Teorie bojového simulátoru.
|
Hoper |
Přidané 31-05-2011 11:38
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
WT_Schmouddle napsal:
Hoper napsal:
Šturm v době vydání měl standardní věci, co měly simy té doby. Plus navíc daleko lepší grafiku, model poškození, efekty a především jinou frontu / jiná letadla...
To, že jiný sim (RoF) po deseti letech má něco "nového", je tak nějak samozřejmé. Tedy chybí tomu nějaký příběh s dynamickou kampaní, co by hráče vtáhnul do děje a po čem tito hráči tak urputně volají (nebo aspoň pár z nich), ale to tu nebude asi ještě hodně dlouho u žádného leteckého simu...
A že to v 777 mají v hlavě srovnané - ano, jsou to myslící lidi a hlavně mají z čeho brát, umějí se poučit z úspěchů a i chyb jiných. Je to důležité (a pro hráče prospěšné) ale ono je přeci jen jednodušší nějakým způsobem "navázat" na něco než něco tvořit zhola od začátku. A přesto hoši stále ještě nemají (vy nemáte) pořádnou kampaň. Ač po ní voláte od dob vypuštění šturma.
Ad 1700 lidí - hádej, proč jsem psal o "starých kozácích"... To, že tu je reglých skoro 2000 lidí, z nichž velká část se tu objevila jednou a pak již nikdy více... Ale za lidi, co lítaj šturma minimálně 5let, za ty bych přenechal výstřel do Fučiho padáku ;)
Šturm v době vydání měl grafiku srovnatelnou s WWII fighters z roku 1998 (hrál jsem je, sice jen Ardeny ale létalo a rozpadalo se to dost dobře) a neměl věci co měly simulátory čtyři roky před ním. Nebudeme tady opět omílat RBII, že? :D
Ale od pořádně kampaně v ROF máme nemálo screenů...a máme pochvalné leakované info betatesterů. :D:D:D
Já bych ten výstřel do Fučiho padáku nepřenechal ani u lildí co to lítají 5 let..:)
- ano, ale FB to pak v zápětí zvedly...
a ohledně RBII - v nějakém předchozím příspěvku jsem se o něm chtěl zmínit, ale mlčel jsem a čekal :D
a je to tu ;) Jenže on RBII "krom" hratelnosti vůči Ilovi už jaksi zastarával... Proč se přestaly lítat WBčka, microsoftí Pacifik atd ?
-
- co ?? ukaž na ně prstem a jmenuj! Nahlas! :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 31-05-2011 11:42
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Můžeme zřídít nové téma kde všichni zasloužilí členové SVK dají fotografii všech krabiček Il-2 spolu s aktuálníma novinama a viditelným datem.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 31-05-2011 11:47
|
Moderátor
|
WT_Horrido napsal:
Jason a stejně tak Loft jsou dosti "nereklamní" typy a co jsem tak párkrát zahlédl nedělá jim problém poslat otravy docela drsně do řiti. To je jistá naděje na zachování image.
on otravy posílal do řiti i Oleg
na jednu stranu - pokud má člověk nějaké zkušenosti s vedení i byť jen pár lidí, ví, že být na podřízené, dětičky nebo hráče příliš vstřícný, tak mu tito pak přerostou přes hlavu a pose.... se z toho jen on sám...
ale umět vybalancovat vztah k nim je umění
a někdo to umí/naučí se a někdo bohužel ne....
ed: y/a
Upravil/a Hoper dne 31-05-2011 11:59
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 31-05-2011 11:49
|
Moderátor
|
WT_Horrido napsal:
Můžeme zřídít nové téma kde všichni zasloužilí členové SVK dají fotografii všech krabiček Il-2 spolu s aktuálníma novinama a viditelným datem. :)
tak nemusí to být nutně všechny krabičky, ale nápad je to dobrý :D
|
|
|
|
311_Tank |
Přidané 31-05-2011 11:54
|
Uživatel
Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Koukam ze zastanci ROF stale melou svoje bez ohledu na nektera fakta.
WW2 stroje jsou slozitejsi a tim padem znacne casove narocnejsi na implementaci. Tim tempem jakym 777 studios pracuji na obycejnych hadracich z ROF ww2 sim driv jak za 6 let nebude. Uvidime jestli jim tak dlouho ten image vydrzi a jestli nepohori jako Oleg. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 31-05-2011 12:31
|
Fusioner
|
Je to tak složité, že za šest let nejde pořádně udělat cockpit 109 ani Spitfiru Mk.I, o tom nikdo nepochybuje.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
311_Tank |
Přidané 31-05-2011 12:40
|
Uživatel
|
Horrido, 777 maji ze spitfiru a bf udelano asi tak 0% ja sem zvedavy jestli ten spit od nich bude 100% dokonaly.
z WW2 borci nepredvedli vubec nic, neni tedy co srovnavat. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 31-05-2011 12:50
|
Fusioner
|
Já něco srovnávám?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 31-05-2011 14:08
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
311_Tank napsal:
WW2 stroje jsou slozitejsi a tim padem znacne casove narocnejsi na implementaci. Tim tempem jakym 777 studios pracuji na obycejnych hadracich z ROF ww2 sim driv jak za 6 let nebude. Uvidime jestli jim tak dlouho ten image vydrzi a jestli nepohori jako Oleg.
