Soundmod je ilegalni?
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 06-11-2007 14:28
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Jop, ten mám v plánu dlouho, dokonce sem jej jednu chvíli uvažoval udělat jen z Pe-8 AI a živej doprovod, ale nebylo by to ono. Ale nějakej ten historickej nálet na Konigsberg (Kralovec či Kaliningrad) by tam mohl být udělanej, jen třeba místo toho na Memel, který je skutečně co by kamenem dohodil od Kaliningradu.
Holt ale na to musíme ještě počkat než nám někdo udělá mód.
BTW: Na Konigsberg házeli i pětitunky. |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 06-11-2007 14:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Na PE8 už mod je. Allaircaftarcade rulezz...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 06-11-2007 14:45
|
Diskutující
|
Ty jo...to sou věci, je to, to co si myslím, a nebo je ta Pe-8 vskutku se vším všudy a kvalitně? |
|
|
|
Mamutak |
Přidané 06-11-2007 15:07
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
Založený: 30.03.06
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Ty jo...to sou věci, je to, to co si myslím, a nebo je ta Pe-8 vskutku se vším všudy a kvalitně?
http://allaircraf....php?t=917
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 06-11-2007 15:12
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Vazeni prispevatele,
dne 3.11.2007 se nam zaregistroval novy uzivatel a polozil dotaz na ne zrovna vhodnem miste, dnes ctyri stranky zpet. A kdyz tu tak chytracite o tech modech, ktere ja nemam, nemyslite, ze by bylo vhodne mu odpovedet ... ne odpovedet cokoliv, ale odpovedet na dotaz ?
I kdyz se to nekomu nemusi zdat, tohle myslim zcela vazne, aby bylo vsem jasno !
nokiazm napsal:
neviete mi niekto vysvetlit podrobnejsie instalaciu tych modov B-17 a pod. ktore ste tu uviedli v linku kde som ich stiahol ale nejde mi lietat s lietadlom, teda zobrazi mi ho krasa uzas ale akonahle idem misiu spusti mi prazdnu mapu...
|
|
|
|
Mamutak |
Přidané 06-11-2007 15:20
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
Založený: 30.03.06
|
clone9cz napsal:
Vazeni prispevatele,
dne 3.11.2007 se nam zaregistroval novy uzivatel a polozil dotaz na ne zrovna vhodnem miste, dnes ctyri stranky zpet. A kdyz tu tak chytracite o tech modech, ktere ja nemam, nemyslite, ze by bylo vhodne mu odpovedet ... ne odpovedet cokoliv, ale odpovedet na dotaz ?
I kdyz se to nekomu nemusi zdat, tohle myslim zcela vazne, aby bylo vsem jasno !
nokiazm napsal:
neviete mi niekto vysvetlit podrobnejsie instalaciu tych modov B-17 a pod. ktore ste tu uviedli v linku kde som ich stiahol ale nejde mi lietat s lietadlom, teda zobrazi mi ho krasa uzas ale akonahle idem misiu spusti mi prazdnu mapu...
Dobrá tedy...máš soundmod? pokud ano, připsal si do souboru filelist.txt ty řádky, které uvádějí v readme? |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 06-11-2007 15:51
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
Mungo napsal:
WT_Pedropan napsal:
Tak tak - pekne mapa s B-17, P-47 a P-51 a proti Fw a Bf. Vysla letu 25000 stop. Nemcom zacnu pekne casy
Uz se na ni pracuje... |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 06-11-2007 16:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
310_Mamutak napsal:
clone9cz napsal:
Vazeni prispevatele,
nokiazm napsal:
Dobrá tedy...máš soundmod? pokud ano, připsal si do souboru filelist.txt ty řádky, které uvádějí v readme?
Jeste detailneji:
Rozbalis mod.
Mas tam dve veci: slozku "files" a textove "readme"
O tevres Notepadem Readme a Ctrl+C naberes radky, ktere jsou uvedeny ke zkopirovani do filelist.txt (ten mas ve hre v korenovem adresari). Otevres ho a nakopirujes Ctrl+V az na konec seznamu. ja si tam jeste vzdycky dopisu podle jejich vzoru ten typ letadla. Soubor ulozis a zavres.
Slozku "files" jenom prekopirujes do korenoveho adresare.
