November 22 2024 14:57:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Saitek X52.
MK_Paja
BP_Tyrl napsal:
paja_cz napsal:

Tyrle, jaký potenciometry máš vlastně vyčvachtaný ?

Takže na plynovce obě kolečka a šoupátka. Po hodince hraní se jim začne skracovat rozsah. A na Joy je to tutově směrovka a nejspíš i křidýlka. Lítám lítám. Přistanu, spadnu atp. Znovu se narodím a kormidlo je vykopnutý úplně do strany. Jednou tak podruhý naopak. Pomáhá vytažení z USB opětné zasunutí. Pak je nutno otevřít kalibrační okénko a čímkoli tam popošoupnout, aby se to mohlo uložit. A pak to zase lítá. Hodinku, dvě, tři. Jak kdy. Pokud sto nedám uložit, tak vytažení nepomůže. To jsem jim tam popsal. Ale prý žádnou chybu neobjevili. Zjevně se s tím fakt nadřeli. Myslíš že by se to dalo vyservisovat? Záruka je stejně zjevně k prdu.

Potenciometr z twistu mám jeden rezervní, z rozebrané Bretisovi X-52 Úsměv , osobně se domnívám, že s trochou snahy půjdou sehnat a vyměnit i ty ostatní potenciometry. Úsměv.

Křidélka a VOP jsou "bezkontaktní"

BP_Tyrl
No tak to by byla paráda, kdybychom s mohli nějak domluvit. Asi ale budu muset vyhlásit konkurs kdo to dokáže zprovoznit. Já určitě ne.Šklebící se

BP_Shark_7

Kdysi jsem dostal od nějaké Tyrla následující radu ohledně mého
joysticku :

Nebuď měkkej a vem na něj kladivo. I takovej Joy potřebuje pocítit
kdo je doma pánem. A pak poslouchá jako hodinky.Cool

....dej vědět jak to pomohlo Mrknutí

Bretis
paja_cz napsal:
BP_Tyrl napsal:
paja_cz napsal:

Tyrle, jaký potenciometry máš vlastně vyčvachtaný ?

Takže na plynovce obě kolečka a šoupátka. Po hodince hraní se jim začne skracovat rozsah. A na Joy je to tutově směrovka a nejspíš i křidýlka. Lítám lítám. Přistanu, spadnu atp. Znovu se narodím a kormidlo je vykopnutý úplně do strany. Jednou tak podruhý naopak. Pomáhá vytažení z USB opětné zasunutí. Pak je nutno otevřít kalibrační okénko a čímkoli tam popošoupnout, aby se to mohlo uložit. A pak to zase lítá. Hodinku, dvě, tři. Jak kdy. Pokud sto nedám uložit, tak vytažení nepomůže. To jsem jim tam popsal. Ale prý žádnou chybu neobjevili. Zjevně se s tím fakt nadřeli. Myslíš že by se to dalo vyservisovat? Záruka je stejně zjevně k prdu.

Potenciometr z twistu mám jeden rezervní, z rozebrané Bretisovi X-52 Úsměv , osobně se domnívám, že s trochou snahy půjdou sehnat a vyměnit i ty ostatní potenciometry. Úsměv.

Křidélka a VOP jsou "bezkontaktní"

WOLEEEEEEEEEE, POZOOOOR!!! Na tom mojem je prave stejna chyba, a stejne tak mi ho nereklamovali, tak sem ho prerazil. A je to venku, takze by chudak Tyrl vlezl z deste pod okap.
Myslim, ze potaky na koleckach nejsou vygajdany, myslim, ze maji na jednu stranu velkou vuli. No je to na hovno. Priste pujdu do jineho joyeSmutný
Upravil/a Bretis dne 20-12-2006 22:19

BP_Tyrl
Shark_7 napsal:

Kdysi jsem dostal od nějaké Tyrla následující radu ohledně mého
joysticku :

Nebuď měkkej a vem na něj kladivo. I takovej Joy potřebuje pocítit
kdo je doma pánem. A pak poslouchá jako hodinky.Cool

....dej vědět jak to pomohlo Mrknutí

No ty jsi inzeroval,že chceš do toho jít sám a po hlavě. Kdežto já jsem soudný člověk a znám meze svých možností.Šklebící se

BP_Tyrl
Bretis napsal:

WOLEEEEEEEEEE, POZOOOOR!!! Na tom mojem je prave stejna chyba, a stejne tak mi ho nereklamovali, tak sem ho prerazil. A je to venku, takze by chudak Tyrl vlezl z deste pod okap.
Myslim, ze potaky na koleckach nejsou vygajdany, myslim, ze maji na jednu stranu velkou vuli. No je to na hovno. Priste pujdu do jineho joyeSmutný

