Patche, datadisky - kyblíček spekulací
|
Pepe |
Přidané 07-12-2012 19:14
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
WT_Peci napsal:
Pepe napsal:
WT_Peci napsal:
Pepe napsal:
WT_Peci napsal:
Pepe, odkdy lítáš?
To je tak intimní otázka, která se snad dává jen u výslechu, ale nějaký pátek to bude. Před tím jsem lítal za holkama. 
Tvoje intimní záležitosti mě nezajímají, já jen jestli si to můžeš pamatovat, nebo jestli ze sebe děláš alternativně inteligentního naschvál...
Jak ti mám na to odpovědět? Inteligentní je kde kdo, opice, mravenec i Josef Mengele byl inteligentní. Záleží ale spíše na intelektu. Joo,.. to kdyby jsi se ptal na moudrost kerá je nad tím, tak to nejsem. 
Ptal jsem se jen proto, abych zjistil, jestli si můžeš pamatovat Horridovo Experten, návod na MAT manager nebo nastavení grafiky ve šturmu, nic víc, nic míň... Ale to už je fuk. 
Není to fuk, všichni si ho váží. Psal to i Cibule a já psal záměrně o tom intelektu a to je zcela něco jiného. |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 07-12-2012 19:17
|

Uživatel

Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
Hoper napsal:
WT_Peci napsal:
Pepe, odkdy lítáš?
Peci, a ty jsi naposledy letěl kdy ?
Minulou sobotu. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 07-12-2012 19:35
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
WT_Peci napsal:
Hoper napsal:
WT_Peci napsal:
Pepe, odkdy lítáš?
Minulou sobotu.
Tak to je super - létáš tedy jistě opět pravidelně a často, že tu tak fundovaně mluvíš.
Na zátěžový test serveru RoF tedy jistě dorazíš, viď ? Ne jako posledně.
Mluvíš - nejen za jiné lidi, ale i o jiných simech, které vůbec neznáš.
ed: (Mluvíš)
Upravil/a Hoper dne 07-12-2012 19:37
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 07-12-2012 19:39
|

Uživatel

Příspěvek: 1355
|
Hoper napsal:
WT_Peci napsal:
Hoper napsal:
WT_Peci napsal:
Pepe, odkdy lítáš?
Minulou sobotu.
Tak to je super - létáš tedy jistě opět pravidelně a často, že tu tak fundovaně mluvíš.
Na zátěžový test serveru RoF tedy jistě dorazíš, viď ? Ne jako posledně.
Mluvíš - nejen za jiné lidi, ale i o jiných simech, které vůbec neznáš.
ed: (Mluvíš)
Neplánuj mi laskavě můj volný čas. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 07-12-2012 20:04
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
|
tak jako ty, můžu si povídat o čem chci...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 07-12-2012 20:46
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Hej! Kroťte se pánové, na to kdo jste moc zbytečného testosteronu a černa před očima.  |
|
|
|
ZVP_ALEX |
Přidané 08-12-2012 07:58
|

Uživatel

Příspěvek: 529
Založený: 22.04.07
|
WT_Peci napsal:
Pepe, odkdy lítáš?
Nevím jak dlouho lítá Pepe, ale já už víc jak 37 roků a to nejen simy  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2012 10:49
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
|
X Novotny napsal:
Hej! Kroťte se pánové, na to kdo jste moc zbytečného testosteronu a černa před očima. 
Nevím jak ostatní, ale řekl bych, že u většiny nejde o černo před očima (jsem si skoro jist, že takový Horri, Peci, Robo a nakonec ani já žádné černo nemáme). Jen prostě sledujeme každý jiný cil, bohužel jsou oba trochu ve střetu resp. jeden popírá druhý. (n není to nutně CoD versus RoF, protože řada lidí létá oboje a skvěle se u obého baví).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2012 11:19
|

Moderátor

|
Včera v noci jsem krátce testoval nový add on Fighter Aces! Adolf Galland - The Expert. Opakuji KRÁTCE! Hlavní poznatek je, že úplně nejdůležitější a bezpodmínečné je sledovat hlášení kontrolní věže a ŘÍDIT SE JÍM. Pokud toto někdo nechce (či neumí) dělat, nesplní pravděpodobně cíle jediné mise.
Opět je skvělě udělaný background (tedy briefink, pilotní deník, vyznamenání, statistiky). Tohle mne hodně bere (i když uznávám, že oproti originál CoD musí vzbuzovat nadšení cokoliv )
WT_Horrido napsal:
1. Spitfire při souboji stálé provádí stoupavou levou zatáčku a vysouvá při tom klapky?
Nevím, k tomu jsem se nedostal.
2. Pozemní kontrola a radiokorespondence mezi piloty funguje?
Ano, nebo minimálně aspoň částečně. Co jsem zkoušel, tak mne poslechli Má to ale určité podmínky. Budu to testovat dál
3. Když nechci být Adolf Galland a velet JG26, ale Hannes Jankowitz z Deutschsüdmähren, mohu?
Nevím, zkoušel jsem jen Poláky. Podívám se (i když předpokládám, že to celé je ze strany Luftwaffe hlavně o Gallandovi, když se to podle něj jmenuje. Až se to bude jmenovat Fighter Aces! Hannes Jankowitz - The Expert, bude pravděpodobně možné velet JG 26 jako Hannes Jankowitz.
4. Mise jsou generované nebo skriptované a tedy stále stejné při každém dalším letu?
Generovány.
Almost all campaigns now contain a random element, meaning at any time unexpected events can take place while you're busy with your assigned tasks. You can never be sure if your own airfield doesn't come under attack while you're about to land. Or, if you replay a mission, you will not encounter the same opponents at the same location and altitude. As a result each mission will play out differently every time you play it. This is also true when entering enemy airspace. Don't be too cocky when pursuing enemy aircraft … that could have drastic consequences. Even if you make it back... the enemy could launch a massive retaliatory attack!
Upravil/a 310_cibule dne 08-12-2012 11:20
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Robo |
Přidané 08-12-2012 13:28
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Dikes za recenziu Cibuľa. |
|
|
|
magot |
Přidané 08-12-2012 13:47
|

