[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Líbí se mi, jak se tady krmíme krásnými obrázky, ale pak když jde člověk na blbý PvE server, kde když je víc jak 20 lidí tak se díky lagum stava nehratelný. Aička poskakují a warpují po obloze, TGP není pomalu schopno udržet lock na zemi, Su25 předvádí neuvěřitelné manevry za které by se nestyděl ani sám Maverick, ale hlavně že to hezky vypadá..
Líbí se mi, jak se tady krmíme krásnými obrázky, ale pak když jde člověk na blbý PvE server, kde když je víc jak 20 lidí tak se díky lagum stava nehratelný. Aička poskakují a warpují po obloze, TGP není pomalu schopno udržet lock na zemi, Su25 předvádí neuvěřitelné manevry za které by se nestyděl ani sám Maverick, ale hlavně že to hezky vypadá..
Bohuzial mas naprostu pravdu. DCS je podla mna online naprosto nepouzitelne. Maximalne z toho dostanes tak 4vs4. Pri vacsej zatazi to ide doprdele a vobec nezalezi aky mas ty pocitac alebo linku. Sever to proste nestiha. Pekne lietadla ale mapy uz potom nic moc. O nejakom pozitelnom planesete + mapa ani nehovorim.
1428 hráčů online, 43 aktuálně na Growling Sidewinder. A druhej den se ty lidi připojí znovu, aby se opět nechali mučit tím naprosto nepoužitelným online zážitkem...
More weapon loads test, these are all certified loads, the exterior model is still a place holder (we are saving the best for the last) of course everything is strictly work in progress
Jen pro srovnání - online TPJ kampaň uplynulého roku proběhla v počtu + - 30 lidí na OB verzi
ano byly tam kritické okamžiky kdy už lidi uvažovali že se půjdou věnovat rodině nebo plejt zahrádku, ale nakonec vše dobře dopadlo, rodina šla stranou a většinu času té kampaně vše proběhlo celkem ok ...
je tam hodně proměnných, nejvíc to rozesíraly pozemní radary ve velkém množství, taktéž střely s plochou dráhou letu, LotAtc, triggery ..
Takže nezapomeňte na jednu věc, server lze rozesrat i non-DCS obsahem - LotAtc, špatné skripty, špatné spojení atd ..
Ty královno, to už je skoro tolik lidí jako každy večer nalogovaných přes ProjectFly na X-Plane
Ale zas pro pohlazení oka tu máme F15E. By mně zajímalo, jestli vubec má Ace čas na to si to DCS vubec zalítat a kam chodí. Stav se někdy za mnou na Discord a zaskočíme večer na Hoggit až tam bude 30+lidí co pak budeš říkat. A jak se budeš tvářit, až tě bude lockovat Sučko stojícího na zemi v hangáru
Jako někdo by to už fakt měl zjistit jestli je ten náš Ace placeným PR managerem pro CZ/SK nebo ne
Upravil/a Mira dne 06-08-2020 10:59
Ty královno, to už je skoro tolik lidí jako kdysi každý večer přes Hyperlobby na IL-2. No a co?
Míra zcela nepřekvapivě nepochopil, že spousta lidí si online v DCS užívá, včetně mě. Že tvoje plečka přeskriptovanej Hoggit server neutáhne je tvůj problém, kdyby to dělalo všem tak tam nikdo neleze. Míra taky nepřekvapivě nechápe, že ne všichni lítají to co on, že to co je pro něj zábavné, může jiným připadat nezábavné. Hele já ti rozumím. Teď si odvařenej z X-Plane, takže vše ostatní je prostě velký špatný a máš neutuchající tendenci nám to sdělit. Tedy děkuji za info, ten přístup je inovativní a osvěžující.
Kdybych použil tvojí zlámanou logiku, zeptal bych se zda nejsi placeným X-Plane PR managerem pro CZ/SK...
Když už online tak lezu na pohodu na MB2 servery, občas (pokud je volno, protože tam furt někdo leze užívat si ty mega lagy) si jen tak zablbnout na akrobatický server. Z obojího naprosto otřesný zážitek, ale stejně tam polezu znovu.
Pro zajímavost, 90% uživatelů DCS jede v offline a průměrná délka sezení je 25 minut.
