Rof - NEWS!
|
1stCL_Novotny |
Přidané 28-04-2012 08:34
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Serza napsal:
torr napsal:
jestli je to na mě ,tak myslím. No napadla mě taková analogie jako je třeba v SH3 nebo SH5 pravda jenom v off-line ,tam sbíráš body za který si můžeš vylepšit ponorku a pří smrti o vše přijdeš
Ne. Kdyz si je koupis za Emericky dolace, tak si je na ero muzes naladovat kdykoli se ti zachce.
Ne e! Pokud koupíš a Server dovolí. |
|
|
|
Jara4 |
Přidané 28-04-2012 08:47
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 449
Založený: 23.01.12
|
No, mám takový dojem, že za chvilku si za nějaký ten mrzký peníz bude možné dokoupit startovací rakety, radar, RWR, později nějakou tu AMRAAM a nevím co ještě. Začalo to nevinně šálou a revolverem a... Tak tahle forma vytahování peněz se mi začíná zajídat a ROF coby simulátor se nepozorovaně mění na arkádu.. |
|
|
|
Baron |
Přidané 28-04-2012 09:16
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
A v com sa meni RoF na arkadu? Financuju sa ako vedia, nestaji za nimi EA ani UBISOFT ani ziadna ina velka firma. Nastastie. Tie zbrane, ktore chcu dat ako polne modifikacie sa pouzivali. Da sa to dohladat na Nete. Takze ziadne sci-fi. A trebars po vyklopnom Lewise sa vola odkedy je RoF oficialne vonku. Ze budu kanony? No a? Spady XII s nimi lietali ako s defaultnou vyzbrojou. Napr. Voiseny lietali aj s 37 mm delom. A napr. Nemci bezne pouzivali cca od novembra 1917 20 mm kanony na utoky proti tankom. Mne to zatial arkadove nepripada, v konecnom dosledku v online kampaniach to bude pravdepodobne vacsinou zakazane.
Cele mi to pripomina kritiku po oznameni prvych polnych modifikacii. Tiez sa hovorilo ako to ide do arkady, reflexne zameriavace boli apriori odmietnute ako absolutne sci-fi atd... az pokial sa neobjavili fotografie s OIGEE namontovanymi na D.VIII a na dalsich strojoch (na tomto fore postol fotku Horri). Teraz to pouziva vacsina hracov a neviem o nikom, kto by si stazoval.
Najlepsie bude pockat az to bude vonku, zatial je to iba mlatenie prazdnej slamy.
Upravil/a Baron dne 28-04-2012 09:18
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Hokus |
Přidané 28-04-2012 09:25
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 191
Založený: 18.07.08
|
Samo že to není sci fi,ale jde o počty.
Např. u Sopwith Triplane pouze v šesti letounech byly instalovány dva kulomety Vickers.
Některé SPADy S.VII sloužící u Royal Flying Corps v Mezopotámii dostaly nad horní křídlo kulomet Lewis po vzoru RAF S.E.5.
Viz net.
Atd.....
Ale úplně souhlasím ,že se musejí nějak financovat,takže doufám že to budou lidi houfně kupovat a na serveru SYN to nepujde navolit
PS:Ale nevěřím,že by se nějak tyto novinky projevili na letovém modelu,to by snad nemohli stihnout u tolika letadel za tak krátkou chvíli.
Upravil/a Hokus dne 28-04-2012 09:30
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 28-04-2012 09:44
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10893
Založený: 26.01.13
|
Baron napsal:
Teraz to pouziva vacsina hracov a neviem o nikom, kto by si stazoval.
...no právě
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Hokus |
Přidané 28-04-2012 09:54
|
Rozkoukaný
|
1stCL_Fucida napsal:
Baron napsal:
Teraz to pouziva vacsina hracov a neviem o nikom, kto by si stazoval.
...no právě
No ono si pár lidí kolem vánoc stěžovalo na foru RoF,a Jáson je vyloučil z kruhu důvěry světelnou rychlostí
Vcelku mi to vyrazilo dech. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 28-04-2012 10:00
|
Hlavní administrátor
|
Hokus napsal:
PS:Ale nevěřím,že by se nějak tyto novinky projevili na letovém modelu,to by snad nemohli stihnout u tolika letadel za tak krátkou chvíli.