Tak to je v kýbly. Budu muset přejít na pedály.Zamračený

rudidlo
Bretis napsal:
Priste pujdu do jineho joyeSmutný

Do kterýho? Jak to tak vidím, tak žádnej joy není bez problémů.

http://silicon-remarks.blogspot.com
310_McMarty
rudidlo napsal:
Bretis napsal:

Ale je rudidlo je a jmenuje se MS Sidewinder II FF. Jeden mam na stole a pred rokem se mi podarilo zakoupit jeden zanovni nahradni "co kdyby" .. Ale jen tak na okraj .... Vyděšený

MK_Paja
BP_Tyrl napsal:
Bretis napsal:

Neházej MK-108 do žita, poťáky určitě půjdou sehnat a X52 , jak sem poznal, je docela dobře rozebíratelnej. Cool

http://www.saitek...x52inside/

MK_Paja
rudidlo napsal:
Bretis napsal:

MSSWFF2 Cool , zlatej klacek, mám ho už od dob kdy WT_sekta ještě létala s exterama. Úsměv

WT_Horrido
Jo jo, at zije Microsoft Sidewinder Forcefeedback Pro! Na vecne casy a nikdy jinak! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
rudidlo napsal:
Bretis napsal:

Thrustmaster Afterburner II bez FF - hotas bez problémů...

Resp. zatím jsem na něj žádné velké stížnosti neslyšel. Úsměv

Ucho
WT_Peci napsal:

Nemůže to být tím, že ho máš jen ty? Šklebící se
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Bretis
BP_Tyrl napsal:
Bretis napsal:

Ja uz preselZamračený

WT_Peci
Ucho napsal:
WT_Peci napsal:

Nemůže to být tím, že ho máš jen ty? Šklebící se

Rypno Šklebící se

Nemůže, je nás víc... Vyděšený

BP_Tyrl
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:
Bretis napsal:

Já teď lítám na svém záložním Thrustmaster Afterburner II s FF. A ten s problémama je.Mrknutí

BP_Tyrl
Byl jsem si dnes vyzvednout svůj reklamačně zneuznaný Joy X52 v Alzasoftu. Příjemně mě překvapil fakt, že k vyzvednutí reklamace člověk nemusí stát frontu a je obsloužen přednostně. Ušetřil jsem tím cca dvě hodiny života. Dalším zajímavým poznatkem bylo, že reklamace saiteku nevyřizuje Alzasoft, nýbrž dodavatel, kterýmž to je firma Computron U silinice 14. Překvapil mě mírně fakt, že Alzasoft prodává Saiteky většinou o cca400,- Kč levněji než dodavatel, ale to je jejich problém. Každopádně mi bylo jasné odkud vítr vane, neb u této firmy jsem již Joy reklamoval. A byla to honička. Podle předloňského sdělení majitele computronu je zásadní problém, že firma saitek reklamace jako takové neuznává. Podle mě je zásadní problém, že majitel computronu, se v Joych nevyzná, simulátory nelítá a technika nemá. Tudíž jak vyplynulo z jeho vyjádření, že ve Win se chyba neprojevila, ačkoli jsem do popisu závady pečlivě popsal, že se projevuje pouze ve hře, joy nejspíš strčil do počítače zakvedlal a záležitost byla vyřízena. Proto nejspíš uznal Imelmanovo ulomenou spoušť. Tu ani laik nepřehlédne. Asi si si půjdu zahulákat do Computronu. A bude mi to prd platné, protože jsem to koupil v Alzasoftu. Z toho plyne ponaučení. Když už Saitek, tak z Computronu. Alespoň můžu řvát hned na kováře.Naštvaný

CW_boZZda
Můžeš si jít do Computronu zařvat přímmo. Je jedno kde jsi to koupil, protože Alza to má beztak od Computronu.
Bych tam být tebou zašel. Přeci jenom se tetno problém nevyskytl poprvé a chtělo by to nějak řešit! Určitě tam zajdi!

http://www.czechwings.com/
BP_Tyrl
Taky že tam zajdu. Hned po silvestru. Klidně ho pozvu domů a tam názorně předvedu.Vyděšený

1stCL_Piscot
Co kamarad Contox na kontakty?Me to u sqeleho neLogitechu fungovalo.Alespon dele nez tri hodiny!

To "q"Cool je v poradku.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,457 návštěv