November 23 2024 08:17:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 16

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jak by rekl Galland, zadam o Spitfira!!!!
WT_Peci
hele, hele, ty budeš asi znalec žen, že? pouč nás... :sm12: Já se divím, jak můžu být i bez tvých znalostí, co ženám imponuje šťastně ženatej? Vyděšený
Asi to fakt bude jedna z Horridových variant...Smutný

P.S. Můžeme, ale tady se to nějak seběhlo, ani nevím jak... Mrknutí

edit.: je někde napsáno, že se v sekci "Povídání na volné téma" musí řešit jen věci přísně související s lítáním?? :sm52:
Upravil/a WT_Peci dne 25-04-2006 13:07

Lucka
clone9cz napsal:
ja to napisu teda na rovinu, zenskem proste neimponuje, kdyz jim chlap leze do pr... a vy se tu v tom este predhanite

Brala jsem to jako legraci a myslím, že ostatní zúčastnění také. Pokud ti to nesedlo, je to tvůj problém Úsměv

PS: nemuzete si ty hovadiny co nepatrej do litani vyridit na xchatu ??

Můžeme, ale nechceme :lucka2:

EDIT: posledni co bylo k veci je datovano 24.04.2006 07:13

To je sice pravda, ale bylo to z mé strany úmyslně napsáno trochu provokativně. Reakce byla adekvátní formulaci příspěvku :sm18:

P.S.: Já už budu hodná dědečkůůůůůůůůů :sm13:
Upravil/a Lucka dne 25-04-2006 15:41

Jimik
Prosím nebuď. Jsem zastáncem podobných OT. Díky všem zučastněným za obsah zdejších fórků.

Wardog
Hele a co je to vlastně to OT ? To znamená Odborné Téma? :sm8: Šklebící se

GC3_Messik
a jééjda panečku, to je mi ale polízanice, OT je přece Obrněný transportér, u nás v Iapu je to celkem často používaný přibližovadlo v diskusíchŠklebící se
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Lucka
Wardog napsal:

Šklebící se Něco mě napadlo....ne, vlastně raději nic. :sm52: Bylo by to óótéé a ještě k tomu to vůbec, ale opravdu ani trochu nesouvisí s létáním. Mrknutí

Edit: ale asi vám to stejně nakonec prásknu Cool
Upravil/a Lucka dne 25-04-2006 15:14

3IAP_Momo
hjoo jasně Obrněný Transportér, co jiného by to bylo ? Šklebící se

http://jaja.kn.vutbr.cz/~krupa9/
Safrik
No to by me tedy taky zajimalo co je to to OT a kdyz uz jsme u toho co to znamena IMHO nad tim uz si lamu hlavu asi pul roku :confused: napadlo me In My Opinion ale furt me tam chybi to H :no: tak fakt nevim, no tak Lucko tak uz to vyklop :sm24: nenapinej ...

1stCL_Jamamoto
clone9cz napsal:
ja to napisu teda na rovinu, zenskem proste neimponuje, kdyz jim chlap leze do pr... a vy se tu v tom este predhanite

PS: nemuzete si ty hovadiny co nepatrej do litani vyridit na xchatu ??

EDIT: posledni co bylo k veci je datovano 24.04.2006 07:13

Hele cloňáku co kecáš, můj přízpěvek je někdy z odpoledne a jasně jsem tu dával návod, jak si ten harapág, co je předmětem zdejšího tématu udělat mnohem snáze a rychlejc, tak nevim co se ti teda nelíbí....:jamamoto::sm51:

neky
clone9cz napsal:

"lezení do zadku" se od konce 18.st až do období cca 50tých let stalo hlavní strategií mužů v rámci "mating game" (hezky česky se tomu dá asi říct balení). Od 3. sexuální revoluce sice ustoupilo do pozadí, rozvinula se celá škála stejně důležitých alternativ. Ale stále patří do arzenálu standardních balících postupů. Jj,i o takových věcech se píšou celé knihy :sm8: Takže kluci nedělají a priori nic špatně. Navíc flirtují (flirt jako specifická sociální forma nutně nemá za cíl končit souloží) a při něm se leze do zadnic standardně. Páč zůčastnění vědí, že je to hra.
Upravil/a neky dne 25-04-2006 15:54