Jediný kdo si tu mele svou bez ohledu na fakta, jsi tu ty.
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 31-05-2011 15:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
jediny co tu vidim, tak to, ze uctivaci ROFu napadaj uctivace CODu...a uctivaci CODu si to nenechavaj libit
btw. sakra a kde je ta kampan v ROFu 2 roky po vydani?
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 31-05-2011 15:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
As we prepare version 1.019 for release it’s time we explained that this update nearly killed us. Forgive us if this post sounds rather downbeat, but this is how we are feeling after many long months working on this update. It has stretched our resources to the max, drained our coffers and exhausted the team.
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 31-05-2011 15:41
|
Stařešina
|
Příští týden spadne KLODistům čelist na zem...
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 31-05-2011 15:57
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Opitz napsal:
To už vážně vyjde Fw 190?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 31-05-2011 18:12
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
ted vážně soudruhové
venku je vedro zašel jsem na pivo
a jednomu známému jsem slíbyl relax pro přestárlého dědečka
(vojenského pilota na čem kde a jak nevím)
o výkendu mě ho poseděj do vyruálního kokpitu
ted babo rad
IL2 4........
IL2 Clod
RoF
ze zdravotních důvodů nesmí do letadla
a prostě si chce před smrtí ještě zaletět
jj malé město každej ví o každém všechno
že já něco sliboval
ps: to není vtip a nebude čas prubnout vše - co když mě tu třeba umře
a zas nám virt. pilotům nechci uříznout vostudu |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 31-05-2011 19:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Opitz napsal:
no nemalo to byť už dnes?
PSfic. predaj pre USA/Europu Il2-COD sa znovu odkladá. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 31-05-2011 20:50
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
mno puvodne rikali ze to chtej vydat do konce kvetna, ale nakonec melo bejt stanoveny datum 03.06. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 31-05-2011 21:08
|
Moderátor
|
313_123 napsal:
ted vážně soudruhové
venku je vedro zašel jsem na pivo
a jednomu známému jsem slíbyl relax pro přestárlého dědečka
(vojenského pilota na čem kde a jak nevím)
o výkendu mě ho poseděj do vyruálního kokpitu
ted babo rad
IL2 4........
IL2 Clod
RoF
ze zdravotních důvodů nesmí do letadla
a prostě si chce před smrtí ještě zaletět
jj malé město každej ví o každém všechno
že já něco sliboval
:|
ps: to není vtip a nebude čas prubnout vše - co když mě tu třeba umře :|
a zas nám virt. pilotům nechci uříznout vostudu ;)
musíš podle dědy, v čem lítal - Šturm má hodně možností na "naše" letadla, i MiGa-15/17...
RoF bude hezký, ale než se v něm zorientuje...
a ty letadla mu asi moc neřeknou
BoBek - jediné, co mu můžeš ukázat jsou stíny v kokpitu spita nad mořem...
asi tak ;)
|
|
|
|
311_Tank |
Přidané 02-06-2011 13:30
|
Uživatel
|
Opitz napsal:
311_Tank napsal:
WW2 stroje jsou slozitejsi a tim padem znacne casove narocnejsi na implementaci. Tim tempem jakym 777 studios pracuji na obycejnych hadracich z ROF ww2 sim driv jak za 6 let nebude. Uvidime jestli jim tak dlouho ten image vydrzi a jestli nepohori jako Oleg.
Jediný kdo si tu mele svou bez ohledu na fakta, jsi tu ty.
Jasne a vsichni vsem majitelum ROF desne zavidime za na to maji (ROF nejde ukrast) a ze ve WW2 nic tak uzasneho neprekonatelneho a dokonaleho neni. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 02-06-2011 14:53
|
Stařešina
|
To co jsi tu psal jako v rozumné době téměř nepřekonatelné problémy, se ukázalo jako normální výzvy, které byly vyřešeny už dávno před tím, než jsi dostal občanku. Nasimulovat letadlo z WW2 není o tolik těžší než letadlo z WW1... ano je tam navíc pár věcí, ale nejsou to žádné složité rébusy, které se musí vymýšlet 6 let...
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 02-06-2011 15:14
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
ano je tam navíc pár věcí, ale nejsou to žádné složité rébusy, které se musí vymýšlet 6 let...
no jo, ale do ROFu se kampan vymysli uz 2 roky! sakra, to ale bude kampan...
mimochodem, co mas furt s tema obcankama a vekem?
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|