Předpokládám, že se bude jednat jen o velmi jednoduchý zásah do letového modelu. V podstatě jde jen o mírné navýšení součinitele odporu (to si musí tipnout), o navýšení hmotnosti (to bude známé) a o nějaký posun těžiště. Nic, co by se odlaďovalo dlouho. No a nebo se na to můžou vykašlat a letový model neměnit, osobně to ale považuji za krajně nepravděpodobné, na to jsou až příliš velcí puntičkáři. Naštěstí.
|
|
|
|
Hokus |
Přidané 28-04-2012 10:09
|
Rozkoukaný
|
1stCL_Fucida napsal:
Hokus napsal:
Předpokládám, že se bude jednat jen o velmi jednoduchý zásah do letového modelu. V podstatě jde jen o mírné navýšení součinitele odporu (to si musí tipnout), o navýšení hmotnosti (to bude známé) a o nějaký posun těžiště. Nic, co by se odlaďovalo dlouho. No a nebo se na to můžou vykašlat a letový model neměnit, osobně to ale považuji za krajně nepravděpodobné, na to jsou až příliš velcí puntičkáři. Naštěstí.
No budu jenom rád,když budeš mít pravdu. |
|
|
|
Serza |
Přidané 28-04-2012 10:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
X Novotny napsal:
Serza napsal:
torr napsal:
jestli je to na mě ,tak myslím. No napadla mě taková analogie jako je třeba v SH3 nebo SH5 pravda jenom v off-line ,tam sbíráš body za který si můžeš vylepšit ponorku a pří smrti o vše přijdeš
Ne. Kdyz si je koupis za Emericky dolace, tak si je na ero muzes naladovat kdykoli se ti zachce.
Ne e! Pokud koupíš a Server dovolí.
Vsak sem taky myslel offline letani |
|
|
|
Baron |
Přidané 28-04-2012 11:15
|
Diskutující
|
Hokus napsal:
Samo že to není sci fi,ale jde o počty.
Např. u Sopwith Triplane pouze v šesti letounech byly instalovány dva kulomety Vickers.
Některé SPADy S.VII sloužící u Royal Flying Corps v Mezopotámii dostaly nad horní křídlo kulomet Lewis po vzoru RAF S.E.5.
Viz net.
Atd.....
Suhlasim. S poctami bude -aspon zo zaciatku - trochu problem.
Hokus napsal:PS:Ale nevěřím,že by se nějak tyto novinky projevili na letovém modelu,to by snad nemohli stihnout u tolika letadel za tak krátkou chvíli.
No ja som v tomto docela optimista. Beriem to totiz tak, ze medzi tym patchom, ktory obsahoval CL.II a jeho predchodcom uplynula hodne, ale naozaj hodne dlha doba. Neverim, ze by za tie mesiace vyvijali IBA CL.II. Podla mojho nazoru sa pracovalo aj na tychto (a dalsich) veciach. Muselo im byt jasne, ze zbranove upravy vyvolaju u (podstatnej) casti hracov negativny ohlas. Co sa uz aj stalo. Takze nejaky zasah do FM musi byt, inak si viem predstavit ten rev na adresu 777 To je to posledne co potrebuju ze Otazne je, ci to urobia iba tak ako pisal Fuci (teda povrchne) alebo sa s tym skutocne "vyhraju". Netrufam si odhadnut co je viac realnejsie, pockam si na patch na konci juna.
EDIT: presne ako som pisal, hraci uz na tento mod frflu Je to tu medzi prispevkami :
http://riseofflig...px#comment
Upravil/a Baron dne 28-04-2012 11:19
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 28-04-2012 11:22
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Hošani pokud mají (jak tvrdí) vytvořenej ten jejich simulační nástroj, tak po vložení dat se změnou "profilu" letadla jim musí okamžitě vypadnout nová data. Tak totřeba bude vymazlený víc než by jeden čekal.
No a nebo holt za B, nic holt! |
|
|
|
Baron |
Přidané 28-04-2012 11:30
|
Diskutující
|
Takze tu je cele vlakno k tymto modom. A FM zmenene je (+ nove animacie atd) Kuwa uz sa tesim
http://riseofflig...49&t=29409
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 28-04-2012 17:31
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Starost o arkádizaci je někdy až dojemná
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 28-04-2012 20:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
ježičku panáčku vo co vám de
říkal jsem to už u fields mods - nechceš nekupuj
je pravda, že lituji zapřísáhlé onlajnisty na CSserverech
ps: do gůglu jsem zadal rise of flight WW2
mapa kanálu
hlasování
božínku já se těším (i klído za 7 let)
ADW jsem miloval
rise of flight jsem si zamiloval
božínku já už to chci
maltu s dinamickou(his.) kampaní koupím už dneska |
|
|
|
BP_Madvlk |
Přidané 30-04-2012 10:27
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
Tady přece nejde o to koupit,nekoupit.Nikdo přeci nemluví o penězích.Jde o to ,jak moc je to historicky přesný...aby se z pár pokusných reálných kusů letadel nestaly nosné typy hry...
