November 23 2024 05:28:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Prosím o radu
310_Ikar
Mam tucha ze na slovensku vozi v delfinovi!!! to je cistokrevna trubka a myslim ze kdyby se braska zvezl tak ho vsechny trubky nadobro prejdou Šklebící se
Horsi je fakt ze za cenu 15ti minut bys mela asi tak troje plavky od armaniho nebo jedny victoria secret a jeste na nich budes mit nasity nejaky sutry Šklebící se

www.310raf.com
Lucka
Když jsem přežila let v Albatrosu, Delfín nemúže být horší Cool

310_Ikar
Lucka napsal:

...psala si o braskovi...tusim...

www.310raf.com
1stCL_SaBot
310_Ikar napsal:
Lucka napsal:

Lucka tim chtela napsat, ze ma hodne penez, ze jo Šklebící se

Mikkey
Hoper napsal:
Mikkey napsal:
...Ale nevedel som, ze sa prepracovavalo vsetko osadenstvo v LockOne. V jednom clanku som cital, ze iba nove T bude mat vsetky nove vymozenosti FM a ostane modely zostali viac-menej nezmenene, preto mi ani nejako FC nechyba.

model Su-25 (letový i 3D) je přepracován
a přidáno Su-25T se "stejným" letovým modelem (fyzikou)
všechna ostatní letadla jsou (bohužel Smutný ) na starém FM
je to už lépe řečeno ? Úsměv

Jasne! Dik za vysvetlenie!!:yes:

313_Blc
Tak sem trochu koukal na net a dívám se, že je většina addonu pro Allied Force placených ... kdyby někdo věděl o nějakých free, tak prosím zde na net, nebo PM . Díky

Lucka
1stCL_SaBot napsal:
310_Ikar napsal:
Lucka napsal:

Lucka tim chtela napsat, ze ma hodne penez, ze jo Šklebící se

:sm54:

BTW: Nestálo mě to ani korunu Úsměv

1stCL_Jamamoto
Lucko, je to venku!!! Přiznej se, z toho už se nevykroutíš....že ty jsi dělala testera těch katapultovacích sedaček??:sm50:

Lucka
ne

1stCL_Jamamoto
Lucka napsal:
ne

Ach jo.... já nevím, proč ti angličtí piloti pořád zapírají....hmmmm...asi Tě budeme doručit Herr Fligovi z Gestapa.....:jamamoto:

rudidlo
WT_Horrido napsal:
Je jasne ze nejlepsi je poradny simulator U-BOOTu Silent Hunter 3. Mesice na mori, navigace, plizeni se za konvojem, nocni utoky, mnohahodinove unikani pred eskortou za klickovani mezi hedgedogy... to je spravna zabava! Mrknutí
Navíc je teď na gamespotu za 20 dolarů - no nekup to, když je to tak levný....Úsměv

http://silicon-remarks.blogspot.com
57MH_Zvire
Ble. Českej manuál k LOCK ONu. Hmmm... jak se tak na něho koukám, tak je to akorát překlad referenčního manuálu od Ubi, kterej stojí absolutně za prd. Kromě toho že manuál psali na Betu, takže spousta informací není pravda, tak od prvního patche je tam docela hodně věcí u ruskejch mašin jinak. A to tak že docela dost. Nehledě na to, že v posledním patchi pro LOCK ON je úplně překuchaný RWS (konečně funguje) tak i BVR mód.
Upravil/a 57MH_Zvire dne 27-06-2006 10:40

airspace.cz
Mungo
Jedna prosba o radu: Keby som si chcel obcas zalietat nejake "kerozínové fény", co by bolo vhodnejsie F4:AF (ten som uz ale v obchodoch nevidel), alebo Lock On (aj bez FC datadisku?)? F4-ke tu chvalite kampan, pre Lock On zase hovoria daleko zaujimavejsie lietadla.

Drevokocur
K tomu Lock-Onu mám docela výhrady k realističnosti flight modelu letadel, které jsou občas zcela mimo mísu, létal jsem dynamickou kampaň s A10 Thunderbolt 2 na realistickou obtížnost a jaksi nic moc. Přeci jen udělat s plně naloženým Čundrboltem 3 barellroly za 300 metrů nad zemí bez ztráty výšky sebou není jaksi košer, nehledě ne hammerhead, souvrat a pod akrovylomeniny.... Dle všech pramenů byli amíci rádi že podmotorovaný moloch se dokázal udržet ve vzduchu.

O načítované F-15 Eagle asi netřeba hovořit, lockonovksá fora jsou tohoto flejmu plná....

Snad jen právě to Su25T má jiný a přepracovaný FM ovšem ten zase působí jako pěst na oko oproti jiným.

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
Hoper
letový model (až na obě hrábě) je starý minimálně deset let
ve své době byl nejlepší
v současné době je FM Su-25 a Su-25T opět nejlepší
když budou peníze a možnosti, bude vylepšen i FM ostatních letadel
a možná i přibudou nějaká další pilotovatelná letadla

ad F-15 - psal to už TC - F-15 je v jistých ohledch vylepšená, v jistých ohledech je vylepšené Su-27. A asi i zbytek. (požadavek distributora ?)

o pořádné dynamické kamapani se mluvilo už kdysi dávno. V té době prý na to ale nebyly kompy běžných spotřebitelů. Nyní nejspíš síla programátorů (protože vychytávek, co naslibovali a neudělali je daleko více Smutný )

V současnosti to je graficky nejhezčí sim proudových letadel. S poměrně dost propracovanou avionikou a zbraňovými systémy. Nejen letadel, ale i pozemních a námořních "sil".
S tím, že pokud budou vývojáři nadále pokračovat, mají na čem stavět.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,023 návštěv