video - komedií není nikdy dost.
Nemůžu to tam najít, protože ten kloaka zásadně nepíše o čem video je, ani do nadpisu ani do popisu. Asi schválně...
Koukám na něj občas páč se rád směju, a on v tomto nikdy nezklame. Ostatně, sám to uvádí (cituji): "varietní kanál".
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.