Lidi chtěj simulaci,né arkádu.....
Upravil/a BP_Madvlk dne 30-04-2012 10:28
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-04-2012 10:43
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Když lidi chtějí simulaci tak jistě nebudou "nerealistické" věci používat.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 30-04-2012 10:55
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
BP_Madvlk napsal:
Tady přece nejde o to koupit,nekoupit.Nikdo přeci nemluví o penězích.Jde o to ,jak moc je to historicky přesný...aby se z pár pokusných reálných kusů letadel nestaly nosné typy hry...
Lidi chtěj simulaci,né arkádu.....
mno ... kdyz to porovnam s radou Il-2 serveru z doby kdy jsem Sturma jeste lital, kde bylo bezny, ze skoro vsichni na serveru litali na tech nejvetsich brusech i kdyz v realu jich v ty dobe a oblasti bylo jen par kusu - pokud vubec - tak nevidim zadny podstatny rozdil |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 30-04-2012 11:00
|
Hlavní administrátor
|
Přesně..pokud je to simulované korektně, pak je jen na adminech serveru, aby raritní výzbroje či jiná udělátka omezili.
|
|
|
|
Hokus |
Přidané 30-04-2012 11:15
|
Rozkoukaný
|
Bohužel dnes většina lidí(adminů serverů a hráčů) naopak tu arkádu chce.
Nejde ani o to jak jsou schopni ovládat letoun,ale kolik a jak rychle zmastí protivníků.
Když jde vypnout chledič,nebo sytič tím líp.
Vždyť je to vidět na poměru serverů.
Je tu SYN a pak množství masomlejnů a jiných serverů se sci fi plansetama a různejma úlevama.
Tyto modifikace,dle Jásona vznikli na žádost mnohaměsíčního volání východních bratří.
|
|
|
|
Baron |
Přidané 30-04-2012 11:19
|
Diskutující
|
Ja sa na to pozerám takto - tak ako bol spustený rev (niekedy až hysterický) pri vypustení prvých módov pred rokom, tak sa dala očakávať rovnaká reakcia i teraz. Keď sa to tak vezme, z prvých módov sa bežne používa teplomer motora, výškomer a ukazovateľ stavu paliva. Veľmi užitočné Zameriavače - každý podľa toho ako mu to vyhovuje. Poznám ľudí, ktorí majú zakúpené všetky módy ale zameriavače nepoužívajú, prípadne iba jeden alebo dva. Prečo to spomínam? Pretože tak isto to bude aj so zbraňovými módmi. Uprednostníte väčšiu palebnú silu alebo obratnosť, rýchlosť a stúpavosť? Odpoveď na túto otázku sa dozvieme po vydaní patchu. Nepochybujem o tom, že VŠETCI si zbraňový mód vyskúšajú - i keď časť iba preto, aby ho mohla skritizovať
Na čo som zvedavý predovšetkým je to, ako sa vysporiadajú nielen so zvýšenou váhou lietadiel, ale napr. aj so zmenou ťažiska, pevnosťou konštrukcie, nabíjanie zbraní a vôbec hromadou ďalších vecí.
Totiž - keď si niekto na Dophina nakrámi šesť guľometov, mal by sa pri dávke zo všetkých zbraní rozpadnúť Pokiaľ by sa ovšem k streľbe vôbec dostal, mašina ovešaná takouto batériou musela byť manévrovateľná asi ako almara s vrtuľou Apropos Dolphin - mal mať štandartnú výzbroj štyri guľomety (2x Vickers + 2x Lewis). Väčšinou však Lewisy odstránili a lietalo sa iba s Vickersami. Dôvodom bola snaha odľahčiť čo najviac mašinu.
V každom prípade som na tento mód nesmierne zvedavý.
Upravil/a Baron dne 30-04-2012 11:20
Hals - und Beinbruch!
|
|
|