January 09 2025 03:06:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
Hoper
ať si říká kdo chce co chce, mně se ty plamínky u výfuků prostě líbějí
a "tamto" blejskání je už jen třešnička... ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

SepiaX
Další pátek bez patche, už začínám být trudomyslný i jáVyděšený Mno alespoň že slintat je nad čím:

Videoukázka: http://vimeo.com/...

Další info o 4.1:

Okay, seriously though we are still testing. This week we have out fourth revision of the release candidate to test behind closed doors and it includes (for testing) multiple fixes, tweaks, new features and many more behind the scenes goodies.

Airfield Sirens are being worked on as a bug was found that caused them to go off whether you were a friendly or enemy aircraft! Imagine the panic hearing the siren only to find out it was you that set it off
this is now a thing of the past and all sorted. Flak has been looked at at this is a big reason why we can't release it just yet until this is thoroughly tested. AAA accuracy has been 'fixed' after a few lines of code were found to be causing issues with the gunners firing randomly into the air, and then the damage effects from the shrapnel were/are seriously undermodelled. This has been fixed but imagine now that mission that were built, online and offline, have more accurate flak. Well previously these were built with a lot of AAA to make up for the fact the flak was very inaccurate. So now imagine having very accurate flak with a lot of AAA in a mission. Probably a chance you'll never ever reach the target! So we need to test this thoroughly before it goes into the wild.

In an image posted by ATAG_Bliss in the screenshots thread, it shows the fog effects have been 'found' and re-introduced. This came about due to the annoying horizon bug that has plagued the game since the last official patches. For those who haven't noticed it, it was a straight line that appeared across a virtual horizon, about 5% opacity and could be seen over the land, inside a cockpit, in-fact at various angles it was just there....

This has been a long running discussion in the TF forums....how to get rid of it. Well, it's been fixed by re-writing one of the shaders and during this work, it also becae apparent that it now allows proper representation of smoke and fog effects.

It must be stressed that the video you will see linked below contains footage showing the comparison and it really is a huge difference. I stress though, that the smoke in the video is not optimised and the mission I made to show off the fog/horizon fix was made effectively to overload the particle system. London really was burning! Our new effects guys (one on vacation at the moment) are set to get to work on rebuilding the particle effects and making them even more fps friendly. The smoke in the video is not optimised and fps hovered around the 21-25fps....but you'll see why The new shader is set to be released with v4.01

Finally, here is the video of continuing WiP as we move forward understanding the code and effects. This is a long video (nearly 10-minutes) but it includes footage of cockpit repaints for the Bf-110, the new shader effects and finally work from our guys in the Sound Studio. I must stress the Sound Studio is really early WiP but already it is looking/sounding like they are having fun learning new effects and re-working the soundbank. Please understand, we are not sure if these will make v4.01 or will have to wait until v5.00, but hopefully you can get n idea of what they are 'playing' with?

Here goes then, and hopefully the next update will be v4.01

Cheers, MP/TF

Zdroj: http://theairtact...php?t=8329
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Baron
Slintat nie je nad cim, vimeo stranka nefunguje.
Hals - und Beinbruch!

311_Mart
Na ATAG fóru video fungujeMrknutí

SepiaX
Testnul jsem to Chlape a mně link funguje
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Hoper
vimeo má nejspíš výpadky co by server...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

DarkTatka
ten zvuk 20tky z kokpitu se me ale vubec nelibi - co to ma byt ten divny dozvuk? takove to puf puf puf vrrhhrmm, nevi nekdo?

Baron
Takze chyba bola u mna - Adobe sa updatol a bolo ho treba restartnut.Naštvaný Pozrel som si - no pekne, hlavne tie nove textury v kokpite Bf-110, to je posusnanicko Mrknutí Zvuky - nuz, aj mne ten zvuk kanonov pripadal podivny, rovnako ako DarkTtatkovi. Ale kazdopadne je sa naco tesit Úsměv
Upravil/a Baron dne 01-02-2014 11:32
Hals - und Beinbruch!