Nic vic. Takhle tam mechanicky nabouchas vsechny mody a musi to fungovat... |
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 06-11-2007 16:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
Založený: 29.09.05
|
Vzhledem k množství "modů" v tom začne bejt dost guláš. |
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 06-11-2007 16:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
Založený: 29.09.05
|
JJ chtělo by to nějaký vše zahrnující |
|
|
|
CZ_BOB |
Přidané 06-11-2007 17:33
|
Nováček
Příspěvek: 69
Založený: 06.05.06
|
WT_Pedropan napsal:
310_Mamutak napsal:
clone9cz napsal:
Vazeni prispevatele,
nokiazm napsal:
Dobrá tedy...máš soundmod? pokud ano, připsal si do souboru filelist.txt ty řádky, které uvádějí v readme?
Jeste detailneji:
Rozbalis mod.
Mas tam dve veci: slozku "files" a textove "readme"
O tevres Notepadem Readme a Ctrl+C naberes radky, ktere jsou uvedeny ke zkopirovani do filelist.txt (ten mas ve hre v korenovem adresari). Otevres ho a nakopirujes Ctrl+V az na konec seznamu. ja si tam jeste vzdycky dopisu podle jejich vzoru ten typ letadla. Soubor ulozis a zavres.
Slozku "files" jenom prekopirujes do korenoveho adresare.
Nic vic. Takhle tam mechanicky nabouchas vsechny mody a musi to fungovat...
On se spíše ptal na to,jak vůbec dostat např.B-17 do lítatelných letadel.Protože když si jen tak vytvoří misi a pak spustí,má prázdnou mapu.. |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 06-11-2007 17:37
|
Uživatel
Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
XXX_Dazz napsal:
JJ chtělo by to nějaký vše zahrnující
jj . . . . vím o čem je řeč . . . . . patch 4.10
. . . vždyť víte kdy vyjde . . . . . . . [img]http://strongyweb.xf.cz/smile/5/skodolibost.gif[/img] is not a valid Image.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
Jp- |
Přidané 06-11-2007 17:47
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
14 dní |
|
|
|
AH_Watson |
Přidané 06-11-2007 19:31
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 467
|
Nedaří se mi zaregistrovat, ani na pátý pokus. Je nějaký jiný zdroj či cestička ? |
|
|
|
3IAP_Jacques |
Přidané 06-11-2007 19:55
|
Nováček
Příspěvek: 49
Založený: 01.03.07
|
AH_Watson napsal:
Nedaří se mi zaregistrovat, ani na pátý pokus. Je nějaký jiný zdroj či cestička ?
mne tiež nechcelo, ale potom čo som si dal bacha čo je v tom overovacom kóde veľké a malé písmeno to išlo. |
|
|
|
ZVP_ALEX |
Přidané 06-11-2007 20:05
|
Uživatel
Příspěvek: 528
Založený: 22.04.07
|
Co se týká druhé verze Sound modu,tak se nemůžu zbavit dojmu, že autorem je buď sám OM, nebo někdo pracovně mu blízký a tím nám vlastně dává najevo, ať už mu s Ilem vlezem na záda, dáme mu svatý pokoj a netlačíme na další patche. Řekl by jsem, že je to docela elegantní zakončení oficiálního života jednoho velmi podařeného simulátoru, co Vy na to pajloti?:?
Upravil/a ZVP_ALEX dne 06-11-2007 20:08
|
|
|
|
3IAP_Ondro |
Přidané 06-11-2007 20:16
|
Nováček
Příspěvek: 52
Založený: 30.12.06
|
Alex napsal:
Co se týká druhé verze Sound modu,tak se nemůžu zbavit dojmu, že autorem je buď sám OM, nebo někdo pracovně mu blízký a tím nám vlastně dává najevo, ať už mu s Ilem vlezem na záda, dáme mu svatý pokoj a netlačíme na další patche. Řekl by jsem, že je to docela elegantní zakončení oficiálního života jednoho velmi podařeného simulátoru, co Vy na to pajloti?:?
zaujímavý postreh... |
|
|
|
alfik |
Přidané 06-11-2007 20:31
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Při té registraci mi osobně dělalo problémy že "O" tedy písmeno velké Óoo a "nula" se tam snadno zamění neboť používají font u kterého jsou stejné. Tak laborujte až to vynde. Mi se to podařilo napotřetí. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 06-11-2007 20:43
|
Diskutující
|
Alex napsal:
Řekl by jsem, že je to docela elegantní zakončení oficiálního života jednoho velmi podařeného simulátoru, co Vy na to pajloti?:? To už vyšel BoB? |
|
|
|
nokiazm |
Přidané 06-11-2007 22:04
|
Nováček
Příspěvek: 2
Založený: 03.11.07
|
super diky moc vsetkym teda hlavne chlapcovi co to spomenul tu moju otazocku uz mi to ide...dik.... |
|
|