Saitek X52.
|
MK_Paja |
Přidané 20-12-2006 16:52
|
Uživatel
Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
BP_Tyrl napsal:
paja_cz napsal:
Tyrle, jaký potenciometry máš vlastně vyčvachtaný ?
Takže na plynovce obě kolečka a šoupátka. Po hodince hraní se jim začne skracovat rozsah. A na Joy je to tutově směrovka a nejspíš i křidýlka. Lítám lítám. Přistanu, spadnu atp. Znovu se narodím a kormidlo je vykopnutý úplně do strany. Jednou tak podruhý naopak. Pomáhá vytažení z USB opětné zasunutí. Pak je nutno otevřít kalibrační okénko a čímkoli tam popošoupnout, aby se to mohlo uložit. A pak to zase lítá. Hodinku, dvě, tři. Jak kdy. Pokud sto nedám uložit, tak vytažení nepomůže. To jsem jim tam popsal. Ale prý žádnou chybu neobjevili. Zjevně se s tím fakt nadřeli. Myslíš že by se to dalo vyservisovat? Záruka je stejně zjevně k prdu.
Potenciometr z twistu mám jeden rezervní, z rozebrané Bretisovi X-52 , osobně se domnívám, že s trochou snahy půjdou sehnat a vyměnit i ty ostatní potenciometry. .
Křidélka a VOP jsou "bezkontaktní" |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 20-12-2006 17:27
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
No tak to by byla paráda, kdybychom s mohli nějak domluvit. Asi ale budu muset vyhlásit konkurs kdo to dokáže zprovoznit. Já určitě ne. |
|
|
|
BP_Shark_7 |
Přidané 20-12-2006 18:45
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 107
Založený: 29.05.06
|
Kdysi jsem dostal od nějaké Tyrla následující radu ohledně mého
joysticku :
Nebuď měkkej a vem na něj kladivo. I takovej Joy potřebuje pocítit
kdo je doma pánem. A pak poslouchá jako hodinky.
....dej vědět jak to pomohlo
|
|
|
|
Bretis |
Přidané 20-12-2006 22:17
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 298
Založený: 10.03.06
|
paja_cz napsal:
BP_Tyrl napsal:
paja_cz napsal:
Tyrle, jaký potenciometry máš vlastně vyčvachtaný ?
Takže na plynovce obě kolečka a šoupátka. Po hodince hraní se jim začne skracovat rozsah. A na Joy je to tutově směrovka a nejspíš i křidýlka. Lítám lítám. Přistanu, spadnu atp. Znovu se narodím a kormidlo je vykopnutý úplně do strany. Jednou tak podruhý naopak. Pomáhá vytažení z USB opětné zasunutí. Pak je nutno otevřít kalibrační okénko a čímkoli tam popošoupnout, aby se to mohlo uložit. A pak to zase lítá. Hodinku, dvě, tři. Jak kdy. Pokud sto nedám uložit, tak vytažení nepomůže. To jsem jim tam popsal. Ale prý žádnou chybu neobjevili. Zjevně se s tím fakt nadřeli. Myslíš že by se to dalo vyservisovat? Záruka je stejně zjevně k prdu.
Potenciometr z twistu mám jeden rezervní, z rozebrané Bretisovi X-52 , osobně se domnívám, že s trochou snahy půjdou sehnat a vyměnit i ty ostatní potenciometry. .
Křidélka a VOP jsou "bezkontaktní"
WOLEEEEEEEEEE, POZOOOOR!!! Na tom mojem je prave stejna chyba, a stejne tak mi ho nereklamovali, tak sem ho prerazil. A je to venku, takze by chudak Tyrl vlezl z deste pod okap.
Myslim, ze potaky na koleckach nejsou vygajdany, myslim, ze maji na jednu stranu velkou vuli. No je to na hovno. Priste pujdu do jineho joye
Upravil/a Bretis dne 20-12-2006 22:19
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 21-12-2006 08:18
|
Diskutující
|
Shark_7 napsal:
Kdysi jsem dostal od nějaké Tyrla následující radu ohledně mého
joysticku :
Nebuď měkkej a vem na něj kladivo. I takovej Joy potřebuje pocítit
kdo je doma pánem. A pak poslouchá jako hodinky.
....dej vědět jak to pomohlo
No ty jsi inzeroval,že chceš do toho jít sám a po hlavě. Kdežto já jsem soudný člověk a znám meze svých možností. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 21-12-2006 08:19
|
Diskutující
|
Bretis napsal:
WOLEEEEEEEEEE, POZOOOOR!!! Na tom mojem je prave stejna chyba, a stejne tak mi ho nereklamovali, tak sem ho prerazil. A je to venku, takze by chudak Tyrl vlezl z deste pod okap.
