November 14 2024 07:35:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - VIVE LA FRANCE
Tajpan
no kedže spita nedáte, tak sa spokojím s hurrikom. Mrknutí
I ked "Huriik eto prosto govno" .Cool

VGR_Sup
Souhlasím Tajpane,škoda,že angláni nekoupili pár Išaků.
Pokud máte ještě místečko,tak bych prosil Hurricane.Dík

VGR_Terp
Jak to bude vypadat s Ts a jeho nastavenim. Mel by probehout pripravny test a doladit chybky.

http://www.virtualgrimreapers.cz/
Lekk
Spíš se pokusím popsat nastavení jaké by mělo být využito.

Lekk
Tak uvolnili se dvě místa od nás..takže jsou pro 313...pro ostatní letky co si rezervují místa pro letku..pls. dodejte jména nejpozději do neděle 2.7.2006 do 20:00....musí se totiž vyplnit volací kody k příslušnýcm jménům!
Děkuji

3BAP_Plooskie
Kurňa Hopere - čemu se ty Rufiny podobají (alespoň vzdáleně) z anglických, potažmo spojeneckých hydroplánů ? Nemůžu si nějak nic vybavit ... :sm19:

WinteR
No já bych letěl ale nevím v kolik v neděli 23.července přijedu z dovči takže nic nechci slibovat.

VGR_Ghost
No to když se já na tu Rufinu kouknu, hned se mi vybaví Short Sunderland. Ta podoba... Šklebící se

http://www.virtualgrimreapers.net/
3BAP_Plooskie
VGR_Ghost napsal:
No to když se já na tu Rufinu kouknu, hned se mi vybaví Short Sunderland. Ta podoba... Šklebící se

... voe Šklebící se ... i když jisté styčné místa tam jsou - třeba mají oba dva plováky pod křídlem ... že mě to hned netrklo ... :sm19:

Lekk
606_WinteR napsal:
No já bych letěl ale nevím v kolik v neděli 23.července přijedu z dovči takže nic nechci slibovat.

Náhradník?? za RED?

Hoper
Lekku, sem koukal na ty letiště pro hydroplány a nechci tě (nás) strašit, ale ...
Na Kurlandu jsem při jednom očumování viděl letiště na vodě. Už "daná" letiště (ne ty statické nebo nestatické pomocné letadlovky) - na západním pobřeží přibližně uprostřed mapy je jedno. Z toho Rufe odstartuje.
Pokud tam dáš letadlovku, startuje ze vzduchu.
Pokud takové letiště na mapě není ...

Ještě je ale jedna možnost - zjistit si, ve kterém addonu se Rufe přidávalo a koukni do readme - tuším, že se tam o plovácích něco psalo.

Lekk
No vypadá to, že hydropláni budou bohužel startovat ve vzduchu..páč letiště pro ně fungují zřejmě jen na pacifických mapách..a to jaksi jako Francii neudám žeÚsměv

Takže holt budete poletuchy:-)

Hoper
co se dá dělat
sem zjistil, že jakmile jedeš po vodě větší rychlostí než je X km/h, tak se ti Rufe pěkně zalomí přes čumák Úsměv

3BAP_Plooskie
To si děláte srandu, ne ? :bigeek::bigeek:
Na druhou stranu je to asi jedno, tak se holt narodíme v luftě a následně můžem sednout u "letiště" ... ale nějakou tu základnu bys nám tam IMHO vymyslet měl, nebo jaký to má jinak význam ? Kam budem vozit "utopence", nebo co tam budeme mít vlatně za úkoly ? Přiznám se, že mapy nedělám, takže se moc neorientuju, ale fakt tam neexistuje objekt "vodního" letiště, který by tam šel někam na pobřeží šoupnout ? Nebo tam alespoň dát nějaká mola, jako jsou třeba na těch afrických mapách na AH ?

To je dotazů co ? :lol:

3BAP_Plooskie
Hoper napsal:
co se dá dělat
sem zjistil, že jakmile jedeš po vodě větší rychlostí než je X km/h, tak se ti Rufe pěkně zalomí přes čumák Úsměv

Holt se nedá nic dělat Hopere, občas budeš muset i odstartovat přímo do vzduchu Šklebící se
Jsem netušil, že jsi takový přiznivec motorových člunů :lol: ... ty už jsi jako Cassius, ten zase jezdí s TB-3kou po zemi, místo aby s ní lítal .. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Lekk
3BAP_Plooskie napsal:
To si děláte srandu, ne ? :bigeek::bigeek:
Na druhou stranu je to asi jedno, tak se holt narodíme v luftě a následně můžem sednout u "letiště" ... ale nějakou tu základnu bys nám tam IMHO vymyslet měl, nebo jaký to má jinak význam ? Kam budem vozit "utopence", nebo co tam budeme mít vlatně za úkoly ? Přiznám se, že mapy nedělám, takže se moc neorientuju, ale fakt tam neexistuje objekt "vodního" letiště, který by tam šel někam na pobřeží šoupnout ? Nebo tam alespoň dát nějaká mola, jako jsou třeba na těch afrických mapách na AH ?

To je dotazů co ? :lol:

Neboj přístaviště ti udělám, že budeš mrkat Šklebící se a klidně si přistávej kolikrát chcešPff

3IAP_Ondura
Jen mě tak napadlo, možná je to blbost a možná jsi to už vyzkoušel. Ale je tam jedno neviditelné letiště tak by mě zajímalo jestli by nešlo použít tohle?

313_Hidde
VGR_Lekk napsal:
Tak uvolnili se dvě místa od nás..takže jsou pro 313...pro ostatní letky co si rezervují místa pro letku..pls. dodejte jména nejpozději do neděle 2.7.2006 do 20:00....musí se totiž vyplnit volací kody k příslušnýcm jménům!
Děkuji

Takze sa hlasim do jedneho Hurriho

312_strycekFido
moc sem se ozral, nebo je Pospa v rosteru opravdu 2x??
www.312raf.com

3BAP_Plooskie
Hopere - první návrhy ... Šklebící se
Budu muset ještě předělat tu zelenou - na notebooku byla dobrá, ale je jak kanárek ...

[img]http://img409.imageshack.us/img409/7600/grab00048xj.th.jpg[/img] is not a valid Image. [img]http://img247.imageshack.us/img247/5222/grab00055rk.th.jpg[/img] is not a valid Image.

... skiny jsem naloudoval na FTP SVK specialka_VLF/skiny - tvůj i můj, tak se na to mrkni a dej vědět, jestli budeš chtít něco upravit ...
Upravil/a 3BAP_Plooskie dne 01-07-2006 16:40

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

35,965,592 návštěv