Zda se, ze jsem to rozchodil. K finalni doladeni se ale nedostanu driv, nez v sobotu, vcetne testu TS (a fyzickeho pripojeni mikrofonu), takze to stale muze byt dobrodruznejsi, nez bychom si prali :-). Kazdopadne to vypada, ze poletim.
V pohode, toto nie je specialka kde sa vyzaduje 100% forma. Vlastne to ani speciaka nie je. Takze v pohode s tou sobotou. To take Megazblnk revival, to je ine kafe
@Marte, zobral by si leadra strojov z Bunker Hillu? Su tam VARPovia, komunikuju v anglictine. Rozdelit ludi na 2 flighty, skoordinovat ich vzlet, meeting point, utok a pristatie pilotov z Bunker Hillu. Nikto z nas nie je nejak mega vylietany v starom iloj, takze to bude asi aj sranda
Je mozne ze Intrepid povediem ja. Ale v principe aby mali velitelia na seba/kanal sepkanie. A aj keby sa cosi poondilo, do chatu to nejak vykecame. Alebo poslem algyho, nech to vybavi. S Musashi aj s veiksom.
Megazlbnk... no... chcel som na konci, ale videl som na treningu, ze... no ako by som to... tak ked budeme odvazni mozno by to slo. Primarne vsak by som to videl na utoky a megazlbnk by som videl ako mensie lokalne akcie po utoku. Ono je jedno ci pilot pocka so spalkami na prove lode alebo da refly. Pristat aj tak musi aj ten posledny. A refly bude na povel. Misia od startu do predposledneho waypointu ma 3:15h. Posledny waypoint cca 3:25h. Erich to vie predlzit. Dobre to bude. Ale ak ju potopime, to bude teda sila. Minule sme trenovali jak slak a sla az na konci. Teraz je natrenovane tak na tretinu slaku. No, stvrtinu.
Díky autorům za přípravu další specky a všem pilotům za účast. Bylo to zase skvělé a užil jsem si to. Ačkoliv se Musashi nepotopila jsem rád, že jsem mohl letět a zase s rumem nasát atmosféru starých dobrých speciálek
Škoda jen, že už není předvánoční setkání ve Wingsu, kde by jsme to oslavili.
Budu se těšit na nějakou další akci, GL všem.
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.