November 24 2024 04:25:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
ASFALT FEST 12.-14.5.2006 NJ (Nový Jičín)
Lucka
Comp neberu, protože by se mi do báglu asi nevešel Úsměv

3BAP_Kubrt
Updatováno,

pro AH_Čutora: ZNAČKA :lucka2:

Ostatní prosím o info se všemi údaji, tzn.
COMP: ANO/NE
Účast: Pá-So/So-Ne
Ubytování: hotel/spacák

Díky.

Hanss
Pá-Ne

Lucka
Pá-Ne

310_cibule
Kucííííí slovenský, co vy? Kamo, Ronsoči, Bačo, Rusko, Tajpane a spousta dalších... přijeďte taky. A co SVZ? Martine, Jurinko a ostatní? Nechcete se zastavit? Rádi vás uvidíme.

313_Volume
takže si u mne poznač - nez compu/3dny/spacák (možná vezmu švagra s jeho combatem, ale jinak by na tom byl stejně)

1stCL_Piscot
Lucka napsal:
KUBRT_CZ napsal:
ECL_Piscot napsal:
Ja beru kdyz tak der spacak a budu okupovat podlahu telocvicny

Telocvicny ne, podlahu kancelare (ale bez koberce takze otazka co je horsi, jestli nivelační stěrka nebo parkety, kazdopadne je to na "der spatzak" + "die karimatte" Úsměv ))

:uhoh: Šklebící se
Hmmm, to já povezu einen schlafsack und zwei karimatt.:yes: Fußboden ist steinhart.Šklebící se

Nechces letat za modre?Mas mnohemlepsi nemcinu nez ja.Alespon nerozumim,kdyz me Fuci nadava.Kurna,ale co kdyz me chvali?

OFICIAL PRIHLASKENPffa-Ne+Comp mit flugzoige proprjety(co ten Switch?)

1stCL_Fucida
COMP: NE
Účast: Pá-Ne
Ubytování: hotel - přece by Hauptmann von Schrenk nespal ve spacáku, když může spát v hotelu..

..no, kdyby spal oficiální zástupce císařského letectva - Hoper - se mnou, tak možná Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Noram
Pá-Ne ,Spacák + moravské kalvados(,účastníci HanáFestu ze spacáků vědí Šklebící se ),zatím bez PC

http://noram.youaremighty.com/
Hoper
1stCL_Fucida napsal:
COMP: NE
Účast: Pá-Ne
Ubytování: hotel - přece by Hauptmann von Schrenk nespal ve spacáku, když může spát v hotelu..

..no, kdyby spal oficiální zástupce císařského letectva - Hoper - se mnou, tak možná Šklebící se

Stačí abych tě držel za ruku, ale každý ve svém (spacáku) nebo myslíš přímo oba v jednom ? To bych snad pak i uvažoval o příjezdu ... Šklebící se

Lucka
ECL_Piscot napsal: Nechces letat za modre?Mas mnohemlepsi nemcinu nez ja.Alespon nerozumim,kdyz me Fuci nadava.Kurna,ale co kdyz me chvali?

Danke bei Fragen Gefreiter Piscot. Ich antworten nein. Ich fliegen luftwaffe außergewöhnlich.Úsměv
Nebenbei: deutsche sprechen viele Fehler.:rolleyes:
Dein Kommandeur dich bestimmt loben....Ich zweifelsohne! :yes:

WT_Horrido
Pro ty co neumi dobre dajc prelozim:
Dekuji pri otazky svobodnik Piskot. Ja odpovidat ne. Ja letat vzdusne zbrane vyjimecne.
Vedle toho: nemecke reci hodne chyb
Tvuj velitel tebe urcite chvalit... ja bezpochyby!

Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Hoper napsal:
To bych snad pak i uvažoval o příjezdu ... Šklebící se

Počkej, ty jako uvažuješ, že bys třeba i nepřijel? No, to snad ne? To by byl první křečkůprostý Asfaltfest. A to by teda snad nebyl ani Asfaltfest. Koukej přijet, nebo tě chytnu za něco já. A ruka to nebude....

Lucka
WT_Horrido napsal:
Dekuji pri otazky svobodnik Piskot. Ja odpovidat ne. Ja letat vzdusne zbrane vyjimecne.

Mrknutí

Šklebící se Piscote, jak je zřejmé z Horridova překladu, jsme na tom s němčinou oba stejně Mrknutí

Hoper
310_cibule napsal:
Hoper napsal:
To bych snad pak i uvažoval o příjezdu ... Šklebící se

Počkej, ty jako uvažuješ, že bys třeba i nepřijel? No, to snad ne? To by byl první křečkůprostý Asfaltfest. A to by teda snad nebyl ani Asfaltfest. Koukej přijet, nebo tě chytnu za něco já. A ruka to nebude....

a za co ?

AH_Poti
Tak já Pá - Ne bez počítače a chtěl bych v hotelu

www.malovidy.cz
1stCL_Piscot
Lucka napsal:
WT_Horrido napsal:

Mrknutí

Šklebící se Piscote, jak je zřejmé z Horridova překladu, jsme na tom s němčinou oba stejně Mrknutí

Na ja,jeste vetsi vul :messik: ,nez sme cekali.Lingvista ze me asi nebude.Budu si v kvetnu tise brecet do spacaku,ale strizliveho me nedostanou,to teda ne!!!:sm42:No a az uvidite moje ovladacim prvky k PC,to budete valit bulvy:bigeek: a pak mozna :lol::lol::lol:

1stCL_Paulie
ECL_Piscot napsal:
Lucka napsal:
WT_Horrido napsal:

Mrknutí

Na ja,jeste vetsi vul :messik: ,nez sme cekali.Lingvista ze me asi nebude.Budu si v kvetnu tise brecet do spacaku,ale strizliveho me nedostanou,to teda ne!!!:sm42:No a az uvidite moje ovladacim prvky k PC,to budete valit bulvy:bigeek: a pak mozna :lol::lol::lol:

Já je valil a to mi o nich jenom Piški řekl na zraze ve Zlíně...:sm6::sm6::sm6:...jsem fakt zvědavý jak to vypadá...musí to být mazec:sm38::Fuci:...už se na Tebe Piški těším...popijem...:sm42::sm36:

3BAP_Kubrt
Updatováno, ZNAČKA :sm20:

Včera jsem byl zapíjet čerstvě narozeného kámošova syna :sm17: a byli jsme tam skoro samí padáčkáři, tak jsem zkoušel domluvit to lítání na tandemu. Je to na dobré cestě, ale všechno samozřejmě záleží na počasí.

LesniHU
Mrzi me to, ale musim se odhlasit. Koliduje mi to s jinou akci :cry:.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,784 návštěv