Jak tu popisuje Míra se chová 99% všech serverů! Můžeš mít třeba sestavu ala Magot a pořád to bude lagavat/dropovat bez zjevných příčin na vlastní straně.
Zrovna Míra má navíc pořád slušný stroj a parádní konektivitu od UPC, vlastně dnes od zlého Vodafonu.
Několikrát bylo EDčkama slíbeno zlepšení net clientu a pořád žádný pozitivní výsledek.
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Ty vole náš DCS guru už sahá k opakování se po druhých jak malé dítě. Tak ted už chápu, že jsi v klidu ohledně výkonu, když pod pojmem online lítání si představuješ plácání v 5ti lidech na MB2 nebo akrobat kde snad není jediná pozemní jednotka. To si stejnou misi, spráskám jakožto amater sam za 20 minut..Jestli je muj PC plečka, tak to bych chtěl vědět, co potřebuju za stroj aby mi utáhl přeskriptovaný Hoggit. A tady jsi sám přiznal, že spousta scriptu DCS nevoní. A co mám teda dělat, když si chci v DCS užít nějaké te scriptované PvE kampaně např. s A10? Nevyjadřuj se prosím k věcem o kterých víš velkou pussy ( viz. moje PC sestava ) . A taky mi nevkládej do ust něco co jsem neřekl. Já jsem neřekl, že DCS je velký špatný, já řekl že PvE online je pro mně díky lagům nehratelný. Jestli druhým to varpování a poskakování nevadí budiž. Mně ano. Načež ty tady začneš vytahovat nějaká čísla, která mně vubec nezajímají. Prostě jsem řekl svuj nazor, který pSipi povrdil a to našeho funboíčka zvedlo ze židle. Jak si můžem dovolit říct, že nam na DCS něco nevoní, když dalším 1000lidem to nevadí. DCS jako celek není špatný, ale přistup vývojařů, jejich mázaní medu kolem našich hub a zalepování očí zaslepeným ovcím, jako jsi ty a tisíc dalších líbivými obrazky to mně sere. Místo aby se věnovali opravdovým problémům, vydají občas nějaké to prohlášení, nejaky ten screen, případně update, který dvě věci spraví, ale čtyři další rozbije, nad kterým si pár zaslepených funboys zatřepe jahodou, pochválí je na foru jací jsou to pašáci a voda v Bečvě plyne klidně dál. Troufám si tvrdit, že jsem do DCS vrazil stejně peněz, možná i víc než ty, tak mam právo na trochu kritiku. To že ty nevidíš to špatné jen svědčí o zaslepenosti a neobjektivnosti. A pokud to vidíš,a jen to tady před náma nechceš přiznat tím hůř. Nebo schválně. Je na DCS něco co ti nevoní ?? A určitě nejsem odvařenej z X-Plane jako ty z DCS to mi věř ( tady nechápu, jak jsi k tomu přišel, asi dedukce z mého podpisu na foru ). Tak jak dokážu přiznat, že má X-Plane svoje chyby, že má svoje chyby i BMS, stejně jako je má Il2 BoS. Prostě sere mně že je DCS tam kde je. Připomína mi plněnou papriku. Na první pohled krásná červená zelenina a uvnitř pěkně kyselé zelí. A já vždy myslel, že nejhorší na světě je srážka s blbcem. Ale ted zjišťuju, že je to srážka s kovaným funboyem. Ale neboj. Takových jako ty je plné DCS forum..
Upravil/a Mira dne 06-08-2020 16:10
Tak to klobouček dolů, to muselo zabrat dost času projet přes 800 serverů, chvilku si tam polítat a po zevrubné analýze vyhodnotit jako nepoužitelné. Předpokládám, že ke zbylému procentu si neměl heslo.
Hele, já tu netvrdím, že DCS online je v optimálním stavu, že mi to necukne nebo se nesekne obraz, mají co ladit, o tom žádná, ale tý hysterii, která tu zavládla se nedá čelit jinak než sakrasmem, protože zkušenosti jiných mluví jinak.
A pořád mi nikdo z vás nevysvětlil jak je možný, že se se ty lidi v hojném počtu pravidelně vrací na svý oblíbený servery, když je dle vás DCS online v nepoužitelným stavu.
Aces_Wild napsal:
Když už online tak lezu na pohodu na MB2 servery, občas (pokud je volno, protože tam furt někdo leze užívat si ty mega lagy) si jen tak zablbnout na akrobatický server. Z obojího naprosto
Tak MB server ma tiez tie problemy s neutiahnutim a to aj ked tam skoro nikto nie je.
