Burisek napsal:
Lucka napadla na svou obranu pravopis pana 123. Tohle dokazi jen a jen zeny . A nebo unikatni Muzatka :sm6:. Pokud jde o tu fotku co tu ma, tak bych rekl, ze jsem ji uz nekde videl. Nemyslim si, ze by si tady davala holka cizi fotku. I kdyby byla max. oskliva, tak je tu jedna...a tudiz BOHYNE :lol: Pokud jde o me, tak mam jeden divci profil na www.smska.cz, tak pozor na me:lol: Na TS se snazim vystupovat jako muz, ono to jinak ani nejde :sm49:.
taky po nocích od té doby pláču a nikdo mě neutěšuje
jeste mi skorožena nadává že se nemá vikecavat s cízíma slecnama
a nikdo me neutesí
lucko ny sem se kvuli tobe zapsat do školy pastelki sem dostal ubranil sem aspon cervenou před staršími spolužáki ale kolega mi sežral svacinu a ukrad peníze na oběd
Upravil/a 313_123 dne 31-05-2006 14:09
123 napsal:taky po nocích od té doby pláču a nikdo mě neutěšuje
jeste mi skorožena nadává že se nemá vikecavat s cízíma slecnama
a nikdo me neutesí
Mně je Tě lítóóóóóóó´:sm39: búúúúúúú:sm39:bééééééé:sm39:
lucko ny sem se kvuli tobe zapsat do školy pastelki sem dostal ubranil sem aspon cervenou před staršími spolužáki ale kolega mi sežral svacinu a ukrad peníze na oběd
Vždyť jsem Ti to říkala, že se Ti tam bude líbit
P.S.: Kdybych se pár dnů neukázala, tak jako že nic, jo? Jdu s Čutorou jezdit na kruhácích.....mimochodem - začneme na Kulaťáku v Dejvicích :Jiricek: :Jiricek:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.