AH_James_Gastowski
Safrik napsal:
No to by me tedy taky zajimalo co je to to OT a kdyz uz jsme u toho co to znamena IMHO nad tim uz si lamu hlavu asi pul roku :confused: napadlo me In My Opinion ale furt me tam chybi to H :no: tak fakt nevim, no tak Lucko tak uz to vyklop :sm24: nenapinej ...

Humble a tvoje mozaika je složena Mrknutí

Lucka
Safrik napsal:

Safriku, tady najdeš ještě další počítačové zkratky
http://www.datis....lovnik.asp

případně tady
http://www.zkratk...

no, a ještě třeba tady
http://www.zkratk...
Upravil/a Lucka dne 25-04-2006 15:57

Safrik
Jste velmi laskava mlada pani Úsměv kounu na to. Jo tobe Jamesi tez velke diky :sm8:
Upravil/a Safrik dne 25-04-2006 16:03

losik
Jo jo na tyhle zkratky jsem asi starej, nebo hloupejŠklebící se

Lucka
losik napsal:
Jo jo na tyhle zkratky jsem asi starej, nebo hloupejŠklebící se

Ročník 1978 a starej, jo? :sm19:

losik
a nebo hloupejŠklebící se

1stCL Pepan
Lucka napsal:
Wardog napsal:

Šklebící se Něco mě napadlo....ne, vlastně raději nic. :sm52: Bylo by to óótéé a ještě k tomu to vůbec, ale opravdu ani trochu nesouvisí s létáním. Mrknutí

Edit: ale asi vám to stejně nakonec prásknu Cool

Lucko myslíš že když se v diskusi zklouzne k OT - tak je to diskuse - óótéé - "pičééé"
PS Samo že to neni mířeno na nikoho a hlavně na žádnou!!! - prostě je třeba si pod tímto termínem představit - že... skrátka diskuse zklouzává trochu jiným směrem než bylo původně zamýšleno - stejně to tam vždycky končí...:jamamoto:

clone9cz
presne :jamamoto:

... ja vim, ze za to nemuzes, ale ve vetsine pripadu, kdyz se tu objevi LUCKA, tak se to nejak zvrhne a druhym az tretim jejim prizpevkem, ktery je nasledovan neadekvatni reakci, ztracim zajem cist cokoliv dal:sm39::sm17:

a kdyz napise
Lucka napsal:
:sm54: Vůbec nechápu, jak jsem bez něčeho podobného mohla celých 18 let žít. Chci to! :sm49:

tak to neni vyzva "zbalte si me"

EDIT: zlaty hadky z vogonem, to bylo aspon k tematu:lol::tajpan:
Upravil/a clone9cz dne 25-04-2006 16:40

http://www.wwii-illusion.net
1stCL Pepan
clone9cz napsal:

... ja vim, ze za to nemuzes, ale ve vetsine pripadu, kdyz se tu objevi LUCKA, tak se to nejak zvrhne a druhym az tretim jejim prizpevkem, ktery je nasledovan neadekvatni reakci, ztracim zajem cist cokoliv dal:sm39::sm17:

a kdyz napise
Lucka napsal:
:sm54: Vůbec nechápu, jak jsem bez něčeho podobného mohla celých 18 let žít. Chci to! :sm49:

Clone tohle všechno je bráno jako prča - ty ses asi vážně blbě vyspal...Šklebící se

Wardog
clone9cz napsal:

a kdyz napise
Lucka napsal:

Hele Clone,to je fšecko hezký,ale asi máš nějak slabou vůli,jinak si nedokážu vysvětlit proč i přes tvoje znechucení tohle číst pořád klikáš myší na toto vlákno a ještě si dáváš tu práci sem něco psát. Úsměv
Upravil/a Wardog dne 25-04-2006 18:55

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,309 návštěv