Myslim, ze potaky na koleckach nejsou vygajdany, myslim, ze maji na jednu stranu velkou vuli. No je to na hovno. Priste pujdu do jineho joye
Tak to je v kýbly. Budu muset přejít na pedály. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-12-2006 08:19
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
Bretis napsal:
Priste pujdu do jineho joye
Do kterýho? Jak to tak vidím, tak žádnej joy není bez problémů. |
|
|
|
310_McMarty |
Přidané 21-12-2006 08:46
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 195
Založený: 06.10.05
|
rudidlo napsal:
Bretis napsal:
Do kterýho? Jak to tak vidím, tak žádnej joy není bez problémů.
Ale je rudidlo je a jmenuje se MS Sidewinder II FF. Jeden mam na stole a pred rokem se mi podarilo zakoupit jeden zanovni nahradni "co kdyby" .. Ale jen tak na okraj .... |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 21-12-2006 08:48
|
Uživatel
|
BP_Tyrl napsal:
Bretis napsal:
Tak to je v kýbly. Budu muset přejít na pedály.
Neházej MK-108 do žita, poťáky určitě půjdou sehnat a X52 , jak sem poznal, je docela dobře rozebíratelnej.
http://www.saitek...x52inside/ |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 21-12-2006 08:50
|
Uživatel
|
rudidlo napsal:
Bretis napsal:
MSSWFF2 , zlatej klacek, mám ho už od dob kdy WT_sekta ještě létala s exterama. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-12-2006 08:53
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Jo jo, at zije Microsoft Sidewinder Forcefeedback Pro! Na vecne casy a nikdy jinak!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-12-2006 09:23
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
rudidlo napsal:
Bretis napsal:
Thrustmaster Afterburner II bez FF - hotas bez problémů...
Resp. zatím jsem na něj žádné velké stížnosti neslyšel. |
|
|
|
Ucho |
Přidané 21-12-2006 09:45
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
WT_Peci napsal:
Resp. zatím jsem na něj žádné velké stížnosti neslyšel.
Nemůže to být tím, že ho máš jen ty?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
Bretis |
Přidané 21-12-2006 10:39
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 298
Založený: 10.03.06
|
BP_Tyrl napsal:
Bretis napsal:
Tak to je v kýbly. Budu muset přejít na pedály.
Ja uz presel |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-12-2006 11:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
Ucho napsal:
WT_Peci napsal:
Nemůže to být tím, že ho máš jen ty?
Rypno
Nemůže, je nás víc... |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 21-12-2006 15:12
|
Diskutující
|
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:
Bretis napsal:
Já teď lítám na svém záložním Thrustmaster Afterburner II s FF. A ten s problémama je. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 27-12-2006 11:49
|
Diskutující
|
Byl jsem si dnes vyzvednout svůj reklamačně zneuznaný Joy X52 v Alzasoftu. Příjemně mě překvapil fakt, že k vyzvednutí reklamace člověk nemusí stát frontu a je obsloužen přednostně. Ušetřil jsem tím cca dvě hodiny života. Dalším zajímavým poznatkem bylo, že reklamace saiteku nevyřizuje Alzasoft, nýbrž dodavatel, kterýmž to je firma Computron U silinice 14. Překvapil mě mírně fakt, že Alzasoft prodává Saiteky většinou o cca400,- Kč levněji než dodavatel, ale to je jejich problém. Každopádně mi bylo jasné odkud vítr vane, neb u této firmy jsem již Joy reklamoval. A byla to honička. Podle předloňského sdělení majitele computronu je zásadní problém, že firma saitek reklamace jako takové neuznává. Podle mě je zásadní problém, že majitel computronu, se v Joych nevyzná, simulátory nelítá a technika nemá. Tudíž jak vyplynulo z jeho vyjádření, že ve Win se chyba neprojevila, ačkoli jsem do popisu závady pečlivě popsal, že se projevuje pouze ve hře, joy nejspíš strčil do počítače zakvedlal a záležitost byla vyřízena. Proto nejspíš uznal Imelmanovo ulomenou spoušť. Tu ani laik nepřehlédne. Asi si si půjdu zahulákat do Computronu. A bude mi to prd platné, protože jsem to koupil v Alzasoftu. Z toho plyne ponaučení. Když už Saitek, tak z Computronu. Alespoň můžu řvát hned na kováře. |
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 27-12-2006 13:47
|
Uživatel
Příspěvek: 636
|
Můžeš si jít do Computronu zařvat přímmo. Je jedno kde jsi to koupil, protože Alza to má beztak od Computronu.
Bych tam být tebou zašel. Přeci jenom se tetno problém nevyskytl poprvé a chtělo by to nějak řešit! Určitě tam zajdi! |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 27-12-2006 14:50
|
Diskutující
|
Taky že tam zajdu. Hned po silvestru. Klidně ho pozvu domů a tam názorně předvedu. |
|
|
|
1stCL_Piscot |
Přidané 27-12-2006 20:18
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 200
Založený: 13.02.06
|
Co kamarad Contox na kontakty?Me to u sqeleho neLogitechu fungovalo.Alespon dele nez tri hodiny!
To "q" je v poradku. |
|
|