Fusioner

Příspěvek: 18191
Založený: 19.06.08
|
Díky, s tou komunikací z věže to nezní špatně!  |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 08-12-2012 16:09
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Dikes. Aspon jedno dulezite vidim napsano a potvrzeno jasne: neni to sled tvrde scriptovanych misi.
Jsem tedy zvedav na dalsi body jak se potvrdi.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2012 16:23
|

Moderátor

|
Prozradím Vám zde jednu "zhovadilost" 
V manuálu je napsáno, že je třeba na začátku mise nahodit motor, pojet na dráhu, PAK ZAPNOUT AUTOPILOTA, vzlétnout, nechat ho zatáhnout klapky a podvozek a PAK TEPRVE AUTOPILOTA VYPNOUT.
Jsem se na to na 1C fóru ptal, odpověď byla následující:
Posted by 310_cibule
What is the reason one must switch the autopilot on while takin' off (as the manual states)? Does this have anything to do with commmunication with the rest of the flight? Any idea?
Postetd by YoYo
As I remember it can be two things:
1/ in betas was a problem with engine on the ground (from the beginning was to hot so You can overheat engine without start), dont know now its a fixed, perhaps yes (near 2 months dont fly in Cod), turn on autopilot solved this problem
2/ AI problem - start in formation (auto solve this problem)
but Im on Your side, no autopilot ; > and any facilitations .
Posted by csThor
As I understand it the engine has problems "recognizing" a player-flown airraft if the autopilot is not used at the beginning. It's some kind of initialization bug which can cause all kinds of problems with scripts and triggers. These may fail to load/fire properly if the engine hasn't recognized the player-flown aircraft.
Ještě jsem netestoval, jak se to chová -s- a -bez- toho autopilota na začátku. Ale píšu Vám to hned, abyste neříkali, že se Vám snažím něco zatajit 
Mám jít do wingsu hned, nebo si ještě ten zatracenej add on zkusit? Hnusný dilema.
Upravil/a 310_cibule dne 08-12-2012 16:25
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 08-12-2012 16:24
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Tady na obrazcích to vypadá že se tvůj pilot jmenuje podle profilu na Steamu. 

A jsi major a dostaneš dubové ratolesti za 4 sestřely.

Ale videohra to může být dobrá...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2012 16:29
|

Moderátor

|
jj, psal to už Valec výše. Tak asi nelétáš jako Galland ani jako třeba Paszkiewicz, ale jako YoYo (tedy pokud si do steamu nenastavíš jméno Galland nebo Paszkiewicz, což je velmi jednoduché). Já fakt nevím, jak přesně to funguje, odlétl jsem dvě mise a při obou se ztratil. Až teprve pak mi došlo, jak důležiá je kontrolní věž u tohohle add onu.
Upravil/a 310_cibule dne 08-12-2012 16:34
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 08-12-2012 19:06
|

Uživatel

|
S tim autopilotem by to ale zase mohlo znamenat, ze se provede nekde na zemi Autop. On, nasledne Off a je to, ne ? Jestli je to jen kvuli nejakemu rozpoznani hracova letadla, aby to pak nedelalo kraviny tak asi nehraje roli jak dlouho snad proboha musi byt zapnuty, ne ?
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 09-12-2012 11:22
|

Moderátor

|
Nevím, Flane, zatím se mi nepodařilo vysledovat, v čem přesně je rozdíl.
Fakt je ten, že v manuálu doslova stojí (starting procedures):
5. Taxi to the take-off position
6. Put your aircraft on the runway in the leading position
7. Switch on the autopilot and let it handle the take-off until gear and flaps are up
8. Switch off the autopilot and check the trim settings. Since the autopilot trims constantly you need to set trim to your desired settings manually. From now on you're leading the formation.
Čili pokud to dobře chápu, tak ten autopilot může mít několik důvodů. Například tě "šoupne" do "leading position", takže tě začnou poslouchat AI. Ale jistě to říct nemohu, na testování prostě nezbývá čas (asi moc žvaním na SVK), večer se zase letí SoW.
Upravil/a 310_cibule dne 09-12-2012 11:55
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 09-12-2012 13:11
|

Uživatel

|
Ok, kdyz neco zjistis bude to fine