606_JuLB
Pravda, ten "dozvuk" 20-tok v kabíne sa mi vyslovene nepáči.

Zlepšenie presnosti flaku nad letiskom možno ukončí to beztrestné a veľmi obľúbené vulčovanie na oboch stranách. Aby jedna Bf110 mohla na niekoľko preletov bez obáv a problému zničiť všetky statické ciele na letisku považujem za nemožnosť.
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

311_Mart
Myslíte ten dozvuk v kabině na zemi?

Paulus
DarkTatka napsal:

ten zvuk 20tky z kokpitu se me ale vubec nelibi - co to ma byt ten divny dozvuk? takove to puf puf puf vrrhhrmm, nevi nekdo?

Ten "divný dozvuk" jsou podle mne výbuchy 20tkových granátů vybuchujících se zpožděním.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Paulus
606_JuLB napsal:

Zlepšenie presnosti flaku nad letiskom možno ukončí to beztrestné a veľmi obľúbené vulčovanie na oboch stranách. Aby jedna Bf110 mohla na niekoľko preletov bez obáv a problému zničiť všetky statické ciele na letisku považujem za nemožnosť.

Jen aby to zas moc nepřehnali. Flaky moc letadel nesestřelily, aspoň podle vyjádření civilistů v Londýně v jednom dokumentu z WWII. Nepřesně cituji:“když spustila protiletadlová děla, věděli jsme, že nic nesestřelí, ale aspoň jsme měli pocit, že se bráníme…“
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

LangMaster
Jen aby ze 4.1 nebyla 5.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
606_JuLB
Paulus napsal:

606_JuLB napsal:

Jen aby to zas moc nepřehnali. Flaky moc letadel nesestřelily, aspoň podle vyjádření civilistů v Londýně v jednom dokumentu z WWII. Nepřesně cituji:“když spustila protiletadlová děla, věděli jsme, že nic nesestřelí, ale aspoň jsme měli pocit, že se bráníme…“

Niet nad dobrý pocit bezbranných civilov. Úsměv

No nemyslím si, že podobný názor mali osádky bombardérov, hlavne tí, ktorí v lepšom prípade leteli domov na polovičný počet motorov, bez častí krídel, výškoviek, smerovky a podobne.

Na poslednom celoletkovom polete (il2 1946 HFSX 7.01) nám vlastný flak zostrelil toľko lietadiel, ako nepriateľské Bf-ká. A to sme iba bránili vlastné letisko a blízky prístav.Šklebící se Takto to vari nepreženú...Mrknutí

... výbuchy granátov (18g trhaviny) v 200+m vzdialenosti by nemalo byť v kabíne počuť vôbec, motor bez tlmenia a nové výstrely z hlavní ich musia spoľahlivo prehlušiť.

BP_Madvlk
606_JuLB napsal:

Pravda, ten "dozvuk" 20-tok v kabíne sa mi vyslovene nepáči.

No to nevím,kde jsi na to přišel,ale já jdu pod 2km výšky nad letištěm jen výjimečně.Naposledy jsem se zapoměl a flak mi sebral levý křidýlko s koncem křídla ,o zbraních ani nemluvě..... ale je pravda,že v klasickym šturmovi jsou flaky přesnější Úsměv

606_JuLB
Kde som na to prišiel?

Denná prax ATAG.
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

LangMaster
Není to náznak nějaké ozvěny? Myslím že to ve vzduchu neslyším.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
Valec
Patch ještě nebude.Ale aspoň si prectete Read me http://theairtact...php?t=9067

310_cibule
Tak to je na dlouhé večerní studium, díky za odkaz
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_Snakes
Že by konečně vytažené vztlakové klapky klopily letadlo na čumák? ...

Add 5 clicks up elevator trim after flaps and gear are down. Use full fine pitch in Manual.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,169,183 návštěv