November 23 2024 16:07:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Nové stroje
313_Nevo
1stCL_Fucida napsal:
Radko, v tomhle se neshodneme. Každý vycházíme z rozdílných znalostí WW2 a z rozdílných tužeb ve směru Šturma. Pochybuju, že bychom dokázali najít průnik, tzn. je pro mě další diskuse s tebou na tohle téma zbytečná.

Toto mi nehovorte. Sa tu bavime o realite a jej simulacii a o autentickosti a nedokazme dodat ani jeden dokument (dokaz) podporujuci to dane tvrdenie?
Zacnem si mysliet, ze potom aj Crimson Skies je tak dobra simulacia reality ako IL2 Šklebící se

Inak tie nove addon lietadla su super napr ten MiG-21 a MiG-15UTI Mrknutí Co nedokazal Targetware, mam dojem ze dokaze IL2ware. IL2 Hanoi musi byt na spadnutie Šklebící se
Upravil/a 313_Nevo dne 22-02-2012 07:20
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

1stCL_Fucida
Nevo, spíš není nálada (z mé strany) na tahle témata diskutovat Úsměv Nemám potřebu tady dokazovat, že Ju 188 byl významnějším letounem, nežli Do 17 P Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

radko1111
Fucifa je to asi o tom a mas pravdu Mrknutí My za to nemozeme sme ludia keby spravili mod de bi boli všetky lietadla od 1933-1968 tak o par tíždnou by sa ozvali komentare preco neni v ile MIG-29 a Gripen
Upravil/a radko1111 dne 22-02-2012 13:35
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Hoper
a především F-2
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

313_OTU_oblak
1stCL_Fucida napsal:
Oblaku, Ju 88 a He 111 už máme Úsměv Kdybychom je neměli, tak bych chtěl raději je. Dokonce máme i v podstatě všechny pozdní stíhačky. Takže nám chybí He 177 a Ju 188 Úsměv

jasan, chápu Úsměv

radko1111
neviete co je stím welingtonom ved je len pre 4.9 kedy ho konecne sprava aj pre 4.10 ???
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Peter Winter
radko1111 napsal:
neviete co je stím welingtonom ved je len pre 4.9 kedy ho konecne sprava aj pre 4.10 ???

ten welouš je dost opičárna ...
znovu a líp ...
(vím že pláču na špatném hrobě, nemusíte mne upozorňovat Vyděšený)
Upravil/a Peter Winter dne 23-02-2012 22:49

Koty
kouty napsal:
coby... befko s plovákama, co se dostalo do rukou nějákýmu neuvěřitelnýmu patlalovi.

Náhodou, ta puntíkatá kamufláž je hezká Šklebící se Ale rozhodně to neodpovídá kamuflážím v RLM (či jak to je), ta měla maximálně jednu barvu spodní a tři nahoru (plus třeba žlutou nebo bílou na konec křídla...)
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
Peter Winter napsal:
radko1111 napsal:

ten welouš je dost opičárna ...
znovu a líp ...
(vím že pláču na špatném hrobě, nemusíte mne upozorňovat Vyděšený)

Wellington jsme připraveni dokončit já s Marazem, ale prozatím práce stojí,
Vyjít by měl koncem roku.
Upravil/a magot dne 24-02-2012 12:58

TozziFan
magot napsal:
...

Zamračený to jako že by si wellingtona, do konce roku, našeho wellingtona ...uvolnil
CoolCoolCool

radko1111
no predok na welingotonovi je absolútny nezmysel ale ostatne ok pre verziu 4.9 je us dost dlho sak ked vyšiel 4.11 v ktorom bol Ik-3 tak za chvíľu bol us aj pre 4.10,4.0,1

a jaké lietadlo víde najbližšiu dobu ??

Josef Ruhme
Není to moc pravděpodobné, ale chystá se nějaký německý hydroplán?

radko1111
dufam ze to bude tato plecka ÚsměvŠklebící seŠklebící se http://hsfeatures...22cw_1.htm

magot
TozziFan napsal:
magot napsal:
...

Zamračený to jako že by si wellingtona, do konce roku, našeho wellingtona ...uvolnil
CoolCoolCool

áno ale pouze AI, kokpit se nechystá

magot
Josef Ruhme napsal:
Není to moc pravděpodobné, ale chystá se nějaký německý hydroplán?

upřímně ne, válí se tam model He-115 ale je natolik odfláknutej že byl zrušen. Osobně bych ale rád uvítal Do-24 ale paradoxně ve spojenecké kampani NL proti jap. Do-24 nikdo nechystá, takže jestli bude tak jedině ode mne ale ne tento rok.

Josef Ruhme
Do 24 by se mi právě nejvíce líbil.

magot
Josef Ruhme napsal:
Do 24 by se mi právě nejvíce líbil.

Pro mne osobně byl Do-24 a P-61 srdcovej projket do Ila. Vdovu jsem už dotáhnul ... tak ještě zbejvá tenhle létající člun, bohužel ale nevím zda to vůbec kdy realizuju.

Tady je ukázka zrušeného He-115:
[img]http://img12.imageshack.us/img12/348/he115b.jpg[/img] is not a valid Image.

Josef Ruhme
Toho Heinkela bych klidně bral jako statickej objekt.

Koty
Ehm - proč je ta vnější textura i vevnitř...
Mám na vás, kteří děláte nové stroje dotaz - jakým zpúsobem děláte mapu pro texturu - tedy jak se rozhodne, že v bmp bude levá horní čtvrtina obrázku křídlo, spodní polovina trup atd. ?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

radko1111
neni vonku nejaký britský hydroplán lebo so mi nechce do mojej britskej kampane dávat h8k emily v ktorej by lietali sikmooki piloti

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,251 návštěv