Jak je to s gunpodama ? Zkoušel jsem on/off ale střílely stále s kanonama (nešlo je deaktivovat). Zkoušel jsem P-38, Bf-109 a MiG-3.
A u těch podů u Bf mi přišlo, že nábojnice nevypadávají podle toho, kolik vystřelím nábojů :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
myslím ale, že gunpody jsou důležitější - jak je to s možností jejich vypnutí ? funguje vám to ?
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
24. ledna 43 provedlo na přístav Kirkenes nálet 12 hydroplánů MBR-2 z 118. ORAP. Klesavým letem z 2500 na 40m vypustily 200 bombiček AO-2.5, některé z nich způsobily požár na lodi „Rotenfels“ (7854 BRT). Požár byl natolik závažný, že němci museli loď sami potopit, zničeno bylo 4000 tun potravin a loď po vyzdvižení následně čekala rozsáhlá oprava. To byl v tomto roce jeden z největších úspěchů severní floty.
od Sity, He-177, dolní pozice střelce WIP, zdá se že gryf bude kompletní jako B-24.
[img]http://ikg26.proboards.com/attachment/download/289/18_0%20copy.JPG[/img] is not a valid Image.
od Sity, He-177, dolní pozice střelce WIP, zdá se že gryf bude kompletní jako B-24.
[img]http://ikg26.proboards.com/attachment/download/289/18_0%20copy.JPG[/img] is not a valid Image.
Těžko si představit nějakou pozitivnější zprávu ze světa simů, než další postup na Greifu. Společně B-24 přišla mapa Nové Británie, to byla velká bomba, kdyby se Greif objevil s Londýnem nemělo by to chybu.
important to understand ... that Yt2 made full working Huge Pilot pit... which in fact was pit for Pilot, CoPilot\Navigator\Nose gunner, Upper Turret operator plus to lower front and back gunner...
two rest position would be have sight reticle ... like it was on Pe2 before 4.13.1 ...
Upravil/a Sita dne 20-04-2018 15:47
Jde na B-24 navěsit rakety jako jsme měli s klukama u CC ?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.