Tak první návštěva pyramid po sestřelení SA-2.
Města jsou udělaná sice pěkně ale bohužel velmi genericky a např. Jeruzalém prakticky nemá staré město apod. Prakticky to není Jeruzalém ..
Ugra je v tomto mnohem detailnější co se týče ikon a památek než OnReTech .. ale za ty 4 pětky budiž no
Dnes už by to mělo jet Barone. U mne už login funguje.
Tady srovnání Ugra vs OnReTech. Jak vidíte Orentech je v detailu o třídu níž .. bohužel pro kochání památkama, ale hlavně chybí hlavní navigační body a rozeznávací objekty. Hodil jsem jim to na fórum ať je Wags trochu sprdne Upravil/a magot dne 09-06-2023 13:20
No, mě už zase ne, aktuálně 502. Je to nějakej vleklej problém, občas to naběhne, občas ne.
Zřejmě je čas na výměnu serverů, začalo létat příliš mnoho reálných stíhacích pilotů
Jo a s Gazellou už je radost létat, stejně jako s UHčkem. Stačilo počkat 20 let, takže už koupě nelituju
Politicky citlivý reaktor v Dimoně tam samozřejmě není, ale jakýsi elektrárenský areál tam plus mínus je.
Asi aby do OnReTechu nepřišla návštěva z Mossadu
btw Míťa Milota moc pěkně popisuje v knize "Létal jsem patnáctku" jeho Egyptské dobrodružství v rámci zaučování egyptských pilotů na 15ctku.
Byla tam i nějaká tragédie, autonehoda myslím, že se všichni instruktoři nevrátili.
Upravil/a magot dne 02-08-2023 22:05
Jo a s Gazellou už je radost létat, stejně jako s UHčkem. Stačilo počkat 20 let, takže už koupě nelituju
Politicky citlivý reaktor v Dimoně tam samozřejmě není, ale jakýsi elektrárenský areál tam plus mínus je.
Asi aby do OnReTechu nepřišla návštěva z Mossadu
uha, zeby KONECNE opravili Gazelu?!? Sipi si cvrkne blahom
Nevíte někdo z jaké základny v Egyptě startovaly migy 15 a 17 dodané z Československa během Suezké krize 1956?
Tak jsem to našel, je tam i spousta fotografií z El Kabrítu - Egyptské dobrodužství 5. československého stíhacího pluku na migu 15 a 17F strana 146 -168 https://docplayer...okolo.html
češi v Egyptě Upravil/a magot dne 10-06-2023 07:19
No, teď je to docela výzva v s ní létat. V poušti s nákladem nemá tolik výkonu tak sotva letí při zemi. V turbulencích někdy nestačí kontra vyšlapnutí a pak je z toho kolotoč jak na pouti
Díky za info https://en.wikipe...t_Air_Base také uvádí přítomnost 12ti MiG-15 co odsud operovalo proti Britům a Izraelcům a taky bohatou přehlídku strojů co tady sloužily od 2.sv.
a první vzlet v camo z roku 1956, později byly dodány MiG-17 a ČS instruktoři ze stejné základny prováděli přeškolení.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.