Napodiv plecku nemam I7, RTX 2080, SSD a optika 100 megabit.
Jednoho casu to bolo tak zle ze na mna odpalila lod raketu, mne zmrzol komp a prebral som sa az mrtvy.
Aces_Wild napsal:
A pořád mi nikdo z vás nevysvětlil jak je možný, že se se ty lidi v hojném počtu pravidelně vrací na svý oblíbený servery, když je dle vás DCS online v nepoužitelným stavu.
Zufalstvo? V oblasti simulatorov sa toho moc nedeje a DCS je jeden z mala modernych simulatorov takisto ako il2 na 1 a 2 svetovu.
Upravil/a pSipi dne 06-08-2020 16:11
Aces_Wild napsal:
Proč se ti lidé stále vrací ? Ze stejného důvodu jako já na ten Hoggit. Překousnu to co vidím, to že mi wingman vedle mne skáče tři metry do vzduchu atd...Dám si 60minut warpovaní a jdu zas o dům dál. Klidně bych lítal další hodinu, dvě, ale prostě to nelze. Protože tu není nic jiného, žádná konkurence. X-Plane taky usnul na vavřínech a ted od něj předpokládám spousta lidí uteče do MFS2020. Nikdo ED nešlape na paty, nikdo pořádně nikdo neřve.
Já jsem třeba zvědavý jestli BoS bude mít nějaký ubytek lidí s vydáním toho nového CloDu.
Ty vole náš DCS guru už sahá k opakování se po druhých jak malé dítě. Tak ted už chápu, že jsi v klidu ohledně výkonu, když pod pojmem online lítání si představuješ plácání v 5ti lidech na MB2 nebo akrobat kde snad není jediná pozemní jednotka. To si stejnou misi, spráskám jakožto amater sam za 20 minut..Jestli je muj PC plečka, tak to bych chtěl vědět, co potřebuju za stroj aby mi utáhl přeskriptovaný Hoggit. A tady jsi sám přiznal, že spousta scriptu DCS nevoní. A co mám teda dělat, když si chci v DCS užít nějaké te scriptované PvE kampaně např. s A10? Nevyjadřuj se prosím k věcem o kterých víš velkou pussy ( viz. moje PC sestava ) . A taky mi nevkládej do ust něco co jsem neřekl. Já jsem neřekl, že DCS je velký špatný, já řekl že PvE online je pro mně díky lagům nehratelný. Jestli druhým to varpování a poskakování nevadí budiž. Mně ano. Načež ty tady začneš vytahovat nějaká čísla, která mně vubec nezajímají. Prostě jsem řekl svuj nazor, který pSipi povrdil a to našeho funboíčka zvedlo ze židle. Jak si můžem dovolit říct, že nam na DCS něco nevoní, když dalším 1000lidem to nevadí. DCS jako celek není špatný, ale přistup vývojařů, jejich mázaní medu kolem našich hub a zalepování očí zaslepeným ovcím, jako jsi ty a tisíc dalších líbivými obrazky to mně sere. Místo aby se věnovali opravdovým problémům, vydají občas nějaké to prohlášení, nejaky ten screen, nad kterým si pár zaslepených funboys zatřepe jahodou, pochválí je na foru jací jsou to pašáci a voda v Bečvě plyne klidně dál. Troufám si tvrdit, že jsem do DCS vrazil stejně peněz, možná i víc než ty, tak mam právo na trochu kritiku. To že ty nevidíš to špatné jen svědčí o zaslepenosti a neobjektivnosti. A pokud to vidíš,a jen to tady před náma nechceš přiznat tím hůř. Nebo schválně. Je na DCS něco co ti nevoní ?? A určitě nejsem odvařenej z X-Plane jako ty z DCS to mi věř ( tady nechápu, jak jsi k tomu přišel, asi dedukce z mého podpisu na foru ). Tak jak dokážu přiznat, že má X-Plane svoje chyby, že má svoje chyby i BMS, stejně jako je má Il2 BoS. Prostě sere mně že je DCS tam kde je. Připomína mi plněnou papriku. Na první pohled krásná červená zelenina a uvnitř pěkně kyselé zelí. A já vždy myslel, že nejhorší na světě je srážka s blbcem. Ale ted zjišťuju, že je to srážka s kovaným funboyem. Ale neboj. Takových jako ty je plné DCS forum..
