December 24 2024 17:52:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
czs_scharck
H.U.M.M.E,L H.U.M.M.E,L H.U.M.M.E,L H.U.M.M.E,L H.U.M.M.E,L H.U.M.M.E,L

Hrabu se stále k Pantherovi přes ty "VK konzervy" a je to opruz. Zamračený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Rufu
Paseka je KV se 152mm dělem.Sice musí mít člověk trpělivost a dobrou mušku ,ale potom..Jednou sem s ním střelil King tigra co měl 38% a pak už tam byl jeho vrak.

Serza
Zda se mi to nebo je petka Stuart srackol nejvetsi? Ted sem to napalil s 75mm kanonem do Leotarda a ten zmrd si mi tak mozna vysmal, dal mi slupku a jel dal.

j4ck41
Mertene tak ja jsem ve WoT zatim furt novy maso a na tu demnci lidi jsem relativne zvyklej ze scenarek z WARHAMMERU ... takze me to prestane bavit az za nejakou dobu

jinak ja na KVcku nosil 75mm ... 152 me neba a na 107 jsem dosahnul teprve vcera takze ji vyzkousim a uvidim

3BAP_Cassius Chaerea
Na Kv zásadně 152 mm, nějaký ufo kanóny to jen hyzděj. Jak píše rufu, když se s tím člověk trefí, tak to bolí, Is-4 to vezme i 25%.

olda Olde maly
Merten napsal:
Za sebe říkám že mě to už přestalo bavit.Ani ne proto jaká ta hra je to že jsou ruský tanky ufo mě vážně nesere co mě ale neskutečně točí je nebetyčná DEMENCE naprosté většiny účastníků.Když z 15ti členýho družstva používá hlavu slovy 5 ks tak je to zázrak zbytek ji má jen proto aby jim když prší nesralo do hlavy.Naštvaný

Ono to je těžký. To si můžou říci ostatní o druhých a tím pádem i o mě. Já když jedu sám, tak stejně vím prd co a jak, protože pokaždý jedu s úplně někým jiným. Občas člověk narazí na pár maníků s kterýma je spolupráce pohoda. Ale většinou je to chaos. Ze začátku jsem nevěděl která bije. Potom jsem se snažil s ostatníma o nějakou taktiku a teď zase nevím která bije, protože většinou vládne hurá styl a chaos. Ovšem, když jedu četu se Sarrothem a Thomsenem, tak je to o něčem jiném. Mě však nejvíc štve ta stupidní neviditelnost, když do mě někdo pere a není vidět. Včera jsem zbyl sám a pralo to do mě asi 6 laufů a neviděl jsem ani jeden Úsměv O nezničitelných UFO tancích ani nemluvě Šklebící se
Upravil/a olda Olde maly dne 06-01-2011 18:04
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

Serza
olda maly napsal:
UFO tancích

T54! Neprorazis, Nedozenes, Nerozstrilis! A ona te Dohoni, Rozstrili, Prorazi! Ale tak mezi nami, to je presne duvod proc jedu strom az k ni :-D

1stCL_pbarry
Serza napsal:
olda maly napsal:
UFO tancích

T54! Neprorazis, Nedozenes, Nerozstrilis! A ona te Dohoni, Rozstrili, Prorazi! Ale tak mezi nami, to je presne duvod proc jedu strom az k ni :-D

Na všechy problémy znám jeden lék..

[img]http://www.alternatewars.com/BBOW/Tanks/Object_704-2.jpg[/img] is not a valid Image.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
olda Olde maly
Jasně. Na UFO ještě s větším UFEm Úsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

Serza
Ja znam taky lek na Mod 704. Jest jim taktika "Seru na to, du na speed!"

1stCL_pbarry
Serza napsal:
Ja znam taky lek na Mod 704. Jest jim taktika "Seru na to, du na speed!"

Takovej one-shot jako T-54 odprásknu už na příletu Šklebící se
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Serza
Vypadam jako takovy debil ze bych sel jeden na jednoho? :-P

Rufu
Nic není problém když nejsou spoluhráči úplný hov..
A T54 když zapomene jezdit tak z boku jde na 4 rány i americkou 90mm.Problém je jen v tom že je to do hry hází po 2 na jednu stranu nebo společně s dalšíma 3 T44kama.
A kemperský TD jsou mrtvý hned když kolem nich nehlídaj jiný spoluhráči v tancích.

CSW_Eda
KV je fajn s tou 152mm sem King Tigra rozbil ze 100% na nulu dvema ranama,ale je mi lito 107mm je daleko presnejsi a rychleji nabiji,z meho pohledu naprsoto dostacujici dmg a pruraz a v jedne bitve sem s nim udelal 10 kilu,se 152mm bych to nedal pac nez bych nabil tak by mne ten treti enemak objel a sejmul by mne do zadku

j4ck41
vono to je pofiderni ... jenom podle oka podle prumerne dmg 152mm i 107mm udelaj zhruba stejnej dmg za minutu ... vyhoda 107mm ve vetsi rychlosti nabijeni ti umoznuje vest palbu na vicero cilu za stejnou dobu ... coz se hodi kdyz se okolo mota drobotina z nizsich Tieru ... pokud bych jezdil s nekym kdo by se me o ty maly staral tak bych vozil 152mm, takhle ale vozim 107mm protoze s ni jsem vcera sam zastavil 7 hajzliku typu Lee, Pz. III a IV kteri projeli nebranenym bokem a chteli capnout vlajku

Tajpan
KV 152 verzus 107.
ideálne by bolo, ak pred začatí mapy by sa dalo vybrat , ktorú zbran použiť. Do mesta 152mm a na otvorené priestranstvo 107mm.
Mrknutí

311_Mart
Tajpan napsal:
KV 152 verzus 107.
ideálne by bolo, ak pred začatí mapy by sa dalo vybrat , ktorú zbran použiť. Do mesta 152mm a na otvorené priestranstvo 107mm.
Mrknutí

Přesně, a ještě lepší by bylo, kdybys věděl proti čemu jdešŠklebící se
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Serza
Mam ho! "Terminator" T-44. Osmy Tier. Lita to jak F9F Panther, toci to jak B-534ka, a strili to jak Fokac. A ted fofrem na devaty Tier :-D

606_Temp
a když se to dobře trefi na munici, tak to oří jako ZeroÚsměv
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Serza
A kdyz to ma hasicak tak se ti to vysmeje, da ti to slupku, a jede si to dal :-)

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,130,595 návštěv