Tak když někdo reaguje na počty lidí na serverech odpovědí jako malý dítě, nesmí se divit, že se k němu někdo tak chovat bude. Já vytahuju počty lidí na serverech co tě nakonec nezajímají, ale ty vytáhneš srovnání s X-Plane, což mě určitě zajímat bude... Vyzkoušel jsem před chvilkou nějaký švédský PvE server, kde viselo 23 lidí. Nebudu ti tu tvrdit, že jsem neměl jediný záškub nebo minifreeze, ale na warpování jsem nanarazil a podle ohlasu v chatu si to lidi užívali.
A kritiku ti nikdo nebere, jenom musí být konstruktivní. To cos předved je brekot, nic jinýho. Zkus něco podobně "konstruktivního" sepsat na oficiálním fóru a dej vědět jaká byla reakce. A koho si na DCS fóru čekal, fanoušky P3D?
Nesouhlasíš s mým názorem, protože se naše zkušenosti liší, tak do šuplíku "funboy" se mnou. A nemyslel si náhodou fanboy? No jestli jo, tak tě zklamu. DCS má u mě k číslu jedna hodně daleko. A pokud ne, tak by mě zajímalo co si pod slovem funboy představuješ.
Proč se ti lidé stále vrací ? Ze stejného důvodu jako já na ten Hoggit. Překousnu to co vidím, to že mi wingman vedle mne skáče tři metry do vzduchu atd...Dám si 60minut warpovaní a jdu zas o dům dál. Klidně bych lítal další hodinu, dvě, ale prostě to nelze. Protože tu není nic jiného, žádná konkurence. X-Plane taky usnul na vavřínech a ted od něj předpokládám spousta lidí uteče do MFS2020. Nikdo ED nešlape na paty, nikdo pořádně nikdo neřve.
Já jsem třeba zvědavý jestli BoS bude mít nějaký ubytek lidí s vydáním toho nového CloDu.
X-Plane nedávno přešel na Vulkan, toho se v DCS dočkáme prý-asi-snad-možná-ještě-uvidíme v půlce 2021. Z MS2020 má vítr i ED, viz. nedávné interview.
Pominu-li co tu zmiňoval magot, tedy nadměrné množství skriptů a triggerů ze strany tvůrců mise, za ten lag/stutter/freeze přece automaticky nemůže ED. To je klasická chyba, kdy si jeden myslí jak má silný železo, ale např. zapomíná na faktor Windows, kde k lagům stačí generický ovladač od MS na síťovku namísto od výrobce. Některé verze Nvidia ovladačů taky údajně nejsou pro DCS to pravé (viz. ofiko fórum nebo hoggit nebo kde ta diskuze proběhla). Prostě neodladěným, nakoplým Widlím nepomůžou ani top komponenty. A podobných SW problémů může vyskákat celá řada. Aby se tě to zas nedotklo, tak tím nemyslím konkrétně tvoje PC. To je prostě klasika, kdy má jedinec pocit, že na jeho straně je všechno eňo ňůňo a přitom má ku příkladu na pozadí spuštěnou kdejakou chujovinu. A on vlastně stačí nějaký ten torrent a odezva jim jde do háje. Každopádně viník je jasný, já to nejsem. Tedy, pokud vedle tebe warpuje wingman, může to být chyba na straně wingmana, ne v chybě síťového kódu. To je jak kdysi ve Stumovi, kde jistá ruská skupinka používala trik jak se zwarpovat, když za nima někdo visel. Jasná chyba Olega Maddoxe.
Stačí jeden co má vysokej ping a ostatní to pocítí. To není problém kterému čelí pouze DCS. A ano, souhlasím, že má DCS k optimálnímu online kus cety, ale já dle vlastních zkušeností nemohu souhlasit s vaším hodnocením.
Tím, že si na tomhle fóru odplivnete nevyřešíte vůbec nic.
Po posledním updatu, bylo v sekci F16 smazáno šest vláken během odpoledne, ve kterých lidé konstruktivně kritizovali a poukazovali na chyby a na prospěšnost updatu vzhledem k vyvoji F16. Asi tolik k psaní na DCS forum.
Vidíš, ty s naším hodnocením nesouhlasíš a to je asi tak jediné co s tím můžeš dělat. Teda krom mávání čísličkama.
A odplivnu si kde a kdy budu chtít. Nic tím nevyřeším, ulevím si a vytočím každého fAnboye v okruhu 350km A nezapoměň napsat, že jsem tě nevytočil...to totiž čekám i přes těch tisíc písmenek zbytečností, co jsme tu oba vyblily..
Jo a poslední věc..i když se chovám jako malé dítě, určitě nejsem takový debil, abych při lítání online sosal přes torenty..chce to vymyslet něco jiného.
Ale ještě by jsi mohl být té dobroty a říct název toho švédského serveru. Taky bych si chtěl lítání A10 znova užít.
Upravil/a Mira dne 06-08-2020 18:14
Po posledním updatu, bylo v sekci F16 smazáno šest vláken během odpoledne, ve kterých lidé konstruktivně kritizovali a poukazovali na chyby a na prospěšnost updatu vzhledem k vyvoji F16. Asi tolik k psaní na DCS forum.
Vidíš, ty s naším hodnocením nesouhlasíš a to je asi tak jediné co s tím můžeš dělat. Teda krom mávání čísličkama.
A odplivnu si kde a kdy budu chtít. Nic tím nevyřeším, ulevím si a vytočím každého fAnboye v okruhu 350km A nezapoměň napsat, že jsem tě nevytočil...to totiž čekám i přes těch tisíc písmenek zbytečností, co jsme tu oba vyblily..
Jo a poslední věc..i když se chovám jako malé dítě, určitě nejsem takový debil, abych při lítání online sosal přes torenty..chce to vymyslet něco jiného.
Ale ještě by jsi mohl být té dobroty a říct název toho švédského serveru. Taky bych si chtěl lítání A10 znova užít.
Vlákna s trolovaním se mažou i na jiných fórech. Tolik k tvojí definici "konstruktivní kritiky".
Ty číslíčka jedincům schopným obsáhnout jednoduchou úvahu ukazují, že existují v hojném počtu lidi co si pravidelně na stejných serverech užívají DCS online. A oni to nejsou jenom číslíčka, stačí si najít nějaké aktuální video z GAW nebo GS na YT. Jedinci tohoto neschopni budou dál kydat na všechny strany, zatímco budou žít v přesvědčení, že v jejich PC/nastavení DCS chyba rozhodně být nemůže, zcela neschopni vysvětlit jak je možné, že někteří podobnými problémy netrpí. Prostě BFU.
Jak si to s tím torrentem vztáhnul hned na sebe. Tím jak si myslíš jaká je pro mě DCS modla a tvoje celková argumentace, no slušně se bavím. Díky.
Míro, mě je tvůj názor ve výsledku u zádele. Můj pohled na DCS to nijak nezmění, beru plusy i minusy, akceptuji chyby a občas nesouhlasím s jejich přístupem, ale předvádět takovouhle hysterii, to bych fakt nedal.
Víš, ono to ale trolování nebylo..ale ty jsi ty vlákna určitě četl. A já se ti snažím vysvětlit, že mně jsou ty číslička u prdele. Já si prostě DCS v současné formě v online neužívám. Že ostatní ano, já jim to neberu. To bylo všechno co jsem řekl. Bohužel jsem ti asi moc silně kopl do tvojí hračky a i přesto že je ti muj názor u zadele, reagovat na něj už poněkolikáte musíš..Tak aspoň nelži.
MB2 Turecká invaze - PC nás všech Aliance Virtuálních Pilotů
... AVS PC server: pokud je dobře nastavená mise je vše OK, poslední mise RD212 běžela nejplynuleji pro skoro 40lidí. Pokud je mise komplexnější hlavně na počet radarů, klesají všem FPS podle jejich hardwaru. Vliv měl taky Lotatc, který díky kampani měl, hlavně od Danváce, největší feedback na vývoj.
Z kampaně TPJ je spousta dat o zátěži počítače a internetu AVS při Multiplayeru v DCS.
MB2 server - Perský záliv a Nevada apod. běží na jiném horším PC jinde. Zde je to vše stavěné na počet k 15lidem.
=MB2= 1.Flight - Falcon Flight; =UVP= Společné výcvikové centrum JTC; =AVS= Aliance Virtuální letek
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.